HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? V.

#111 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 16:27

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 9:42

Bocs, most vettem észre, hogy erre a kérdésre még nem válaszoltam  :o

Szóval a válasz  :netről, ez sajnos txt-ről nem megy, így ez az egyetlen evidens megoldás.

Semmi gond. Én sem veszem észre mindíg a válaszokat. Az is bizonyítja, hogy én is csak most válaszolok, amúgy köszi. Dehát istenem, azért van az ember, hogy hibázzon.  :Đ
Üdv: schonik.

#112 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 17:44

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 16:37

Köszi a segítségedet! :respect:
Megprószálom, és ha sikerült, majd értesítelek. :D

Szerk.: Letöltötte a TV-műsorokat. Otthon csak simán átmásolom a data konyvtárat a samurize könyvtárba?

Szív essen  :D
A data könyvtár tartalmát kell a Samurize\HunTVtmp könyvtárba.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#113 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 17:55

Idézet: GrayBack - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 12:14

Kijott az uj Serious Samurize (v1.63)....

Letoltheto: http://www.samurize.com/ vagy http://samurize.atw.hu/

Érdemes leszedni/feltenni? Milyen újítások vannak benne?

Apropo, ha már samu, akkor jöjjön egy régi problémám.

Felteszem a samut (1.62) egy vadiúj XP+SP2-re és szépen lassan felépítem nulláról a configot. Megy minden kafán. IP, uptime, hőmérsékletek, időjárás, tv műsor, net forgalom szokott kikerülni. Pár nap után azonban mikor valamit változtatni szeretnék a configon, egyszerűen kifagy a samu a config újratöltése opciónál. A tipikus wines hibaüzenet, hogy szabálytalan műveletet blabla...
Mi lehet az oka?

Ja, win server 2k3-on is ezt produkálja, Pistán még nem néztem....
Kép

#114 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:08

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 18:44

Szív essen  :D
A data könyvtár tartalmát kell a Samurize\HunTVtmp könyvtárba.

Ok.
Köszi minden eddigi segítséget. :respect:

#115 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:34

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 19:08

Ok.
Köszi minden eddigi segítséget. :respect:

Örömmel, remélem műxik.  :)
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#116 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:36

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:34

Örömmel, remélem műxik.  :)

Én is. :)
Majd, ha otthon kipróbáltam és mükszik, akkor értesítelek. :up:

#117 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 00:20

Idézet: GrayBack - Dátum: 2005. Oct. 3., Monday - 16:49

nem szedtem le mert meg mindig 56k -zom ( :reklamacio: ). de gondolom valami video vagy flash van berakva active desktopkent...? :think:

amugy enis a napokban valtottam active desktopra (nemis ertem eddig miert nem tettem, pedig mar regen van ez a runprotocol handler.). szoval nagyon kafka. :up:  :cool: szoval most html-ben alakitom ki a desktopom es nem kell kulonbozo hackeket eszkozolnom pl hogy "details" nezet legyen az asztalon (ez amugyis picit bugos volt ez a hack.)..szal igy most allat, jobb mint valaha!  :D

igy akar javascriptes orat, -kalendar-t, ikonok helyett kepet, stb rakhatok a desktopra lassulas nelkul, es olyan elrendezesben ahogy azt en akarom, stb.. ;)

szerk: ez a topik regebben kiemelt volt. most miert nem? bar amugysem hinnem hogy elsullyed...

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 05. 00:26 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#118 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 07:02

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 1:20

szerk: ez a topik regebben kiemelt volt. most miert nem? bar amugysem hinnem hogy elsullyed...

Nem bírta a fórummotor. :D

Kis off: te mindíg ébren vagy és a számítógépet bújod :confused:  :think:  :Đ

#119 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 14:44

Idézet: GrayBack - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 16:49

Kiprószáltam.
Eléggé zabálja a memóriát. :(

#120 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 15:55

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 15:44

Kiprószáltam.
Eléggé zabálja a memóriát. :(

Nekem csak fehérség van amikor kiválsztom a html file-t  :reklamacio:
Kép

#121 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 16:00

Idézet: jazzkifli - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 16:55

Nekem csak fehérség van amikor kiválsztom a html file-t  :reklamacio:

Hát, nem tudom, de nálam simán ment, leszámítva a memóriafelhasználást. :think:

#122 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 05:59

Szerintme aha valaki ért a flash-hez vagy van ismerőse, aki ért hozzá, akkor írassa meg vele és tegye egyszerűen a monitor tulajdonságainál aktív desktopnak, ha sokat fogyasztana.

Amúgy flash menürendszer is betehető akkor így? Mert ha igen, akkor elég nagy dolog megvalósíthatóak.

Jah és az a konfabulátor mennyit eszik a memből?
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#123 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 10:41

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 6:59

Szerintme aha valaki ért a flash-hez vagy van ismerőse, aki ért hozzá, akkor írassa meg vele és tegye egyszerűen a monitor tulajdonságainál aktív desktopnak, ha sokat fogyasztana.

Amúgy flash menürendszer is betehető akkor így? Mert ha igen, akkor elég nagy dolog megvalósíthatóak.

igen mukodne flash menuvel is. csupan egy run protocol handler-re van szukseg hogy a html-bol tudjal programokat elinditani. (ez roviden egy darab dll es par registry bejegyzes) es ha ez megvan igy lehet pl active desktop-bol programot elinditani: run:c:\valami\program.exe, stb. (ezt a href-hez kell irni a linkek helyett.) bovebben errol itt: http://virtualplasti...ml/art_htm.html

rem egyszeru. es klassz.! :up:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#124 Felhasználó inaktív   zolli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:11

Hello Desoder!

Nem tudnál a Samurize-on kívűl mondani valami progit, ami még ilyen funkiciókra használható.
Meg kérnék még egy kis segítséget.
El tudod (Vagy akarod) mondani hogy a desktopodon hogy csinálod ezt a rengeteg kiíratást meg stb...
Nekem ez nagyon bejön meg úgy ezt az egészett erről a rendszer hack-ekről. meg registry módosításokat.
Nagon érdekelne.
Ha akarod akkor privátban is mehet.
Előre is köszi.
Zolli

#125 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:19

Idézet: zolli - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 20:11

Hello Desoder!

Nem tudnál a Samurize-on kívűl mondani valami progit, ami még ilyen funkiciókra használható.
Meg kérnék még egy kis segítséget.
El tudod (Vagy akarod) mondani hogy a desktopodon hogy csinálod ezt a rengeteg kiíratást meg stb...
Nekem ez nagyon bejön meg úgy ezt az egészett erről a rendszer hack-ekről. meg registry módosításokat.
Nagon érdekelne.
Ha akarod akkor privátban is mehet.
Előre is köszi.

a jobb also sarokban a rainlendar nevu progi fut (a calendar resze, es az eventlist resze.) kozepen a todo funkcioja van es annak berakva a hatter. ami a tobbi kiirast illeti az mar active desktop. (tehat a linkek a konyvtarakra, programokra egy egyszeru html-ben van megcsinalva es berakva hatterkent a html . plusz a run protocol is kell hozza.) tehat nalam desktopon a html az a vastag csik reszlet csak, tehat nem az egesz desktop html. az a jo benne meg hogy javascriptel siman atallithatom a html hatteret ha "megunom" az alap szint  ;) meg meg most keresek mas funkciokat is amiket odarakhatnek. (pl az eger koordinatajanak kiirasa, meg mittudomen ilyen kis cuccokat :D )

amugy http://www.ipi.fi/~rainy/ itt van a rainlendar es a rainmeter ha azis kell.
majd irok PU-t a reszletekkel. ;)

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 06. 19:27 -kor

#126 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:30

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 9:41

igen mukodne flash menuvel is. csupan egy run protocol handler-re van szukseg hogy a html-bol tudjal programokat elinditani. (ez roviden egy darab dll es par registry bejegyzes) es ha ez megvan igy lehet pl active desktop-bol programot elinditani: run:c:\valami\program.exe, stb. (ezt a href-hez kell irni a linkek helyett.) bovebben errol itt: http://virtualplasti...ml/art_htm.html

:respect: Ez nagyszerű. Akkor elgondolkodtató, hogy erőforrásügyileg nem e éri meg active desktopot használni.
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#127 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:31

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 11:41

Ez a run protokoll jól hangzik..
És az active desk-en ki lehet jelölni a szöveget pl? Ha igen, akkor megnyerte a Samurize ellen a csatát, mert ugye mi értelme kiírni az IP-t, ha nem tudom kimásolni pl. és gyorsan MSN-ben átküldeni.
Ja, és CSS műxik active desktopban? Gondolom igen, mert az IE motorja rendereli a cuccot, de azért megkérdezem.

#128 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:34

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 20:31

Ez a run protokoll jól hangzik..
És az active desk-en ki lehet jelölni a szöveget pl? Ha igen, akkor megnyerte a Samurize ellen a csatát, mert ugye mi értelme kiírni az IP-t, ha nem tudom kimásolni pl. és gyorsan MSN-ben átküldeni.
Ja, és CSS műxik active desktopban? Gondolom igen, mert az IE motorja rendereli a cuccot, de azért megkérdezem.

igen. barmit megtudsz csinalni amit sima weblapban is (javascript, flash, css, amit akarsz). kijelolni is lehet, de en pont letiltottam azt javascriptel.. a lehetosegek korlatlanok.  ;)  :up:

es ezt batran lehet php-vel is otvozni, iframe-el beekelni masik lapot, dokumentumot, szoval amit akarsz. egyszerre tobb active weblap is megjelenitheto, mozgathato vagy lockolhato hogy nemlehessen mozgatni... amit akarsz...en most orulok hogy attertem pedig meg semmi extrat nemcsinaltam de mar jobban tetszik minden mint eddig.. ;)

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 06. 19:38 -kor

#129 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:35

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:08

[képek]

Háttér és skin linket légyszives, nagyon tetszik a desktop, remélem WB alapú :)

#130 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:42

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 20:34

igen. barmit megtudsz csinalni amit sima weblapban is (javascript, flash, css, amit akarsz). kijelolni is lehet, de en pont letiltottam azt javascriptel.. a lehetosegek korlatlanok.  ;)  :up:

es ezt batran lehet php-vel is otvozni iframe-el szoval amit akarsz. egyszerre tobb active weblap is megjelenitheto, mozgathato vagy lockolhato hogy nemlehessen mozgatni... amit akarsz...en most orulok hogy attertem pedig meg semmi extrat nemcsinaltam de mar jobban tetszik minden mint eddig.. ;)

Kössz, király  :cool:  ! Igen, a következő kérdés a VB és JavaScript lett volna...
Akkor valszeg a Samurize-os TV-műsor scriptet is át lehet ültetni active desktop-ra, a Samurize-nak pedig csak a hőmérséklet marad. Ha meg a marquee is működik, akkor nemsokára elkezdődik a (nálam) új generációs desktopok gyártása.  :D

Téma megosztása:

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.