Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 9:54
Szépen bedugdostam DVI-n, gép indul, driver fel, magic tune fel, semmi gond.
Eszméletlen képe van
A fényereje majd kisüti a szemem. A színek egyenletesek, bárhonnan nézem.
Gondoltam akkor irány a magictune, hogy mit lehet állogatni.
A magicbright cuccok ok-k, meg a kontraszt fényerő stb.
Bementem a kalibrációba, kattogtatok, mondom helpet megnyomom, mégis mit figyeljek itt. Fagyi.
A magictune cucca ottvan a képernyőn, de se ki, se be, se semmi. Power off by button.
Újra. Bemegyek, kattintgatok, mondom most akkor nem nyomom meg a helpet. Végigmegy a szinkalibráció, lépnék ki, erre a a középső rész megint ottmarad a képen. Semmire nem tudok kattintani, semmi nem reagál. Fagyi. Megint power off.
Szal ezzel a progival valami nem kóser. És az a gáz, hogy irja is a manual, hogyha nem működik, töltsek le újat a netről. De a samsung.com még csak hírből sem ismeri a magic tunet... szal honnan? Ha kikeresem a 193P+t, akkor No downloads available.
Meg kitett alulra egy LCD GAMMA nevű ikont is. Erre ha jobbal rányomok, akkor van egy exit funkció, és ennyiben ki is merül a tudása. Mást ebből még nem tudtam előhozni. Ez mire jó?
Most majd megnézek valami filmeket, meg játékokat.
A gamma ikon szerintem azt a beállítást (gammát is) tölti be, amit a kalibrációnál beállítottál. Én pl azt a kalibrációtt teljesen kihagytam, felesleges.
Sokmindent amúgy nem tudsz állítani a monitorn ha digitálisan van összekötve. Fényerő, kontraszt, felbontás (tök felesleges), Magic Bright, színhőmérséklet. A MagicBright miatt szerintem nem a legjobb, hogy nincs a monitoron gomb, de biztos ki lehet bírni.

Súgó
A téma zárva.

vagy