HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 01:58

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 2:30

Már szóltunk, de nem volt jelentős érdeklődés a kérdéssel kapcsolatban. ;)

Ja igen, amikor olvastam, akkor még emlékeztem rá :).
Hátha így duplaannyi érdeklődés lesz :D.

#162 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 03:32

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 2:27

Ja, a szabályzatot sürgősen meg kéne változtatni, ugyanis a szerzői jogról többek között lemondani sem lehet:

Idézet: SZJT

9. § (2) A szerző személyhez fűződő jogait nem ruházhatja át, azok másként sem szállhatnak át és a szerző nem mondhat le róluk.

A szerzoi jog monnyon le... :\

#163 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 03:47

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:25

Kereso: ha megfinansziroz valaki 4 giga ramot a szerverbe, szo nelkul engedelyezni fogom a funkciot, addig viszont igy is keves az eroforras. Az istenitett SCSI nemhogy javitott, lassitott a forumon, legalabbis az altalanos tapasztalat ez. (...)

Nyilt ajanlat tetel? ;D

#164 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 04:56

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 2:10

babbaabb...

babbaabb babbaaaa babbaabb bbabbbbb aaababba baaabbaa bbabbbbb baabbbba bbabbbbb babbabaa baabbaba baaaabba baabaaba baabbaba baabbabb baababba baabbbba bbabbbbb baabbaab baabaaaa baabbaaa bbabbbbb baabaaba baababba baabaaab baabbabb baabbaba baabaaab bbabbbbb baababaa baababba baabaaba baabaaaa baabaaab baabbabb baabaaaa baaababb baaababb bbabbbbb bbabbbab baababba baabbaaa baabbaba baabaaab bbabbbab bbabbbbb aaababba baaabbaa bbabbbbb bbabbbab baabbbba baababaa baabbbba baaabbab baabaaaa baabbabb bbabbbab bbabbbbb baaabbaa baaaabab aaaabbaa baaabbab baabbbba bbabbbbb baababbb baabbbba baabaaab baabbaaa baabaaaa baaabbaa bbabbbbb baaabbab baabbaba baababaa baabaabb aaabbbba baabaaba baabaaba baabbbba baabaabb bbabbbbb baabbaab baabbaba baabaabb baabbaba baabaabb baabaaab baababba bbabaaab :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#165 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 05:02

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:05

Épp az Origora hivatkozol?
(mely jelen pillanatban átalakítás alatt áll, és ki tudja, milyen változások lesznek: http://origo.hu/tech...902ujforum.html )
Itt a regisztrált felhasználók NEM kaptak hirdetést, míg a "csak olvasgatók" igen.

#166 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 05:07

:offtopic:
"[...]csoportalakítási lehetőség több más featúrával[...]"
Basszus, ez igen. És az Origo-n lehet ilyet olvasni. Vágjuk pofon a magyar nyelvet. megérdemli :omg: .
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#167 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 07:00

Bocs, hogy de nincs időm végiolvasni a topicot. Mi 'generálja' a reklámokat?

Védekezni ellene? Egyszerű! Nem veszed meg a reklámozott terméket...én így csinálom. 

#168 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 07:31

Asszem ezért fenékbe leszek rúgva, de:

1. A szerzői jogról tényleg nem lehet lemondani, úgyhogy ha az én hozzászólásomat módosítjátok akkor illene jogdíjat fizetni az artisjusnak. Megyek is regisztrálni hozzájuk, hogy eljusson hozzám a pénz.

2. Itt szeretném felhívni a keymedia illetékeseinek a figyelmét arra, hogy ez egy informatikával foglalkozó fórum. Azoknak akik ide járnak nagy százaléka 1 perc alatt egyszerűsíti ki a hírdetéseket, mert értenek hozzá. Úgyhogy, ha a HWSW tulajai azt mondják, hogy a reklám ma X ezerszer jelent meg az nem egészen fogja fedni a valóságot.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#169 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 07:45

Tök jó, a moderátor is duplán van aláhúzva, és zöld.
Most minnyá kiprószálom Firefox + Ad-Block plugin párossal, yool.

Ha beledöglök is, kiszedem ezt a f@szom reklámot.
Undorittó, ahogy a Besenyő Pista bácsi mondaná

Szerk: amikor úgy 15 perce rápillantottam a fórumra, először azt hittem valami vírus ment a gépre, hogy ilyen izék vannak. Egyébként is szarul aludtam, reggel majdnem ledarált egy 40 tonnás camion a HÉV átjáróban és most meg ez... elb@szott egy nap, érzem.

Szerkesztette: Bástya elvtárs 2005. 09. 06. 07:47 -kor

#170 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 07:49

MyIE2 tartalomszűrőjében 1 sor. Nem írom ide be, de priviben szívesen. A keymedia meg monnyon le.

#171 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 07:54

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 8:31

1. A szerzői jogról tényleg nem lehet lemondani, úgyhogy ha az én hozzászólásomat módosítjátok akkor illene jogdíjat fizetni az artisjusnak. Megyek is regisztrálni hozzájuk, hogy eljusson hozzám a pénz.

