HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 14:22

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 13:54

Ahhmm, akkor a kereskedelmi tv-knek is kéne olyat csinálni, hogy aki fizet, annak nem adnak reklámot?

HBO-rol hallottal mar? Fizetsz, es nincs reklam... ;) Polora, bogrere vevo lennek, bannert elviselnem.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#642 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 14:27

Figyelmesen végigolvasva a topikot, kiváltképpen az utolsó 2 oldalt,
ZÁRHATÓ

Mindenki vonja le a megfelelő konzekvenciákat és menjen a picsába.
Na? :)

#643 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 13. 14:40

Szedem a lábam.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#644 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 14:46

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 15:27

ZÁRHATÓ

Csak utánad. :)

#645 Felhasználó inaktív   Macskajancsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 14:58

... és menjen a picsába.

Cím, telefonszám?  ;)

#646 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:36

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:43

Az ilyen otleteket imadom. Es szerinted mikeppen lehet ezt megoldani? Itthon vagyunk, nem kulfoldon... adjunk letoltoheto sarga/rozsaszin csekket minden uj tema melle? :D

Emelt díjas sms reggelés...
Make love not Wor.

#647 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:38

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 14:43

adjunk letoltoheto sarga/rozsaszin csekket minden uj tema melle? :D

Krinyo

Nem.

Ez ügyben már leveleztem mindkét nagy fórum tulajával.  Nem mindegy kinek a kezében van az ötlet és a megvalósítás.
Ha ez az én fórumom lenne, nem lenne szükség kéjmédiára a bevételek növeléséhez. Már rég szénné kerestem volna magam rajta  :D

Nem mondok semmi konkrétumot, mert egy tollvonással megvalósítható :D

#648 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:40

ZÁRHATÓ

Ilyenkor áldom az itteni moderátorkijelölés módszerét  :respect:
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#649 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:44

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 9:16

A sok okoskodonak mondom, hogy ne az otthoni gepe terheleseben gondolkozzon mar, hanem csesszen fel a szanalmas gepere egy apache-php-mysql kombot, csinaljon egy 4 GB meretu csupatext adatbazist, aztan kerjen meg 400 ismerost, hogy neten keresztul buzeralja a gepet, irjon hozza, olvasson benne, keressen benne folyamatosan, szinkronban. Utana beszelgethetunk.

Őőőőő, izééé, kollégák ennél durvább cuccokat is nyomnak, hostingos topikban általam meg már régebben megíródott, hogy elhasalt alattam egy 300 lekérdezés/másodperces SQL megfejtésem, oszt nem győztem a fogam szívni a bővítésen. De megoldottam, ismét félgőzzel tekernek a cuccok, 6 processzorral meg kb. 7 giga RAM-mal elosztva meg lehet értelmes dolgokat csinálgatni...

Egy gép ezt úgy, hogy az apacs+SQL is azon van, azt alapban sosem fogja bírni, ez tény. Eddig azt hittem, hogy a főoldal+apacs az egyik vas, oszt van külön SQL. Ezek szerint nem. Ígyjárás.
Make love not Wor.

#650 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 15:49

Idézet

6 processzorral meg kb. 7 giga RAM-mal elosztva meg lehet értelmes dolgokat csinálgatni...

Azzal barmit. :D Ennek koze sincs a HWSW lehetosegeihez. :D

A rohely az, hogy a HWSW forumanak koze sincs ilyen tranzakcioszamhoz. Nevetsegesen alacsony, megis elhasal a szerver.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#651 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 16:36

Azt hiszem jobb helyen nem is szólhatnék, mint itt, hogy a főoldalon olvasható "Interjú a CMS-csapdáról" című 2 oldalas anyag végéről lemaradt a bazi nagy (x)

Itt alul meg úgy látom rögtön megvalósításra került az, amit ebben a topicban javasolt valaki a kéjmédia HELYETT. Ti meg úgy gondoltátok, elfér ez is-az is... :rolleyes:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#652 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 16:46

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 17:36

Itt alul meg úgy látom rögtön megvalósításra került az, amit ebben a topicban javasolt valaki a kéjmédia HELYETT. Ti meg úgy gondoltátok, elfér ez is-az is... :rolleyes:

Ezaz, meg, meg, meg...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#653 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 17:00

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 17:46

Ezaz, meg, meg, meg...

Kívánságod parancs...

