HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k III. Értékeld a témát: -----

#1331 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 19. 15:13

:(
Rossz hír azoknak, akik esetleg a FujitsuSiemens C19-7 magyarországi forgalmazására várnak!
:(

E-mailben érdeklődtem az egyik legnagyobb magyarországi forgalmazónál (a C19-4 megszünésére hivatkozva), és a következő választ kaptam:
"Az Ön által keresett TFT -is megszünőben van. Sajnos Magyarországra valószínüleg csak a retail áruházakba fog érkezni korlátozott darabszámban."    :(

Sendrov
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1332 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 15:24

Én meg már naki szinten hívogatom a Miklandot a 193P+ ügyében (tudom hogy csörögnek ha megvan, csak a mobilom elkezdett döglődni :mad: ). Tegnap még azt mondták, hogy ma érkezik, ma meg közölték, hogy a Samsung Magyarországtól az ég adta egy világon semmit sem kaptak. Kezd dühíteni a dolog, már nem olyan sok van hátra az októberből... :reklamacio:
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#1333 Felhasználó inaktív   wazzu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 19. 16:17

Van isten!!!!!!!!!

CSAK AZT AKAROM MONDANI HOGY MEGÉRKEZETT A Samsung 173P+ OS MONCSIM SULINETBE!

Hip hipp hurrá! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

#1334 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 16:22

Idézet: wazzu - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 15:17

Van isten!!!!!!!!!

CSAK AZT AKAROM MONDANI HOGY MEGÉRKEZETT A Samsung 173P+ OS MONCSIM SULINETBE!

Hip hipp hurrá! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Én is örülök. :D

Szabad megkérdezni, hogy hová érkezett meg?
értsd: nagyker, kisker, áruház???
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1335 Felhasználó inaktív   wazzu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 16:32

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 15:22

Én is örülök. :D

Szabad megkérdezni, hogy hová érkezett meg?
értsd: nagyker, kisker, áruház???

Természetesen kisker... Fefo. Kb. 3 héttel ezelőtt rendeltem meg. Nem értesítettek,most betelefonáltam,ott áll,félre van téve. Holnap hozom el...... :)

Nem volt egyszerű,mert ugye láttam milyen dili van itt monitor ügyben,én is rohangásztam mindenfelé, 730BF-et akartam,sehol semmi,megrendelés,elfogyott, tudod szokásos cucc..
Na aztán felfedeztem a 173P-t a sulinet.hu-n. Elkezdtem érdeklődni,hogy hol van,senki nem tudott semmit persze... Láttam,hogy a CHS forgalmazza. Megnéztem,ki áll velük kapcsolatban. A mikland pl. nem... Felhívtam a Fefót,aztmondták mindent tudnak hozni,ami chs-nél van. Megrendeltem mailben. Azthiszed történt valami? Síri csend.. Az árlistán (és a chs árlistáján is!!!) NEM volt fent a monitor... Gondolom ezért dobhatták félre a megrendelésem,mert telefonon kérdezvén nem találták a mailt.
Na mondom ezt nem hagyom annyiban,felhívtam a CHS nagykert. Beszéltem egy szőke női hangal,aki nagyon késséges volt :D de nem találta a monitort. Mire elővette a "holnaputáni" nempublikus árlistát,amin meglátta. Utánnakérdezett az üzletkötő kollegánál,aki azt mondta neki,hogy "jó sokat rendeltek" országban még nincs,de lötykölődik az óceánon,épp keletkeznek a bad pixelek... :D Szóval várjam,rendeljem meg nyugodtan a fefo-nál. Azt mondta,hogy az új árlista,min már fent lesz,két napra rá jön majd ki. Elhittem. Mi történt 2 nap után? Fent volt az új lista..... (A fefónál is fentlett) Újra leadtam (mint amlítettem 3 hete) és csodák csodája: MEGJÖTT :) Nagyon happy vagyok,nem volt kis utánnajárás,és izgalom így a végefelé :)

Szerkesztette: wazzu 2005. 10. 19. 16:34 -kor

#1336 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 17:00

Idézet: Vulpes - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 16:24

Én meg már naki szinten hívogatom a Miklandot a 193P+ ügyében (tudom hogy csörögnek ha megvan, csak a mobilom elkezdett döglődni :mad: ). Tegnap még azt mondták, hogy ma érkezik, ma meg közölték, hogy a Samsung Magyarországtól az ég adta egy világon semmit sem kaptak. Kezd dühíteni a dolog, már nem olyan sok van hátra az októberből... :reklamacio:

Én is egy Mikland-os 193p+-ra várok pedig...  :(
Semper Fi

#1337 Felhasználó inaktív   Killer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 17:14

Idézet: MajaG - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 16:34

Samsung 913V-rol velemeny?

