A következő lenne a problémám:
A Rendszer eseménynaplójában találtam 3db DCOM hibát, és 2db Service Control Manager hibát:
Kép az Eseménynaplóról
DCOM:
1., A DCOM a következő hibát észlelte :"A szolgáltatási adatbázis zárolva van. " winmgmt szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{8BC3F05E-D86B-11D0-A075-00C04FB68820}
2., A DCOM a következő hibát észlelte :"A szolgáltatási adatbázis zárolva van. " netman szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{BA126AE5-2166-11D1-B1D0-00805FC1270E}
3., A DCOM a következő hibát észlelte :"A szolgáltatási adatbázis zárolva van. " svcWRSSSDK szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következő kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{1281A68F-9E75-418F-B3AC-D5B23DD86408}
Service Control Manager:
1., A szolgáltatás (PfModNT) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
2., A szolgáltatás (PfModNT) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.
(a második tulajdonképpen ugyanaz)
Mondták, hogy a Creative Audigy 2 ZS drivere okozhatja a PfModNT hibát, de hiába raktam újra a drivereket, ezek a bejegyzések minden gépindításkor bekerülnek az eseménynaplóba. Kaptam olyan tippet is, hogy a NOD32-t kell „Csendes” módba rakni, de a hiba továbbra is fennáll.
A gyakorlatban nem észlelek semmilyen hátulütőjét ezeknek a bejegyzéseknek, de zavar, hogy mégis ott vannak és szeretnék rájuk megoldást találni.
Légyetek szívesek segíteni!