Kis segítséget kérnék!
Éppen most készítek új style-t a deskemhez (xp). Szóval: Nem tudom, mennyire ismeritek a Firefox-hoz való Charamel skint, ez egy ilyen halvány sárgásbarnás színű skin. Valami hasonló visual style-t keresek én xp-hez, de eddig nem sok sikerrel jártam. Na szóval a lényeg, hogy olyan skint keresek xp-hez, amiben a sárgásbarna és piros (világosabb) színek dominálnak, persze ne legyen túl csicsás, inkább letisztult, amire kellemes ránézni. (A kéket/zöldet már eléggé meguntam, persze a skinek nagy részénél ezek a domináns színek). Az külön előny, ha a skin elemei (tálca, címsorok etc.) kis méretűek, kis betűtípussal, mivel egy "minimalstyle" desket szeretnék ebből kihozni. Ha tudtok ilyenről, plz segítsetek!
Természetesen az ikonokat is szeretném lecserélni olyanokra, amelyek színvilága igazodik az új skinhez, "beleolvadva" a környezetükbe.
Más. A Nod32 magyar weboldalán (
http://nod32.hu/), a jobb felső sarokban van egy "Tartalomjegyzék" nevű zöld színű menü (Termékek, Letöltések etc.) Ennek a betűtípusa nagyon megtetszett! Nem tudjátok véletlenül, mi ennek a fontnak a neve és honnan lehet letölteni?
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
A Charamel skin (aki nem ismeri):