HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke VIII. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#1221 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:00

A videók...hát nem a legjobb minőségűek...valami barom átállította a felbontást 320×240-re... :reklamacio: Azért tűrhető..csak teljes képernyőben nem kell nézni...

#1222 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:05

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 19:43

Mi a fenét csináltál te Baján vasárnap???

Nő(k)?  :think:

Péntek este mentünk asszonnyal. (Ott lakik) Családi összeröffenés, meg a szokásos hétvégi időtöltés. Rendberaktam 3 gépet. Arról volt szó, hogy reggel indulunk haza. Aztán hozak mégegy gépet. Naná hogy vinfost kellett telepíteni. Szal akkor már mindegy volt. Maradtunk ebédre. Lanra akkor is elmegyek! Azt nem hagyom ki.

Asszem Soma kérdezte ki menne kaposvárra.

Hát Én igen. Lufi szavaiból úgy vettem ki hogy ő is, gondom Áki is, meg Soma öccse is.

Vagyis mint múltkor.

Soma! Mond hogy elviszel minket!!! :up:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1223 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:06

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 19:34

...
Volt egy nagyon dúrva eset is, amikor ...

Az ilyenek miatt nem preferálom a péntbólt. :) Peches vagyok, valahogy biztosan beszívnám és a mentő vinne el. ;)

Szerkesztette: Omega 2005. 09. 25. 19:06 -kor

#1224 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:07

Nah jó éjjt!  :hello:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1225 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:08

Idézet: Martinka - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:07

Nah jó éjjt!  :hello:

:hello:

#1226 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:11

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:06

Az ilyenek miatt nem preferálom a péntbólt. :) Peches vagyok, valahogy biztosan beszívnám és a mentő vinne el. ;)

Én megúszam 2 kézlövéssel és 1 comblövéssel(elég közel volt, hogy majdnem  :rolleyes: ), a többit nem érzem...szóval nem vészes, mindenkinek el lett mondva normálisan minden szabály, aki ennek ellenére leveszi a maszkot....vessen magára.

#1227 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:11

Idézet: Martinka - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:05

Péntek este mentünk asszonnyal. (Ott lakik) Családi összeröffenés, meg a szokásos hétvégi időtöltés. Rendberaktam 3 gépet. Arról volt szó, hogy reggel indulunk haza. Aztán hozak mégegy gépet. Naná hogy vinfost kellett telepíteni. Szal akkor már mindegy volt. Maradtunk ebédre. Lanra akkor is elmegyek! Azt nem hagyom ki.

Asszem Soma kérdezte ki menne kaposvárra.

Hát Én igen. Lufi szavaiból úgy vettem ki hogy ő is, gondom Áki is, meg Soma öccse is.

Vagyis mint múltkor.

Soma! Mond hogy elviszel minket!!! :up:

Ázzeg' lehet, hogy nemtok szombat délután menni, mert szüretelünk. :( Max akkor ha este 5 óra fele indulunk, arra talán elvégzünk. Ha korábban mentek, akkor lehet, hogy utánatok megyek kocsival, már hiányzik egy kis lanparty. :) Vasárnap meg amerikai foci meccsre kell mennem, már beígértem valakinek, hogy elviszem.

Nemtom még hogyan lesz, nekem nagyon necces a hétvége, kb 51% hogy el tudok menni.  :)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1228 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:15

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:06

Igaza van Olinak, el volt mondva, hogy csak akkor vegye le mindenki a sisakot, ha lejárt a kör, ezt sípszó jelzi. Múltkor egy másik játékvezető volt, ő rendesen rákiabált egy srácra, mert levette a maszkot. Teljesen jogosan! Többet nem is vette le senki :)

Rajtam nincs semmilyen maradandó találat, múltkor is csak az látszott meg, amit "avatáson" szereztem.

#1229 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:35

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:11

Ázzeg' lehet, hogy nemtok szombat délután menni, mert szüretelünk. :( Max akkor ha este 5 óra fele indulunk, arra talán elvégzünk. Ha korábban mentek, akkor lehet, hogy utánatok megyek kocsival, már hiányzik egy kis lanparty. :) Vasárnap meg amerikai foci meccsre kell mennem, már beígértem valakinek, hogy elviszem.

Nemtom még hogyan lesz, nekem nagyon necces a hétvége, kb 51% hogy el tudok menni.  :)

Vazze próbáld már meg összehozni! Én is csak délután 3-4 körül megyek ki, az este a lényeg!  :D Maradtok míg tudtok...

Feltöltés lassú, elég hikomat ez a 512/96... :(

#1230 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:38

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 18:49

Lufi/Martinka, úgy tűnik volt egy rakat seljetes DVD lemezetek, a TDK-ból... vagy 25 darab mind hibás, bármilyen filmet írtam rájuk, az 55. percnl bekrepáltak, mármint olvasáskor. Tehát kiakadnak az olvasók 55 percnél. Tuti a lemez a rossz, Fujifilmmel nem volt baj, illetve a TDK-t próbáltam más íróval is. Még semmelyik vásárló nem reklamált? :think:

Nem kijelentés, kérdéses a dolog, ezt leszögezem... nehogy úgy érezzétek, hogy időnként rúgok rajtatok. Köszönöm annak, aki priviben felhívta erre a figyelmem. :respect:

Paintball-osok, jójó, nem úgy gondoltam. :) Szóval az a fajta vagyok, aki hajlamos a legkellemesebb össnépi banzájból is sérülésekkel kikerülni, ezt csak az érzi, aki hasonló cipőben jár. :) Nem tudom, láttátok-e a 'Joe és a vulkán' c. filmet. Na. ;)

#1231 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:43

A képek itt érhetőek el! A tököm linkelgeti őket.... :D Nem lesz teljes mert nagyon fáradt vagyok(holnap este majd a maradékot)..., holnap postázom Áky-nak, kérjétek le tőle, mert a vidók izgisebbek!

