Idézet: Samott - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 9:32
Nem teljesen ertem az ervelesed... nem fogok uptime rekordra gyurni a notimon, hogy megcafoljalak (plane ugy, hogy csak egy wifi van a kornyezetemben - ugyse fogadnad el

) de azert ez eleg gyenge ellenerv volt: azert mert ceges kornyezetben van, meg nap mint nap hasznalom azt a gepet... csak azert mert tisztessegesen van karbantartva a kornyezete meg nem kellene ignoralni a teljesitenyet.
Samott
Én nem ignorálok semmit. Amit most válaszolni fogok azt Te is leírtad de szeretek gépelni.
Idézet
... tisztességesen van karbantartva...
Ezt azért nem kéne elvárni egy olyan embertől aki a start menün kívül semmit nem ért a gépből. Viszont a win-t ilyeneknek is eladják. Én ebből élek. Mac-hez még nem hívtak. Pedig járok olyan helyre ahol van mac is. Ott Win 2000-et szoktam foltozgatni mert van valamilyen spéci nyomtató aminek nincs mac-es drivere. Gondold el akik hozzá vannak szokva a Mac-hez hogyan viselkednek szerencsétlennel. Nem értik, hogy mit miért nem csinálhatnak, ami a mellette levő gépen nem okoz gondot.
Az pedig, hogy mire használod a gépet, elmondásod szerint erősen korlátozott.
Szóval NO FLAME de én ezt látom. Hívnak, hogy nem megy a net, látom mywebsearch. Még azt sem tudom megmagyarázni a mókusnak, hogy az ingyenes vírusirtót amit használ kézzel kell frissíteni és azt hogyan csinálja. Nem lámázhatom le, mert a wint neki is írták. Nincs ráírva a dobozára, hogy csak IT-proknak.
Pedig rákéne. Ha máshogy nem megy úgy mint a cigarettákra. Mert veszélyes.
Xero Te szerintem is beteg vagy.

Ez a WC dolog nagyon durva.
© 2005-2010.
Alfa 75 ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB, 14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB, 14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad 20X Dragonball 16 MHz, 2MB