Azért ilyen egyszerűen ez sem igaz, csupán a szerzői jogról való lemondás, mint olyan nem létezik. Sőt, szerintem igazából semmi nem kell, mert a hozzászólást nem módosítják (a reklámtól az üzenet tartalma nem változik, és a formai elemnek sincs a tartalomra módosító hatása).

#172 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:39

Krinyo, törölgetünk?

Pedig az egyfejű fórumozó csak megoldást keres Nagy Testvér ellen...
Na zdraszt, mentem biztosítózni, hogy szinten tartsam a vérnyomásomat.

#173 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:43

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 21:07

special de a baacoder hasznalata kicsit neheziti az eletet, nem? Azt enis tudom, hogy nagy ur a penz. az is varhato, hogy a user base kb 10%-a odebbal. ami kicsit bant, hogy az soha nem merul fel, hogy legyen havi parezer forintert banner es keymedia mentes hozzaferes. igen van aki hajlando fizetni ezert. pl. en.

nézd, nem tudom, miért nem lehet előfizetni a fórumra azoknak, akik nem akarnak semmilyen reklámot. lehet, hogy ez valami policy, lehet, hogy technikailag nem éri meg a befektetés (bár itt már bonyólodik a dolog, mert ugye ha a hardcore réteg fizet elő, és közvetlenül nem is termeli ki a beruházást, akkor is ők termelik a tartalmat a fórumra, amiért a többi ezer jön nézni, reklámot is). de mivel sokak számára ismert, hogy melyik táborhoz tartozom, ezért semmiképpen nem akarom a morált tovább aláásni, főleg nem úgy tűnni, hogy támogatnám a reklámszűrést.

persze, a baacode nem praktikus, csak egy példa volt a sok közül, amellyel majd az emberek elkezdik kikerülni a keymediát. pl. nem használnak ékezetet, szlengben beszélnek, rövidítések. szerintem kiváló marketingtanulmány készülhetne az esetből.

#174 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:43

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 9:39

Krinyo, törölgetünk?

Pedig az egyfejű fórumozó csak megoldást keres Nagy Testvér ellen...
Na zdraszt, mentem biztosítózni, hogy szinten tartsam a vérnyomásomat.

A forumszabalyzatot sertette a hozzaszolasod. "4. Tiltott az olyan hozzászólások közzététele, melyek a HWSW Bt. üzleti érdekeit sértik." Akit erdekel a megoldas eddig is megkapta priviben. Nem kell provokalni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#175 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:45

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 9:43

persze, a baacode nem praktikus, csak egy példa volt a sok közül, amellyel majd az emberek elkezdik kikerülni a keymediát. pl. nem használnak ékezetet, szlengben beszélnek, rövidítések. szerintem kiváló marketingtanulmány készülhetne az esetből.

Drasztikusan le fog romlani a forumozok helyesirasa. Bar most hogy nem latom mit huz ala nem is foglalkozom vele... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#176 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:47

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 8:54

Azért ilyen egyszerűen ez sem igaz, csupán a szerzői jogról való lemondás, mint olyan nem létezik. Sőt, szerintem igazából semmi nem kell, mert a hozzászólást nem módosítják (a reklámtól az üzenet tartalma nem változik, és a formai elemnek sincs a tartalomra módosító hatása).

Alszanak a moderátorok. Elég lassan szerkesztették ki Bástya elvtárs hozzászólását.  :D

Akkor kikötöm a formát is. Lásd aláírás.

Egyébként nálam már nem játszanak a reklámlinkek. Ez csak a HWSW-n meg az Indexen van így. Mert a reklám az jöhet, de nem pofátlanul.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#177 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:50

Ejjj, de rosszidulatúak vagytok!  :] Jó ez a keymedia!  :Đ Gondoljatok csak bele: Krinyóék a befolyt pénzből fejlesztik a vasat! Lesz normális keresőnk, vissza lesznek állítva a kényszerűségből beszüntetett bizonyos opciók, lehet ujra statisztikákat nézni. Nem lesz 237 sec script execution time! :jump:

De az is lehet, hogy csak én vagyok naiv?  :think:  :D

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 09. 06. 08:50 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#178 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:55

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 9:43

A forumszabalyzatot sertette a hozzaszolasod. "4. Tiltott az olyan hozzászólások közzététele, melyek a HWSW Bt. üzleti érdekeit sértik." Akit erdekel a megoldas eddig is megkapta priviben. Nem kell provokalni.

Samott

Namost ezért már tökön fognak rúgni, de nem állom meg: ilyen alapon cska olyan postok megengedettek, amelyekben van keymediás kulcsszó, különben sérti az üzleti érdeket.  lesz majd ajánlott szavak listája :D

Szerkesztette: special 2005. 09. 06. 08:55 -kor

#179 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 18:22

Már nem is merem mondani, hogy talán elképzelhető lenne, ha nem duplaaláhúzásos zöld izék lennének a szöveben, hanem valami kevésbé rikító lenne a dolog?

És mi van, ha olyan szóból akarok linket csinálni, ami ebben a keylópikulában is benne van, akkor felülbírálja az én linkemet?

???????

#180 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 08:58

...És baa-code figyelés :Đ

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.