HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:25

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:17

...ket erdek all szemben egymassal: az uzemelteto szeretne nemi lovet visszaszerezni a befeccolt penzbol es munkabol, a forumozo meg szeretne zavartalanul forumozni. a kettot ossze kell csiszolni, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon. nyilvan nem fog azonnal, elso blikkre tokeletesen mukodni.

Es szerinted ez a keymedia spam jo modszer erre? A tobbseg mar beletorodott abba, hogy semmi sincs ingyen, de ezt az eroszakos hirdetesi format nehez elfogadni... ha mar mindenkeppen kell hirdetes nem lehetne izlesesebben, kulturaltabban elhelyezni? En peldaul nem szurom a bannereket (mas kerdes, hogy a munkahelyen a munkaadom proxyja igen) mert neha bizony az is informacio forras lehet... de a banner ellentetben a popupal, spammel es a keymediaval nem tolakodo (vagy legalabbis nem annyira).

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#322 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:29

3, Konkrétan arra gondoltam, hogy átlagos fogyasztónak tele van a töke a pofánkba-bele marketinggel, és csakazértsem kattan rá. Ez nem "megfelelő" hirdetéstől függ - szimplán attól, hogy ha reklám, akkor nemet mondunk, mert csömörünk van a marketingből.

Van egy ötletem:

1, Nem-regelteknek jelenjen meg, akár oldalanként 50 is, nem érdekes
2, regeltek választhassanak: kérik vagy nem
(3, utóbbit esetleg hozzászólásoktól lehetne függővé tenni. Így az a 100-200 törzstag, aki lázad, és mellesleg a fórum magját alkotja, esetleg megnyugszik)

#323 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:30

Szerintem akit idegesít, az szűri, én is ezt teszem. Akit idegesít, de nem tudja hogyan kell szűrni, megkérdezi priviben, szóval szűrni fogja. A reklámozók pedig nyilván ellenőrizni fogják, hogyan is működik itt ez a dolog, amiért ők fizetnek. Tehát el-ellátogatnak a fórumra, többek között ebbe a topikba is. Ha észreveszik, mekkora ellenállásba ütköztek és úgy vélik, nekik ez így nem rentábilis, előbb-utóbb felbontják a szerződést, a reklámok eltűnnek.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#324 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 07. 08:37

Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:30

Szerintem akit idegesít, az szűri, én is ezt teszem. Akit idegesít, de nem tudja hogyan kell szűrni, megkérdezi priviben, szóval szűrni fogja. A reklámozók pedig nyilván ellenőrizni fogják, hogyan is működik itt ez a dolog, amiért ők fizetnek. Tehát el-ellátogatnak a fórumra, többek között ebbe a topikba is. Ha észreveszik, mekkora ellenállásba ütköztek és úgy vélik, nekik ez így nem rentábilis, előbb-utóbb felbontják a szerződést, a reklámok eltűnnek.

Valószínűleg ez a HWSW-s bolt általában rontja a Keymedia üzletét, mert szélesebb körben elterjed a reklámjaik szűrése, ami nem csak a HWSW-s találataikra lesz hatással. Meg kellett volna gondolniuk, kivel szerződnek... :omg: :)

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 09. 07. 08:40 -kor

#325 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:38

Ne haragudj, de ez miert eroszakos, miert spam? A duplan alahuzott szavak asszem kelloen hangsulyozzak, hogy hirdetesrol van szo, s csak akkor jelenik meg, ha rahuzod az egeret. Ez nem banner, ami akkor is a kepedbe vilagit, ha nem akarod...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#326 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:41

Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:30

...a reklámok eltűnnek.

Meg a fórum is, mert az üzemeltetőnek nem érdeke, hogy saját pénzből fent tartson egy ilyen infrastruktúrát, csak a pár száz fórumozó kedvéért.

#327 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:44

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:38

Ne haragudj, de ez miert eroszakos, miert spam? A duplan alahuzott szavak asszem kelloen hangsulyozzak, hogy hirdetesrol van szo, s csak akkor jelenik meg, ha rahuzod az egeret. Ez nem banner, ami akkor is a kepedbe vilagit, ha nem akarod...

Krinyo

A banner általában a képernyő szélén tűnik fel, tehát a periférikus látás tartományában, így szerintem kevésbé zavaró, mint ha az általam fontosnak ítélt tartalomban - amiért tulajdonképpen az adott lapot felkerestem - kavar.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#328 Felhasználó inaktív   edk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:44

Az en megitelesem szerint ezert eroszakos:

Idézet

A duplan alahuzott szavak ... akkor is a kepedbe vilagit, ha nem akarod...

