Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 15:22
Én is örülök.
Szabad megkérdezni, hogy hová érkezett meg?
értsd: nagyker, kisker, áruház???
Természetesen kisker... Fefo. Kb. 3 héttel ezelőtt rendeltem meg. Nem értesítettek,most betelefonáltam,ott áll,félre van téve. Holnap hozom el......
Nem volt egyszerű,mert ugye láttam milyen dili van itt monitor ügyben,én is rohangásztam mindenfelé, 730BF-et akartam,sehol semmi,megrendelés,elfogyott, tudod szokásos cucc..
Na aztán felfedeztem a 173P-t a sulinet.hu-n. Elkezdtem érdeklődni,hogy hol van,senki nem tudott semmit persze... Láttam,hogy a CHS forgalmazza. Megnéztem,ki áll velük kapcsolatban. A mikland pl. nem... Felhívtam a Fefót,aztmondták mindent tudnak hozni,ami chs-nél van. Megrendeltem mailben. Azthiszed történt valami? Síri csend.. Az árlistán (és a chs árlistáján is!!!) NEM volt fent a monitor... Gondolom ezért dobhatták félre a megrendelésem,mert telefonon kérdezvén nem találták a mailt.
Na mondom ezt nem hagyom annyiban,felhívtam a CHS nagykert. Beszéltem egy szőke női hangal,aki nagyon késséges volt

de nem találta a monitort. Mire elővette a "holnaputáni" nempublikus árlistát,amin meglátta. Utánnakérdezett az üzletkötő kollegánál,aki azt mondta neki,hogy "jó sokat rendeltek" országban még nincs,de lötykölődik az óceánon,épp keletkeznek a bad pixelek...

Szóval várjam,rendeljem meg nyugodtan a fefo-nál. Azt mondta,hogy az új árlista,min már fent lesz,két napra rá jön majd ki. Elhittem. Mi történt 2 nap után? Fent volt az új lista..... (A fefónál is fentlett) Újra leadtam (mint amlítettem 3 hete) és csodák csodája: MEGJÖTT

Nagyon happy vagyok,nem volt kis utánnajárás,és izgalom így a végefelé
Szerkesztette: wazzu 2005. 10. 19. 16:34 -kor