Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2007. 07. 11. 20:40
Holnaptól nem vagyok hajlandó tekintettel lenni rátok, amennyiben az úton forgalommal szemben kerékpároztok világítás nélkül!
Üdv!
-H-
www.radioQ.hu
Elküldve: 2007. 08. 03. 17:59
Ha szólok akkor másnap minden vagyok csak élő enber nem, ha legközelebb megteszi akkor beöntöm a magnó hangszóróját betonnal.
(Maradok tisztelettel az egyik lakó.)
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?
Elküldve: 2007. 08. 03. 18:14
Idézet: adax01 - Dátum: 2007. aug. 3., péntek - 17:59
Ha szólok akkor másnap minden vagyok csak élő enber nem, ha legközelebb megteszi akkor beöntöm a magnó hangszóróját betonnal.
(Maradok tisztelettel az egyik lakó.)
Kedves Adax!
Csatolom leveled korrektúrázott változatát.
Üdv: Drummaster
Tc.: Kedves hölgyem, szomszédom! Eme levéllel fordulok önhöz. Legyen szives abbahagyni az este 22:00 óra utáni hangos zenehallgatást, főleg a Jimmy hallgatást, mert már nem vagyok hajlandó elhallgatni egymás után 25-30-szor hajnali 4-ig, és azt, hogy hangosan hőzöng.
Ha szólok, akkor másnap minden vagyok, csak élő ember nem. Ha legközelebb megteszi, akkor beöntöm a magnó hangszóróját betonnal.
(Maradok tisztelettel: az egyik lakó.)
Elküldve: 2007. 08. 06. 14:53
Fel szeretném hívni az M7-en közlekedő idióták figyelmét egy pár fontos tényre:
- a KRESZ szerint jobbra tarts van érvényben. Tehát nem lehet 100 km/h sebességgel slattyogni a belső sávban, ha a két külső üres. Kultúr helyeken a 7-es BMW is lehúzódik.
- nem kell önjelölt erkölcsrendészt játszani és lassítani a forgalmat. Ez is tilos. Nem feladata senkinek, hogy a gyorsan haladókat megregulázza. Akadályozni vagy veszélyeztetni viszont tilos.
- nem kell azzal szórakozni, hogy a hátulról érkező elől extra lassan húzódunk ki és még egyszer rá is legyezünk, amikor az előzni próbál
- nem fontos villogtatni, ha valaki megelőz. El kell fogadni a tényt. Közlekedni kell, nem harcolni.
- nyugodtan fel lehet kapcsolni a fényszórót, ugyanis kötelező
- nyugodtan lehet indexet használni sávváltás előtt és alatt. Ugyanis kötelező
- nyugodtan le lehet kapcsolni a ködzáró fényt, ha nem indokolt a használata. Ugyanis nagyon zavaró
- nyugodtan be lehet állítani a fényszórót, hogy ne vakítson másokat
- nem muszáj fél km távolságból villogtatni, le fogok húzódni, ha az előzést befelyeztem
- nem kell mögém állni 20 cm távolságba és tolni, ettől nem fejezem be előbb az előzést. És nem is idegesít, mert már annyiszor csináltátok. Teljesen felesleges, viszont ti az idegtől balesetet fogtok szenvedni
- nem kell a leálló sávon előzni, mert annyira nem lehet sietni. Előbb kell elindulni pár perccel
- ha a sztrádán lassan mész, akkor legalább a városba érve tartsad be a szabályokat. Ott bezzeg tolod neki, te ordas köcsög, szánalmas féreg, alávaló szarparaszt nyikhaj kis tetű…
A kivételeknek pedig hatalmas
.
.
Elküldve: 2007. 08. 25. 17:02
Új privát mail-címem ********@t-online.hu . Én nyugatabbra költöztem - persze nem kell túl jóra gondolni, csak vissza a kiindulási pontra, 6km-rel közeleb Ausztráliához.
Köszönöm szépen, a jókívánság és hogy gondolnak az emberre, az mindig jól jön.
Hát, sok minden történt, de először Te mesélj bővebben! Napi 12 óra az szép, legalább megfizetik? ^..^ ********* fizunál gondolom többet kapsz. Milyen a meló? Párod is talált? Merre laktok? Ez ám az érdekes, nálunk ehhez képest poshadt víz van. Szal' mesélj, érdekel minden.
