De a brightness mellett a P19-2-n van egy oian opció is, hogy Black Level. Ez már valószínüleg a pixelek "takarásának" minimum állapotát hivatott emelni, illetve csökkenteni, azaz a színt/kontraszt-tartományból csippent le (kb. így tudom elképzelni: magas black level esetén a legjobban takaró pixelek sincsenek teljesen fényzáró pozícióban, illetve alacsonyabb black level esetén már olyan pixelek is fényt zárnak, melyek alapállapotban még engednének át egy kis fényt).
Counter-Strike alatt pl. sokat segít a sötétebb részek jobb láthatósága érdekében, de színtelítettséget értelemszerűen veszít ezzel a P19-2 tulaj.
Racecam, ezt kérlek pontosítsd, nehogy hülyeségről beszéljek, ez csak egy tipp (már ami a működési elvét illeti). Az is lehet, hogy ez minden xVA alapú monitor képessége (Black Level), de én eddig egy TN-Film-es TFT-n sem találkoztam ilyennel.
(a színeivel egyszerűen nem bírok betelni ennek a monitornak, a tftpanel.hu oldalon van egy "szivárványkép", akinek xVA alapú cucca van, nézzen már rá, ámulni fog

)
szerk: a Black Level alapállapotban 50-en van (legyen mondjuk %), tehát lehet sötétíteni és világosítani is a lexebb állapothoz képest
Szerkesztette: Yany 2005. 09. 30. 11:24 -kor