Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2006. 09. 26. 11:04
Egyetértek az írásoddal, azonban az én levelem nem erről szólt. Hanem arról, hogy egy olyan dolgon, ami kifejezetten bensőséges alkalmakra készül, nincs helye az előre gyártott érzelmeknek, a szabványszövegeknek. Mert az éppen lényeget öli meg. Az üzenet teszi egyedivé a lapot, ha azt is mások írják meg helyettünk, az üdvözlőlap átlényegül egy jópofa képet és szöveget tartalmazó egyszerű papírlappá. És ha egy egész polcnyi üdvözlőlapban kutatni kell az "igazán használhatóak" után, ott már gond van.
Elküldve: 2006. 09. 26. 15:38
Ahogy ma hajtottál, az minden elképzelésemet felülmúlta. Nem gondoltam hogy egy ilyen felelőtlen barom is van, mint te.
Kis hiján az árokba kellett lehúzódnunk, hogy te beférjél, volt kb. 20 méter a szembejövő tgk. ig. Anyád biztos nagyokat csuklott, de te azért még 10 kilométeren, úgy előzgettél egyesével, hogy hajam minden szála égnek állt.
Jellemzően úgy: szitálva mp.-enként néztél ki a szembejövők sávjába, hogy mások is rázták az öklüket. Az előzésről nem is beszélve,
remélem nem viszel másokat a sírba,
ha egy kanyarban elszállsz, max a fát (amit kitörsz) meg a családodat fogom sajnálni.
Elküldve: 2006. 09. 26. 16:25
Értem, hogy te vagy a Föld egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) informatikai vállalata. Egyetlen kérdésre szeretnék mindössze választ kapni, bár nem rövid és nem is egyszerű...
Azt megértem, hogy a tömegcélokra szánt termékeket nem csiszoljátok tökéletesre, elvégre "jó az, úgy is működik az", meg egyébként is monopolhelyzetben vagytok, az egyszerű felhasználó meggebedés fennforgása esetén sem tud magának alternatív megoldást találni. Azt viszont nem értem, hogy egy fejlesztő eszköznek miért kell hemzsegnie a programhibáktól. Miért van az, hogy a szerver célra szánt operációs rendszeretek hogyan lehet képes arra, hogy kétszer ugyanazt végrehajtva kétféle végeredményt kapok. Hogy hogy lehet az, hogy a fejlesztőeszközötök egy-egy módosítás után néha-néha megunja a működést, véletlenszerű hibákat generál, majd ha visszaállítom az eredeti állapotot és újra megcsinálom a módosítást, már működik?
Elgondolkodtam, hogy küldjem-e a számlát a hajfestékről és -beültetésről.
Carmaged
Elküldve: 2006. 10. 03. 11:06
Igen te, azzal a szürke X5-ös BMW-vel, te aki az előbb majdnem letoltál az útról.Normális emberek, nem előznek be nem látható kanyarban.Ezzel megint csak megerősítettél egy bizonyos elméletemben...
Sajnálom, hogy a szegény holland emberke, akit előztél "élményekkel" tér majd haza, de leginkább azt sajnálom, hogy nem egy tizenöttonnás, kővel magrakott döggel találtad szembe magad.
Remélem, a legközelebbi alkalommal mégis találkozol egyel és ott döglesz meg a kocsidban.
Egyszerűen nem látok a méregtől.
carcass
Szerkesztette: carcass 2006. 10. 03. 11:24 -kor
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2006. 10. 05. 11:50
Én komolyan nagyon örülök, hogy seprőautóval takarítják a belváros egyik legcsendesebb utcáját, ahol lakom, tényleg tisztán van tartva
De gondolom Önök is tisztában vannak vele, hogy ez a gép nem nevezhető éppen csendesnek, ezért ha kérhetném a jövőben valamikor nap közben küldjék erre, ne éjjel 11 és fél 12 körül, ahogy szokták.
Köszönöm.
MSN: gaborszi@msn.com
Elküldve: 2006. 10. 06. 04:00
Garázdaság miatt indult eljárás Nyíregyházán a 17 éves kótaji fiú ellen, aki szerdán napközben a Vasvári Pál utcán megrugdosott egy parkoló autót, és fejbe, illetve mellkason rúgott egy arra járó nőt. A fiatal a rendőröknek nem adott magyarázatot tettére, állítólag az atrocitás előtt barátnőjével veszekedett, s talán feszültségét akarta az ismeretlen járókelőn levezetni.
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2006. 10. 06. 05:00
probaljon meg elszallni,mert 750k-ert ajanlottak egy vallrol indithato Stringert!