Hehe, ugye az épülő M7 miatt építettek egy körforgalmat abba a kereszteződésbe, amellyel párhuzamosan beralliztál az árokba. Egyszerűen mindig baromi furcsa érzés fog el, hogy ilyen rövid idő alatt mennyi minden változik. Arra a helyre nem lehet ráismerni. Csupasz rész, egy szűk rendezett árokpart betonteknővel és vízelvezető átfolyóval. Nézz majd el arra! Elcseszték a kanyaríveket, mindenhol rossz ívek meg padka, ehh.
Eszembe jutsz sokszor és a 'régi' melóhely. Szép idők voltak, persze most sem panaszkodom. Nem jobb, nem rosszabb, csak más. Erről szól a világ, minden változik körülöttünk, s talán mi is.
Köszönöm hogy írtál Kolléga; várom válaszod.
Légy jó, üdv:
Omega
Elküldve: 2007. 09. 19. 10:04
HÁT A JÓKUR.VA ANY.TOKAT!!! Az a dolgotok hogy a hallgatók problémáival foglalkozzatok, ne az, hogy még több problémát okozzatok Vele!!! Nagyon remélem hogy a most leadott papírokat nem fogjátok elkeverni, mert ha igen, és nem fogják ezek miatt elfogadni a tárgyaimat, akkor nyílt levél megy a kari igazgatóhoz az egész ügyről!!!
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2007. 09. 25. 15:22
Ingyenélő rosszindulatú banda.
Nem azért villog a vészvillogó, mert nincs jobb dolga és a tompítottat se rajta felejtettem
Árut szállítok, te vaklégy, át kell vetetnem. Ez egy teherautó! De igaz is, miért nem vettem jegyet, alig 150 méterre van a jegyeladó gép, mert van időm, meg apróm is. Költse gyógyszerre a pénzemet , aki arra vár, hogy ne legyek a kocsi mellett. Paraszt.
Jól elba....tad a dél elöttömet.
Kár ,hogy civilben nem látni, ki a parkolóőr. Akkor talán tanulnátok toleranciát.
Tisztelet annak a kb 1 százalék kívételnek.
Szerkesztette: Tanuló 2007. 09. 25. 15:24 -kor
Elküldve: 2007. 09. 25. 16:35
A minap kellemesen csalódtam benned!
A 4-es villamoson egy láthatóan idegen nyelven beszélő fiatalember nem lyukasztott jegyet. Te azonban nem csak annyit tudtál tenni, hogy üvöltötted, hogy "Ticket", vagy "euró", hanem - magyar-angol nyelvtudásomat kihasználva - közölted vele, hogy ha a következő megállónál leszáll, és a következő villamoson lyukaszt jegyet, akkor ennyi a büntetése! Továbbá felhívtad a figyelmét, hogy a következő villamoson Te is ott leszel, úgyhogy valószínűleg betartotta. A fiatalember láthatóan megnyugodott, és hálás volt, hogy ennyivel megússza. Ráadásul a BKV sem vesztett, mert végül csak kezelve lett a jegy. Ezzel javítottad a Magyarországról angol nyelvterületre vitt képet.
A kollégáid példát vehetnének Rólad!
Elküldve: 2007. 09. 25. 17:11
Mivel május óta van a faluban szennyvízcsatorna, örülnék ha Te is ráköttetnél!
Elegem van hogy 17 éve szagolom télen-nyáron a kertedbe kétnaponta kiszivattyúzott pöcegödröd illatát.
Ráadásul időnként az én kertemet is elárasztod vele és ezen oknál fogva már csak az egyik oldalt vetem be zöldséggel mert ezt a trágyafajtát nemigazán kedvelem.
Frisslevegőt akkor szagolok ha ajtót-ablakot zárva tartok!
A másik ok amiért megtudnálak fojtani hogy a szemközti kocsmából rendszeresen hordod haza az üres műanyag üdítőitalos palackokat és minden este azzal fűtesz be,így spórolsz a gázzal. De nem ez a baj! A baj az hogy az összes korom és bűzös,fojtó füst nálam landol az udvarban ami a kiteregetett ruhákat igencsak elintézi már ha olyan ostoba vagyok hogy képes vagyok kiteregetni az udvari szárítóra őket.
Szóval tudnám tolerálni ha nem keserítenéd meg az életünket és a többi szomszédaidét sem!
Üdvözlettel:
Szomszédod aki a türelme határán van.
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2007. 09. 25. 20:55
Idézet: Rosen - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 18:11
Kedves Rosen!
Ugyanezért én feljelentettem az ÁNTSZ-nél az utcában lakót, aki ugyanezt csinálta és a trutyi az utcára folyt. Azóta nem csinálja. Tanácsolom, hogy erről a lehetőségről tájékoztasd a szomszédod és ha nem veszi komolyan, tedd is meg a szükséges lépéseket.
Elküldve: 2007. 09. 25. 21:56
Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 21:55
Nálunk meg mellément, oszt szép zöld vastagra nőtt tőle a fű. Szomszéd meg beszót, hogy toljunk át néha Neki is :Đ
Elküldve: 2007. 10. 13. 01:36
you see, I told you that i was innocent. Or perhaps you just couldn't proof anything
Anyway, this shit is over now. Fancy a drink?
the tough rider
Szerkesztette: szabinar 2007. 10. 13. 01:52 -kor
Elküldve: 2007. 11. 07. 11:51
Megértem a sztrájkotok indokát, csak épp elfogadni nem tudom. Lehet azért, mert nem rendelkezem elegendő háttérinformációkkal, no meg talán azért, mert (én hülye) jóhiszemű vagyok.
Ezért feltételezem, hogy a MÁV mielőtt a szárnyvonalak megszűntetéséről döntött, végzett valamiféle előtanulmányt a vonalak kihasználtágával kapcsolatban.
Megértem, hogy tulajdonképp az állásotokért harcoltok, mert gondolom a megszűnő szárnyvonalak (ezáltal járatok)megszűnése azt jelenti, hogy annyival kevesebb mozdonyvezető, kalauz, állomásfőnök, stb kell és az sem biztos, hogy az így "felszabaduló" munkaerőt átcsoportosítással el tudja/akarja helyezni a MÁV.
Tehát megértem, de elfogadni nem tudom én, mint utas. Úgy gondolkodom, hogy ha egy vonalon egy vonat 4-5 utassal megy, azaz full, de tényleg full veszteséges az üzemeltetése, miért kéne ragaszkodni hozzá az amúgyis nyakig bélsárban fetrengő MÁV-nak? Az ilyen vonalak veszteségének ha csak pl felét arra tudná költeni a vasúttársaság, hogy a szolgáltatás minőségét javítsa, az utasoknak nem kéne a legsötétebb rákosi-korszakot idéző körülmények között utazniuk. Szép dolog a Desiro, de az utasok 80%-a mocskos, rozsdás, hangos, büdös, szaros, szakadt vagonokban utazik. Hozzáteszem: A tiszta, szép és kényelmes Desiro-n ugyanannyiért - qrva drágán -, mint a 70-es évek óta nem karbantartott és takarított lélekvesztőkön.
Megértelek Titeket, kedves vasutasok, de Ti megértetek-e engem?
Üdv: Egy utas, de egyelőre csak ha muszáj.
Elküldve: 2007. 11. 07. 20:42
Aki miatt ma lezartak haromnegyed hat korul a gyorsforgalmit, egy kicst se szegyelled magad amiatt hogy megkeseritetted egy rakas emeber eletet? Akik azert ultek 40 percet a dugoban, hogy te 20 perccel hamarabb erj a varos szivebe. Nem kell a rossz duma, hogy maskent nem tudjak garantalni a biztonsagodat (kulonben illene elgondolkodnod azon, hogy ha megis, akkor mit csinalsz rosszul, hogy van olyan aki a veredet venne), ez csak arrol szolt, hogy hamarabb haza erj. Mi meg persze raerunk, varhatunk... nem szamit hogy minket is legalabb annyira hazavarnak.
Gondolkozz mar azzal a toppedt agyaddal, nezz ki a hivatali autod ablakan, nezd a dugoban acsorgo valasztoidat, az esoben azo rendoreinket... es szegyeld magad.
Samott
ui: nem tudom ki volt az, de nem hiszem, hogy kulfoldi
Szerkesztette: Samott 2007. 11. 07. 20:44 -kor
Elküldve: 2007. 11. 08. 17:47
Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 20:55
Ugyanezért én feljelentettem az ÁNTSZ-nél az utcában lakót, aki ugyanezt csinálta és a trutyi az utcára folyt. Azóta nem csinálja. Tanácsolom, hogy erről a lehetőségről tájékoztasd a szomszédod és ha nem veszi komolyan, tedd is meg a szükséges lépéseket.
Még az életben senkit nem jelentettünk fel
de ha a kedves szomszéd nem lenne rokon bizony megtenném. Úgyis tudná hogy mi tettük mert csak hozzánk folyik át a tartalom!
Az egyetlen vigaszunk az hogy az önkormányzat felhívta a figyelmüket,
miszerint a szippantásokról kapott számlákat be kell mutatniuk rendszeresen.(Eddig évente egyszer szippantattak csak!)
Mivel ők nem kötöttek rá a hálózatra,környezetterhelési díjat kell fizetniük minden köbméter víz után,
ami 260ft/köbméterenként. Januártól lép érvénybe!
Remélem jövőre már szellőztetni lehet napközben is,nem csak hajnalban!
Most még egyenlőre el kell viselnünk a bűzt.
Jobb a békesség!
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2008. 01. 23. 10:14
2008.01.09.-i fizetési felhívás tárgyú levelére az alábbiakat közlöm.
2007 év áprilisában az előző két havi csekk feladása után vettem észre, hogy az összes csekk amit Öntől kaptam hibás, illetve nem a mi társasházunk számlaszáma szerepel rajta. Ezt a tényt közöltem Önnel telefonon, és a szeptemberi fizetési felhívására válaszolva is közöltem, fénymásolva a feladott csekkeket. Bár nem az én feladatom, de ajánlott levelet küldtem az ....u.-i társasháznak, hogy utalják vissza a tévesen feladott pénzt, ez ha a mostani levelet jól értelmezem, nem történt meg a mai napig.
Mivel a csekkek elfogytak, illetve a rossz csekkek kidobása után alig maradt, új csekkeket kértem. Ezeket meg is kaptam, de újra rossz címek voltak rajta, nevezetesen az összesen .. utcai cím szerepelt. Sajnos én sem néztem meg az előző példán okulva, csak ismét két csekk feladása után, hogy az összes csekk teljesen rossz. Ezt november végén jeleztem telefonon szintén Önnek, és kértem új csekkeket. Sajnos a .. utcai címet nem tudom „kinyomozni”, mivel nincs a csekken pontos cím, és úgy gondolom nem az én felelősségem az, ha az Öntől kapott csekket jóhiszeműen feladom, de az nem a mi társasházunk számlájára érkezik meg.
A novemberben kért csekkeket a mai napig nem kaptam meg, így a decemberi csekket nem is tudtam feladni.
Ezúton kérem, hogy a mellékelt csekkek alapján a tévesen feladott csekkeket hivatalból Ön utaltassa vissza, nem gondolom, hogy más hibájából nekem kellene a pénzem után szaladgálnom. A lakóknak az a feladata, hogy a megkapott közös költség csekket időben feladja, nem pedig az, hogy vizsgálja annak helyességét.
A másik problémám az, hogy a szeptemberi fizetési felhívásra mellékeltem a feladott csekkeket, a maradék 12.574 Ft.-ot feladtam, evvel 0 lett az egyenlegem. A mostani felszólításban a rossz helyre befizetett csekkeken kívül is több mint 20 ezer forintos hátralékot jeleznek, amit nem értek hogy miből származik, mivel azóta is a megállapított közös költség összegét adtam postára.
Mindezen előzmények után nem kívánom a közös költséget csekken rendezni a későbbiekben, kérem jelezze levélben, hogy átutalással milyen módon, milyen bankszámlára lehet az összeget utalni a jövőben.
Szívem szerint aláírnám.
Kapják:
x.y. közös képviselő
Szergej Fjodorovics ukrán behajtó
Elküldve: 2008. 02. 04. 11:11
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy amint az önök sztrájkja véget ér, kezdődik az enyém:
-Tehát legyenek szívesek ne próbáljanak meg jegyet-bérletet kérni tőlem, se a vonaton se az állomáson, mert a sztrájk jegyében nem vagyok hajlandó megmutatni azt!
Lesz nálam bérlet, de nem kívánom segíteni az önök munkáját "határozatlan ideig".
