HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke VIII. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#1521 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:37

haverom is így kezdte.
papnak tanult,legnagyobb nőcsábász volt a maga idejében,és már tizen éve pénzügyőr  :up:

#1522 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:39

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:36

evangélikus, az eredeti vallásom szerint.

hááát, nem mondom azt amit egyből szerettem volna ugyh csak annyit: sok örömet kívánok a munkádban/hivatásodban!!!
I'm your Sunshine!!!

Ha van kivel, de nincs hol. Szoba kiadó. Otthonos körülményekkel, akár pár órára is. :)

Ha zavar valakit, hogy őrült vagyok, szóljatok ám, megbeszélhetjük;)

#1523 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:39

Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:34

eddig 2en a pc viszlátra szavaztunk...........
persze most jön a kontra,h mekkora buktával lehet értékesíteni a cullangokat  :think:
és ez is jogos érv :think:

Jogos az tény, de egy nagyon olcsó gép is elég lenne játékra. Persze nem X850XT lenne benne, de menne a game. És egy nagy csomó pénzt kivehetne belőle.
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1524 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:40

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:39

hááát, nem mondom azt amit egyből szerettem volna ugyh csak annyit: sok örömet kívánok a munkádban/hivatásodban!!!

pedig kíváncsi lettem volna rá...  :)

Amúgy pedig, ha élek, és jól élek, talán mélg hitelesebb is vagyok, hiszen nem bigottkodok és álszenteskedek... de ez a dologt már hosszú ideje, jópár éve érlelődik bennem...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1525 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:43

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:40

pedig kíváncsi lettem volna rá...  :)

Amúgy pedig, ha élek, és jól élek, talán mélg hitelesebb is vagyok, hiszen nem bigottkodok és álszenteskedek... de ez a dologt már hosszú ideje, jópár éve érlelődik bennem...

igen értem ezt az egészet és őszintén???? Csodállak. Azért, m van hited, és m van az életednek célja és értelme. És ennél jobb nincs is v nem is lehet az életben. Persze azé vannak jó dolgok, de ez egy teljesen más kategória
I'm your Sunshine!!!

Ha van kivel, de nincs hol. Szoba kiadó. Otthonos körülményekkel, akár pár órára is. :)

#1526 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:45

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:36

evangélikus, az eredeti vallásom szerint.

Végig gondoltad? Csináltál próbát? Meddig bírtad nő, pia nélkül? Nő = semmi szex! Nuku! Zéró! Nulla!

Nekem is van egy ilyen ismim. Ő sem bírta 2 évnél tovább. Viszont van egy csomó egyházi figura aki meg igen, szal elméletileg bírható. De nem mindenkinek. :D
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1527 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:46

Idézet: Martinka - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:45

Végig gondoltad? Csináltál próbát? Meddig bírtad nő, pia nélkül? Nő = semmi szex! Nuku! Zéró! Nulla!

Nekem is van egy ilyen ismim. Ő sem bírta 2 évnél tovább. Viszont van egy csomó egyházi figura aki meg igen, szal elméletileg bírható. De nem mindenkinek. :D

mondom evangélikus.
nem katolikus.

Mégy gyerekem is lehet, stb...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1528 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:46

mondom evangélikus.
nem katolikus.

de a részegeskedés és az orgia kilőve :D  :D
asszem ezt nem bírnám :eek:
I'm your Sunshine!!!

#1529 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:46

mondom evangélikus.
nem katolikus.

Bocs! Én vok a :lama: !

Én is evangélikus vok. Ezen átsiklottam. Így már van esélyed! :)

#1530 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:49

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:43

igen értem ezt az egészet és őszintén???? Csodállak. Azért, m van hited, és m van az életednek célja és értelme. És ennél jobb nincs is v nem is lehet az életben. Persze azé vannak jó dolgok, de ez egy teljesen más kategória

Nem, nem kell csodálni. Egyszerűen erre terelt az élet, én ebben találtam meg a dolgok magyarázatát. Nem másban, nem a drogban, nem a mindennapi berúgásban, nem a tűben, nem az anyagban, annak bármilyen formája szerint... vetett és megvetett az Élet, és erre, ide jutottam. És nem bánom, sőt. De nem is terjesztek, nem győzök meg senkit, hiszen támaszt kell adnom, nem fegyvert. Nem agitálok, egy keresztet sem hordok a nyakamban, sem sehol... bőven elég, ami a hátamon van... de majd erről egyszer máskor.

