Idézet: Gab3c - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 10:46
Meg lehetne tartani az olvashatosagot a laikusoknak is, es kozben pontos is lenne.
Elvégzem én, mond, hogy mikor érsz rá! Mindig is szerettem új dolgokat tanulni!
Idézet
"A színhőmérséklet beállítása ízlés, és alkalmazási terület kérdése ezért ezt a gyári alapbeállításon hagytuk, bár a 6500°K kissé túl pirosasnak tűnik, a 7500°K pedig kékesnek, a legjobb megoldás talán, az egyéni ízlésnek megfelelő érték beállítása, "Custom Colour" módban, ez azonban elég sok türelmet, és jó szemet igényel. De megéri a fáradságot, mert ez a monitor a megérdemli a pontos színkalibrálást."
A monitor menujenek allitgatasa olyan messze esik a szini kalibraciotol, mint Mako Jeruzsalemtol. Az ilyen durva szakmai hibak kiszurese celjabol erzem azt, hogy jo lenne a temat kozelebbrol megvizsgalnotok.
Valóban túlzás itt akarmilyen kalibrációról beszelni, ez tényleg, csak állítgatás. Ettől függetlenül, ez a monitor megérné, a pontos színkalibrálást, valamilyen erre a célra készült hardverrel, de ilyen egyelőre, anyagi okok miatt még nincs nekünk, mint ahogy azt többször leírtam már itt is. (De ebben is elfogadunk bármilyen segítséget!)
Idézet
Sajnálom, de a tényleges javító szándékon túli, több apró, vagy kevésbé apró oldalvágás miatt, nekem nem ez jött le!

Súgó
A téma zárva.