Üdvözlettel
-H-
www.radioQ.hu
Elküldve: 2008. 04. 05. 14:55
Minden évben egyszer lomtalanítást tartalak a kerületünkben, melyről tájékoztató szórólapon/levélben értesítenek. Ebben azt kérik hogy március ikszedikén készítsük ki a lomokat, melyek másnap elszállításra kerülnek. Csak ikszedikén, és ne előbb, hogy elkerüljük azt, hogy a guberálók széttúrják az egészet, az utcát disznóóllá változtatva.
Én ezen kérésüket minden évben betartom, az elszállítás előtti napon este szoktam kikészíteni a lomokat, hogy minél kisebb legyen a széttúrás valószínűsége, ami sajnos még így is elkerülhetetlen. Teszem mindezt azért, mert a széttúrt holmit nem szállítják el, amit valahol megértek, mégis számomra elég kellemetlen, mikor bizonyos a kukába a háztartási szeméttel együtt be nem férő tárgyakat hagynak itt, csak azért, mert más emberek széttúrták a lomhalmot előzőleg.
Amit viszont idén műveltek, kicsit felháborított. Ha Önök nyomatékoan azt kérik, hogy én ikszedikén tegyem ki a lomjaimat, akkor elvárom, hogy ikszpluszegyedikén Önök el is szállítsák azt, ígéretükhöz híven. De Önök idén nem így cselekedtek, úgyhogy volt szerencsém a környéken 4 napon keresztül a kihelyezett (majd a guberálók által széttúrt) lomok között kavirnyálni. Mivel nem tudtam, hogy pontosan mégis mikor fognak (késve) érkezni -mert erről viszont nem tájékoztattak- ezért a 4 nap alatt többször is lehetőségem volt a széttúrt lomokat a kapu előtt újra összehordani, attól tartva, hogy ha nem teszem, a nyakamon szárad az egész, mert így nem fogják elszállítani.
Ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy az egészségemért aggódva lehetővé tették számomra ezt a mozgáslehetőséget, továbbá szeretném megkérni Önöket, hogy a későbbiekben legyenek szívesek az előre meghatározott napon elszállítani a lomokat, tekintve, hogy ráadásul ezt a napot Önök határozzák meg.
Maradok tisztelettel:
OnLány
Kedves guberálók!
Kérem ne értsenek félre, nem vagyok antiszociális, megértem a szorult helyzetüket, és belátom, hogy van olyan tárgy, ami számomra lim-lom, Önöknek viszont jól jöhet. Nem bánom, ha azt, amit kiteszek lomtalanításkor, Önök elviszik, hiszen nekem úgysincs már rá szükségem, tehát tökmindegy számomra, hogy a szeméttelepre kerül vagy az Önök otthonába. Már a lomok kipakolásakor megjelentek a környéken, többek között a kapunk előtt is és afelől érdeklődtek, hogy elvihetik-e amire szükségük van. Én erre azt válaszoltam, hogy természetesen vigyék, cserébe csak annyit kértem, hogy amit viszont itt hagynak, azt ne szétdobálva hagyják itt, különben a közterületfenntartók nem viszik el. Szerintem ez nem nagy kérés és igazándíból mondani sem kell szerintem, mert magától értetődő. De úgy látszik, csak számomra az, biztosan én vagyok a defektes, amiért nem szeretek szétszórt szemét és lim-lom kupacok között járni-kelni/élni. Ha esetleg Önök mégis kupiban szeretik tengetni napjaikat, kérem, ne magukból induljanak ki, nem biztos hogy mások is ilyen környezetet preferálnak a házuk táján. Továbbá -mivel úgy tűnt, hogy ezzel nincsenek tisztában- most azt is elárulom Önöknek, hogy az üvegtárgyak törékenyek, tehát célszerű őket a guberálás közben óvatosan felborogatni/arrébbhajigálni, különben apró darabokra törhetnek. Az így keletkezett szilánkokkal a környéken sétáló gyerekek, kutyák, de akár Önök is elvághatják különböző testrészeiket, arról nem szólva, hogy a Közterületesek nem hoznak magukkal seprűt-laptátot, hogy Önök után a szilánkokat feltakarítsák, úgyhogy ez a munka megintcsak rám és a szomszédaimra hárul.