Atlagos otthoni felhasznalasra kene. Net, jatek, nemi film. Semmi extra.

Tescoba holnaptol csak 80e sulinetbe.

ui: Esetleg ilyen arba 19' sulinetbe?

Szerintem átlagos felhasználásra tökéletesen megfelel.
Kb. 3 hónapja használom 95 ért vettem sulinetre, semmi hibája nincs.
Ami nem tetszik az, hogy sötét háttérnél a sárga betük nagyon rosszul olvashatóak.
Szerintem az árát, főleg sulinetest, mindenképpen megéri.

#1338 Felhasználó inaktív   LaMotta 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 19. 17:34

Hali!

Szorít ez a Sulinetes idő.... Netem meg most csak munkehelyen van, ahol sajna nincs időm nagyon szörfözni, szóval sorry, sajnos csak beleolvasgatni tudtam a dolgokba.

Na, bizalmam bennetek :)!

Nagyon max. 75-80-ért szeretnék venni egy 17"-es TFT-t. De jó egy 60 ezres is, ha jól pörög :)...
Melyikeket ajánlanátok, ha játék is menne rajta (6600GT-vel - ezt csak a kimenet miatt, ha tényleg számít), meg filmezés is lenne. Szóval a szokásos dolgok.

Néztem Samasung 710N-t, meg Samsung 740N-t. Eddig ezt a 2-t. Mi a különbség egyáltalán? Ajánlott lenne ez?

De ne csak itt ragadjatok le, hogy "Jó lesz az Neked, hülyegyerek :D...", hanem tényleg kérnék más javaslatokat is..

Nagyon köszi előre is mindenkinek :respect:! :)

LaMotta :)

U.k.: Miért olyan favorit ez a Samsung 930BF/730BF? Mi az extra jó bennük? - De ez már csak bónuszkérdés volt ;)...  :rolleyes:

#1339 Felhasználó inaktív   Dabsol 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 20:18

Számtechboltok lassan már nem fogadnak el alaktrész rendeléseket... utolsó percek.
Gigabyte 990XA-UD3, Athlon Phenom II X4 955, 8 GiB Corsair XMS 1600Mhz DDR3, Sapphire Radeon HD5850 1 GiB, Corsair Force 3 60GiB SSD, WD RE2 250GiB, Samsung 1TeB, Roccat Kova+ egér, Samsung 245T tft

#1340 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 19. 23:14

Úgylátszik a ViewSonic sem akar lemaradni a ms versenyben!
A tegnap Kínában bejelentett új modellje VX922 névre hallgat.
További információk: a www.tftpanel.hu hírek rovatában. Link!

#1341 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 03:07

Idézet: LaMotta - Dátum: 2005. okt. 19., szerda - 18:34

Hali!

Szorít ez a Sulinetes idő.... Netem meg most csak munkehelyen van, ahol sajna nincs időm nagyon szörfözni, szóval sorry, sajnos csak beleolvasgatni tudtam a dolgokba.

Na, bizalmam bennetek :)!

Nagyon max. 75-80-ért szeretnék venni egy 17"-es TFT-t. De jó egy 60 ezres is, ha jól pörög :)...
Melyikeket ajánlanátok, ha játék is menne rajta (6600GT-vel - ezt csak a kimenet miatt, ha tényleg számít), meg filmezés is lenne. Szóval a szokásos dolgok.

Néztem Samasung 710N-t, meg Samsung 740N-t. Eddig ezt a 2-t. Mi a különbség egyáltalán? Ajánlott lenne ez?

De ne csak itt ragadjatok le, hogy "Jó lesz az Neked, hülyegyerek :D...", hanem tényleg kérnék más javaslatokat is..

Nagyon köszi előre is mindenkinek :respect:! :)

LaMotta :)

U.k.: Miért olyan favorit ez a Samsung 930BF/730BF? Mi az extra jó bennük? - De ez már csak bónuszkérdés volt ;)...  :rolleyes:

730BF.
Veri az általad említetteket mindenben...

//Még meg se jegyeztem, hogy mennyire tetszik a hátsó borítása a moncsimnak! Na; ez tényleg tetszik rajta :).
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1342 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 07:33

Öööö, ha 173P jött, akkor más típusok is várhatók a Samsungtól, tud valaki valamit?

