HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (103 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? V.

#41 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 29. 18:54

ez benne az egyik pozitívom + direkt ilyennek készült :)
macbook air 2014

#42 Felhasználó inaktív   Hackman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:01

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 16:38

A TV műsor kiírása TV Tonerrel vagy Netről csináltad?

Az progi neve Samurize, ami pedig a műsort szedi a port.hu-ról az a TVGHun nevű plugin. Mindkettő letölthető a magyar samurize oldalról.

Üdv. Hackman

#43 Felhasználó inaktív   Hackman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:20

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 1:12

Updateltem egy kicsit, egészen friss, az újdonság a stylhez ,hogy ismét beüzemeltem a samurize-t ;)
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

GoodSpeed

Gondoltam szólok, hogy a TVGHun pluginnak egy régebbi verzióját használod. Így egy csatornánál 2× van műsorzárás. Az "Adásszünet"-t a plugin becsüli meg és illeszti a műsorok közé, még abból az időből, amikor a port.hu-n nem létezett a "Műsorzárás" nevű műsor. Jelenleg a 0.96-s verzió a legújabb, letölthető innen.

Üdv. Hackman

#44 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 20:58

tenkes.

amugy csak a szineken valtoztattam picit es a rainlendar "skinjen" es elrendezesen. arra a lenti reszre amugyis tobbet figyelek mert ott vannak a tray ikonok, meg a leggyakrabban hasznalt progikat is onnan inditom, igy ott szem elott van.
jah, meg kozepen a kep az a rainlendar todo funkciojanak a hattere (devart-rol). es ide irodik az esetleges "esemeny van" emlekezteto szoveg is. ;)

amugy kicsit olyan ezzel a szinnel a desk mint a cement/gipsz/stb. :cool: tenyleg minimalista es szinszegeny de ez tetszik..  :p  :rolleyes:  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#45 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 23:17

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 23:25

Yz Toolbar

Köszi szépen! :) :respect:

#46 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 30. 01:01

nincs mit ;)

#47 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 06:40

(omfg, most vettem észre hogy nem kiemelt a topic  :omg:  :) )

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 17:09

nah. uj deskem van nekem is.  :cool:  10 honapig tartott ki a masik. valszeg ezis fogja addig huzni. :cool: veguli csak nehany dolog valtozott de az oszkep sokkal jobban tetszik most.

*képek*

:up: :up: :up:
A szemem nem bírná sokáig a betűket.  :)
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#48 Felhasználó inaktív   GrayBack 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 11:14

Kijott az uj Serious Samurize (v1.63)....

Letoltheto: http://www.samurize.com/ vagy http://samurize.atw.hu/
[Gigabyte GA-8PE667 DDR333][P4 2.0G@2.5GHz 512/400][AC Super Silent 4 Ultra hűtő][512MB DDR-333 PC-2700][Samsung 17" 753 DFX][Gigabyte nVIDIA Geforce 6200 256MB DDR2][SB Audigy Player 5.1][Jazz J9902 5.1 2000W][Samsung 250GB HDD][NEC ND-2500A DVD-író][ASUS DVD-E616 DVD-rom][A4Tec X-750F egér][Logitech billentyűzet][Logitech QuickCam Communicate STX webkamera][Kábelnet: T-Home Optinet Extra (25/12,5Mbit/s)][Windows XP (SP3) HUN][Canon PIXMA MP210]

#49 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:56

Idézet: Hackman - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 20:01

Az progi neve Samurize, ami pedig a műsort szedi a port.hu-ról az a TVGHun nevű plugin. Mindkettő letölthető a magyar samurize oldalról.

Üdv. Hackman

Azt vágom, hogy mi a samurize, használom is néha, de sajna otthon nincs netem és azt hittem, hogy net nélkül is meg lehet oldani, a műsorok kiírását.
De köszi a progit.  :respect:  Majd ha otthon is lesz netem (ami hamarosan aktuális :D ), akkor tuti, hogy használni fogom. :up:
Üdv: schonik.

#50 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 14:00

Kicsit logikátlan vagy.
Net nélkül honnan tudná az aktuális tv műsort a progi? :think:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#51 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 14:51

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 15:00

Kicsit logikátlan vagy.

Kábelről, teletexten keresztül. :think:

#52 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 14:53

nem hinném :(
macbook air 2014

#53 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:01

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 15:53

nem hinném :(

Hát most már én sem. :rolleyes:
Eszembe jutott, hogy még a teletextet sem jeleníti meg.
Kül nem létezik ilyen progi?
Bocs, hogy  :offtopic: , nem tom hol kérdezzem :confused:

#54 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:31

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:01

Hát most már én sem. :rolleyes:
Eszembe jutott, hogy még a teletextet sem jeleníti meg.
Kül nem létezik ilyen progi?
Bocs, hogy  :offtopic: , nem tom hol kérdezzem :confused:

számos tvtuner program képes a teletext megjelenitésére, a pinnacle cuccok pl egy http felületen keresztül. (imho az pl programozható lenne)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#55 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:33

Pinnacle cuccom van nekem is :p

#56 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:40

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 15:00

Kicsit logikátlan vagy.

Például van egy adatbázis, ami két hétre tartalmazza a műsorokat, és ezt kéthetente floppy, pendrive, etc. útján frissíti egy gépről, amin van net. :Đ (bár ehhez is kell net  :) )

Und die új desktop:
clean
semi-clean
dirty

ps/szerk.: Aztarohadt, leszedte a kurzort is.  :eek:  CursorXP rulz  :respect:

Szerkesztette: Paracelsus 2005. 09. 30. 15:52 -kor

Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#57 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:54

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:40

Például van egy adatbázis, ami két hétre tartalmazza a műsorokat, és ezt kéthetente floppy, pendrive, etc. útján frissíti egy gépről, amin van net. :Đ (bár ehhez is kell net  :) )

Und die új desktop:
clean
semi-clean
dirty

Az talán jó lenne. Munkahelyemen van net, és tudnám frissítgetni, amíg otthon nem lesz. Linket vagy programcímet kérhetnék a progiról és az oldalról ahonnan lehet frissíteni?

Amúgy szép a desked. Nekem is ilyen egérmuatatóm volt, de meguntam (meg valamiért zabálta a memóriámat is elég rendesen :reklamacio: ). Ha jól tudom tengely körül forog is.

Szerk.: Ezeket a kurzorokat nálam is megjelenítette Print Sreen-nél.

Szerkesztette: schonik21 2005. 09. 30. 16:08 -kor

#58 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:14

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 16:54

Az talán jó lenne. Munkahelyemen van net, és tudnám frissítgetni, amíg otthon nem lesz. Linket vagy programcímet kérhetnék a progiról és az oldalról ahonnan lehet frissíteni?

Amúgy szép a desked. Nekem is ilyen egérmuatatóm volt, de meguntam (meg valamiért zabálta a memóriámat is elég rendesen :reklamacio: ). Ha jól tudom tengely körül forog is.

Szerk.: Ezeket a kurzorokat nálam is megjelenítette Print Sreen-nél.

Öööh, én ennek nem tudok megvalósításáról, csak írtam egy elméleti lehetőséget. De elvileg a Samurize-os script átmenetileg a winyóra teszi a letöltött adatot, és ha ezt haza tudod vinni, akkor felülírod vele az otthonit, és lőn (megintcsak azt mondom, hogy elvileg). Körmére nézek.
Kösz! Igen, ez a gears az alap theme-ekből. Tök jó pl. MSN-en osztálytárs webcamos képén a szemét pöckölgetni vele, meg ilyesmi.  :D Főleg az a poén, amikor megbököm "a bőrét", és ennek megfelelően kicsit oldalra fordítja a fejét. :D

ps/szerk.: Jut eszembe, a hunTV scriptet használod? Ha igen, akkor a Program Files\Samurize\hunTVtmp alkönyvtárban vannak a fájlok, mindegyik csatornára 1-1, egy napra elegendő munícióval. Ha a munkahelyeden tudsz (úgyértem, szabad) egy Samurize-t telepíteni, akkor egyszerű a dolog, letölteted vele, és viszed haza az anyagot. Bár ez kicsit macera, meg a Samuhoz adminjog kell (gondolom), megpróbálhatom azt a scriptet kicsit átírni, hogy csak szedje le egy alkönyvtárba a cuccokat, de ez (a föld alatt rejtőző :Đ ) képességeimtől is függ... próbálkozok.

ps/szerk v2.: Hmm, úgy tűnik hogy sikerült átírni ezt a scriptet (najó, kopipésztelni és hozzáírni 5 sort  :) ), már csak az kellene, hogy milyen csatornák kellenek. Persze lehetnek a scriptben hibák, főleg, mivel most láttam először Visual Basic kódot.  :D  De ha a munkahelyeden le van tiltva a VBS fájlok futtatása, akkor sajna ez sem fog futni.

Szerkesztette: Paracelsus 2005. 09. 30. 16:41 -kor

#59 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:43

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 17:14

Öööh, én ennek nem tudok megvalósításáról, csak írtam egy elméleti lehetőséget. De elvileg a Samurize-os script átmenetileg a winyóra teszi a letöltött adatot, és ha ezt haza tudod vinni, akkor felülírod vele az otthonit, és lőn (megintcsak azt mondom, hogy elvileg). Körmére nézek.
Kösz! Igen, ez a gears az alap theme-ekből. Tök jó pl. MSN-en osztálytárs webcamos képén a szemét pöckölgetni vele, meg ilyesmi.  :D Főleg az a poén, amikor megbököm "a bőrét", és ennek megfelelően kicsit oldalra fordítja a fejét. :D

ps/szerk.: Jut eszembe, a hunTV scriptet használod? Ha igen, akkor a Program Files\Samurize\hunTVtmp alkönyvtárban vannak a fájlok, mindegyik csatornára 1-1, egy napra elegendő munícióval. Ha a munkahelyeden tudsz (úgyértem, szabad) egy Samurize-t telepíteni, akkor egyszerű a dolog, letölteted vele, és viszed haza az anyagot. Bár ez kicsit macera, meg a Samuhoz adminjog kell (gondolom), megpróbálhatom azt a scriptet kicsit átírni, hogy csak szedje le egy alkönyvtárba a cuccokat, de ez (a föld alatt rejtőző :Đ ) képességeimtől is függ... próbálkozok.

Köszi szépen előre a segítséget.
De látom nem csak nekem van pihent elmém e kicsíny fórumon (értsd erre: Kösz! Igen, ez a gears az alap theme-ekből. Tök jó pl. MSN-en osztálytárs webcamos képén a szemét pöckölgetni vele, meg ilyesmi.  :D Főleg az a poén, amikor megbököm "a bőrét", és ennek megfelelően kicsit oldalra fordítja a fejét. :D)

#60 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:08

KépKép
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (103 Oldal)
  • +
  • 1