Az Önök áldásos munkájának (és a Közterületfenntartók késlekedésének) köszönhetően 4 napig rakhattam rendet Önök után, úgyhogy ezúton szeretném Önöknek is megköszönni, hogy Önök is szívükön viselik az egészségi állapotomat és lehetővé tették számomra a testmozgás ezen formáját. A Közterületfenntartók nevében is szeretnék köszönetet mondani, mert a 4 napnyi guberálási lehetőségnek köszönhetően nekik már alig maradt mit elszállítani. Hálám mellett szeretném újfent megkérni Önöket (bár valószínűleg nem fog Önökhöz eljutni az írásom), hogy viselkedjenek kultúrlény módjára és a következő lomtalanításokkor ne dobálják szét a kihelyezett tárgyakat a kapu előtt, különben nyakon fogom kedvesen csapdosni Önöket, és mondom, nem azért mert antiszociális vagyok, hanem azért, mert rühellem a disznóól kinézetű területeket, főleg akkor ha azok közvetlenül a kapu előtt találhatóak.
Maradok (vajmi kevés) tisztelettel:
OnLány
Kedves szomszédaim!
Igazán örülök, amikor közeleg a lomtalanítás napja, ilyenkor -ateista létem ellenére- mindig erős imádkozásba fogok, és bízom benne, hogy imáim meghallgatásra kerülnek. Az imáimban ti szerepeltek, és az, hogy vegyétek a fáradságot és a kertetekben az évek során felhalmozott lomokat/szemetet átválogassátok és lomtalanításkor kihelyezzétek. Tudom, hogy a ti ablakotok az én kertemre néz, ahol a lehetőségekhez mérten tisztaság és rend van, úgyhogy szerintetek minden szép és jó, de tudjátok, én egész évben a ti kuplerájhoz hasonlító kerteteket bámulhatom és őszintén szólva, nem tetszik amit látok, nem igazán szemet gyönyörködtető ugyanis a látvány. Párszor finoman céloztam is rá, hogy ideje lenne rendet raknotok illetve lomtalanításkor kirámolnotok, de sajnos a mondataim leperegnek rólatok. Ez sajnos idén is így történt, úgyhogy most újabb egy éven át bámulhatom a Tiszta udvar-rendes ház versenyen elért utolsó helyezésetek ékes bizonyítékát.
Persze ti is dobáltatok ki lomtalaításkor bizonyos dolgokat, azonban véletlenül sem lomokat, hanem háztartási szemetet és veszélyes hulladékot, amitől viszont nem a lomtalanítás keretében kell megszabadulni, de ez egyébként a lomtalanítási tájékoztatóban is le volt írva. Csak a Közterületfenntartók jófejségének köszönhető, hogy ezeket elszállították, és nem hagyták itt az én lomjaimmal együttvéve, mondván (mellesleg jogosan), hogy baromira nem az ő feladatuk a kirakott holmi átválogatása.
Szeretnélek ezért megkérni titeket, hogy a kertetekben egyszer végre tegyetek rendet, körülbelül egy fél napos elfoglaltság lenne max, és utána jobban érezné magát mindenki - bár lehet, hogy csak én, mert titeket nem zavar a saját kupitok. Arra is szeretnélek megkérni titeket, hogy a veszélyes hulladékot a veszélyes hulladékgyűjtőbe vigyétek el, nincs tőlünk messze és még cipekednetek sem kell, mert van kocsitok. Van két gyereketek, a 21. században élünk, ideje lenne nektek is gondolnotok a jövőre és ha apró léptékben is, de foglalkozni a környezetvédelemmel.
A jószomszédi viszonyba vetett hitem mellett maradok tisztelettel:
OnLány
Elküldve: 2008. 07. 09. 12:47
Azért, mert nekem egy öreg autóm van, az nem azt jelenti, hogy nekem nincs elsőbbségem. Kihajtotok elém, behajtotok elém a körforgalomba, semmibe vesztek, csupáncsak azért, mert egy vén autóval vagyok. Ne felejtsétek el, hogy az én autóm összesen nem ér annyit a piacon, mint a ti autótokon egy pici horpadás. Nemsokára megunom és csak minimálisan is, de megkoccollak bennetek. Természetesen pont annyira, hogy a kresz szerint én ne vétsek semmi ellen.
Üdv: biglaci
Szerkesztette: biglaci 2008. 07. 09. 12:48 -kor

Súgó
A téma zárva.