#1343 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 09:41

Volna egy kérdésem: ismerősöm monitorjában megreccsent a panel(félkilós vastárgyat nekiejtett, bármilyen hülyén is hangzik:), úgyhogy vtt másik monitort, mert idehaza a panelcsere annyi mint a monitor.

Most eszébe jutott hogy azért jó lenne megcsinálni a monitort, németből ismerőse tud paneleket hozni. A kérdésem ezzel kapcsolatos:

Hol tudnék utánanézni, hogy egy adott monitorban milyen panel van? Racecam-ék táblázata nem tartalmazza a típust. A monitor egy Videoseven (Video7) L19PS. Annyit kiderítettem, hogy 25ms-es S-ips panel van benne. Pontos típust honnan tudnék vadászni?

köszi!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1344 Felhasználó inaktív   xlacix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 10:11

Idézet: freeone - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 8:41

Hol tudnék utánanézni, hogy egy adott monitorban milyen panel van? Racecam-ék táblázata nem tartalmazza a típust. A monitor egy Videoseven (Video7) L19PS. Annyit kiderítettem, hogy 25ms-es S-ips panel van benne. Pontos típust honnan tudnék vadászni?

Itt van róla adat:  prad.de - Video7 L19PS
De itt MVA panelesnek írják, úgyhogy valamit rosszul deríthettél ki.  :D

Azért én egy panelcserét nem vállalnék be. (persze ha ti ebben profik vagytok)

Szerkesztette: xlacix 2005. 10. 20. 10:11 -kor

#1345 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 10:40

Idézet: xlacix - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 11:11

Itt van róla adat:  prad.de - Video7 L19PS
De itt MVA panelesnek írják, úgyhogy valamit rosszul deríthettél ki.  :D

Azért én egy panelcserét nem vállalnék be. (persze ha ti ebben profik vagytok)

Adatai alapján tippeltem az s-ips-t :D

Sajna egyébként itt sem írják a konkrét paneltípust, de már a gyártó ismerete is előrelépés. Cserélni nem mi fogjuk, csak segíteni próbálok beszerzésben, mert az ijesztő 50k+fa szervizdíj 9x%-a a panel magyarországi ára a szakszervízben. A komplett monitor ára meg 54k+fa.
köszi!

Ha még talál vki infot, kérem szóljon!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1346 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:14

Idézet: freeone - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 11:40

Adatai alapján tippeltem az s-ips-t :D

Itt lép életbe a "Milyen monitort vegyek?"  című írásunkban a 3-as pont zárójeles megjegyzése:  ;)

"3./ Ha a betekintési szögek nagyobbak, mint 160°/160°, a kontrasztarány pedig kisebb mint 700:1, az valószínűleg IPS paneles. (Esetleg egy régebben készült MVA/PVA paneles)"

#1347 Felhasználó inaktív   xlacix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:21

Idézet: freeone - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 9:40

Ha még talál vki infot, kérem szóljon!

Lehet hogy ez a panel az?
M190E2-L01
Elég nagy az esély.
A linken lévő 16.2M szín hibás, a pdf-ben 16.7M van.

#1348 Felhasználó inaktív   csepist 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:43

hali

a TFTknél lehet úgy értelmezni a válaszidőt, hogy pl 12 ms, akkor 1000/12=83.3 tehát a változó pixelek frissítése kb ugyanolyna gyorsan történik mint egy 85Hzes CRT-n?
Vagy hibás gondolatmenet?
Kontrasztnál mekkora az alapkövetelmény? (aminél kisebbet nem érdems venni)

#1349 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 11:50

Idézet: csepist - Dátum: 2005. okt. 20., csütörtök - 12:43

a TFTknél lehet úgy értelmezni a válaszidőt, hogy pl 12 ms, akkor 1000/12=83.3 tehát a változó pixelek frissítése kb ugyanolyna gyorsan történik mint egy 85Hzes CRT-n?
Vagy hibás gondolatmenet?
Kontrasztnál mekkora az alapkövetelmény? (aminél kisebbet nem érdems venni)

Fogalom-magyarázatok és egyéb információk: www.tftpanel.hu Link!  ;)

Szerkesztette: Racecam 2005. 10. 20. 11:52 -kor

#1350 Felhasználó inaktív   bacsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 20. 12:13

SZeretnék informnációkat, véleményeket az alábbi monitorokról!!

Acer AL 1922ms
LG L1930S
Xerox XA7-19i

Melyik a lejobb, ha főleg, és nagyrészt tc-filmnézésre használnám? Ja és ha már itt vagyok, mi a helyzet a Samsung 931MP-vel??

Köszi

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.