Masreszt halkan megjegyzem, hogy a tuzfalakban sikeresen le lehet tiltani egyes weboldalakat  ;) .

#329 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:38

Krinyo

Na igen, de az eger veletlenul is rakerulhet, mikozben gorgetem/olvasom a szoveget es maris jon a keretlen popup. Mig a bannert megnezem amikor bejon az oldal, aztan ugyis elgodul amikor a szoveget gorgetem/olvasom.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#330 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 07. 08:46

Akár a HOSTS fájl szerkesztésével is, hál' Istennek külön szerverről jön a script. :bolond: :omg:

#331 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:46

Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:44

A banner általában a képernyő szélén tűnik fel, tehát a periférikus látás tartományában, így szerintem kevésbé zavaró, mint ha az általam fontosnak ítélt tartalomban - amiért tulajdonképpen az adott lapot felkerestem - kavar.

Ennek ma mar a fele sem igaz... :)
Egyebkent aki gyakran netezik, szinte immunis a reklamra, automatikusan szuri a szemem a reklamokat... :) Lehet, hogy ezert nem zavar ez a reklamozasi forma sem? :D

Krinyo

#332 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:47

Hihetetlen mennyire felbőszít egyeseket ez a hírdetési típus.
Eleinte engem is meglepett és klikkelgettem is, de mivel nem vagyok oda a reklámokért, ezért nálam ez is felkerült az adblock listára.
Csak bámulok, amikor pl. másnál látom az Index oldalait és a rengeteg reklámot.
De mindenki azt néz amit akar. :)
-- Legyen egy jó napod! --

#333 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:47

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:45

Na igen, de az eger veletlenul is rakerulhet, mikozben gorgetem/olvasom a szoveget es maris jon a keretlen popup.

Erre nyujtana megoldast nemi kesleltetes, de errol mar tobbszor irtunk...

Krinyo

#334 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:55

Én csak annyit akarok kérni, hogy fel se merüljön bennetek hozzászólás számhoz kötni, lécciléccilécci, mert annak igen durva következményei lehetnek....
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#335 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:56

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:46

Ennek ma mar a fele sem igaz... :)
Egyebkent aki gyakran netezik, szinte immunis a reklamra, automatikusan szuri a szemem a reklamokat... :) Lehet, hogy ezert nem zavar ez a reklamozasi forma sem? :D

Krinyo

Engem bármely reklámnál jobban zavar az egyre több helyen látható flasháradat, sokszor a lehetőséget sem adják meg az átlépésére, vagy olyan helyeken is feltűnnek, ahol rákényszerülsz a végignézésükre, pl. animált menük, beúszó oldalak, stb. Na igazából ezektől kapok idegbajt. Információért keresek fel egy oldalt, nem csicsás animációért. Tudom, ez ma ún. "menő funkció". Azt is tudom, hogy van, ahol kiválóan lehet vele szemléltetni folyamatokat, de az öncélú, érdemi információt nem hordozó flasht szívből utálom.

#336 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:06

Annyi hozzáfűznivalóm még van, hogy mióta megy a keymedia, eléggé lelassult a fórum (lehet, hogy csak nálam).

Szer.: Meg ez a sárga ADSL kiírás. Hát, ez 1000x jobban idegesít, mint a keymedia. Nem lehetne inkább piros? Vagy mondjuk maroon?

Szerkesztette: e-lias 2005. 09. 07. 09:09 -kor

#337 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:25

A kettonek koze sincs ilyen szinten egymashoz, marmint a forumnak es a keymedia hirdetesnek...

Krinyo

#338 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 09:28

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 10:25

A kettonek koze sincs ilyen szinten egymashoz, marmint a forumnak es a keymedia hirdetesnek...

Krinyo

Tudom, csak megemlítettem. Sorry, hogy itt OFF volt.

Szerk.: Félreértettem, azt hittem a felső hirdetésről van szó, közben a gyorsaságról.... Sorry.

Szerkesztette: e-lias 2005. 09. 07. 09:29 -kor

#339 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 11:58

Az imént állt egy jó darabig a fórum.
Keymedia médiahekkelés volt?

Talán nem egy éles, komoly látogatottságú fórumon kéne bétatesztelni :)

#340 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:00

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 12:58

Az imént állt egy jó darabig a fórum.
Keymedia médiahekkelés volt?

Talán nem egy éles, komoly látogatottságú fórumon kéne bétatesztelni :)

adatbazis takaritas volt a bolhan, 1xx ezer hozzaszolas kuka.
free élettér service for addicts

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.