Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 12:18
Sebi:
Kipróbáltam a Samsung 913V tft moncsit!
Következőre ha megyek pécsre már adom is vissza...
RBR közben tényleg mosódik gyors/hitelen fordulatoknál. A képe "kristályosan-csillogósan" éles, de az ausztrál pályákon fehér a talaj. Érdekes. Mondjuk biztos lehet valamit állítani a színeken, bár nem tudom a fehérből hogy lesz barna.
Windows 2D-ben a képernyő alja világosabbnak tűnik mint máshol.
Meg az egész kép mintha fényben úszna.
Itt a melóban is tft van, de 2d-ben nem látok ilyeneket.
Szóval maradok én is a Crt moncsinál...
Közben rákérdeztem a szépfiúnál a biztonság kedvéért és jól emlékeztem neki az N-es van tehát 8ms-os és látod nekem az is nyomta a motion blur-t

Tiszta Nfs underground nitro-val.
Egyenes futásnál én már a gamában 120km/h-tól éreztem, hogy valami nem ok és nem mertem nyomni.
Melóban én is ftf-t használok ráadásul állítólag nem is rosszad (dell ultrasharp), de ez is kristálycukor és nekem a 913N-is az volt. A fénybenúszás csillogással vegyítve. Nem homogének a szinek.
A fene egye meg így mikor fogok tudni megszabadulni a crt-től? :confused: Se RBR-ezni se fotót szerkeszteni nem tudok tft-vel. Remélem az oled ettől már jobb lesz.
Vajon a 4ms-os moncsik milyenek lehetnek? Igaz abból meg még csak TN panelek vannak, miknek borzalmas a láthatósági szögük (140 fok mindkét tengelyen), ami már azt eredményezi, ha a moncsi előtt üls akkor már te sem egyformának látod a sarkokat, hanem van némi kontraszt veszteség.