Diablo II. (4.)
Elküldve: 2005. 12. 20. 15:35
Jaaa, a 20dex-es raven azért többet ér, persze lehet, hogy így is jó üzletet csináltál, elég alacsony volt az AR rajta.
Egyébként a life és mana lopás tudtommal csak fizikai sebzésre vonatkozik és szerintem csak a bevitt ütésre, mivel nekem fogyni szokott a manám, ha nem találok.
Egyébként a life és mana lopás tudtommal csak fizikai sebzésre vonatkozik és szerintem csak a bevitt ütésre, mivel nekem fogyni szokott a manám, ha nem találok.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 12. 20. 15:52
Idézet: pig - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 15:35
[...]
Persze el kell találni az ellent, csak úgy nem lopod a manát\életerőt
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 12. 20. 15:54
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 16:52
Persze el kell találni az ellent, csak úgy nem lopod a manát\életerőt
Jól van na, úgy értettem, hogy a bevitt sebzés ér. Azaz egy fizikai immunt csapkodhatsz, hiába találod el, semmit nem lopsz tőle, mivel nem sebzed.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2005. 12. 20. 16:56
Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 23:20
A WW
(nameg a damred, ami a coa és verdungóból megvan 50% akár)
Látom a block hiánya zavar, ennél a buildnál a lényeg a 6k+ life meg a nagyon nagy damos és gyors ww. Gyakorlatilag a taktika a rátelézés az ellenfélre és egy gyors ww, az esetek 95%-ában egy ww után halott az ellenfél, hogy hogyan lehet ez?
Idézem Arreat summit-ról:Whirlwind attacks 50% more if you are dual wielding.
Tehát két fegyver viselésekor a ww 50%-al hatékonyabb, vagyis két fegyverrel többször üt és talál a ww baba ugyanannyi frame alatt mint egy fegyverrel.
Szóval az a zealer vagy fc előbb hall bele a ww-be minthogy lekapná a 6k lifeját a babának.
Üdv: Dan
Látom a block hiánya zavar, ennél a buildnál a lényeg a 6k+ life meg a nagyon nagy damos és gyors ww. Gyakorlatilag a taktika a rátelézés az ellenfélre és egy gyors ww, az esetek 95%-ában egy ww után halott az ellenfél, hogy hogyan lehet ez?
Idézem Arreat summit-ról:Whirlwind attacks 50% more if you are dual wielding.
Tehát két fegyver viselésekor a ww 50%-al hatékonyabb, vagyis két fegyverrel többször üt és talál a ww baba ugyanannyi frame alatt mint egy fegyverrel.
Szóval az a zealer vagy fc előbb hall bele a ww-be minthogy lekapná a 6k lifeját a babának.
Azért a 10k felett sebző max blockos, 30-40k körüli deffel bíró, 4 frames zealertől tartanék.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."
Elküldve: 2005. 12. 20. 16:57
Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 13:52
Inkább átküldöm mélben, van egy rakat item is.
szerk: áhh túl sok(13mega), felteszem vhova...
szerk: áhh túl sok(13mega), felteszem vhova...
Kircsi köszi szépen.Ha már Bneten nem tudom megcsinálni assát legalább megnézem mien lett volna fullosan
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 12. 20. 17:02
Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 15:33
PVM-ben is tarol, míg a PVP-re épített bowama nemigazán.
Köhöm-Köhöm
Na jo egy hammerdin brutálissab
Este aszem neki is állok HA MÁR AZ ASSÁMAT NEM TUDOM MEGCSINÁLNI EGY SEGGDUGO MIATT!
Esetleg nem tudjátok menyi egy wery low ama torch nekije?
Szerkesztette: Leslysw 2005. 12. 20. 17:06 -kor
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 12. 20. 19:27
Idézet: td - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 20:02
Mondjuk már röhej a d2jsp, 5 fg-t(pul) kell fizetni ha azt akarja az ember hogy kiemelt legyen a topik címe. Aztán meg feltünik, hogy 5 napja regelt csókának 5000 fg-je van, jaa hogy egyik mod puszi pajtija? 
fizetett érte valszeg, lévén lehet vásárolni is
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 12. 20. 19:34
hero editorból már van v90-es is
d2event.com-on fenn van
d2event.com-on fenn van
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 12. 20. 20:40
Fel tudtok most lépni a Battle.net-re? Acc/password megvan, de a karaktereket már nem tölti be, csak egy üzenet, hogy vagy a szerverrel van baj, vagy a kapcsolatomban nincs engedélyezve a 6112-es port... 
Elkiabáltam, harmadjára sikerült...
Elkiabáltam, harmadjára sikerült...
Szerkesztette: SuMMeR 2005. 12. 20. 20:41 -kor
Elküldve: 2005. 12. 20. 20:41
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 20:40
Fel tudtok most lépni a Battle.net-re? Acc/password megvan, de a karaktereket már nem tölti be, csak egy üzenet, hogy vagy a szerverrel van baj, vagy a kapcsolatomban nincs engedélyezve a 6112-es port... 
Itt muxik.
Azzzeeee
Szerkesztette: Evil. 2005. 12. 20. 20:41 -kor
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 12. 20. 20:42
Bowamat -foleg PvPre- csak fanatikusoknak. Ezt tessek komolyan venni, vagy nagy csalodas lesz a vege.
1. Ahhoz, hogy hatekony legyen, iszonyatos mennyisegu pontot kell a dexterity-be nyomni, szinte minden pontot. En hellen 200 koruli eleterovel es erosen minuszos resistekkel jatszok. (igaz, iszonyat brutalis, de eleg egy negyed masodperc lag es szevasz).
2. a Bowama NEM istenkiraly duelben amiota (1.10-ota) a pierce skill nem mukodik a Guide Arrow-val (PvP-ben semmivel massal sem).
3. Nem szamit milyen godly cuccaid vannak, soxor fogsz vesziteni, es a legtobb ellenfel ellen rendkivul defenziven, menekulve kell jatszani.
Ha ennek ellenere tetszik, sok szerencset hozza. Torchot elfelejteni bowamanak.
olcso: csak akkor, ha Ravenfrost, Fortitude es Faith bow olcsonak szamit
1. Ahhoz, hogy hatekony legyen, iszonyatos mennyisegu pontot kell a dexterity-be nyomni, szinte minden pontot. En hellen 200 koruli eleterovel es erosen minuszos resistekkel jatszok. (igaz, iszonyat brutalis, de eleg egy negyed masodperc lag es szevasz).
2. a Bowama NEM istenkiraly duelben amiota (1.10-ota) a pierce skill nem mukodik a Guide Arrow-val (PvP-ben semmivel massal sem).
3. Nem szamit milyen godly cuccaid vannak, soxor fogsz vesziteni, es a legtobb ellenfel ellen rendkivul defenziven, menekulve kell jatszani.
Ha ennek ellenere tetszik, sok szerencset hozza. Torchot elfelejteni bowamanak.
olcso: csak akkor, ha Ravenfrost, Fortitude es Faith bow olcsonak szamit
Szerkesztette: szabinar 2005. 12. 20. 20:47 -kor
Elküldve: 2005. 12. 20. 20:44
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 20:41
Itt muxik.
Azzzeeee
Azzzeeee
Ehe, nagyon Silkroados érzés volt...
Elküldve: 2005. 12. 20. 20:50
Idézet: Hush... - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 16:56
Azért a 10k felett sebző ...
Az kemeny lehet, ilyet meg nem lattam 4 ev alatt. Meg mas sem akiket ismerek
(papiron persze lehetseges)
Szerkesztette: szabinar 2005. 12. 20. 20:50 -kor
Elküldve: 2005. 12. 20. 21:00
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 14:20
Melyik Amazonnal lehet jobban érvényesülni: Javással, vagy bowossal? Szörnyre is meg PvP-re is kéne.
100%-id egyetertek td valaszaval. Annyit tennek hozza, hogy van egy ilyen amazonom is:
max lightning Fury,
max Charged Strike,
max Lightning Strike,
10 pont Lightning Bolt,
max Guided Arrow,
a maradek passive skillekbe.
PvM-re iszonyat bika, bar leginkabb a Bossok ellen (CS) gyorsabb mint a bowama, sima monsztereket egy jol felepitett bowama ugyanannyi ido alatt elintezi multishottal (nem Charsitol vett 3 chipped topazos shortbow-val, de mondjuk Harmonyval mar lazan).
Sokkal tobb elete es resistje van mint a bowamanak, stresszmentesebb hellen.
Ezt eredetileg PvP-re csinaltam, de nem birtam neki Thunderstrike-ot szerezni, szoval csak PvM-re hasznaltam. Most cuccolasra
Ahogy kedvenc sogoromnak mondtam (azota is emlegeti): "once a hero, now a warehouse" by szabinar
Szerkesztette: szabinar 2005. 12. 20. 21:07 -kor
Elküldve: 2005. 12. 20. 21:09
Idézet: pig - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 16:54
Azaz egy fizikai immunt csapkodhatsz, hiába találod el, semmit nem lopsz tőle, mivel nem sebzed.
Erről jut eszembe!
Azt is +figyelni véltem, hogy a csontvázaktól sem lopok életet. Mondjuk valahol "logikusnak" tűnik a dolog, de ha ezt a "logikát" vesszük, az undead- ok nagyrészétől indokolatlan lenne az életlopás. De én úgy vettem észre, hogy csak a csontvázak nem adnak nekem életerőt.
Vagy valahol le van írva ez is, csak venem kéne a fáradságot, hogy +keressem és elolvassam?
Köszi.
Elküldve: 2005. 12. 20. 21:33
Üdv!
De rég jártam itt!
Cadaver: öcsém, n+1 év diablozás után igazán tudhatnád, h. elementál sebzésből nem szívsz életet/manát!
Másfél hete, szombaton játszottam legutóbb Dióval. Barátnőm nézte. Neki nem tetszik, aszondja, túl sok minden történik egyszerre. Nekiállok gamblezni a Convictionos palámmal (már vagy 65. szintű a drága). Kérdi, mire jó a gamble. Elmagyarázom, találati eséjek, egyebek. Kb. épp elmondom, h. a "barna tárgyak, amiket aranyszínűnek csúfol a progi, gamble-ban nagyon ritkák, 1/1000 v. 1/200, meg kellene néznem"- na, ekkor esett be egy Hellmouth. Tudom, nem egy nagy szám, de még mindig sokkal jobb, mint a 25% mf-es Chance guard, amivel addig rohangáltam...
Noobok: nightmare, u.ez a palám, asszem 54. szintű volt. Meghirdetek egy "kill ancients" gamát. Összvissz egy villámos jawazon jött, v.mi 56. szintű. Megyünk az Arreathoz, erre elpatkol a barlangban. Elkezdem szép lassan a hullája körül lecsapdosni a szörnyeket -ez nem egy tömeggyilkos kari- erre beír, h. "help me, noob". Kicsit elborult az agyam, szépen lekaszáltam a 2 főellent, amik legyilkolták, majd beírtam, h. "DON' T DIE AGAIN, NOOB!!!" No, erre kussolt. Aztán az arreatnál az egyik ancient vilámimmunis volt, szal a gyerek állt hátul és bámult, amíg én szép lassan leütöttem a barbár hősszellemet... Egyesek igazán felszedhetnének egy kis IQ-t.
OFF: Szalacsiról: Malvin fia alattam járt az egyetemen... OFF vége.
Most hétvégén újra játszok vagy 2 órát...
De rég jártam itt!
Cadaver: öcsém, n+1 év diablozás után igazán tudhatnád, h. elementál sebzésből nem szívsz életet/manát!
Másfél hete, szombaton játszottam legutóbb Dióval. Barátnőm nézte. Neki nem tetszik, aszondja, túl sok minden történik egyszerre. Nekiállok gamblezni a Convictionos palámmal (már vagy 65. szintű a drága). Kérdi, mire jó a gamble. Elmagyarázom, találati eséjek, egyebek. Kb. épp elmondom, h. a "barna tárgyak, amiket aranyszínűnek csúfol a progi, gamble-ban nagyon ritkák, 1/1000 v. 1/200, meg kellene néznem"- na, ekkor esett be egy Hellmouth. Tudom, nem egy nagy szám, de még mindig sokkal jobb, mint a 25% mf-es Chance guard, amivel addig rohangáltam...
Noobok: nightmare, u.ez a palám, asszem 54. szintű volt. Meghirdetek egy "kill ancients" gamát. Összvissz egy villámos jawazon jött, v.mi 56. szintű. Megyünk az Arreathoz, erre elpatkol a barlangban. Elkezdem szép lassan a hullája körül lecsapdosni a szörnyeket -ez nem egy tömeggyilkos kari- erre beír, h. "help me, noob". Kicsit elborult az agyam, szépen lekaszáltam a 2 főellent, amik legyilkolták, majd beírtam, h. "DON' T DIE AGAIN, NOOB!!!" No, erre kussolt. Aztán az arreatnál az egyik ancient vilámimmunis volt, szal a gyerek állt hátul és bámult, amíg én szép lassan leütöttem a barbár hősszellemet... Egyesek igazán felszedhetnének egy kis IQ-t.
OFF: Szalacsiról: Malvin fia alattam járt az egyetemen... OFF vége.
Most hétvégén újra játszok vagy 2 órát...
G.
Elküldve: 2005. 12. 20. 21:36
Idézet
Vagy valahol le van írva ez is, csak venem kéne a fáradságot, hogy +keressem és elolvassam?
BIZTOS, h. le van írva, mert én is olvastam... Érdekes, h. a zombiktól viszont lehet életerőt szívni. Mellesleg 1.07-ben a nem-tudok-életet-lopni-a-csontiktól miatt voltam képtelen végigvinni az assámmal hellen a gamát. Single-ben persze.
G.
Elküldve: 2005. 12. 20. 21:59
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 21:26
Na, ez egy ilyen nap...
én ilyet még nem is láttam
És 15 másodperc után egyesével számol vissza, mint az űrhajós filmekben?
Szerkesztette: Cadaver 2005. 12. 20. 21:59 -kor
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2005. 12. 20. 22:20
Idézet: Cadaver - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 21:59
én ilyet még nem is láttam
Nem vártam meg a végét, gyorsan cuccoltam, meg megcsináltam amit akartam, aztán léptem ki. A mai nap nem volt túl jó on-line game szempontból...

Súgó
A téma zárva.