Apropó... párszor elhangzott Tőled, hogy nem adunk értelmes segítséget, csak fikázunk, stb. Abba nem gondoltál még bele, hogy elég nehéz úgy segíteni, hogy az ember egyátalán nem látja a rendszer működését? Tanácsot is nehezebb adni "segítésügyileg", mert nem igazán tudjuk, mit bír és támogat a fórummotor és a rendszer, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

Csak egy gondolat volt...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#654 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 17:04

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 17:36

Jóvanbammeg, mindenbe kössünk bele, inkább, mint a keymedia, inkább azt írják meg az üzemeltetők, hogy ha alapban rákattintunk valamire, akkor az hoz-e összeget a konyhára, mert esetleg nekilátnánk itt páran néha nyomkodni csak úgy hobbiból, ha feküdjön már az a szerver is, nem?
Make love not Wor.

#655 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 17:45

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 18:00

...mert nem igazán tudjuk, mit bír és támogat a fórummotor és a rendszer, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

Csak egy gondolat volt...

Van benne valami. :think: Lehet hogy tévedek, de a működési problémák technikai részletei kiadhatóak(azaz nem lesz bajotok belőle ha mi is tudjuk). És ha pontosan tudjuk, lehet sokan fognak tudni segíteni.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#656 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 18:22

Ahogyan Guga is írta, szerintem is hatalmas lehetőség van ebben a fórumban. Szerintem Magyarország egyik legjobb oldala, fóruma, ennél sokkal kisebb, szarabb oldalakkal is kereste hülyére magát ismerősöm. Én nem értek ehhez, csak lenne pár tippem. Szerintem Krinyo nyiss egy olyat amibe ötleteket vársz az anyagi lehetőségekhez. De nem tudom eddig semmi reagálás nem volt póló, bögre stb... ügyére. Könyörögjünk hogy legyen? Vagy szóval nem értem.... Fizetős sms, havidíj lehetőség stb... Ezekre sem reagálsz... Segítséget sem kérsz... Nem értem... :think:

#657 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 18:23

Idézet: freeone - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 17:45

Van benne valami. :think: Lehet hogy tévedek, de a működési problémák technikai részletei kiadhatóak(azaz nem lesz bajotok belőle ha mi is tudjuk). És ha pontosan tudjuk, lehet sokan fognak tudni segíteni.

Hidd el, ez a túloldalról másként látszik: presztízs. "nehogymá' egy egy fontoskodó fórumozó mondja meg, mi legyen..." :rolleyes: ;)
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#658 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 18:41

Nem igazán értem az egészet... :think:  Eddig több éven keresztül miért nem volt ilyen 'anyagi' gond vagy másképp fogalmazva 'nyerészkedési vágy'? És most miért lett? Itt is?
Az adózott fizetésemből tovább adózva, ÁFA-val 10.000,- Ft-ot fizetek a NET-elérésemért havonta. Eddig így volt, sok kellemes percet szereztem vele magamnak és volt hogy másnak is, sokaknak segítettem - akik hagyták. Eddig.
Most úgy tűnik, ez sem megy tovább, még egy réteg bőrt le akarnak húzni rólam egyre több helyen, már itt is.
Ilyen hozzáállás után ötletet nem adok, ezt elb@sztátok. :) De mielőtt félreértenétek, nem magamat tartom sokra (azt megteszik mások, de nem itt hanem máshol): nem csak az én ötleteimet veszítettétek, hanem sokakét. Akik ezek után 'kompromisszumos' megoldást elfogadnak, azoknak nagy tisztelet a toleranciáért.
Én nem. És nem vagyok hajlandó fizetni havidíjat a fórumért semmi pénzt, ha szűrhetetlen reklám lesz akkor elhúzok a p*csába. :)

#659 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 18:50

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 19:41

És nem vagyok hajlandó fizetni havidíjat a fórumért semmi pénzt, ha szűrhetetlen reklám lesz akkor elhúzok a p*csába. :)

Bazd meg medve a fűnyíródat vagy valami ilyesmi :Đ szerintem nem kért tőled senki egy fillért sem még idáig :D

A nyerészkedésnek van egy kultúrált formája is. Az egyik ilyen a kéjmédija. Használod a fórumot és cserébe nézegethetsz reklámokat.
A védekezésre megvan a mód, kotont húzol a böngésződre és kész.
De ez az egész nem akkora probléma, hogy ennyi oldal kerekedjen belőle.
Ha az üzemeltetőnek az a célja, hogy minden bájtból hasznot húzzon, akkor nem kiakadni kell rajta, hanem megkeresni a módját, hogy én miképpen részesedhetnék a hasznából :Đ
Az utolsó mondat a lényeg.

#660 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 18:55

Idézet: guga - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 19:50

...Ha az üzemeltetőnek az a célja, hogy minden bájtból hasznot húzzon, akkor nem kiakadni kell rajta, hanem megkeresni a módját, hogy én miképpen részesedhetnék a hasznából :Đ
Az utolsó mondat a lényeg.

:omg:  :D

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »