HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#1941 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 17. 18:40

Mi a fene van már a diablo.hu-val? :(

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1942 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 17. 18:45

576boltokban érdeklődj leginkább
egyébbként ott 3k, hülyenemvagyokban 4k
yooccoo#2929

#1943 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 07:32

Üdv!          Szerintetek mennyit érhetnek a köv. frankó rare amuletek?
Az 1ik: +2 paladin skill levels, %3 mana stolen/hit,  6% life stolen/hit, és +16 to dexterity.
A 2ik: +1 paladin skill lev, +15 to AR, +2 to dex, +7 to mana, +20% allres, +1 light radius.
Köszi.

Szerkesztette: dujker 2005. 12. 18. 07:34 -kor

#1944 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 09:28

Közben eszembe jutott még kérdés. Mondjuk hogy 2 ember elkezdi diablót,  1-1 1. szinű karakterrel.
Én belépek hozzájuk olyan karival, amelyik már hellen jár. +hívnak. Csatlakozom a partihoz.
Ha leverem nekik Andarielt, anélkül továbbmehetnek a 2. act- ba, hogy akár 1 szörnyet +öltek, 1 küldetést végigcsináltak volna? És ezt továbbvíve lehetséges- e az, hogy ha kinyírom nekik a 4 főnököt, átjut6nak egészen az 5. act- ba "karlendítés" nélkül? És ha ott a shenket is lenyomom, akkor +kapják a lukasztós küldetést? Bár azt nagyjából sejtem, hogy néhány küldetést mindenképp + kell oldani ahhoz, hogy a "főellenségek kinyírása" küldetést 1általán +kapják.
Ajjaj.
Kicsit utánagondolva nem is keveset!
:-)
Kéne csinálni 8- as partit! 1* kell csak végigcsinálni a fentieket, és máris lesz 7 luk! Nekem kéne most vagy 2. De 1 minimum.

Szerkesztette: dujker 2005. 12. 18. 09:29 -kor

#1945 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 09:56

Idézet: dujker - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 9:28

[...]
Kéne csinálni 8- as partit! 1* kell csak végigcsinálni a fentieket, és máris lesz 7 luk! Nekem kéne most vagy 2. De 1 minimum.

Márpedig működik a dolog, ezt nevezi a Diablos terminológia "húzás"-nak. ;)

A leggyorsabb módszer:

Act1:
-Andariel leölése (a karinak lenn kell lennie a quest miatt)

Act2:
-Amu megszerzése
-Bot megszerzése
-nem kell a Horadric Cube se, azt egy kari (a húzó) odaadja - akinek megvan már - összeállítani a botot
-Summoner megölése
-Duriel megölésem (itt is lenn kell lennie a kiskariknak a quest miatt)
Figyelni kell, hogy a questek teljesítése után ha kell, akkor beszéljünk Drognannal vagy Jherynnel, mert nem lesz meg a quest

Act3:
-Travincalban a tanácstagok megölése, itt Horadric Cube is esik, ha valakinek nincs még
-Mephisto megölése (le kell menni a húzott karikkal is)

Act4:
-Diablo megölése (ott kell lenni a kiskarinak is a közelben, általában itt lehet meghalni egyszerűen)

Act5:
-Acientek megölése (itt egy bugot kihasználva le se kell menni a kiskariknak, annak idején ezt hellforge-ozáshoz használtuk ki)
-Baal megölése

Kész. ;) Persze ezeken felül lehet még questeket csinálni, ha nem egy bizonyos cél miatt, hanem egy játszós karaktert húzunk, akkor a +skilleket adó questeket, Cain megmentését, az Act3-as +statpontos questet, Shenket a lyukasztás miatt és persze a resist miatt az Anya questet is meg szokás csinálni.

#1946 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 10:10

igen, ha mondfuk hell hf a cel, akkor a normal es najtmer ancikat nyugodtan ki lehet hagyni...
igy keszul a lvl1 patriarch:)

#1947 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 10:42

Most nézem a statisztikáknál, hogy SuMMer-nek ma van a szülinapja :up:

:birthday:      :birthday2: 
Faster! Harder! Cadaver!

#1948 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 10:49

Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 10:42

Most nézem a statisztikáknál, hogy SuMMer-nek ma van a szülinapja :up:

:birthday:      :birthday2:

Naigen, szomorú nap ez a mai........ :D  :beer:

#1949 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 10:51

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 10:49

így kezdődik :beer:
aztán így folytatódik: :alcohol:
és végül így ér véget: :boa:
és másnap: :tired:
Faster! Harder! Cadaver!

#1950 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 10:58

Köszönöm a válaszokat!
Közben újragondoltam a zeal-fanaticism paladinom felszerelését. Azt hiszem a gríz szet túl olcsó nekem.
Nincs valakinek fölösleges Herald of Zakarum Gilded Shield- je? :-)))))))
Komolyra fordítva a szót: a mostani fegyverem 1 Nord's Tenderizer. Bár a 139-171 sebzés önmagában nem sok tőle, viszont a sebessége +lehetősen baráti. Ha hozzáveszem még a +171% bonus AR- t, a 205-455 cold sebzést, a freezes target- ot, valamint a +10% cold absorbot, esetleg a +50% damage to undead- ot, valamint azt a +7% life stolent, amit én fabrikáltam bele amn rúnával, félek, hogy ennél nem igazán lesz jobb a gríz fegyó. Pedig ezzel is a levegőt suhogtatom igen gyakran (AR 6965 1edül, de általában csapatban nyomjuk, ekkor még néhány100zal több), és ha találok is vele... hát nem igazán szoktak összeesni a piszok szörnyetegek.A sebzésem magamban 1419-1974. Ezért arra jutottam, hogy hiába lenne nagyobb grízzel a védelmem, a kicsi sebzés miatt valójában zsákutcába jutnék.
De!
Ha lenne 1 Zakarum pajzsom, és 1 thundervigor övem, az dobna +40 az erőn, ami most mindennel 1ütt is csak 155. Tehát lenne 195!
Ez 2 nagyon fontos dolog miatt lenne jó szerintem.
1. Vehetnék 1 viel of steel sapit, ami ad +50 allrest (a minél magasabb resist az 1. mániám), de ha gazdag vagyok, és rakok bele 1 umot, akkor elvileg +65 ellenállást adna. A sok 1éb más mellett.
A pajzsot is perforálnám, így annak az ellenállása 69, esetleg 72 lenne. Ez jó esetben máris +137 allres!
2. Ekkora erő mellett nyugodtan tuningolhatok 1et a guardian angelemen is. És ekkor szerintem már nem kicsivel lesz jobb a védelmem, mint a grízzel lenne. És akkor még ki sem lukasztottam az angyalt...
Mondjuk mindehhez még gore ridert, valamint dracul's grasp- ot (a life stolen a 2. mániám)
Talán hozzájuk angelic gyűrű+amulet (brutális! nem gondoltam volna, hogy van a játékban (2) olyan dolog, ami ennyire +dobja az AR- t!! És még valami gyűrűt. Ami épp +tetszik. Ha mindez +lenne, már nem is érdekelne a másik gyűrű.
A fegyvert nem tudom. Persze lehet, hogy én vagyok csak műveletlen, de nem igazán találkoztam még olyan igazán brutkó sebzésű 1kezes gyilkolóalkalmatossággal, ami ráadásul gyors is. Esetleg jól ad +okat.
Szóval ennyi. Bocs, ha esetleg valakit nem érdekelt ez a hosszú (és esetleg hibás is) okfejtés, de sajna másnak nem tudom elmondani. Ráadásul, ha valamit rosszul számoltam, még ki is tudtok javítani. Persze csak ha kedvetek van hozzá.
Köszönöm.

#1951 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 11:02

Boldog Szülinap!!!

#1952 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 11:44

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 10:49

Akkor viditunk rajta:

Kép

Sok boldogat.....
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#1953 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 12:41

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 11:44

Akkor viditunk rajta:

Kép

Sok boldogat.....

Jáj, hogy én mennyire nem szeretem a Guiness-t... :D  Egyszer próbáltam, elég is volt.
Eddig a délelőtt folyamán egy kis rumozás volt csak, de nagyon nem lehet itókázni, holnap sajnos korán reggel munkába kell menni...

#1954 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 12:56

Tud valaki arről, hogy esetleg bugos lenne a verdungo? Akárhogy nézem, hasonfekve-kézenállva, a 38 life-os ow mithril coil beltem jóval több life-ot ad alakváltás előtt és után is, mint a 36 vitas verdungom, és pont ugyanannyit, amennyit a 20 vitas thundergods :confused: .

P.S. Stormrol áttértem Sanctuary-re, köszi TD az alapot:). Fizikai sebzés gyakorlatilag eddig se veszélyeztetett, az im mellett az egyetlen dolog, ami gondot okozhat, az egy black soul sortűz vagy valami ordináré erős light enchanted dög, de így 90 light res+ ele absorb skillből. :D  :idea:  :help:
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#1955 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 12:57

:beer: Boldog Szulinapot! :up:

#1956 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 12:59

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 12:56

... több life-ot ad alakváltás előtt és után is...

A Lycantrophy +% life bonusz hatasa miatt, pl ha megiszod a piat act3-ban amit az oregtol kapsz, az is joval tobb mint 20 eleterot ad (5-os Lycantrophy mellett pont a duplajat, 40-et)

#1957 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 13:22

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 13:59

A Lycantrophy +% life bonusz hatasa miatt, pl ha megiszod a piat act3-ban amit az oregtol kapsz, az is joval tobb mint 20 eleterot ad (5-os Lycantrophy mellett pont a duplajat, 40-et)

Ez idáig ok, de a tg-vel hajszálra majdnem ugyanannyi life-om van, mitn az ow belttel. :tooth:
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#1958 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 13:43

Idézet: dujker - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 10:58

...a mostani fegyverem 1 Nord's Tenderizer...ezzel is a levegőt suhogtatom igen gyakran (AR 6965 1edül, de általában csapatban nyomjuk, ekkor még néhány100zal több)

A Nord's Tenderizen egy elite mace class weapon (Turcheon) es a weapon range-e csak 1, ez a legnagyobb baj vele, es leginkabb ezert suhogtatod a levegot vele (monsztaknak mar melee range-en belul vagy, de a monsztak meg nincsenek melee range-en belul neked). Baranar Star vagy Stormlash ajanlottabb neked, ha buzoganyt akarsz hasznalni, elobbi 2, utobbi 3 weapon range-el rendelkezik. Mindkettonek van masodlagos elemental sebzese a kocsog Phys Immunok ellen.

Idézet

és ha találok is vele... hát nem igazán szoktak összeesni a piszok szörnyetegek.A sebzésem magamban 1419-1974.

Mikor ennyi a sebzesed, alapbol a Fana auraval, vagy mar benne van a Merc auraja is?

Idézet

angelic gyűrű+amulet (brutális! nem gondoltam volna, hogy van a játékban (2) olyan dolog, ami ennyire +dobja az AR- t!! És még valami gyűrűt. Ami épp +tetszik. Ha mindez +lenne, már nem is érdekelne a másik gyűrű.

Jo otlet, az en palamon a masodik gyuru egy rare gyuru, keress te is hasonlot: 107 AR, 13 Dexterity, 35 Life, 8% replenish life, meg meg valami resist (asszem 30 fire). Ha nem talalsz olyat ami tetszik, akkor Dwarf Star hasznos a life bonusz es +100% gold miatt.

Idézet

nem igazán találkoztam még olyan igazán brutkó sebzésű 1kezes gyilkolóalkalmatossággal, ami ráadásul gyors is. Esetleg jól ad +okat.

Pedig van egy par...

Heaven's Light Scepter, lehetoleg 2 UMmal vagy 2 SHAELel socketelve;
Astreon's Iron Ward (SHAELel);
Lightsabre Phase Blade (nagyon gyors, jo sebzes, range 2, UM bele azonnal);
Azurewrath (UM szinten, eleg gyors alapbol);
Demon's Arch (range 3, nagyon gyors es jo elementalis sebzes, nekem ez az egyik fegyom a Zeal palan, sokan rohognek ha meglatnak egy palat javelinnel, de en huzas es segitseg nelkul ezzel mentem vegig hellen mert nem volt mas a ladder reset utan, ha ez mond valamit...);
Fleshripper ezt nem egyszeru talalni, de arat, meg PvP-ben is, ha Bleeder a pala;
Rune Master sok szerencset, talalj egyet... Irto brutalis lehet megfeleloen socketelve;
Death Cleaver nincs elementalis sebzes, de akkor is nagyon jo, foleg bossokhoz;
Cranebeak gyors, es ad MF-et, nemi elementalis sebzest is;
ezen kivul rengeteg runaszo all rendelkezesedre.

Nekem a Zeal pala ladajaban van egy sima 3 socketes Flail (a normal verzioja a Scourge-nek), Malice-nek megcsinalva, ezzel szinte zero a fizikai sebzesem, es 100% Open Wounds, pillanatok alatt kitakarit minden Iron Maiden szornyet, mert fana aurarol elkapcsolva semmi sebzest nem tukroz vissza az IM, az OW viszont szepen kinyirja oket.

Szerkesztette: szabinar 2005. 12. 18. 13:44 -kor

#1959 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 13:49

Elnézést a követelőzdő és pofátlan stílusomért, de az előző oldalra írtam ezt- azt.
Ha esetleg van valakinek tippje az árak vonatkozásában, esetleg a felszerelés összeállításommal kapcsolatban valami hozzáfűznivalója, szívesen várom a tanácsokat, és kritikákat.
És még1* bocsi, hogy nyafogok, de szükségem lenne kritikára/+erősítésre, mert kicsit azért tanácstalan vagyok.
Köszi.

SZERK:  Na ezt szépen lekéstem. Nem szóltam, elnézést. Vagy lehet kérni valakitől, hogy ezt törölje?

Szerkesztette: dujker 2005. 12. 18. 13:51 -kor

#1960 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 18. 14:03

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. dec. 18., vasárnap - 14:43

a weapon range-e csak 1, ez a legnagyobb baj vele, es leginkabb ezert suhogtatod a levegot vele (monsztaknak mar melee range-en belul vagy, de a monsztak meg nincsenek melee range-en belul neked). Baranar Star vagy Stormlash ajanlottabb neked, ha buzoganyt akarsz hasznalni, elobbi 2, utobbi 3 weapon range-el rendelkezik. Mindkettonek van masodlagos elemental sebzese a kocsog Phys Immunok ellen.

Mikor ennyi a sebzesed, alapbol a Fana auraval, vagy mar benne van a Merc auraja is?

Jo otlet, az en palamon a masodik gyuru egy rare gyuru, keress te is hasonlot: 107 AR, 13 Dexterity, 35 Life, 8% replenish life, meg meg valami resist (asszem 30 fire). Ha nem talalsz olyat ami tetszik, akkor Dwarf Star hasznos a life bonusz es +100% gold miatt.

Pedig van egy par...

Heaven's Light Scepter, lehetoleg 2 UMmal vagy 2 SHAELel socketelve;
Astreon's Iron Ward (SHAELel);
Lightsabre Phase Blade (nagyon gyors, jo sebzes, range 2, UM bele azonnal);
Azurewrath (UM szinten, eleg gyors alapbol);
Demon's Arch (range 3, nagyon gyors es jo elementalis sebzes, nekem ez az egyik fegyom a Zeal palan, sokan rohognek ha meglatnak egy palat javelinnel, de en huzas es segitseg nelkul ezzel mentem vegig hellen mert nem volt mas a ladder reset utan, ha ez mond valamit...);
Fleshripper ezt nem egyszeru talalni, de arat, meg PvP-ben is, ha Bleeder a pala;
Rune Master sok szerencset, talalj egyet... Irto brutalis lehet megfeleloen socketelve;
Death Cleaver nincs elementalis sebzes, de akkor is nagyon jo, foleg bossokhoz;
Cranebeak gyors, es ad MF-et, nemi elementalis sebzest is;
ezen kivul rengeteg runaszo all rendelkezesedre.

Nekem a Zeal pala ladajaban van egy sima 3 socketes Flail (a normal verzioja a Scourge-nek), Malice-nek megcsinalva, ezzel szinte zero a fizikai sebzesem, es 100% Open Wounds, pillanatok alatt kitakarit minden Iron Maiden szornyet, mert fana aurarol elkapcsolva semmi sebzest nem tukroz vissza az IM, az OW viszont szepen kinyirja oket.

"a weapon range-e csak 1, ez a legnagyobb baj vele, es leginkabb ezert suhogtatod a levegot vele (monsztaknak mar melee range-en belul vagy, de a monsztak meg nincsenek melee range-en belul neked)."
Khm- hmm. Hát erről finoman szólva is: gőzöm se volt. Viszont nem ragaszkodom semmilyen fajtához. A felsoroltak közül 1edül a lightsabre- t volt alkalmam kipróbálni. De annál már az előző fegyóm is jobbnak tűnt (demon limb). Persze nem volt benne rúna, vagy más. Lehet, hogy úgy jobb lett volna.

"Mikor ennyi a sebzesed..."
Aurával.

Van +110 AR- es gyűrűm.

"Pedig van egy par..."
Valóban. Mindjárt le is csekkolom őket.
Köszönöm.

Szerkesztette: dujker 2005. 12. 18. 14:04 -kor

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96