HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#2341 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 08:48

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 20:18

Dehogy nincs, csak ha a sebzesed donto tobbsege nem fizikai termeszetu, akkor nyilvan a manalopas kisebb hatasfokkal muxik. De azer' muxik.
Elemental arrow amazonok altalaban tesznek par pontot Multishotra, mikor kifogysz a manabol, ezzel gyorsan feltoltheted a gombot. Keress egy sok socketes ijjat, pakold tele Pskullokkal, es legyen weaponswitchen, ez is egy megoldas pl.
Lenyeg, hogy megtalald az idealis aranyt a manlopas - speed - sebzes kozott, hiaba socketelnel egyalacsony sebzesu es lassu ijjba pskullokat, nem lesz eleg hatekony. Ha tul spk pontot teszel multishotba, akkor sem lesz hatekony, mert a manat amit lopsz fel is zabalja. Ki kell kiserletezni. Most mondhatnam milyen unique, set es runeword targyak segitenek a probleman, de fogalmam sincs rola, SP-ben mihez jutsz hozza (mint irtad, nem szereted a cheateket - mi sem, azert is jatszunk ladderen ;) )

Regenerate mana cuccok nem hatekonyak, es lassuak. Ismet, van olyan runaszo ami act 2 merc kezebe adva folyamatosan telepumpalja a kek gombodet, de hogy runaszavak elerhetoek-e singliben, azt nem tudom.

Hatekonyak lehetnek az "+X To Mana After Each Kill" cuccok is, mondjuk egy 4 socketes armort telepakolsz TIR runakkal, de irod, hogy Nightmare vege fele jarsz, nos, szerintem ott martul nagy aldozat lenne ilyet hasznalni mana miatt.

Van egy brutalisan egyszeru, es nemregen altalam ujrafeltalalt es valoszinuleg senki mas altal a vilagon nem hasznalt megoldas is: 50-80 pont az energybe.
Immolation arro sebzesenek nagy resze ugyis elemental, ennyit elcsorhatsz a dexteritytol nyugodtan.

Kösz! Adtál jó ötleteket.

Mi az a rúnaszó, ami az act2-es merc -nek való? Egyes rúnaszavak működnek single alatt, ezt inkább az korlátozza, hogy van olyan rúna, ami single-ben nem lelhető fel.

Az energybe pontrakás ismerős, ha jól emlékszem, most 100-on van az energym, plusz van egy charm, ami 43-at ad a manára. Olyan 340-es a manám, csak piszok gyorsan fogy - az immolation és a freezing (ez a fagyosnál a legutolsó?) 10-12-esével fogyasztja (lehet, hogy többet, 2 napja nem érkezem játszani egy percet sem) - vagyis 20-25 lövés után tölteni kell.

#2342 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 09:03

Idézet: Dark - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 8:48

Kösz! Adtál jó ötleteket.

Mi az a rúnaszó, ami az act2-es merc -nek való? Egyes rúnaszavak működnek single alatt, ezt inkább az korlátozza, hogy van olyan rúna, ami single-ben nem lelhető fel.

Szerintem minden runa megtalalhato single ben is.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2343 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 11:46

Igaz, elnézhettem a dolgot, nem írja, hogy a nagyon ritkák ne lennének fellelhetők single-ben.  De egyébként se sok rúnát találok, ami van, azis a gyakoribbakból. Szóval erősebb rúnára nemigen számítok.
Majd kitalálok valamit.

#2344 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 11:47

No, úgy néz ki, ma este át tudom adni a cuccokat. Kb ki mikor tud fent lenni? Igyekszem követni, hogy ki mire jelentkezett be, de nyugodtan lehet szólni, tényleg senki ne érezze magát kényelmetlenül :D Nekem is könnyebb a szívem, ha vki használja a hosszú órák alatt összeszedett cuccaimat. Utána majd csinálok egy updatelt listát, még mindíg sok cucc van.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2345 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 12:50

mi elméletileg játszunk este, úgyhogy 6-10ig biztos fent vagyunk.
acc ment privátba.
"i saw god on TV"

#2346 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 01. 06. 12:55

Idézet: pig - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:47

No, úgy néz ki, ma este át tudom adni a cuccokat. Kb ki mikor tud fent lenni? Igyekszem követni, hogy ki mire jelentkezett be, de nyugodtan lehet szólni, tényleg senki ne érezze magát kényelmetlenül :D Nekem is könnyebb a szívem, ha vki használja a hosszú órák alatt összeszedett cuccaimat. Utána majd csinálok egy updatelt listát, még mindíg sok cucc van.

Én sztem már 17:00-tól fenntleszek.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2347 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 13:27

Idézet: pig - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 11:47

Nalam meg lan party lesz, ugyhogy nem leszek net kozelben, mindenesetre az amut add at valakinek es tole atveszem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2348 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 13:44

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 11:17

yooccoo - ez az első acca, amit a maphack miatt a Blizzard letiltott
lacafaca - (td talán jobban tudja) azt hiszem Guild Wars-ozik
nekark - Kraken acca volt, ő WoW-ozik

Ne őrjítsetek meg, valaki játszik a (néhai) accommal?
Ha igen, atomot neki, kb. tavaly október óta nem D2-ztem, mert állatvizsgák voltak, azóta meg valóban WoW-ozom.
Tehát mégeccer: *nekark  (vót valamikor).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#2349 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:40

Üdvözlet!
Az open wounds- szal kapcsolatban szeretném bővíteni ismereteimet.
Ami az arreaton le van írva, azt elolvastam, és azt hiszem, + is értettem.
A kérdésem az lenne, hogy mennyi időnként "sülhet el"?
Csak ha a 8 másodperc letelt?
Vagy akármikor, csak akkor újra kezdődik a 8 mp?
Vagy akár "párhuzamosan" is mehet több?
Azért lenne fontos, hogy ezt tudjam, mert zealos paladinnal játszom jelenleg, és mivel viszonylag gyakran csapkodok, csak akkor van értelme a magas % ow- nak, ha nem csak az előző "lefutását" követően tudok újra sebet nyitni.
Tudja valaki, hogy ez hogyan működik pontosan?
Köszi.

Szerkesztette: dujker 2006. 01. 06. 16:41 -kor

#2350 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:53

Idézet: dujker - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 16:40

[...]
Tudja valaki, hogy ez hogyan működik pontosan?
Köszi.

Azt hiszem szabinar írt erről régebben egy "esszét" ( :D ), ha jól emlékszem összeadódnak az OW sebződések, így elég killer tulajdonságot lehet vele összehozni.

Meg is találtam: katt;)

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 01. 06. 16:58 -kor

#2351 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 17:40

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 17:53

ha jól emlékszem összeadódnak az OW sebződések, így elég killer tulajdonságot lehet vele összehozni.

JESSSSZ!
Kössz!
Tuti!

#2352 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 00:28

Jo volt az est hell nyomulas :matrix:

Van take awaybe egy Guardian Angel, ha kell vkinek :)

#2353 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 00:42

biza hogy jó volt, esett hf-en egy gul  :banana:  :lollypop:
yooccoo#2929

#2354 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 02:21

most kicsit berágtam.

kezdetektől nyomom bneten, nem toltam egy hete. gondoltam meghosszabbítom a cuccos karikat... 3 kész, error msg. ok, vártam 10 percet, vissza. beenged, csak pislogok: az ÖSSZES karakterem exipred, 1es cuccosoktol kezdve 65ös palámon át 80as HC necromig. (utóbbiak közel se voltak exphez, 1eseknél volt 3 nap.)

ezt magyarázzátok meg nekem, legyetek szivesek...
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#2355 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 10:24

pig bocs, pont akkor nem voltam amikor állitolag te igen.
remélem következő alkalommal összefutunk.
"i saw god on TV"

#2356 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 07. 19:23

Ma délután találtam egy Herald of Zakarumot :cool: .

A palámmal  épp nigtmare fokon csináltam meg a questeket act5-ben, mivel WP-m nincs csak Baalhoz, ezért Harrogathból gyalog neki indultam a q1,2,3-nak. A jégbarlangokban jártam, amikor belebotlottam egy evil urnába, általában nem szoktam vele foglalkozni, de most a Pigtől kapott( :respect:  :respect: ) Hevan's Light-tól neki bátorodva kinyitottam, nyakamba is szakadt egy vipera főellen a teljes kompániájával együtt, 3 full rejuviba került, míg sikerült őket lecsapnom. Ahogy mentem tovább találtam egy újabb evil urn-ot az előbb jól megszivattak, most talán nem kéne nem erőltetni gondoltam magamban, de mégsem bírtam ellenállni a kísértésnek.  Egyetlenegy Champion jelent meg, nézem mi esik ki belőle egy unique gilded shield :OOO na ne!! nem létezik, hogy az legyen felkaptam --> beazonosítottam --> villámgyors save&exit.
Az volt :D .
Még egy jó óra múlva is nézegettem az inventoryban, hogy valóban az-e ;)

Most már csak uppolni kéne, hogy jobb legyen a smite damage.

ui.: persze így még egyszer neki kellett veselkednem Anya kiszabadításának, de hát egy kis kocogás a  tundra friss levegőjén (zakával a kézben) nem árt meg :D .
Faster! Harder! Cadaver!

#2357 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 19:30

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 20:23

... ui.: persze így még egyszer neki kellett veselkednem Anya kiszabadításának, de hát egy kis kocogás a  tundra friss levegőjén (zakával a kézben) nem árt meg :D .

gratz  :up:  De újrakezdeni nem kell, bármilyen játékba visszaléphetsz 5 perc után, bár ezt nyilván te is tudod...

#2358 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 19:39

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 19:30

gratz  :up:  De újrakezdeni nem kell, bármilyen játékba visszaléphetsz 5 perc után, bár ezt nyilván te is tudod...

Ja tudom, de úgy kreálok játékot, hogy rácsapok a billenytűzetre, és kész :D (jelszó hasonló módon).
Faster! Harder! Cadaver!

#2359 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 05:13

Nna, ma szereztem egy Windforce-ot, lassan minden unique bow-m meglesz a gameban :cool:

#2360 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 10:55

nekem 2*ko, 1*mal rúnára lenne szükségem
tud valaki segíteni felváltani egy istet? :)
yooccoo#2929

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.