HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#161 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 01. 12:54

ez meg miafranc?
semmit kulonlegeset nem csinaltam(masodik gameba joinoltam a mai nap folyaman), mar jo egy oraja jatszottam ebben a jatekban mikor elkezdett laggzani. Erre kicsit felhuztam magam, es ossze-vissza klikkelgettem. Kb 10-15 mp utan kidobott a jatek, es most nem tudok ujra csatlakozni.
Se mh, se loader... csak daemon, hogy ne kelljen cd-t pakolgatni.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1128167661.jpg

#162 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 12:57

tempban
elő szokott fordulni
yooccoo#2929

#163 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 15:23

Idézet: morgo - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 13:54

ez meg miafranc?
semmit kulonlegeset nem csinaltam(masodik gameba joinoltam a mai nap folyaman), mar jo egy oraja jatszottam ebben a jatekban mikor elkezdett laggzani. Erre kicsit felhuztam magam, es ossze-vissza klikkelgettem. Kb 10-15 mp utan kidobott a jatek, es most nem tudok ujra csatlakozni.
Se mh, se loader... csak daemon, hogy ne kelljen cd-t pakolgatni.

Lodd ura a geped vagy adsl nel elegr egy modem reset, utanna lehetoleg tartosan maradj 1 jatekban, mert megint bant fogsz kapni.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#164 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 15:36

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 15:23

Lodd ura a geped vagy adsl nel elegr egy modem reset, utanna lehetoleg tartosan maradj 1 jatekban, mert megint bant fogsz kapni.

sajna fix ip-m van, ugyhogy a dolog nem muxik:(
azt gondoltam, hogy valami ban, de azt nem ertem, hogy miert? annyit 'kovettem el', hogy gyorsan klikkelgettem a jatekban....

btw: talaltam egy +1 skilles arkaine armort. Ha kell valakinek szoljon, kulonben megy szemetbe.

#165 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 15:45

nem szabad. gyors skillvaltogatas is bannal jarhat. valahol volt egy lista errol, nem tudom hol van. a nagy lag miatt a sok kattintas egyszerre erkezett be a serverre es azt mar excessive use-nak titulalta azert kaptad.

#166 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 16:33

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 15:45

nem szabad. gyors skillvaltogatas is bannal jarhat. valahol volt egy lista errol, nem tudom hol van. a nagy lag miatt a sok kattintas egyszerre erkezett be a serverre es azt mar excessive use-nak titulalta azert kaptad.

hm.. koszi. Egyebkent ez a lista official volt blizzardtol, vagy tapasztalati ut?

#167 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:07

official. a peldaban azt hiszem a palak aurait hoztak fel es azt, hogy az ember rafekszik az egergorgore.

#168 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:22

morgo: nekem kell
mi az accod?
esetleg beírhatnád aláírásba és akkor mindig látszik
mint nálam is pl.
yooccoo#2929

#169 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 19:06

Bárki állíthatja az ellenkezőjét, szerintem a Blizzard akkor is visszavette a kulcsok drop értékét. Tulajdonképpen három napja nem esett egy se, régebben pedig volt, hogy kettessével esett. Rájöttek, hogy ha így megy tovább, akkor mindenki torc-al fog rohangálni, márpedig gondolom meg akarják őrizni annak a ritkaságát.

De nem csak a kulcsok, hanem minden más dropja is mintha vissza lenne véve. 350 fölötti mf értékkel van olyan kör, hogy egy darab unique tárgy se esik. Andariel-t már nincs is kedvem látogatni, nekem 2 hete nem dobott normal uniqe-nál nagyobb cuccot.

#170 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 19:50

nálam majd minden körben esik valahol junik, 260 körüli mf-fel
yooccoo#2929

#171 Felhasználó inaktív   morgo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 19:52

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 18:22

morgo: nekem kell
mi az accod?

ok, felretettem, most nem latlak online.
egyebkent most eppen pionere1 az accom.

Amugy nekem ma 2 kulcs is esett, ugyhogy szerintem nem sokat valtozott. Uniq cucc eddig se nagyon esett ertelmes, most se :)

#172 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 20:11

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 20:50

nálam majd minden körben esik valahol junik, 260 körüli mf-fel

Nem mondod, hogy mf-elsz... Minek, ha úgyis megveszed pénzért?  :confused: ;)

Azért úgy egy hónap óta nekem egyre rosszabbul dob, pedig próbálkozok én mindenféle mf értékkel (volt már 500 fölötti is, de akkor azért hellen nem életbiztosítás közlekedni, nameg hatása se volt). Sajnos még mindig az a Vipermagi van rajtam, amit még Mephisto dobott a sorcimnak night questként, azóta semmi értékelhető páncél nem esett (mondjuk esetemben ez vagy egy Tal, vagy egy skuldi lenne). Shako-t csak fehéren és kéken látok, gold amu nem esett már vagy 2 hete, bár az egy Cat's Eye volt.
Ami jobb cuccom lett az utóbbi időben, azt szerencsejátékon szereztem: +2 sorci skilles amu egy-két egyéb finom tulajdonsággal, és egy mf csizma, jó kis lightning resisttel.

Kicsit unom is az mf-elést, ezért ma a summon nekrómmal fejlődgettem meg questelgettem. Viszont tudom magamról, hogy ez a fajta kissé passzív játék nekem nagyon gyorsan unalmas lesz, akkor aztán már nem tudom minek menjek fel battle.net-re...

#173 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 20:55

Tegnap vagy négy órát runoltam contit, mire dobott egy kulcsot. azt is hajnal 2 felé. Szerintem nem a dropt vették vissza, hanem megvan, h prcenként mennyid dob összesen. Ha sokan runoljak, valakinek nem jut. Ha olyan időpontban probálkozok, amikor alig vannak, akkor jobb az arány. Hajnal 4-kor nihi minden masodikra dobott. Aztán lehet, h rossz az elképzelésem. De ezentul csak hajnalban fogok kulcsolni.

Td:vasárnap vagy hétfőn szeretnélek felkérni egy übertristre, mert megvanak a kulcsaim. Előre is kösz!

#174 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 21:08

Summer: nem vagyok milliomos :)
tegnapelőtt esett nagel(asszem 28-as), fel is húztam az ujjamra :Đ
azért mf-elek, mert nem igazán jönnek össze normális partyk questeléshez

morgo: megyek fel
yooccoo#2929

#175 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 21:15

td : megtenned, hogy irsz ide a forumba egy smiter tutorialt?
osszedogtam en is 1et, de nem nagyon akar mukodni...

cuccai:
sisak: Guillaume's face( Um) vagy kira (um)
amu: +3 combat
fegyó: Black mace
páncél: guardian (um)
pajzs: egyelore spirit (zaka shield), de tervezek sanctuaryt
keszty?: dracul
gy?r?k: 2 ravenfrost
öv: thundergods
csizma: goblin toe

mit csereljek?

#176 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 23:06

Td egyszer már leírta: https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=16...70#entry3318440
minden benne van. statok, leírás, olcsó, ill drága cuccok.

#177 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 11:06

Evil ha megvan még a shadow dancer amit ajánlottál akkor lassan átvenném. Már lvl60 körül jár az újrakezdett assa-m, nemsokára jó lesz a lábára.

#178 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 12:48

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 0:06

Td egyszer már leírta: https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=16...70#entry3318440
minden benne van. statok, leírás, olcsó, ill drága cuccok.

:respect: Kössz a linket, na ennek a smiteos palának neki is esek még a mai nap során, most már rohadt kiváncsi vagyok rá.
Kvezcsön:
1) A Fantizmus, és a Might aurát összeadja a progi?
2) A csicsónak fejlődik az aurája, ha igen, akkor hogyan?
3) Van egy 78-as palám, de még egy smiterrrel sem futottam össze (legalábbis nem láttam, hogy smiter lenne ;) ) ez a véletlen műve lenne, vagy büdös vagyok? :D  :D vagy mi?
Faster! Harder! Cadaver!

#179 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 13:08

Fanaticism és Might miért adódna össze? Vagy az egyik a tied, a másik a csicsóé? Mert ebben az esetben persze, hogy összeadódik a hatása, sőt ha egy hammerpala van melletted Concentration aurával, akkor annak a hatása is. ;)

A csicsó aurájának szintje szintlépésenként egyel növekszik, de max lvl20 lehet, illetve ha van rajta +all skill cucc, akkor annyival több, de nem pala aurás skill növelő!
Például a nightmare act2-es Holy Freeze aurás fickó az auráját lvl18-tól tudja használni, vagyis ha felbérelnél egy lvl17-es fickót (amire azt hiszem a gyakorlatban nincs lehetőség), akkor amíg szintet nem lép, addig nem használ aurát. lvl19-nél az aurája lvl2-es lesz, tehát maxos aurája lvl37-nél lesz. Ezután ez már nem növekszik.

Smiterek: szerintem jók bossok ellen (sőt: oda kifejezetten jók  :) ), de PvM-ben nem a legjobbak, a zealadinek és hammerdinek sokkal gyorsabban ölnek több monsztát.

#180 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 02. 13:36

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 14:08

Smiterek: szerintem jók bossok ellen (sőt: oda kifejezetten jók  :) ), de PvM-ben nem a legjobbak, a zealadinek és hammerdinek sokkal gyorsabban ölnek több monsztát.

Hat a bossok nem pvm-ben vannak? :)

Pontosítsunk: a smite skill nem jó tömegírtásra.

Arra én is a zeal képességet használom, azzal aprítok is mint az állat, ilyenkor valójában zealer vagyok, bossok ellen pedig smiter.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.