Elküldve: 2006. 10. 06. 14:18
Kellemes meglepetés volt számomra, hogy olyan hivatalnokokkal hozott össze a sors, akik nem megkeseríteni akarták az életem. Minden kérdésemre kedvesen és türelmesen válaszoltak, és segítettek a még hátra lévő papírok hitelesitésének problémájában is.
Kívánom, hogy sokáig egészségben tudják végezni amúgy nyilván kissé unalmas munkájukat ügyfeleik őszinte örömére.
Tisztelettel és köszönettel:
Egy ügy intéző
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2006. 10. 12. 20:40
Igen örülnék neki, hogy ha nem törpékre terveznétek a buszokon az ülések közötti távolságot. Kb. 3-5 cm már elég sokat segítene azon a problémámon, hogy az előttem lévő ülés ne nyomja szét a térdem. Köszönöm, van épp elég bajom amúgy is. Ez ha jól számolom, akkor kb. egy fél üléssorral jelent kevesebbet vagy pedig 30-50 cm-el többet.
Tisztelt Szabolcs Volán!
Köszönjük, hogy visszakaptuk a jól megszokott buszunkat ma délután folyamán. Ez igen jól esett az elmúlt hetek kínszenvedése után, melyet a távolsági járatba küldött helyijáratra/elővárosi közlekedésre szánt buszok okoztak. Továbbá illene az épp aktuális célállomást feltüntetni, nem pedig minden egyes buszvezetőt megkérdezni, hogy ő e az, aki oda visz, ahová menni szeretnék. Ha nincs egy ismerősöm, akkor bizony lekésem a járatom. Szívesen vennénk, ha hideg van, akkor egy pici fűtés legyen, ha már észtelenül emelitek a jegy árát a csillagos egekbe.
Elküldve: 2006. 10. 18. 14:10
1956-ot méltón ünnepelni
Nem informatikai se nem más kategóriába nem sorolom jelen írásomat. Szeretném felhívni a figyelmet, hogy közeledik 1956, 50. évfordulója. Igen ötvenedik. Tudjuk nehéz lesz, a magyar nem az a szentimentális fajta. A magyar az ki kimegy a Kossuth térrel őrjöng egyet majd jót nevetve hazajön, hogy ő most milyen nagyszerű ember is volt, mert ki állt az igazáért, mellesleg alkotmányos joga. Nem is az alkotmányos jogról szeretnék írni, hanem arról ami abban nem található, ez pedig az erkölcsi mihez tartás, az, hogy mert jogom van valamihez, azért nem kell megakadályoznom egy sokkal fontosabb jelentésű dolgot, ha még az állam is áll a szervezés mögött, mert mondom, nem az államot ünnepeljük, nem a kormányt. 56-ot ünnepeljük, a szabadság alapvető jogát ünnepeljük.
Így kérem, mindenki méltón emlékezzen meg a hősökről, azokról a hősökről, akik értünk harcoltak, azért, hogy te most ott nyomogasd azt a nyamvadt számítógépet, azért, hogy építsd a nagyképű karriered, azért, hogy éld a szerelmet, azért, hogy éld az életet.
Hát legyen végre béke, legyen végre egyetértés -még ha fáj is ezt kimondani-, legalább egy napra.
Kommentet nem kérek.
Elküldve: 2006. 10. 18. 14:24
Tudom, hogy most te vagy az ász itt, és mindenki istenít, de van rendszegazdánk, be is mutatkoztam. Tudok gépet telepíteni, ráadásul tudom azt is, hogy az adatmentés maximum f5 -el történik, és nem f6 -al és a windows mappát é a program files mappát ki szoktuk hagyni a szórásból, főleg, ha f6 -ot használunk. És mivel telepíteni is akartál a gépre, ezúton közlöm, hogy semmi jogod nincs rá. Nem te felelsz érte. Szóval ne akard elvégezni a munkámat, pont elég bajom van attól is, ahogy a tiédet végzed.
Köszönöm. Egy rg.
Elküldve: 2006. 10. 20. 13:38
légyszi legközelebb ne offoljátok tele a gyorshajtásos topicot.
Semmilyen faji vitával.
Tudom érintve van az autóvezetés, de ez nem érte meg, hogy
becsukják...
kedves moderátorok,
pls, takarítás után nyissátok vissza.
köszönöm.
Elküldve: 2006. 10. 20. 17:58
Ha csak ketten vagyunk az irodában, és én bele vagyok merülve a munkámba, az nem felszólítás arra, hogy mögém állj és elkezdd a monológodat arról, mennyire nem vagy megelégedve az állásoddal. Legyél szíves a jövőben is ehhez tartani magad.
Köszönöm.
Elküldve: 2006. 10. 24. 19:04
Szépem megkérlek, ha van 10 percem egy cigit elszívni két óra közötti szünetben a suliban, ne kicsengetés elött 2 perccel mosd fel a dohányzót, mert kénytelen leszek keresztülgyalogolni a friss felmosáson. Neked erre máskor is van időd. Ha már így elbeszélgetünk, akkor arra is megkérlek, ha többen bemegyünk szünetben -mert esetleg kollégák is beszélgetnek egymással-, Te ne akkor gyere be, hiszen neked 45 perced van dohányozni, nekünk 10. És hidd el ha ott vagy úgysem mondunk olyant, amit visszamondva a főnöknek prémiumot kapnál.
Köszönöm!
Szerkesztette: Pangea65 2006. 10. 24. 19:04 -kor
Elküldve: 2006. 10. 24. 23:05
Nagyon örülnék neki, hogy ha a kaput rendszeresen becsuknátok magatok után, mert marhára föl tud húzni az ilyesfajta nemtörődömség. Múltkor úgy felidegesítettem magam,hogy a faliújságra is kitettem egy lapot amiben arra kértelek Titeket, hogy legyetek szívesek csukjátok be azt a kaput,mert azért van.De ahogy nézem leszartátok. Pedig még bezárni sem kell mivel kívülről nem nyitható.Tényleg az kell, hogy megint feltörjék a pinyóban a tárolókat? Vagy jöjjön be valami hajléktalan,borogassa fel a kukákat és végezze el kis és nagydolgát? Komolyan gondolkozom,hogyha még lesz pár ilyen eset, én csinálok valami kárt hogy észhez térjetek. Szóval csukjátok be a kaput.Köszi.
Szerkesztette: Gery80 2006. 10. 24. 23:08 -kor
Elküldve: 2006. 10. 25. 05:58
Legközelebb kérlek közöljétek a lakókkal egy soros írással, hogy reggel nem lesz melegvíz, mert szar ügy hazajönni a futásból, és a kádban állva rájönni, hogy ma jéghideg vízzel kell letusolnom.
És ha már itt tartunk, az utca végében lévő másfél hete feltúrt utat is igazán megcsinálhatnátok már, nem tudom dolgozik e rajta valaki, mert én reggel 1/2 8 előtt és du. 5 után még senkit sem láttam.
Ezért sem értem, hogy miért kell 7 előtt elzárni a melegvizet.....
Köszi
Elküldve: 2006. 10. 25. 09:30
Idézet: Gery80 - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 0:05
Nagyon örülnék neki, hogy ha a kaput rendszeresen becsuknátok magatok után, mert marhára föl tud húzni az ilyesfajta nemtörődömség. Múltkor úgy felidegesítettem magam,hogy a faliújságra is kitettem egy lapot amiben arra kértelek Titeket, hogy legyetek szívesek csukjátok be azt a kaput,mert azért van.De ahogy nézem leszartátok. Pedig még bezárni sem kell mivel kívülről nem nyitható.Tényleg az kell, hogy megint feltörjék a pinyóban a tárolókat? Vagy jöjjön be valami hajléktalan,borogassa fel a kukákat és végezze el kis és nagydolgát? Komolyan gondolkozom,hogyha még lesz pár ilyen eset, én csinálok valami kárt hogy észhez térjetek. Szóval csukjátok be a kaput.Köszi.
Kedves Gery80!
Sajnos ez nem csak nálatok van így. Egyes embereknek hiába mondod szépen/dühösen, a fülök botját sem mozdítják, nemhogy a kezüket az ajtó után...
Ha valamivel mégis elérnéd, hogy ne barlangban lakó szomszédaid legyenek, kérlek oszd meg velünk is, hátha itt is hat.
Köszi
EGOKA
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2006. 10. 25. 09:39
Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 10:30
Sajnos ez nem csak nálatok van így. Egyes embereknek hiába mondod szépen/dühösen, a fülök botját sem mozdítják, nemhogy a kezüket az ajtó után...
Ha valamivel mégis elérnéd, hogy ne barlangban lakó szomszédaid legyenek, kérlek oszd meg velünk is, hátha itt is hat.
Köszi
EGOKA
Elküldve: 2006. 10. 25. 09:42
Idézet: Gery80 - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 0:05
Kedves Gery80!
Problémád - mint láthatod - nem egyedi. Javaslatként csak annyit tudok mondani, hogy a közös költségből vegyetek egy ajtóbecsukó szerkezetet (azt hiszem olajfék a hivatalos neve). Nem túl drága és a felszereléséhez sem kell nagy szakértelem. Sőt, ha azt nézzük, hogy jön a tél és nyitott kapunál a lépcsőház helyett az utcát fűtitek, talán egy tél alatt vissza is hozhatja az árát.
Üdv: Drummaster

Súgó
A téma zárva.