HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 24. 17:59

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 18:33

Ezt még mindig azért játszák, hogy b@szogasd a kábelszolgáltatód, hogy legyen nálatok is Sport2. :omg: :(

Nem mintha a spanyol meccs ne lenne jó így elöljáróban, de egy Milan-Juve alap. :)

Nekem még mindig hiányozni fog Davids a Juvéból, imádtam a csontropogást, mikor Gattusoval összecsaptak. :lollypop: És posztjuk miatt igen sokszor szembetalálkoztak. :Đ

Hát igen, az egy klasszikus párharc volt! :D
Azért Vieiraban még reménykedhetsz! :)

Csiresz ha nem jön össze egy havernál, kocsmában, akkor még mindig ott a stream/pplive! :)

#442 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 18:00

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 18:33

Ezt még mindig azért játszák, hogy b@szogasd a kábelszolgáltatód, hogy legyen nálatok is Sport2. :omg: :(

Az a gáz, hogy nálunk elérhető a sport2... havi 6000Ft-ért a 3.csomagban :mad:
További érdekesség, hogy a Sport1 viszont az 1-es csomagban van, a maga havi 1000Ft-jáért.
Nagyon sok levelet kaptak már sztem TvNetwork-ék emiatt a finoman szólva is furcsa dolognak köszönhetően, de f0snak rá :mad:
Asszem rá kell fanyalodnom erre az online közvetítős dologra, olaj már írta valahol hogy műxik.
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#443 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 18:45

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 18:59

Hát igen, az egy klasszikus párharc volt! :D
Azért Vieiraban még reménykedhetsz! :)

Vieirát hamar ki fogják Gattusoról állítani, nem bírja ő ezt a feszültséget. :Đ :Đ

Kíváncsi vagyok, mi lesz szombaton, mert a Milan nincs valami nagy formában, de a rangadó ugye mindig háromesélyes, és a Milannak elég jól mennek az ilyen éles meccsek az utóbbi években. És hát a Juve szép sorozatának is vége kell, hogy legyen egyszer. :cool2:

#444 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 19:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 18:55

A REAC-al kapcsolatban pedig egyre inkább azt látom, hogy nem való az élvonalba. A második vonal "nagy reménysége" gyakorlatilag eddig semmit nem tudott felmutatni.

Miért bántod Urbánt? :)
Kokó mellet olyan brillánsan osztja az észt, hogy az valami fergeteges!
Gyakorlatban persze akadozik a gépezet
Ez van!
Itthon ez így megy... :rolleyes:

Idézet

A Fradi feltámadásában nem hiszek. Szerintem tavasszal valahol hátul végeznek. Nagyon gyenge a csapat.

Ha feltámadás alatt azt érted, hogy hirtelen, VIDI szintű szériákat produkálunk, na az tényleg nem lesz!
Én abban bízok(ha már más nem jut), hogy idén stabilan bentmaradunk és végre eltakarodik Furulya!
Akkor ez egy sikeres szezon lesz!

Idézet

Azt pedig öröm volt nézni, hogy Győrben Reszeli milyen közutálatnak örvend.  Azért nem törődik mindezzel, és derekasan kitart. (De minek? )

:lol:
Szerintem még pár hét és az ETO szurkolók elkérik a Diósgyőriektől azt a bizonyos drapit... :)

Idézet

Érdekes lesz még az ősz, azt hiszem!

Lehet.
Kiváncsi vagyok marad e elől a VIDI.
Bár itthon a Fradin kívül nem szimpatizállok senkivel, de sokkal inkább egy fiatal csapat a semmiből, mint a lilák( :p  :) ) vagy a Debrecen(hiába, ők adtak először szerelést Bajzátnak :D )...

Idézet

Vieirát hamar ki fogják Gattusoról állítani, nem bírja ő ezt a feszültséget.

Benne van, de remélem előtte rúg/fejel kettőt... :p
Na de előtte még szerdán a Samp...

#445 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 20:43

A következő fordulóban, ha jól tudom, Debrecen-Vidi meccs lesz. Az majd választ ad a kérdésekre. Ha a loki győz, a Vidi elindul a leejtőn. :( A retekklub közvetíti, úgyhogy a TV előtt a helyem. (nem a retekklub miatt... :rolleyes:)

Ami Reszelit illeti! Szentűl megvan győződve, hogy csak nagyon kevesen úúúútálják... Ki kéne már venni a biliből a kezét valakinek, ha már neki nem megy... :(

Drapi? :D
:lol:

Na az már dúrva lenne! :think:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#446 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 20:50

Érdekes hír kelt napvilágot, ismét. Úgy is fogalmazhatnék, hogy újra a felszínre került, egy régebbi terv. Miszerint is, a Juve elköltözne Torinoból! :eek: Amit rövid kinttartózkodásom alatt magam is megtapasztalhattam, nem a Juve az elsőszámú kedvenc Torinoban! Capello "reklamált" legutóbb, hogy nagyon kevés a néző, egyszerűen nem érdekli az átlag Torinoit, a Juve. Tény, az Inter elleni derbin is, mindössze 33e néző volt. Én is meglepődtem, hogy még csak félház sem volt... :( Bár moslék idő volt, de akkor is, ez volt A MECCS.
Nos a tervek szerint, délre vinnék a csapatot, bár konkrét helyszín még nincs.

Nem tudom, helyes lenne e... :confused:  :think:

#447 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 20:55

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 21:50

Érdekes hír kelt napvilágot, ismét. Úgy is fogalmazhatnék, hogy újra a felszínre került, egy régebbi terv. Miszerint is, a Juve elköltözne Torinoból! :eek: Amit rövid kinttartózkodásom alatt magam is megtapasztalhattam, nem a Juve az elsőszámú kedvenc Torinoban! Capello "reklamált" legutóbb, hogy nagyon kevés a néző, egyszerűen nem érdekli az átlag Torinoit, a Juve. Tény, az Inter elleni derbin is, mindössze 33e néző volt. Én is meglepődtem, hogy még csak félház sem volt... :( Bár moslék idő volt, de akkor is, ez volt A MECCS.
Nos a tervek szerint, délre vinnék a csapatot, bár konkrét helyszín még nincs.

Nem tudom, helyes lenne e... :confused:  :think:

Ez már évek óta megy...
Én nem hiszek ebben.Mondjon valaki egy olyan olasz várost(lehetőleg dél-olaszt), amelynek nincs rivális csapata a serie A/B-ben.
Vagy Moggiék nem bízzák a véletlenre és megyünk Rómába, vagy Milánóba? :)
Szerintem ez csak pletyka.Ha jól tudom az idény végén jönnek a buldózerek és elkezdik a stadionrekonstrukciót...

#448 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:01

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 21:55

Ez már évek óta megy...
Én nem hiszek ebben.Mondjon valaki egy olyan olasz várost(lehetőleg dél-olaszt), amelynek nincs rivális csapata a serie A/B-ben.
Szerintem ez csak pletyka.Ha jól tudom az idény végén jönnek a buldózerek és elkezdik a stadionrekonstrukciót...

Róma abszolút kétszínű, Milánó kicsit talán békésebb, de ott se lenne nagy érdeklődés. nagyobb városokban valóban megvan a kedvenc csapat, kisebb városba meg egy ilyen csapatot úgyse visznek. Nehezen tartok elképzelhetőnek egy ilyen költözést, nem is nagyon emlékszem ilyenre Hegyeshalmon túlról. :think:

#449 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:17

Idézet

...
Mindenre persze Capello sem tudja a választ: arra például biztosan nem, hogy ez a Juventus, amely a bajnokságot hatból hat, a Bajnokok Ligáját pedig kettőből két győzelemmel kezdte, vajon miért nem érdekli az embereket. Az még hagyján, hogy a Milan több mint 50 000, az Inter több mint 40 000 és a Fiorentina csaknem 30 000 bérletesével szemben a Juventusnak csupán 22 000 bérletese van, ám egyes meccseken a jegyet vásárlók száma egyenesen tragikus.

A Rapid elleni BL-találkozóra, például, mindössze ötezren váltottak belépőt, és kevés hiányzott hozzá, hogy a lelátón több legyen az osztrák, mint az olasz. Óriási meglepetésre azonban az Inter látogatása sem hozta lázba a torinói drukkereket: a két hete megrendezett rangadón, amelyen a listavezető a második helyezettet fogadta, csupán 33 ezren ültek a Stadio Delle Alpi – valljuk be: szomorú látványt nyújtó – lelátóin, azaz a '90-es vb-re épített létesítmény félig sem telt meg. (A mérkőzést közvetítő televíziós csatorna rendezője utóbb bevallotta, hogy hatalmas munkát jelentett számukra úgy mutatni a meccset, hogy a tévénézők minél kevesebbet lássanak az üres lelátókból.)

Capello mindenesetre már többször kifakadt a szurkolók távolmaradása miatt, amire csak részben ad magyarázatot a szép lassan egekbe szökő jegyár: a Juvéra akkor sem voltak sokkal többen kíváncsiak, amikor a most 30 euróba kerülő bilétákat harmadannyiért is meg lehetett venni. Sokak szerint a Juventus bajára a legjobb orvosság a Delle Alpi átépítése – és a befogadóképesség drasztikus csökkentése – lenne, és már az is felvetődött, hogy a csapatnak délre kellene költöznie, ahol sokkal többen szeretik, mint Torinóban, ahol a szurkolók többsége a másodosztályú Torinónak, a "bikáknak" drukkol.

Mejgegyzem, az a 30 euró, az 50! :mad:
Az idézett cikket egyébként > itt < találtam, de máshonnan hallottam, amit fentebb írtam.

#450 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:22

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 21:55

Ez már évek óta megy...

Tényleg, pl. Róma. :lol: :nevet2:
Beköltözne a Juve is az Olimpicoba! :D

#451 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:32

Szerintem maradnak... :)
A Juve hagyományosan dél-olaszországban népszerű, de ott mindegyik nagyobb városban megvan a helyi kedvenc.
Rómában, ha jobban belegondolok(a lakosság számához mérve) könnyedén elférne egy harmadik csapat.Vannak Juve szurkolók is szép számmal(emlékszem, a BL döntőkre is különvonatok indutak Rómából), de az tuti, hogy oda nem megyünk...Nápolyban van igény a jó focira, de a helyiek ezt a Napolitól várják.Salernoban az ország legfanatikusabb tábora van,Szicilán jelenleg is 2 csapat osztozik.A Barival nem tudom mi van manapság, de ők régebben se töltötték meg a 90-es vb-re épített csili-vili stadionukat.Leccében szintúgy megvan a helyi kedvenc...
Maradunk Torinóban, az idő ugyanis nekünk dolgozik, a Toro szép lassan elsorvad...

#452 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:33

Nem tudom, miért a Rómát emeltem ki, hisz a San Siro-t is két neves csapat lakja... :lama:
Sőt, ha hozzá vesszük, Juve-Inter egy fedél alatt... :)

#453 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:35

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 22:32

Szerintem maradnak... :)
A Juve hagyományosan dél-olaszországban népszerű, de ott mindegyik nagyobb városban megvan a helyi kedvenc.
Rómában, ha jobban belegondolok(a lakosság számához mérve) könnyedén elférne egy harmadik csapat.Vannak Juve szurkolók is szép számmal(emlékszem, a BL döntőkre is különvonatok indutak Rómából), de az tuti, hogy oda nem megyünk...Nápolyban van igény a jó focira, de a helyiek ezt a Napolitól várják.Salernoban az ország legfanatikusabb tábora van,Szicilán jelenleg is 2 csapat osztozik.A Barival nem tudom mi van manapság, de ők régebben se töltötték meg a 90-es vb-re épített csili-vili stadionukat.Leccében szintúgy megvan a helyi kedvenc...
Maradunk Torinóban, az idő ugyanis nekünk dolgozik, a Toro szép lassan elsorvad...

Pont azt akartam írni, hogy én a Bari-ra tippelnék. :up:  :respect:  :)  :cool:

#454 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:40

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 22:35

Pont azt akartam írni, hogy én a Bari-ra tippelnék. :up:  :respect:  :)  :cool:

Ezt és a napokban felröppent hírt, miszerint Cassano(a volt Bari kedvenc) nem hosszabbít a Rómával, ha összerakod, felsejlik egy garantáltan teltházas San Nicola. :D

#455 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:46

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 22:40

Ezt és a napokban felröppent hírt, miszerint Cassano(a volt Bari kedvenc) nem hosszabbít a Rómával, ha összerakod, felsejlik egy garantáltan teltházas San Nicola. :D

:idea:
Mégsem pletyi? :think:
Irány Bari! :D

#456 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 21:50

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 22:46

Ez így egyszerre sok(k) lenne! :)

#457 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 24. 22:41

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 22:46

Igen, Cassano-Ibra csatársort a Juvéba, ezt már korábban is támogattam! :idea: :pokeas2:

#458 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 05:39

Néztétek tegnap a Crystal Palace-Liverpool meccset???
Én sajnos csak hang nélkül láttam. Miért nem Király védett? A "kupa miatt"? :) Akár mi is volt, el kell ismerni, ez a Speroni gyerek tegnap jó volt, nagyon nehéz lesz Gábornak visszaszereznie az 1-es számú mezt.

#459 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 07:28

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 6:39

Néztétek tegnap a Crystal Palace-Liverpool meccset???
Én sajnos csak hang nélkül láttam. Miért nem Király védett? A "kupa miatt"? :) Akár mi is volt, el kell ismerni, ez a Speroni gyerek tegnap jó volt, nagyon nehéz lesz Gábornak visszaszereznie az 1-es számú mezt.

Kupameccsen a tartalék kapus szokott védeni Angliában, ennek már hagyománya van. :)

#460 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 10:42

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 8:28

Kupameccsen a tartalék kapus szokott védeni Angliában, ennek már hagyománya van. :)

Igen, én is erre gondoltam, azért is írtam macskakörmök közé. :)

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.