Jó éjt! :hello:

#1232 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:47

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:43

...Jó éjt! :hello:

:hello:

#1233 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:51

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:43

A képek itt érhetőek el! A tököm linkelgeti őket.... :D Nem lesz teljes mert nagyon fáradt vagyok(holnap este majd a maradékot)..., holnap postázom Áky-nak, kérjétek le tőle, mert a vidók izgisebbek!

Jó éjt! :hello:

Köszi!

Megpróbálom majd én is feltölteni, elvileg nekem "korlátlan" feltöltésem van, de ez gyakorlatban olyan 50-60K körül mozog.

#1234 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 19:56

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 20:51

Köszi!

Megpróbálom majd én is feltölteni, elvileg nekem "korlátlan" feltöltésem van, de ez gyakorlatban olyan 50-60K körül mozog.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Omega 2005. 09. 25. 19:56 -kor

#1235 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 25. 19:58

Kép

#1236 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:03

Audi S8
Kép
Kép

Mostanában láttam jópár ilyen s8-ast (meg melóztam az audi gyárban is) és annyire megteCCett, hogy csak na. :up:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1237 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:07

Jó estét mindenkinek, remélem jó volt a paintball.
Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#1238 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:10

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:03

Audi S8
[IMG]http://www.nordicaud...ent_larsson.jpg[IMG]
[IMG]http://www.nordicaud...ent_larsson.jpg[IMG]

Mostanában láttam jópár ilyen s8-ast (meg melóztam az audi gyárban is) és annyire megteCCett, hogy csak na. :up:

Az Audik nem igazán tetszenek. :)
Toyota Celica-m lesz, T-sport, beszerzés folyamatban. :Đ

#1239 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:12

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 21:10

Az Audik nem igazán tetszenek. :)
Toyota Celica-m lesz, T-sport, beszerzés folyamatban. :Đ

Nekem sem az "audi" jön be, hanem a bálna stílus...
Nagy, 5 méter hosszú, 2.5 széles.... tekintélyt parancsol.

Szeretem.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1240 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 25. 20:35

Volt a bolhapiacon egy topik, ahol valaki diplomát keresett. Pénzért.
Ehhez szólt hozzá magvasan valaki és én válaszoltam hosszan, de közben a moderátor takarított nagyon helyesen...

Azért ide bemásolom.

"Így van, jól látod. Túlbonyolította az ember a saját életét, olyan elvárási rendszert alakított ki, amely az saját maga ellen szól.
Az átlagéletkor csökken, az ember akkumulátora 120 évre van kódolva; ezzel szemben nagyon sokan múlnak ki elvileg ereje teljükben 60 év alatt!
Termelünk, gyarapodunk, szennyezünk és háborúzunk, állandó bizonyítási vágy teng bennünk. És megdöglünk hamar.
De minek?

Magamól nem sokat fogok elmondani, elég annyit, hogy hogy nem tudok diplomára hajtani, mert nem telik az időmől és a pénzemből, jelenleg. Őszintén szólva pedig az sem biztos, hogy feltétlenül szeretnék végigteperni ezen az értelmetlen hierarchikus rendszeren, ami nem szól másról, mint a lehetőségek kiaknázásáról 8 dúron. Próbáltam -sikerrel- egy évet, meg van a véleményem a felsőoktatásról.

Szvsz. nagyon kár az emberiségnek állandóan magasabbra törekednie, nagyon kár többet elvárnia alapban, mert ez nem visz semmi jóra.
Diplomázzon az orvos, a tudós, de ne kelljen már ahhoz diplomámnak lennie hogy tudjam, milyen számítógép és szoftver kell a vállalatomnak, aminek az ITvezetői posztját rám bízták. :omg:
Tennék hozzá ehhez valamit, ami becsmérli a cégemnél jelenleg IT szakértői posztot betöltő kollégát, aki 1,3M-ért A3-as Xerox nyomtatót b*szott hozzánk kegyesen... szép a képe szép, de nekünk marhára nem ez kellett volna. Hanem, hogy térképet tudjunk bazseválni javában.
HP ennyiért A0-t ad, szériában állvánnyal, 3 év helyszíni garival...

Nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni, mert telített a piac és kevés a lehetőség. Látom, miket balf@szkodnak egy-egy számtekkbótba' az eladók, akik minden egyes magvasabb kérdéssel megfeneklenek és a 'szervízes' kollégához fordulnak. Lényegében a számtechboltokban dolgozó eladók nagy része szakmai analfabéta. Értenek a marketinghez, valamicskét szívnak magukba a szakmai részből, de ennyi.
És megdöbbentő, hogy úgy látszik, ez kell...

Sorra nyílnak az iskolák, ECDL 50é' húdejó, mindenkinek lesz papírja arról, hogy felsőközépszinten rendszergazda vagy ámítógépkezelő teknikus. Csak éppen ezzel is belesz@rnak a levesbe. A képzési színvonallal méginkább.
Nem mondom, hogy marhára értenék a hobbimhoz és a legfőbbnek tekintett szakmámhoz, de amit láttam az elmúlt évek alatt, az alapján azt mondom, méltatlannak érzem a bánásmódot, amiben részesülök embertársaimtól... a piacon. Ami az élet.

Remélem, hogy nem zárják be ezt a topikot, hanem áthelyezik a Szigetre, ugyanis érdemes volna picit elbeszélgetni a céljainkról és az életfelfogásunkról."

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.