HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 05. 13:59

Idézet: Rive - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 14:56

A legjobb az lenne, ha az üzemeltetők nem agyatlan módon csatlakoznának az aktuális favorit hirdetési erőszakmozgalomhoz. Mint látható, ez csak a szűrési módszerek gyorsabb terjedésének kedvez... Míg egy kétoldalú kompromisszum netán kedvezőbb lehetne mindkét fél számára.

Na igen... ebben teljesen igazad van.
Csak hát, az a fránya kompromisszum... na meg kikérni mások véleményét.
És ezt nem a hangulatkeltés céljával írtam.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#22 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:36

Az utobbi ket hozzaszolassal kapcsolatban akkor bovebb velemenyeket varnek, megis, mire gondoltatok ketoldalu kompromisszum kapcsan? Nincs hoborges, de nincs reklam sem? Ezzel meg ugye igen sulyosan billenne a merleg nyelve...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#23 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:39

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:36

Az utobbi ket hozzaszolassal kapcsolatban akkor bovebb velemenyeket varnek, megis, mire gondoltatok ketoldalu kompromisszum kapcsan? Nincs hoborges, de nincs reklam sem? Ezzel meg ugye igen sulyosan billenne a merleg nyelve...

Krinyo

Részemről én nem hőbörgök, ha a reklám megmarad a főoldalon, és diszkrét, nem tolakodó formában.
Azért sem hőbörgök, mert a végleges változatba beleszólásom nincs, legfeljebb annyi, amennyit hasznosítani akartok.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#24 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:39

Ez a kompromisszumosdi valami délibáb: nem létezik, nem létezhet. Hogy akarna bárki is több ezer felhasználóval kompromisszumot kötni. A kompromisszum maga a kísérleti szakasz. Aztán úgyis a számok beszélnek majd, mert kajabálni lehet, az illetékes csak leült, letölti a statokat, átbogarássza, és látja, hogy megéri-e.

#25 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:40

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:39

Részemről én nem hőbörgök, ha a reklám megmarad a főoldalon, és diszkrét, nem tolakodó formában.

A fooldal nem is szerepelt a jatekban, miert kavarjuk ide?

Krinyo

#26 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:42

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:39

Azért sem hőbörgök, mert a végleges változatba beleszólásom nincs, legfeljebb annyi, amennyit hasznosítani akartok.

Kicsit megdurvítva a kérdést: ez itt alapvetően a tulajd játéktere. A szabályokat, feltételeket ő állítja fel. Ahogy szokás mondani: nem jog, lehetőség a fórum. A reklámok köcsögmód szűrése helyett, melyek lehetővé teszik, hogy legyen ez az egész, inkább alkalmazkodom, vagy itthagyom az egészet. Pl. lehet baacode-ot használni.:)

#27 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:44

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:40

Krinyo

De mi szeretnénk ha bekerülne a játékba, mondjuk azzal, hogy a keymedia-t ott vezetitek be a fórum meg marad ahogy van. :D

#28 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:44

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:40

Mert inkább oda, mint ide. Ott több embernek megfelelne, és véleményem szerint nektek, reklámozási szempontból is nagyobb bevételt hozna.

Idézet

[link]

#29 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:45

Idézet: special - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:42

Pl. lehet baacode-ot használni.:)

egész jó ötleteid vannak...  :)

Idézet

[link]

#30 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:49

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:44

Mert inkább oda, mint ide. Ott több embernek megfelelne, és véleményem szerint nektek, reklámozási szempontból is nagyobb bevételt hozna.

Azt hiszem kijelenthetjuk, hogy aki ebben a kerdesben eddig dontott, kicsit tobbet ert ehhez az iparhoz, mint a forumon barki. :)

Krinyo

#31 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:53

Krinyo

A magam részéről (kedvenc fórumom gazdasági helyzetét javítandó) bármi olyan reklámot eltűrök, ami nem jár a külalak, a sebesség és a használhatóság aránytalan mértékű romlásával.

Mindenesetre be kell vallanom, hogy igen nehezen engedélyezek ismét egy-egy reklámfogást, ha egyszer már beállítottam rá a tiltást. Gyanítom, ezzel még sokan így vannak. Ennek megfelelően az előzetes párbeszédet némileg hatékonyabbnak tartom, mint az utolagos változtatásokat.

Emellett úgy gondolom, hogy amíg pl. a kártérítési igényekben irányadó tényező lehet az elmaradt haszon, addig talán itt is fontos lehet, hogy mennyire vonzó más fórumokhoz képest egy reklámokkal agyonbuggyantott fórum, és emiatt hányan választanak alternatív helyeket. És ezügyben talán valamilyen mértékig irányadó lehet, hogy hány embert zavar egy ilyen akció.

Összefoglalva: hamár reklám, akkor kérdezzétek meg, hogy kit miképpen nem zavar... És, mivel ez a kérdés így még nem hangzott el szinte soha, én bizony gondolkodási időt kérek rá :) De ígérem, nem hagyom ennyiben és tényleg gondolkozom rajta. Szerintem mások is szívesen tennének ennek megfelelően, ha megkérnétek őket.
Elköltöztem :-)

#32 Felhasználó inaktív   h1ghland3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:55

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 13:40

Krinyo

Nekem igazsag szerint nem igazan jon be ez a dolog, mert engem is zavar az olvasasban. A Google/Opera fele hirdetesek korrektek, azokat neha meg is nezem. Ez ellen meg azok a nepek fognak lazadni, akik kicsi monitort kenytelenek hasznalni.

#33 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:55

Nincs ertelme kompromisszumrol beszelni... arrol, hogy a forumban milyen reklamok jelennek meg, nem a forumozok dontenek. Semmi sincs ingyen, a szerver/szoftver/adminisztracio mind koltseg, teljesen ertheto ha egy profitorientalt vallalkozas nem szereti kolteni a penzet, hanem hasznot szeretne latni a befekteteseibol... de a valasztott technologia szerintem kontraproduktiv: a torzskozonseg szerintem napok alatt szurni fogja... egyebkent meg: Atkozott legyen a neve annak, aki ezt a reklamozasi technologiat kitalalta (a multilevel marketing kitalalojaval egyetemben)... ez mar sok: a bannert elviselem, az oriasplakatot elviselem... de amikor a szavaimbol keszitenek hirdetest, vagy amikor a barataimbol csinalnak ugynokot, az mar nekem is sok.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#34 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 14:56

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:49

Azt hiszem kijelenthetjuk, hogy aki ebben a kerdesben eddig dontott, kicsit tobbet ert ehhez az iparhoz, mint a forumon barki. :)

És azt is, hogy a véleménye nem feltétlenül egyezik a mi véleményünkkel. Pedig, ha egymaga lenne a fórumon, akkor az be is zárhatna... :think:

Idézet

[link]

#35 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:00

És ez az izé eszetlenül fogja átalakítani a szöveget? Pl. a CODE tag közötti részeket is? Amúgy engem annyira nem zavar... úgy értem csak megszokom. :)

#36 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:01

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 15:56

És azt is, hogy a véleménye nem feltétlenül egyezik a mi véleményünkkel. Pedig, ha egymaga lenne a fórumon, akkor az be is zárhatna... :think:

Ez azt akarja jelenteni, hogy te kepviseled az egesz forum velemenyet?

#37 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:04

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:01

Ez azt akarja jelenteni, hogy te kepviseled az egesz forum velemenyet?

Ha megnézed, nem egyes szám első személyben fogalmaztam. Vajon miért...

Idézet

[link]

#38 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:05

Idézet: FakeJack - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:00

És ez az izé eszetlenül fogja átalakítani a szöveget? Pl. a CODE tag közötti részeket is? Amúgy engem annyira nem zavar... úgy értem csak megszokom. :)

Valahogy igy:

http://forum.origo.h...=show&fid=89172

Krinyo

#39 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:06

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:05

Éppenséggel semmi szokatlant nem látok arrafelé, bár tudom, hogy mire gondolsz. Az ott alkalmazott megoldás talán itt is irányadó lehetne :think:

Szerkesztette: Rive 2005. 09. 05. 15:08 -kor

Elköltöztem :-)

#40 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 05. 15:07

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 5., hétfő - 16:04

Ha megnézed, nem egyes szám első személyben fogalmaztam. Vajon miért...

Idézet

Pedig, ha egymaga lenne a fórumon, akkor az be is zárhatna...

Ezzel el is konyvelted, hogy mindenki negativan all a dologhoz, mint te, ti. Nemde?

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.