HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? V.

#301 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 19:17

Olyan skin létezik amelyikben a tálca tök fehér? Honnan lehet ilyen skineket letölteni tud valaki ilyen oldalt mondani?
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#302 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 19:42

Idézet: Steveke - Dátum: 2005. Oct. 27., Thursday - 20:17

Olyan skin létezik amelyikben a tálca tök fehér? Honnan lehet ilyen skineket letölteni tud valaki ilyen oldalt mondani?

hat figy. leszedsz egy majdnem tetszo skint magadnak, (msstyle) es abban egyszeruen csak atszinezed a bitmapaket amilyenre akarod. es akkor lesz feher talcad.  :D amugy lehet van ilyen mar megcsinalva de ebben a rengetegben ami a neten van ember legyen a talpan aki talal pont feher talcas style-t... :rolleyes: egyszerubb atszinezned magadnak es kesz. az en sajatomat is egy leszedett style atszinezesevel es manipulalasaval ertem el.. majd biztos elorol fogok egyet felepiteni.. :D ha' hulye azer' nem vagyok.  :D

amugy:

http://www.skinbase.org/
http://www.customize.org
http://www.deviantart.com/
stb

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 27. 19:44 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#303 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 19:58

Idézet: eMeM - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 11:55

Őszi desktopom:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A samun a teendők főlés akarok majd még egy időjársát is betenni...

Megvolt az új win telepítésem gondoltam feldobom valami pofás desktoppal de nagyon nem akar összejönni. :(

Kezdjük ott hogy le tudtam töldeni a WB5 betat, crackalte is csak minden újraindítás után az alap win skin jött be. Így az áttetsző skinnek búcsútmondhattam egyelőre.

Maradt az alap fekete Vista skin.
Viszont ezekkel a kiegészítő programokkal csak nem tudok zöldágra vergődni.
Tegnap estéme sysmetrix skinek böngészésével töltöttem és egy normálisat nem találtam pedig végignéztem több száz skint.

Most már odáig jutottam, hogy jó lenne valami hasonló kis egyszerű info panel a jobb oldalra, mint ami a képen van lehetőleg ilyen áttetsző meg egy ilyen kis naptár a sarokba.

Hol találok ilyen letölhető kis paneleket (info bar, naptár)? Leginkább konkrét javaslatnak örülnék mert már 3 napot eltöltöttem skinek böngészésével de semmi értelmeset nem találtam.

#304 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 20:00

THX az infót ebben a msstyle progi használatában lehet fogok egy kis segítséget kérni mert még nem használtam. majd holnap megnézem ha nehéz akkor jövök újra :D
Alaplap: Asus A8N-E Processzor: AMD Athlon64 3200+ Venice Memória: Kingston 2x512MB Merevlemezek: Samsung 120 GB + 160 GB Videókártya: Gigabyte 6800GS Monitor: Samsung SyncMaster 930BF Ház: CoolerMaster Centurion 5 Egér: Logitech Mx510 Billentyűzet: EzKey Ez-8000

#305 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 20:18

Idézet: Steveke - Dátum: 2005. Oct. 27., Thursday - 21:00

THX az infót ebben a msstyle progi használatában lehet fogok egy kis segítséget kérni mert még nem használtam. majd holnap megnézem ha nehéz akkor jövök újra :D

okes. gyere es kerdez ha help kell.

amugy ket megoldas van ra. az egyik az a styleXP nevu progi hasznalata (shareware), a masik meg egy kis hack. (patchelni kell az uxtheme.dll-t es mar megyis a dolog.)  ;)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#306 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 20:48

Először átszínezem msstyle-vel és utána styleXP-be berakom így is jó? Vagy így nem fog menni? Ennek ez a neve hogy MSSTYLE mert ilyen progit nem nagyon találtam :( Lehet én vagyok láma

Szerkesztette: Steveke 2005. 10. 27. 20:53 -kor

#307 Felhasználó inaktív   Fructy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 20:57

Ilyen most az enyém:)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Lehetünk az ördög ügyvédei és valakinek a novemberei.

#308 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 22:05

Idézet: Steveke - Dátum: 2005. Oct. 27., Thursday - 21:48

Először átszínezem msstyle-vel és utána styleXP-be berakom így is jó? Vagy így nem fog menni? Ennek ez a neve hogy MSSTYLE mert ilyen progit nem nagyon találtam :( Lehet én vagyok láma

az msstyle az maganak a temanak a neve amiben benne vannak a kepek, es infok a style-rol. ezt lehet hasznalni a stylexp-vel vagy az uxtheme hack-el. szerkeszteni ezt a stylebuilderrel (keress ra googlen, ezis csak 30napos proba verzio) tudod vagy kisebb mertekben a resource hackerrel (ezzel csak a kepeket tudod kicserelni mert a szoveg fileokat nem jol jeleniti meg.)

reshacker ebben megnyotod a msstyle filet es kicsereled a bmp-ket. persze elotte kimented belole, atszinezed aztan visszateszed a reschackerrel. elmented es kesz...

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 27. 22:08 -kor

#309 Felhasználó inaktív   sojal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 23:36

Letöltöttem a Windowblinds 4.6 popular-t. Ez a program időkorlátos vagy csak butított, mert nem találok utalást az időkorlátra. De az is lehet, hogy én vagyok butított. ;)
Ha nem akarom szerkeszteni a témákat, akkor ezzel a programmal is használhatom a letöltött kész témákat?
Bocsi az idétlen kérdésekért, de csak most álltam neki az asztallal foglalkozni. A Samu már tűrhetően megy, most a többi részen is szeretnék változtatni, bár nem biztos, hogy megelégszem a kész témákkal....

#310 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 10. 28. 00:05

Idézet: sojal - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 0:36

Letöltöttem a Windowblinds 4.6 popular-t. Ez a program időkorlátos vagy csak butított, mert nem találok utalást az időkorlátra. De az is lehet, hogy én vagyok butított. ;)
Ha nem akarom szerkeszteni a témákat, akkor ezzel a programmal is használhatom a letöltött kész témákat?
Bocsi az idétlen kérdésekért, de csak most álltam neki az asztallal foglalkozni. A Samu már tűrhetően megy, most a többi részen is szeretnék változtatni, bár nem biztos, hogy megelégszem a kész témákkal....

Nem időkorlátos, hanem limitált verzió, tehát bizonyos dolgokat nem skinez fel, és a windows indulásakor megjelenít egy kis ablakocskát.

#311 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 01:34

Idézet: Fructy - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 21:57

Ilyen most az enyém:)

A "Netscape 7.2" szöveg milyen betűtípussal van kiíratva? Elkérhetem?  :p
Kép

#312 Felhasználó inaktív   Fructy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:15

Idézet: jazzkifli - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 2:34

A "Netscape 7.2" szöveg milyen betűtípussal van kiíratva? Elkérhetem?  :p

A betűtípus neve Dali szerintem keress rá... mert nem tom honnan van pontosan.
Lehetünk az ördög ügyvédei és valakinek a novemberei.

#313 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:21

Idézet: Fructy - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 17:15

A betűtípus neve Dali szerintem keress rá... mert nem tom honnan van pontosan.

Thx, megtaláltam :respect:
Kép

#314 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:55

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy XP-re hogyan tudnék Vista kinézetet (lehetőleg aero glass-t) varázsolni.
Nagyon kezdő vagyok a témában, ugyhogy ha lehet akkor szájbarágósan :) :respect:
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#315 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 17:17

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 23:05

az msstyle az maganak a temanak a neve amiben benne vannak a kepek, es infok a style-rol. ezt lehet hasznalni a stylexp-vel vagy az uxtheme hack-el. szerkeszteni ezt a stylebuilderrel (keress ra googlen, ezis csak 30napos proba verzio) tudod vagy kisebb mertekben a resource hackerrel (ezzel csak a kepeket tudod kicserelni mert a szoveg fileokat nem jol jeleniti meg.)

reshacker ebben megnyotod a msstyle filet es kicsereled a bmp-ket. persze elotte kimented belole, atszinezed aztan visszateszed a reschackerrel. elmented es kesz...

Nah már csak keríteni kell egy olyan embert aki tud szépen színezni mert ahogy én megcsináltam hááát az ritka sz@r lett :(

#316 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 19:44

Idézet: Steveke - Dátum: 2005. Oct. 28., Friday - 18:17

Nah már csak keríteni kell egy olyan embert aki tud szépen színezni mert ahogy én megcsináltam hááát az ritka sz@r lett :(

miert? pedig sztem egyszeru. barmilyen kepszerkesztoben van ilyen "leonto vodor" vagy mi amivel atszinezed egy adottt szinre. nem kell pixelenkent veszodni vele vagy ecsettel ,stb. meg amugyse olyan nagyok ezek a bitmapek mert ezt a windows "szethuzza", atmeretezi ahogy azt kell... vagy mi nem megy?  :think:

#317 Felhasználó inaktív   Steveke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 19:58

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 20:44

miert? pedig sztem egyszeru. barmilyen kepszerkesztoben van ilyen "leonto vodor" vagy mi amivel atszinezed egy adottt szinre. nem kell pixelenkent veszodni vele vagy ecsettel ,stb. meg amugyse olyan nagyok ezek a bitmapek mert ezt a windows "szethuzza", atmeretezi ahogy azt kell... vagy mi nem megy?  :think:

Az hogy amelyik skin átakarom festeni ez a longhorn vannak benne árnyalatok nah és az nem igazán megy. mert be akartam festeni az egészet rózsaszínre fehér betűk legyenek hát elég gagyi lett :D ahogy én csínáltam meg. Leönteni meg nem lehet az eltérő árnyalatok miatt

#318 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 20:02

Idézet: Steveke - Dátum: 2005. Oct. 28., Friday - 20:58

Az hogy amelyik skin átakarom festeni ez a longhorn vannak benne árnyalatok nah és az nem igazán megy. mert be akartam festeni az egészet rózsaszínre fehér betűk legyenek hát elég gagyi lett :D ahogy én csínáltam meg. Leönteni meg nem lehet az eltérő árnyalatok miatt

ja ertem. az arnyalatokra nemis gondoltam. :rolleyes:  azzal telleg kell picit foglalkozni. pl valamilyen efektel, szurovel kell kiserletezni.stb.

#319 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 09:32

Desorder.

Nem tudod, hogy a konfabulator kiütheti-e a TotalC-met és az Alkohol120-amat?
Mert valamiért egyik sem indul. A TC-t ha újratelepítem, akkor műkszik amíg újra nem indítom a gépet.
Üdv: schonik.

#320 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 29. 16:07

Valaki nemtudja véletlenül egy viszonylag nagy weboldalnak a címét, amelyiken egy csomó szép háttérkép van, kategorizálva. Valahol láttam a linket, de már nem találom. Az egyik kategória címe minimal volt. Egy legördíthető menuből lehet kiválasztani. Főleg rajzolt (anime) hatterek voltak rajta (a minimal kategóriában).

:think:

Téma megosztása:

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.