Nem csodálni kell. Megérteni. Ennyi.

Idézet

[link]

#1531 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:49

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:48

Az orgiát????  :eek:  :eek:

Uhh...

#1532 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:50

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:48

Ha lenne időm, sajnálnállak...  :)

Idézet

[link]

#1533 Felhasználó inaktív   Pug 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:51

Idézet: Martinka - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:45

Nekem is az egyik közeli ismerősöm is az egyházho/valláshoz kötötte életét egy részben, bár ő nem let még pap, de lehetséges, hogy sz egyetem után ilyen irányba fog elmozdulni. Sajnos a mostani kapcsolata a vallással eléggé átformálta a személyiségét és az én meglátásom szerint, nem teljesen pozitív irányba :(

De minden embernek más a  kapcsolata a vallással.....

Szerkesztette: Pug 2005. 09. 27. 20:16 -kor

Óh a szép jövő sajnos kifacsart citrom, óh a földgolyón én már nem vagyok itthon.........

#1534 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:51

nem kell sajnálni, orgiázni nemigen szoktam, a másik meg amugy is mindig vhogy becsuszik, de nem kell sajnálni, elég ha én tudom mit gondoljak magamról
I'm your Sunshine!!!

#1535 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:29

Kapaszkodj, meg... teljesen vérkomoly.

Egy kicsit április 1 feelingem van... Amikor Drum elbúcsúzott, és 100% beszopatta a népet :p

most meg:
Omega szól, hogy fájó szívvel búcsút int... Never is előjön rejtekéből, és bejelnti, hogy lelkész lesz....

Ha nem tudnám, hogy szeptember van, jót nevetnék... de így csak kitartást tudok kívánni mindenkinek.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1536 Felhasználó inaktív   Dorka:) 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:54

Szép estét mkinek!

Gondoltam beköszönök!
Martinka! Megcsináltam a tesztet.12/16 lett. :rolleyes:  :p

Asszem megint náthás leszek,pedig már kigyógyultam 1szer. :(

Legyetek jók!
Szép álmokat! :)
"Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után."

#1537 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:54

Idézet: Pug - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:51

De minden ember kapcsolata a vallással.....

Minden ember úgy kapcsolódik a körülötte lévő dolgokhoz, ahogy szeretne... vagyis mindenhez lehet "egészségesen", és "torzan" is. Ez a vallással sincs másképp. Én azóta sem emlegetem többet Isten nevét, nem idézek ötpercenként a Bibliából (pedig igyekszem minden nap olvasni), mert nem képmutató akarok lenni... egyszerűen csak olyan ember, hogy ha valakinek támaszra van szüksége, és elfogad támasznak (hiszen nem eröltethetem), akkor támasza lehessek...

Amúgy pedig lehet, hogy fel sem vesznek, bár ez a hitemen, a hozzáállásomon, a világnézetemen... és egyátalán a kapcsolataimon remélem mit sem változtat... 

Idézet

[link]

#1538 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:55

Kép

Höjj, teCCik ez a csaj. :up:

Never! Milyen suliba akarsz menni, és mennyi a felvételi pont? Utánajártál már?
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1539 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:56

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:49

Nem, nem kell csodálni. Egyszerűen erre terelt az élet, én ebben találtam meg a dolgok magyarázatát. Nem másban, nem a drogban, nem a mindennapi berúgásban, nem a tűben, nem az anyagban, annak bármilyen formája szerint... vetett és megvetett az Élet, és erre, ide jutottam. És nem bánom, sőt. De nem is terjesztek, nem győzök meg senkit, hiszen támaszt kell adnom, nem fegyvert. Nem agitálok, egy keresztet sem hordok a nyakamban, sem sehol... bőven elég, ami a hátamon van... de majd erről egyszer máskor.

Nem csodálni kell. Megérteni. Ennyi.

:OOO
Amennyire laza és komolytalan voltál annó, most annira vagy "vérkomoly"! Én le vok döbenve. Nem gondoltam volna hogy erre terel az élet! Hajrá!

#1540 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:58

Nah jó éjt! Sziasztok! :hello:

Brian jöhetsz! :D

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.