HWSW Informatikai Kerekasztal: XP - automatikusan indulo programok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

XP - automatikusan indulo programok

#21 Guest_Douglas_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 10. 26. 21:54

Pet:
Nem tudom hogy ki is probaltad e amit irsz mert ettol ugyanugy el fog indulni mint azelott.
Lehet uninstallanlni amihez valamit at kell allitani a registryben

#22 Guest_U.David_*

Elküldve: 2001. 10. 26. 22:41

idézet:
Eredetileg Douglas írta:
Pet:
Nem tudom hogy ki is probaltad e amit irsz mert ettol ugyanugy el fog indulni mint azelott.
Lehet uninstallanlni amihez valamit at kell allitani a registryben
[/quote]

Nem tudom, hogy Pet kipróbálta-e, de én is ugyanúgy lőttem le a messenger-t, mint ő. És láss csodát: nem indult el azóta!!! (persze azóta már sikerült uninstallálni is Kép )

#23 Guest_dupi_*

Elküldve: 2001. 10. 27. 01:41

idézet:
Eredetileg pet írta:
Az MSN-n kikapcsolasa:
Az ikonjan jobb egergomb,Open,Elindul a varazsloja,cancel,elindul a progi,megkeresed az options menupontot,Majd asszem a masodik fulon kiveszed a pipat a auto load starting WinXP mezo elol.
Es kesz!!
Altalaban minden programnal kilehet kapcsaolni az automata elindulast,magaban a programban!
Miert kell egybol matatni,mindenfele tweak progikat felrakni,mikor csak korulkellene nezni egy kicsit!
Bar aki ennyire lama az maradjon a WIN9x-nel,szerintem!!!!!
[/quote]

#24 Guest_dupi_*

Elküldve: 2001. 10. 27. 01:45

dupi
idézet:
Eredetileg dupi írta:

[/quote]

Bocs Pet a fentiekhez:
Te biztosan ugy fogtal hozza az XP-hez, hogy rogton tanitani kezdted.
Ha ilyen folenyes a tudasod, legyszives aruld el nekunk azt is, hogy a CD szinkron adatatvitel ki es bekapcsolasa hol, ;s hogyan lehetseges az XP-ben?

#25 Guest_Fenrir_*

Elküldve: 2001. 10. 27. 14:07

Minek akarjátok kikapcsolni a CD-rom szinkron adatátvitelét ???
Az milyen problémákon segít? Miért jó?

#26 Guest_dupi_*

Elküldve: 2001. 10. 27. 22:29

idézet:
Eredetileg Fenrir írta:
Minek akarjátok kikapcsolni a CD-rom szinkron adatátvitelét ???
Az milyen problémákon segít? Miért jó?
[/quote]
Speciel en bekapcsolni szoktam, mivel a default a kikapcsolt allapot. Konkretan a CDRWIN ajanlotta korabban, de lehet, hogy csak scsi olvasashoz. A lenyege kb. annyi, hogy ugynakkora csomagokban olvas es ir ki adatokat, ezzel is csokkentve a hibalehetoseget. Nem vagyok a kerdes szakertoje, ezugyben javasolnam a [url="http://"http://www.cdgrab.hu"]www.cdgrab.hu[/url] oldal korabbi cikkeit...
Erdekes, hogy senki sem tudott eddig erdemben hozzaszolni az xp vonatkozashoz. /Meg Pet sem, aki pedig koztudottan XP Guru./

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó