HWSW Informatikai Kerekasztal: Hauppauge WinTV-PVR-150 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hauppauge WinTV-PVR-150 TV műsor elmentése

#21 Felhasználó inaktív   Csabi80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 12. 08:55

sziasztok

rettenetes problémával küzdök :( és sürgősen segítségre lenne szüökségem mert már egyre nehezebben bírom.

aki úgy érzi, hogy elég jártam a hauppauge pvr-150-esben, kérem keressen meg, akár msn-en is: chubbyhun1@msn.com
minél előbb, annál jobb

a probléma lényege röviden a következő

felraktam, minden ok (a részletekkel nem traktállak titeket), de homályos volt a kép, ún. dupla kontúrral (ürgének dupla szája meg ilyenek...)
felraktam hozzá a hivatalos oldalról a frissítést, töxuper lett, működött is
most volt reinstallom, és újra akartam csinálni, teljesen ugyanúgy, ahogy eddig is, és most nem akar összejönni, ha beállítom a csatornát, akkor nincs hang, de volt olyan is, hogy rákötöttem a videót, és arról szedtem le a csatornát, és akkor igaz, volt hang, de még mellette rettenetes kattogó hangos zaj is jött. vagy szar a kodek, vagy én :)

kérem, de tényleg nagyon kérem, segítsen, aki tud :(

#22 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 12. 17:22

Nem rendszergazdai jogosúltsággal létrehozott felhasználói fiókban nem működik a WinTV2000. Mit kellene beállítani, hogy ebben a fiókban is működjön a tvnéző program?

Szerkesztette: VINIKOR 2006. 04. 12. 17:24 -kor

Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#23 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 07:27

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 18:22

Nem rendszergazdai jogosúltsággal létrehozott felhasználói fiókban nem működik a WinTV2000. Mit kellene beállítani, hogy ebben a fiókban is működjön a tvnéző program?

A program által használt könyvtárakhoz teljes hozzáférési jogot (írás, módosítás, stb.) adsz a felhasználónak (könyvtáron jobb egérgomb és tulajdonság ablakban a biztonság fül)
A felhasználónak alapesetben csak olvasás, végrehajtás joga van a telepített programok könyvtárában (Program Files)

#24 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 13:02

Őróla van szó?

Kép

Jobb klikk tulajdonságokban más "biztonságot" nem találtam. Áthúztam a Megosztott mappákba de így sem működik.
Még egy kis segédinfó kellene. Kösz.
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

#25 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 13:15

Idézet: VINIKOR - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 14:02

Őróla van szó?

Kép

Jobb klikk tulajdonságokban más "biztonságot" nem találtam. Áthúztam a Megosztott mappákba de így sem működik.
Még egy kis segédinfó kellene. Kösz.

Nem erről van szó.
A mappabeállításnál (vezérlőpult) vedd ki az egyszerű megosztást és akkor megjelenik a biztonság fül.

Persze rendszergazdai joggal tudod csak ezt megtenni.

Szerkesztette: wpepi 2006. 04. 13. 13:16 -kor

#26 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 14:58

Kösz, sikerült.
A Program Files/MyVideos mappának is teljes jogosultságot kell adni és így működik a tv.  :)

#27 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 13. 12:53

ennek a kártyának az LP változatát kapni itthon vmerre?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#28 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 22:17

A hauppauge WinTV PVR-150-es kártya nem működik a vistában. Az eszközkezelő pedig látja: link. Itt találtam driver: link.  Próbáltam bemásolni és futtatni is, de így sem működik. A WinTV2000 megnyílik, de nincs kép.
Mi lehet gond? Van akinek működik?

#29 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 10:30

A Vistában van MCE, ezért minden más üzemképtelen.
Ha mindenképpen WinTV-zni akarsz, akkor tiltsd le a Media Center service-eit (különös tekintettel az ehrecvr.exe -re).

De SZVSZ egyszerűbb a Media Centert használni, mint ilyen-olyan programokkal küszködni :)

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó