HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:05

Ez (elvileg) csak a BL döntőt reklámozza. :)
Az én idegeimet az RTL tépi, a hajnal 2-es VB-s műsorral. Még 1-et sem láttam. :mad:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2122 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:16

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 11:31

Azt mondja a Tököli, hogy két csapatban nem szeretne focizni, az egyik az Újpest, melyik a másik? :think:

Bocsi, hogy beleszólok, de hozzánk bejelentkezett nemrégen, de megköszöntük neki, nem fér bele a koncepcióba. :)

Úgyhogy 2 másik csapatot kell találni. ;)

#2123 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:39

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 20:16

Bocsi, hogy beleszólok, de hozzánk bejelentkezett nemrégen, de megköszöntük neki, nem fér bele a koncepcióba. :)

Úgyhogy 2 másik csapatot kell találni. ;)

Szerintem meg épp, hogy az UTE az egyik. ;)

Tököli ezt mondta az állítólagos megkeresés dologról:

"Nagyon remélem, hogy az Újpest vezetői megnevezik nyilvánosan, hogy mikor, hol, kinél érdeklődtem, mikor, hol, kinél ajánlkoztam, mikor, hol, kivel tárgyaltam? Amennyiben ezt nem tudják megtenni, akkor remélem elnézést kérnek tőlem szintén nyilvánosan, azért mert egy hivatalos közleményben alaptalanul összefüggésbe hoztak csapatukkal."

Én inkább neki hiszek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2124 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 10:02

Nem tudom volt e már linkelve, de akkor íme a GERÁS PEPSI REKLÁM

Ui.: Már vagy 4 napja feltöltöttem a google videóra, és csak mostanra csinálták meg, eből si látszik, hogy még csak BETA. :reklamacio:

#2125 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 11:41

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 2., kedd - 11:02

Nem tudom volt e már linkelve, de akkor íme a GERÁS PEPSI REKLÁM

Köszi!  :respect: Már régóta kerestem. :D

#2126 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 19:28

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 20:39

Szerintem meg épp, hogy az UTE az egyik. ;)

Tököli ezt mondta az állítólagos megkeresés dologról:

"Nagyon remélem, hogy az Újpest vezetői megnevezik nyilvánosan, hogy mikor, hol, kinél érdeklődtem, mikor, hol, kinél ajánlkoztam, mikor, hol, kivel tárgyaltam? Amennyiben ezt nem tudják megtenni, akkor remélem elnézést kérnek tőlem szintén nyilvánosan, azért mert egy hivatalos közleményben alaptalanul összefüggésbe hoztak csapatukkal."

Én inkább neki hiszek. :)

Higy neki. :)

Lapzsemle, ftc.hu:

Az Újpest FC honlapján a listavezető csapat Pápán elszenvedett meglepő vereségét követően a klub vezetése közleményben köszönte meg a szurkolók bíztatását, majd ugyanebben a közleményben közölte, hogy nem tart igényt két egykori ferencvárosi játékos, Tököli Attila és Sowunmi Thomas leigazolására.
A közleményben az újpesti vezetés jelzi, hogy a mindenkori legerősebb csapatot szeretnék Újpesten látni, és így szakmailag nem fér bele a két játékos a koncepciójukba, de a közlemény útján köszönik meg Tököli Attila és Sowunmi Thomas érdeklődését.

A meglepő iromány kapcsán megkerestük Tököli Attilát, aki a következőket mondta:
- Amikor visszatértem Magyarországra, egyértelművé tettem, hogy elsősorban a Ferencvárosban képzelem el a jövőmet, és ha senkinek nincs ellenére akkor az Üllői úton folytatom a pályafutásomat. Ehhez azt követően is tartottam magam, hogy világossá vált, nyárig gyakorlatilag minden ellenszolgáltatás nélkül lehetek csak a Ferencváros játékosa. Megkeresett több magyar klub is, pár helyről konkrét ajánlatot is kaptam, akadt több is, amelyik rendkívül korrekt volt, de egyikre sem adtam pozitív választ a Ferencváros miatt.

Az Újpest közleményét azért nem értem, mert pontosan tudja valamennyi újpesti vezető, hogy nem beszéltem velük, nem kerestem meg őket, ahogy én is tudom, hogy ők sem kerestek meg engem. Felesleges is lett volna. A labdarúgásban, talán még a magyarban is léteznek íratlan szabályok, amelyeket szerintem megéri betartani. Amikor hazajöttem, két olyan csapatot neveztem meg az ügyeimet intéző irodának, ahová biztosan nem fogok szerződni. Szándékosan nem hoztam nyilvánosságra a csapatok neveit, mert úgy érzem nem korrekt megbántani egy csapatot vagy szurkolótáborát.

Ezzel együtt, akinek egy csöpp esze is van, az tudja, hogy melyik az a két csapat, ahová én semmiképpen nem mehetek, már csak saját érdekemben sem, és ahová nem is mennék. Ferencvárosi játékosként is mindig hangoztattam, hogy nincs bajom az Újpesttel, és legutóbb pár hete nyilatkoztam a 100% Fradiban arról, hogy azt viseltem legrosszabbul a Fradiban, amikor mesterségesen szították a hangulatot az öltözőben, a lelátón a pályán más csapatok, elsősorban az Újpest ellen. Nem értettem a dolgot, és nem tartottam jónak. Nekem eddig semmi bajom nem volt az Újpesttel. Kár, hogy a mondat már csak múlt időben igaz.

Nagyon remélem, hogy az Újpest vezetői megnevezik nyilvánosan, hogy mikor, hol, kinél érdeklődtem, mikor, hol, kinél ajánlkoztam, mikor, hol, kivel tárgyaltam? Amennyiben ezt nem tudják megtenni, akkor remélem elnézést kérnek tőlem szintén nyilvánosan, azért mert egy hivatalos közleményben alaptalanul összefüggésbe hoztak csapatukkal.

Azt végképp nem értem, hogy számukra miért volt fontos, hogy burkolt mondatokban célzásokat tegyenek képességeimre. Megértem, ha ők úgy gondolják, hogy náluk a legerősebb a játékoskeret, de tudniuk kell, hogy a játékoskeret minősége, ereje soha nem közleményekben, hanem mindig a pályán dől el. Legalábbis, ha jól emlékszem korábban párszor ott dőlt el. Ha ők esetleg nem emlékeznek, forduljanak oly erős játékoskeretük egyes tagjaihoz, ők talán még emlékeznek. A többit meg majd meglátjuk…

Nyárig ingyen kéne játszania???? Amatőr státusz??  Mit jelent a kiemelt mondat??? "Aláírás pénz" már nincs tudtommal, van  szerződése nyárig valahol???
A Nemzet Sport cikkére reakció???, hogy az Újpest nem tárgyalt sem Tökölivel, sem Soumival????
Egy kis "média visszavágás", hogy ne irkálgassanak, és ne terjesszenek alaptalan híreket???

Szerkesztette: Macska 2006. 05. 02. 19:51 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#2127 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 06:04

:eek:
Az természetes, hogy ha jól megy a csapatnak, akkor megnő a külföldi klubok érdeklődése a játékosok iránt. Az azonban új elem, hogy a magyar listavezető edzőjét szeretnék a határokon túlra csábítani. Amint arról már beszámoltunk, az Újpest szakvezetőjét, Mészöly Gézát a török Galatasaray szeretné elvinni másodedzőnek a belga Eric Gerets mellé, a walesi Cardiff City rábízná a teljes szakmai munkát, míg korábbi csapata, a francia Le Havre utánpótlás-igazgatóként számolna vele. Mészöly Gézának azonban egyelőre csak az Újpest fontos.
:confused:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2128 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 07:05

Noormális? :bolond:  :D  Szerintem jobban járna, ha menne, az itthoninál tuti sokkal több pénzt kapna.

#2129 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 16:25

Kép  :smoker:

:respect:  :respect:  :respect:

#2130 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 03. 19:15

Óh, hogy a fene enné meg, mennyire nem akarják, hogy a VIDI ebben a bajnokságban bármit is elérjen!  :mad:  :reklamacio:  :(

Farkas Balázs a múltkori labdaelrúgásáért 2 meccses eltiltást kapott, miközben az UTE hentesei vígan fociznak hétről-hétre.  :down:

A mai kupa meccsen 2 jogos tizenegyesből azért legalább egyet megkaptunk, de hát szoros lett a vége.

Különös tekintettel arra, hogy a kapusunk - egyébként jogos - kiállítása arról a Sidibéről történt, aki pár perccel korábban jogos sárgalapot kapott Kuttor lerántásáért, de még pár perccel korábban az egyértelműen szándékos kezezésért (felugorva továbbütötte a labdát) nem kapott sárgalapot. Bizony a fehérvári 11-est megelőzően piros lapot kellett volna kapnia.

Egyébként Lattenstein hibája miatt lett ilyen szoros a mérkőzés vége. A labdarúgó általános iskola első osztályának első óráján elhangzik, hogy tilos hátul hosszan keresztbeadni a labdát. Erre ő odaadja a Lokinak, aki megköszöni szépen, és kiegyenlít.  :reklamacio:

Györök piroslapja szintén jogos volt, de felháborító, hogy Komlósi hasonlóért még sárga lapot sem kap.

Szegény Dvérinek biztosan kék-zöld foltokkal teli mostanra a lába. Elképesztő, hogy szabályosan nem tudták leszerelni. Ki merem jelenteni, hogy Dvéri ezzel a játékkal jelenleg Európa bármely kezdő tizenegyébe beférne. Olyan torony magasan jár a magyar mezőny többi tagja felett játéktudásban, hogy azt nem lehet kifejezni. Nem értem Tornyinak miért volt oly' nehéz a mezőny legjobbját kiválasztani.
Mondjuk ő is megéri a pénzét, mert az egyértelmű Lokinak szurkolás, amit bemutatott...  :down:

Összefoglalva, megérdemelten vagyunk kupadöntősök, de alap emberek nélkül a Vasas ellen is piszok nehéz lesz.

A bajnoksághoz pedig azt tudom hozzáfűzni, hogy az UTE mellett már a Loki-t sem látom szívesen majd az első helyen. Az amit most itt előadtak, s ahogyan a lefújás után viselkedtek - főleg Halmosi - gusztustalan volt.

Nem tudom, kiknek fáj ennyire, ha a VIDI jól szerepel, de most pusztán miattuk azért jó lenne megnyerni a kupát és a bajnokságot is!

Én ennek drukkolok! HAJRÁ VIDI!!!  :cool:  :respect:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2131 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 19:26

Idézet: GNR - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 7:04

Mit nem értesz? Sok évvel ezelőtt a "Mészöly filmben" mutatkozott be Géza édesapjának igazi énje.
Nem abból éltek már akkor sem, hogy az IQ kaszinóba küldözgették be a feladványokat. Apuka bemutatkozott már ázsia határán,  semmi új nincs ebben.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2132 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 19:48

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 20:15

Farkas Balázs a múltkori labdaelrúgásáért 2 meccses eltiltást kapott, miközben az UTE hentesei vígan fociznak hétről-hétre.  :down:

Ezt a bajnokságot a liláknak kell megnyerni. Ez van, ezt le kell nyelni.

#2133 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 19:51

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 20:48

Ezt a bajnokságot a liláknak kell megnyerni. Ez van, ezt le kell nyelni.

Semmi új nincs ebben. Ez ilyen ország.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2134 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 20:20

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 20:51

Semmi új nincs ebben. Ez ilyen ország.

Azért mi kicsit többször nyertünk... Ez nem ilyen ország, ez egy ilyen szezon. Szarok rá, jövőre esélyük sem lesz. :cool:

---

Materazzi zseniális meglátása (a kint álló kapus fölött szinte félpályáról emel a kapuba): http://www.metacafe....19477/own_goal/

:D

#2135 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 20:23

A bajnok csapatokat általában a bajnokság megnyerését követően mindig széthordják.

#2136 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 20:26

Idézet

Az utolsó percekben a Debrecen hatalmas energiákat mozgósított a győzelemért, ám a kilenc emberrel játszó Fehérvár megóvta a döntetlent, így továbbjutott.

:think:  :confused:

#2137 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 03. 20:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 21:20

Azért mi kicsit többször nyertünk... Ez nem ilyen ország, ez egy ilyen szezon. Szarok rá, jövőre esélyük sem lesz. :cool:

Az a baj tudod, hogy mint a magyar labdarúgás története mutatja, a VIDI nagyon ritkán kerül bajnoki cím közelébe. És most lett volna reális esélye minderre. Ki tudja, mikor lesz ilyen legközelebb!?!

(Annó a remekbe szabott Karsai féle csapat bajnoki címét egyébként egy utolsó, Fradi elleni meccsen csalták el a Fradi javára.)

#2138 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 03. 20:56

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 21:26

:think:  :confused:

A hazai 2:2-t sikerült megtartani (mondjuk még akkor is lehetett volna akár 3:2 is). Erre céloz a tudósító, elég szerencsétlenül fogalmazva mondandóját.

Egyébként nem értem Ricsike és Tornyi miért élveztek el majdnem a meccs láttán. Még hogy a szezon legjobb mérkőzése, meg hogy fejlődik a magyar foci...  :omg:

Mindkét oldalon olyan orbitális hibákat láttam, hogy fizikai fájdalmat okozott.

#2139 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:03

Sajnos kikaptak az U17esek( de még van remény! Szurkoljatok nekik ti is. A eurosport közvetíti a meccseket.

#2140 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 22:28

Elég kemény botrány van kialakulóban a Juventus háza táján. Moggi telefonbeszélgetéseit még 2004. tájékán lehallgatták, és kiderült pár disznóság. Ami egyelőre biztos, az az, hogy Moggi a fiával bizniszelt a játékospiacon, és Pairetto-nál, a játékvezetők főnökénél próbált elérni pár kedvező bíróküldést. Szar ügy...

http://www.gazzetta.it/Calcio/Altro_Calcio...ettazioni.shtml

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.