Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 17:25
Nem akarom összetörni az illúzióidat, de "kigyúrt" test nincs szteroid-zsirégető-tömegnövelő nélkül. És itt most nem az "erős" testről van szó, mint pl. a vizipólósoké, akiknek a karja gyakran vékonyabb, mint egy bodybuilderé. A bodybuilding a "kigyúrtak" számára, olyan mint a kozmetikázás a nőknek. Én nem sok tiszteletet érzek ez iránt az elhivatottság iránt. Persze nyilván sokan vannak, akik ezt testedzésként csinálják mindenféle szerek nélkül, de hidd el, aki ezt komolyan csinálja nem valamiféle mély filozófiai okokból választja a bodybuildinget. Természetesen szvsz
Macika, én mindig azt mondom, hogy a pocak a különbség a fiú, és a férfi között

És különben is, szeretik a nők.
Nem akarom összetörni az illúzióidat, de eléggé el vagy tévedve, a témáról fingod nincs, és úgy magyarázol összevissza hülyességeket.

Macikának az "okosságára" azért nem írtam semmit, mert ő felfogásában azokat az embereket képviseli, akik a volt rendszerben nőttek fel, és nekik már felesleges magyarázni, mert elvannak a saját kis világukban, amit régen tanultak/tapasztaltak/hallottak/éltek, és ezt a véleményt egy huszonéves kis pöcs nem fogja tudni úgysem megváltoztatni.
Amúgyis, a testépítőtéma abszolút mértékben egy felesleges szélmalomharc az átlagember elképzeléseivel szemben, szóval felesleges róla vitatkozni.
A bodys az egy buta, felfújt, egoista barom, akinek már le van száradva a pöcse a "szerektől", és úgyis csak jót tesz a kövéreknek, mert a nők nem szeretik a kockahasat, csak a pocakot.
Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 26. 21:20 -kor