HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#291 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:38

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 21:34

Igen az éves fejadag kemény 4 db zsák, amit a bratyók 50-esével visznek így nem jut mindenkinek. De ha meg is kapod a zsákaid, abba kb 1/10e fér az avarnak.

Ezt velük beszéld meg.

#292 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:48

Nem ők ágálnak az égetés ellen. Akinek nem tetszik, hogy egyesek fű mellett mást is tartanak a kertjükben az költözzön be panelba. De nehogymár azért ne égessek, mert 1-2 újhullámos sznobnak nem tetszik, hogy faluhejen, vagy kertvárosban szokás avart és egyéb kerti hulladékot égetni.

#293 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:52

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:54

Sziasztok!

Azert inditom ezt a topicot, hogy legyen egy hely, ahol osszegyujthetjuk azokat a furcsa szokasokat, targyakat, ruhadarabokat amelyek mosolyra kesztetnek. Illetve ha magunkra ismerunk a cikinek velt dolgok miatt, valtoztathassunk eme szokasainkon.

Az elso: bluetoothos fejhallgatoban boklaszo emberkek. Elfogadom, hogy kocsiban idealis kihangosito helyett... na de az utcan ezzel a fulen maszkalni? Meg akkor is ha nem hasznalja? :)

Samott

:smoker:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#294 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:53

Szerintem ciki:

... hogy az emberek nem fogják fel azt a tényt, hogy a világ egyre zsúfoltabb, és a békés egymás mellett élés egyre több kompromisszumot követel(ne).

#295 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:05

"Még mit nem, változtass te a tiéden" :D

Szerkesztette: Mumia 2005. 09. 10. 21:05 -kor

#296 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:07

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. Sep. 10., Saturday - 21:48

Nem ők ágálnak az égetés ellen. Akinek nem tetszik, hogy egyesek fű mellett mást is tartanak a kertjükben az költözzön be panelba. De nehogymár azért ne égessek, mert 1-2 újhullámos sznobnak nem tetszik, hogy faluhejen, vagy kertvárosban szokás avart és egyéb kerti hulladékot égetni.

A legfobb gond az idopont rossz megvalasztasa, nyaron eleg sokan nyitott ablak mellett alszanak, napkozben is nyitva vannak az ablakok, hetvegen tobbnyire otthon vannak az emberek - hat ilyenkor tenyleg nagyon jol jon a budos, meg a fust. Hetvegen ossze lehet kesziteni az egetni valot, es az egyik munkanapon, lehetoleg nem este, el lehet egetni.

#297 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:11

Itt nálunk csak Október 1 és Április 30 között szabad égetni, gondolom más önkotmányzatoknál is vannak hasonló szabályok. Nem mintha betartanák, de legalább van mit megszegni :( Vagy van mire hivatkozni, mert sokan vannak, akik szarnak bele a többi emberbe, ha nincs rá szabály nem lesznek toleránsak. Aztán vannak azok akik szabálytól függetlenül szarnak bele.

#298 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:20

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 21:48

aki meg putriban szeretne lakni, az lakjon abban... ha ezt a gondolatmenetet szeretném követni... mellesleg ez egy kisváros, faluhelyen is éltem, érdekes módon ott valahogy nem került képbe mindez... és inkább egy sznob panellakó, mint egy korlátolt kertvárosi avargyűjtögető nyárspolgár. sőt ha a városban elmegyek a másik szegletbe, akkor sem volt ilyen gond (ott is laktam pár évet)... inkább komposzt vagy zsák. érdekes módon én össze tudom gyűjteni a lehullott avart zsákba, amit elvisznek a kukások. a szomszéd komposztálja. sőt, csirkéket is tartanak (ahogy mi is), azokkal sincs gond. csak a csóri svábok nem adnak ki pénzt egy zsákért ha már inygér el is égethetik... :D. csak ott a gond, h reggel a 4. szomszéd éget, este az 5. így, holnap a 2., 3. így végigmegyünk, aztán kezdődik a körfogás, mert megint összegyűlt annyi avar. és azt szép vizesen. semmi gond ha vki egy évben begyújtja a cuccost, ha jó száraz. de mint mondtam lassan 10 napja füst van. azért ez egy kicsit erős. a világgal tele van hülyékkel. mint ahogy a fórumokon is észrevenni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#299 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:46

Égetni is lehet kulturáltan, meg büdösen.

#300 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:58

Mióta nagyvárosba költöztem nekem kimondottan hiányzik az őszi avarfüst illata.
Van helyette kipufogógáz.
Wherever you go, go with all your heart.

#301 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:12

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:20

Nem akarok vitatkozni de van olyan hogy közízlés.

Jaja:

ValóVilág, Balázs show, Győzike show, Vadmacska... stb.

Ennyit a közízlésről.

#302 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:27

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 22:07

Hetvegen ossze lehet kesziteni az egetni valot, es az egyik munkanapon, lehetoleg nem este, el lehet egetni.

Ez nekem valahogy ellentmondás... Munkanapon, nappal én dolgozom... Az égetésnél nem árt a felügyelet. :Đ Egyébként én úgy gondolom, hogy ha havonta egyszer elégeted a kertben összegyűjtött leveleket, a lenyírt, megszárított füvet és elégeted ~10 perc alatt, akkor senki nem fog belehalni. Természetes, hogy nem szárazság idején, de nem is a nagy esőzések között fogom elégetni, hogy jól füstöljön, hanem egy értelmes időpontban. El lehet intézni kultúráltan, másokat a lehető legkevésbé zavaró módon. De én is eltűröm a többieket az utcában és ők is engem. Akinek ez nem megy, keressen egy tavat és a közepére helyezett csónakba üljön bele Zen buddhista remetének.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#303 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:33

Amit mindenkeppen furcsanak talalok, hogy az embereket nem erdekli masnak a tulajdona, egy parkoloban meghuzzak az autot es meg egy telefonszamot sem hagynak ott, hanem szepen elosonnak, vagy ugy nyitjak ki az ajtot, hogy nem csak a festek pattan le, hanem behorpad(!) meg a lemez is, azert azok az emberek akik ezt megteszik, a szememben nagyon nagy taplok. Aztan ha veletlenul szemtanuja vagy az esetnek, es szolsz, akkor a valasz az ra, hogy "Es? Van rajta mashol is!" - igen, a hasonlo emberek miatt, akiket nem erdekel masnak a tulajdona.
A koztulajdont is sokan szeretik megrongalni, kulonbozo festekekkel, vagy csak emlekkent elvisznek egy-ket alkatreszt a parkokban levo padokbol, vagy a tomegkozlekedesi eszkozok uleset ugy alakitjak, hogy nekik kenyelmes legyen: felhasitott szekeken ulni tenyleg sokkal jobb.

Szerkesztette: HAMMER 2005. 09. 10. 22:34 -kor

#304 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:38

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. Sep. 10., Saturday - 23:27

Ez nekem valahogy ellentmondás... Munkanapon, nappal én dolgozom... Az égetésnél nem árt a felügyelet. :Đ Egyébként én úgy gondolom, hogy ha havonta egyszer elégeted a kertben összegyűjtött leveleket, a lenyírt, megszárított füvet és elégeted ~10 perc alatt, akkor senki nem fog belehalni. Természetes, hogy nem szárazság idején, de nem is a nagy esőzések között fogom elégetni, hogy jól füstöljön, hanem egy értelmes időpontban. El lehet intézni kultúráltan, másokat a lehető legkevésbé zavaró módon. De én is eltűröm a többieket az utcában és ők is engem. Akinek ez nem megy, keressen egy tavat és a közepére helyezett csónakba üljön bele Zen buddhista remetének.

Nincs benne semmi ellentmondas, munkabol hazamesz, atoltozol es kimesz elegetni azt amit a hetvegen osszegyujtottel. Ez azert jo, mert vagy nem ertek meg vissza sokan a munkabol az utcaban, vagy a munka utan sincs idejuk lazitani es tobbnyire nem szoktak hetkoznap ruhakat mosni az emberek.

Szerkesztette: HAMMER 2005. 09. 10. 22:39 -kor

#305 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:49

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:33

vagy ugy nyitjak ki az ajtot, hogy nem csak a festek pattan le, hanem behorpad(!) meg a lemez is, azert azok az emberek akik ezt megteszik, a szememben nagyon nagy taplok. Aztan ha veletlenul szemtanuja vagy az esetnek, es szolsz, akkor a valasz az ra, hogy "Es? Van rajta mashol is!"

Azt hiszem, hogy ha velem ilyen történne, és így szólna vissza az illető, akkor utána már nem szólnék... csak ütnék, nem kicsit.  ;)

#306 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:50

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:49

Azt hiszem, hogy ha velem ilyen történne, és így szólna vissza az illető, akkor utána már nem szólnék... csak ütnék, nem kicsit.  ;)

Ez sem megoldás...
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#307 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:51

Idézet: avman - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 22:20

csak ott a gond, h reggel a 4. szomszéd éget, este az 5. így, holnap a 2., 3. így végigmegyünk, aztán kezdődik a körfogás, mert megint összegyűlt annyi avar.

Gondolj arra, hogyha te is égeted majd az avarodat, akkor mindenki befoghatja a száját. ;)

#308 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:52

Idézet: HAMMER - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:33

A koztulajdont is sokan szeretik megrongalni, kulonbozo festekekkel, vagy csak emlekkent elvisznek egy-ket alkatreszt a parkokban levo padokbol, vagy a tomegkozlekedesi eszkozok uleset ugy alakitjak, hogy nekik kenyelmes legyen: felhasitott szekeken ulni tenyleg sokkal jobb.

Ezt szintén nem fogom megérteni soha a büdös életbe, hogy mi a jó a vonaton és a buszon a bőrülések / műbőrülések késsel való felhasogatásában..  :( Még nem csíptem el egy ilyen embert sem, de az biztos, hogy ezt sem hagynám szó nélkül (vagy más nélkül) még akkor sem, ha benne van a rizikó, hogy utána engem akar felhasogatni.

#309 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:54

Idézet: EGOKA - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:50

Ez sem megoldás...

Dehogynem, hadd hulljon a férgese. :evil2:
Wherever you go, go with all your heart.

#310 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 22:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 23:52

Ezt szintén nem fogom megérteni soha a büdös életbe, hogy mi a jó a vonaton és a buszon a bőrülések / műbőrülések késsel való felhasogatásában..  :( Még nem csíptem el egy ilyen embert sem, de az biztos, hogy ezt sem hagynám szó nélkül (vagy más nélkül) még akkor sem, ha benne van a rizikó, hogy utána engem akar felhasogatni.

Hát ez az.

Sajna az emberek manapság egyre érzéketlenebbek, és mivel köztük járunk, ránk is hat nem túl pozitív irányba. :(
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.