Idézet: Uzi74 - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 16:56
Koszi a kepet, korrekt kepe van kinyitva is. A fokusz megbizhatoan dolgozik? Ma is ezt venned erre a tartomanyra? Neztem a Sigma kicsit lejjebrol indul, 24-tol...
Nagyon pontos fókusza van, mondjuk én 20D-vel használom, F/2.8-as, vagy fényerősebb obiknál a középső fókuszpont pontosabb AF-et erdményez. Legalábbis a marketing ezt mondja, a gyakorlatban nem tudom, ez mennyit számíthat. Ez a pontosabb fókusz mód az obitól is megköveteli a pontos működést, hiszen anélkül nem adná a kívánt eredményt, szvsz más vázon is nagyon jó az autofókusza.
Ma sem vennék mást, sokáig szemeztem a 24-70L-el, aztán jónéhány olyan véleményt olvastam, hogy a Tamron minimum egyenértékű a képminőséget tekintve. Olyan emberektől, akiknek mindkettő van/volt. A felépítés más kérdés, de hát a Tamron harmadannyiba kerül. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sokan panaszkodtak a nagy minőségi szórásra. Megoldás: laptoppal, vázzal kell menni megvenni, postai szállítás lutri lehet.
Szerkesztette: Thrawn 2005. 11. 07. 18:20 -kor
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.