HWSW Informatikai Kerekasztal: extrém sportok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

extrém sportok ki mit próbált és/vagy próbálna ki? Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 30. 22:03

Na szóval extrém sportolók... kissé, és nagyon őrültek! :)

Ki milyen extrém sportot próbált ki eddig? Jöhetnek élménybeszámolók, akár helyszínek és költségek is, mert ugye a gombfoci olcsó, csak nem extrém sport :)

Én személy szerint 5 éve találkoztam a bungee-jumping-gal, úgymond egyből szerelem lett :) Ahhoz képest, hogy nem tart sokáig a dolog elég drága, de az adrenelinbomba garantált. Miután kibogoznak a kötelek közül hosszú percekig a hatása alatt voltam, a vigyorgás nem akart szűnni :cool:
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#2 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 22:48

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:03

Ki milyen extrém sportot próbált ki eddig? Jöhetnek élménybeszámolók, akár helyszínek és költségek is, mert ugye a gombfoci olcsó, csak nem extrém sport :)

Én személy szerint 5 éve találkoztam a bungee-jumping-gal, úgymond egyből szerelem lett :) Ahhoz képest, hogy nem tart sokáig a dolog elég drága, de az adrenelinbomba garantált. Miután kibogoznak a kötelek közül hosszú percekig a hatása alatt voltam, a vigyorgás nem akart szűnni :cool:

ez em mondhato igazan sportnak, de extrem volt.. a csuzli nevu epitmeny anno a sportszigeten cirka 3-4 evvel ezelott... ilyenkor latom, h oreg vagyok :p
nah az naggyon teccett :)
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#3 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:04

Kép
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#4 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:06

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:03

én budapesten autózom és bicajozom ez itt már extrémnak számít :Đ kollégám tegnap ütötték el mikor szabályosan bicajozott szerencsére megúszta a papa mondta hogy bocsi na kössz :D

ja és az adrenalin az garantált itt is ;)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#5 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 23:39

Idézet: Konor - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 0:06

ja és az adrenalin az garantált itt is ;)

Részemről BP-en bringázom forgalomban egy pályaversenygéppel (Azokon nincs fék, mert pályára minek. Én előre tettem, jobb a békesség, bár nem használom.), de már ez sem jelent adrenalint, megszoktam az azelőtt életveszélyesnek tartott pillanatokat, sokkal jobban átlátom a forgalmat, úgyhogy szép lassan elfogytak a balesetveszélyes helyzetek (avagy szép lassan hozzászoktam, már fel sem tűnik). Ugyanakkor terepen szintúgy eljutottam oda, hogy egy olyan útvonalon, ahol én még a bukósisakomat sem veszem fel, mert nem látok benne veszélyes pontot, másnak halálfélelme van az én sebességemmel, szóval ez már kevesebb adrenalint jelent. Ha bringával adrenalindröccsöt kapok, az már valódi életveszélyt jelent, extrém sport?
Kép

Kórházban a kórbonctan előtt felébredni tologatós ágyon ruha nélkül lepedővel letakarva, az is extrémsport, csak adrenalin nem volt. Volt viszont nagyon jóféle infúzió, imádtam. Nem kaptam repetát, pedig szinte könyörögtem érte. Meg vérfolt a falon az ágyam mellett.

Legutóbb épp a wakeboardot próbáltam ki, nem rossz móka, bár adrenalint emlegetni túlzás:
Kép

Csak ezek lassan egyáltalán nem számítanak extrémnek a base jump jellegű mókák mellett.
...

#6 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 00:13

Kép :p :p :p :D

-C0pp3rM!n3-

#7 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 06:50

Hát én nem igazán próbáltam még ki semmi extrémnek mondtható sportot, de van egy ami nagyon teteszik. A pontos nevét nem tudom, az amikor a motorcsónak ejtőernyőst húz. Na az tetszik és ki is próbálnám. Idén majdnem volt rá alkalmam az Adrián, csak már nem maradt annyi pénzem :p

De szerintem manapság az egyzserű autóvezetés is felér egy extrém sporttal :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#8 Felhasználó inaktív   Ben Dash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:01

Hát izé, én még nem próbáltam semmi extrém sportot, hacsak az nem extrém mikor nyolc évesen felülhettem a Besenyei Gabi mellé és olyanokat orsózott hogy huh... :)
De szívesen kipróbálnám az ejtőernyőzést, mert mindigis meg akartam nézni kicsit magasabbról Bp-t...

Jah és extrém őrülteknek ajánlok egy honlapot (napokban találtam rá, mikor limuzint akartam rendelni), ahol ajándékként lehet extrém sportot befizetni stb. Érdekes oldal, érdemes megnézni (nem is tudtam hogy ilyen is van):

http://www.meglepkek.hu

#9 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:04

Én minden héten bringázok 1-2 alkalommal a 31 és 311-es főutakon. Na EZ az igazi extrémsport. Kanyarban elkezd előzni a ladás egy nissant, az nem gáz, hogy nem tudja leelőzni, akkor megy mellette fél kilométeren keresztül. Az emberre ráhúzzák a kormányt, szóval teljesen kész. Szóval lassan az országúti bringázás is extrémsport lesz :eek:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#10 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 07:40

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 8:04

Én minden héten bringázok 1-2 alkalommal a 31 és 311-es főutakon. Na EZ az igazi extrémsport. Kanyarban elkezd előzni a ladás egy nissant, az nem gáz, hogy nem tudja leelőzni, akkor megy mellette fél kilométeren keresztül. Az emberre ráhúzzák a kormányt, szóval teljesen kész. Szóval lassan az országúti bringázás is extrémsport lesz :eek:

Sőt, az országúti bringázás egészen biztosan veszélyesebb és több áldozatot szed mint mondjuk a downhillezés amit jómagam üzök. Tudjátok, ez a valahogy felkerülünk a hegy tetejére aztán a lehető leggyorsabban lejövünk róla bringával. :)

Jah meg próbáltam már azt a motorcsónakkal húznak ejtőernyős dolgot, iszonyat jó volt, adrenalin nem volt benne, csak szimplán baromi jó volt repülni kicsit ! :)

Szerkesztette: iljicSke 2005. 08. 31. 07:41 -kor

I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#11 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:07

Nalam a legextremebb "sport" a paintball volt. :D Amugy nem tudom mit szeretnek kiprobalni, talan elvonulni egy hetre turazni baratokkal vmi vadabb, ismeretlen videkre, bar ez se igazan sport... :confused:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#12 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:20

Idézet: iljicSke - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 8:40

Jah meg próbáltam már azt a motorcsónakkal húznak ejtőernyős dolgot, iszonyat jó volt, adrenalin nem volt benne, csak szimplán baromi jó volt repülni kicsit ! :)

Asszonypajti pont ezt útálta benne... Csak lóg, semmi izgalom, kidobott pénz.
...

#13 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:21

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 23:48

ez em mondhato igazan sportnak, de extrem volt.. a csuzli nevu epitmeny anno a sportszigeten cirka 3-4 evvel ezelott... ilyenkor latom, h oreg vagyok :p
nah az naggyon teccett :)

Nem a Katapult-ra gondolsz? Lehet h. ez ugyanaz... Nekem idén volt szerencsém kipróbálni Siófokon. Ez egy bungee-jumping mod :) a földhöz vagy erősítve egy kampó segítségével, amit ha oldanak, indulsz a fölkörüli pályára :D Azt mondták kb. 4g-s a gyorsulás, valóban nem volt gyenge, de összehasonlítási alapom nincs sajna, csak remélem h. lesz.

#14 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:53

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 21:03

Hát én nem ugranék le semmiről sem, ami mozog, vagy repül, vagy semmit sem csinál. :D
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#15 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 08:58

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#16 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 09:36

Idézet: Cpt. Balu - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 9:58

QUADKÉP

A quad nekem valahogy amolyan Motocross for dummies sportnak tűnik. Homokos tengerparton van értelme, terepen jobb a kétkerekű. Igaz, több ügyességet is igényel.
Ha meg négykerekű dolog, akkor gokart. A hungaroringnél van az egyil legjobb pálya az országban. Garantált másnapra az izomláz. Erősen pályarekordközeli időket szoktunk menni 2 kollégával, az ott dolgozókét rendszeresen megdöntjük. Kicsit drága móka, 4-5k fél órányi versenyzés, de megéri. A végén már úgysem akarsz többet.
Mondjuk ár-teljesítmény arányban a kábeles wakeboardpályák nyerők, 10k alatt van a napijegy, lehet egész nap gyakorolni a szaltót és a partraúszást. Kipróbálni még olcsóbb, 2.5k-ért 2 órás karszalagot adnak, azalatt meg lehet tanulni rendesen elindulni, körözgetni, kiúszni avagy bevárni a mentőcsónakot :) Csónakos vontatás meg 10k 10 perc, azt inkább fotózáshoz, ha már profin megy a dolog.
...

#17 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:06

versenybringával downhillezni elég érdekes lenne mondjuk :Đ  :bringa:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#18 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:16

Idézet: HavocS - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 11:06

versenybringával downhillezni elég érdekes lenne mondjuk :Đ  :bringa:

nekem egy rissz-rossz csepel bicaj is elég lenne, úgyis hamar összetörném... magammal együtt

#19 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:35

Vitorlázom, bár az annyira nem extrém.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#20 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 10:50

Idézet: Seven of Nine - Dátum: 2005. aug. 31., szerda - 11:35

Vitorlázom, bár az annyira nem extrém.

Mondjuk az is érdekes kérdés, hogy mit tekinthetünk extrém sportnak? Ahogy tömegsporttá válik egy korábban hajmeresztő extrém sport, úgy válik egyre elfogadottabbá, kvázi nem extrém sporttá.

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó