Idézet: Dispose - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 15:22
adok egy tanácsot, nem szabad hagyni a dolgot, minden egyes napon fel kell hívni őket...
otthon Datanet ADSL figyel. vmi 5 napos bekötési határidő volt - de persze 3 nap eltelt, mire a megkötött szerződés "eljutott" a központba. aztán 1 nap feldolgozási idő - szólnak a T-Comnak, akinek 5 napja van a vonal aktiválására - ezután visszaszólnak a Datanetnek - engedélyezik az accountot.
a gondolatjelek helyén pedig csak a lustaságtól függ, hogy aznap vagy 1-2 nap csúsztatással szólnak. főleg ha még hétvégék is vannak.
ha nem telefonálok rájuk mindig akkor a az 5 napból 20 lett volna. így csak 8 lett (a szerz. 3 napos csúszását nem lehetett kivédeni)
de az tényleg vicc, hogy pl a Datanetnek én szóltam vissza, hogy a T-Com aktiválta a vonalat (péntek). ők simán kivárták volna a hétfőt, pedig csak egy telefon
aztán a Datanetes kollega is dumált nekem, hogy majd akkor aktiválja, ha a T-Comtól kap visszajelzést. akkor felvilágosítottam, hogy az előző kollegája mondta nekem direkt, hogy ne várjunk 3 napot, mire visszaszólnak, hanem jelezzek én.
miután ezt elmeséltem 3 perc alatt beaktiválta ő is.
nemtörődöm banda...