Udv
Akkor vegyuk szepen sorban.Nem olyan magas lorol mint itt egyesek dehat nekik mar megengedett hisz tobb ezer hozzaszolassal mar minden. :/ Na.
20joe20
"Jaj de jo volt megint egy kis winfosozat olvasni megint.Valaki legyszives valaszolja meg nekem azt a kerdest,hogy miert a lamak kezdik mindig ezt?"
nem hinnem hogy ismerjuk egymast igy lelamazni igencsak meresz dolog volt.de te biztos a lamazok nepes taborat gyarapitod, ugye ismered a mondast...
----------
Inquisitor
"A nevükben nem beszélhetek, viszont mint eladó elmondhatom, hogy a reklamációk és hibák nagyon nagy részét tényleg user error okozza."
evvel teljesen egyet ertek engem is idegesit ha valaki nem ert hozza es meg neki all feljebb hogy igy szar ugy szar valami ,eleg erdekes lenne ha valakit azert ugatnek le mert nem ert hozza, ugye ti ertetek hozza vagyis ez ratok nem vonatkozik :DD viccedt felreteve evvel egyet tudok teljes mertekben erteni
ja es nem hiszem hogy oprendszer install nextek nyomogatasabol all, sosem hittem azt remelem nem celzas volt hogy esetleg ha nem nextet latok akor ketsegbeesem

rosszindulatu megjegyzesnek mindenesetre azert megteszi, valakinek ezt is szabad, ez ugy latom egyenes aranyos a hozzaszolasok szamaval :DDDD
(zarojelben hozzateszem hogy meg semmit sem installaltam fel hozza mikor ezt az igencsak 10mpes ablak mozgatos varogatos lassuzos problemat okozta, meg teljesen szuz volt, azota se tettem ra fel semmit mert nincs turelmem 3 percet varni minden egyes mozdulatomra. kivetel ezalol az ati beta drivere amivel ugyszinten lassu ahogy a sajatjaval es a hangkartya beta drivere amivel es nelkule szinten ugyanolyan lassu maradt.)
------
debaj:
nem vagy microsoft berenc.ide nem mutogatni jottem hanem kerdezni gondolvan arra hogy esetleg itt valaki hatha tud ra valami problemat nem en kezdtem mutogatni, x valaki felkapta a fosozast.hat ez van kierdemelte nem fogom ezt a velemenyem megvaltoztatni csak mert itt van olyan ember aki annyira lol windows manias hogy mas oprendszert nem ismer es hudeszuper vagyok benne lol stbstb.
nalam sem szokott ugy egyebkent xp instabil kek halal lenni ambar emlekszem mikor volt utoljara melyik gepen stb.ez most nem fontos.igen, kis odafigyelessel turheto oprendszerek ezek es mivel egyenlore rengeteg software nem erheto el masfelekeppen csak ezalatt igy kenytelen kelletlen en is sokmindenre ezt hasznalom.
"Megnéznélek, ahogy Linuxszal szívsz, mert a videókártyád és a hangkártyád driverét konzolból kell fölhegesztened a rendszerre, nem segítenek a Next gombocskák."
tunderi ember vagy :DDDD MEGALOL :DDDD, latom most nagyon okosnak erzed magad :DDDD
Maskulonben pl itthon xp mellett Debiant hasznalok, es konzolt sok esetben bar van rajta ablakkezelo is. ott tenyleg nincsenek next gombocskak :DDDDD (remelem most nem jon az a resz hogy idekeveredett egy linuxos aki fosozza windowst szo nincs errol ami jo az jo, barmikor alairom elismerem,, csak brahibol divatbol semmit sem fosoznek)
Maskulonben:
egyeni szoc problem ki szereti es ki nem es ki hogy nevezi es ki hogy maskepp windowst!!! :DDDDd
zarojelben jegyzem csak meg felve

linuxba az instabil is stabilabb mint msnel barmi, kivetel ezalol talan win2000et az egy jo rendszer volt, es xp se olyan gaz ambar egyik sem annyira szuper onmagaval mindkettovel torodni kell kulonben azok is egy rakas kaki lennenek maguktol ugy boltban vasarolva.
Redmondban ugy altalaban nem tudnak programozni nem tudom esetleg valaki latott e mar megoldasokat amiket windowsba hasznalnak vagy atvett dolgokat linuxbol ertem ezalatt vistat is, hat ez a redmondiak szegyene de nem akarok off lenni igy nem is akarok elkanyarodni.
"Mindezek után természetesen kizárólag arról lehet szó, hogy Redmondban basztak el valamit, és a Vista ugyanúgy fos, mint a többi."
ezt most gondolom ismet szarkasztikusan toltad, mindenfele rossz indulat hianyaval igaz? :DDD
---
Basic:
te sem vagy valami regi arc 286 hozzaszolassal, de ugye egy ember tudasa nyilvan a hozzaszolasainak szamatol fugg :DDD LOL
es nem fogok jobbat csinalni mert nem az en dolgom , azert vagyunk tobb milliardan a foldon hogy ne nekem kelljen evvel foglalkozni, ha valaki nem kepes csinalni valamit aruljon cukorkat ertem ezalatt mst pl mint ahogy sok minden mas cegre erthetnem de itt senki sem jotekonykodik kokemeny uzletrol van szo es penzrol, nincsenek illuzioim...
azert elgondolkodtato hogy mig regen abban a korban ahol TALAN te meg flinstoneson eltel es rajzfilmekkel mulattad az idot valahogy nem voltak ilyen problemak tudott minden mukodni rendesen pedig akkor is meg volt mar szorva a piac (igaz nem ugy mint most), de vehetnem peldara eppugy a hardware reszet is nem ugy mint manapsag a sok szar tajvani kamu alkatreszekkel ahogy valaki itt oly talaloan megjegyezte, valahogy tudtak mitol doglik a legy.de biztos en vagyok tul igenyes.hat ez van.. -------------------------------------------
es vegul amit csak mondani akartam.
ki szerettem volna probalni vista betat, nem vagyok kezdo megneztem mindent amit tudtam azt is amit itt ajanlottak.azert irtam hatha itt talalkozott valaki hasonlo problemaval es tud segiteni ennyi. a tobbi csak rizsa es fel ora elvetele az eletembol vegigolvasasra, valaszra stb.
ennyi. ha valaki felul tud emelkedni sajat gyarlosagan es esetleg valami epito jellegu tanacsot tud adni azt szivesen fogadnam, ha nem ugyis jo, majd talan kovetkezo betaban mar jobb lesz vagy rc-1ben passz.nem fogom rosszul erezni magam hogy nem megy.ahogy azt irtatok ez meg ugyis csak egy beta.
a winfosrol meg annyit, jogom van azt gondolni winfosrol hogy az ami.es aki meg vedi annak is joga van vedeni, hogy de az nem winfos. nem latom a kulonbseget nem rabszolgatarto tarsadalom vagyunk lehet sajat velemenyem vagy evvel van aki talan nem ert egyet??? nem hiszem barmelyikonket is jobban kene vedeni, sot nem hiszem hogy van miert, mindenki azt gondol ms softwarerol amit akar, aldassek sajat szive joga engem nem zaar de eppugy ha linuxot fikazzak is peldanak okaert ambar ott tobbet lehetne irni a user ellenere, hogy nem ert hozza ott nincsenek next gombocskak.
udv mindenkinek es akinek nem inge ne vegye magara.
Civ