HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#241 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 13:30

td mikor leszel fenn, hogy odaadjam a titant?

#242 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 13:41

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 13:27

btw 52 pontbol majdnem 3 skill maximalizalasa jon ki. 2 mindenkepp. az azt jelenti, hogy 1 pont fire mastery, 1-1 pont az elofeltetelekre a meteorra, ki fogod tudni maxolni a fireballt, meteort, a maradek pontot pedig tedd imho a fire boltra.

Igy lesz, koszonom. Most toroltem 74-es Hydra sorcomat, nagyon szorakoztato jatszani vele, de MF-re borzaszto lassu volt :up:

#243 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 04. 13:48

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 14:30

td mikor leszel fenn, hogy odaadjam a titant?

Olyan 18:00-19:00 között fellépek, akkor én meg odaadom a pb sk-t. Most egy um-al több vagy kevesebb tök mindegy. :)

Szabinar: a cold mastery-t is maxold, a frozen orb csak akkor ütős hellen is szvsz. Viszont így 85-ös szinten lesz meg a max fireball és meteor asszem.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#244 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 14:39

Idézet: td - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 14:48

Olyan 18:00-19:00 között fellépek, akkor én meg odaadom a pb sk-t. Most egy um-al több vagy kevesebb tök mindegy. :)

Szabinar: a cold mastery-t is maxold, a frozen orb csak akkor ütős hellen is szvsz. Viszont így 85-ös szinten lesz meg a max fireball és meteor asszem.

Van egy ETH nálam ha gondolod  :)
Esett egy Mara hajnalban csak nem toom hanyas 20 vagy 30 :eek: Álmos voltam még.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#245 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 04. 14:43

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 15:39

Van egy ETH nálam ha gondolod  :)
Esett egy Mara hajnalban csak nem toom hanyas 20 vagy 30 :eek: Álmos voltam még.

:respect: ön nyert! :Đ

Mégiscsak jobb az eth :) Azért köszi Shou a felajánlást! :)

Mara? :eek: :D én egyből kijózanodtam volna.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#246 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 14:44

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 12:27

btw 52 pontbol majdnem 3 skill maximalizalasa jon ki. 2 mindenkepp. az azt jelenti, hogy 1 pont fire mastery, 1-1 pont az elofeltetelekre a meteorra, ki fogod tudni maxolni a fireballt, meteort, a maradek pontot pedig tedd imho a fire boltra.

Nalam egy pont sincs a meteoron, tul maceras a hasznalata, miutan kimaxoltam a FO-t (meg a mastery-t) belenyomtam mindent a fireball-ba, most meg maxolom a fire bolt-ot. Megfelelo fcr-el az 1200-1400 fire sebzes kelloen hatekony, a fo tamadas meg FO (fire csak arra kell ha valaki cold immun). Ha mindket immunitas van egyszerre azt vagy hagyom a fenebe vagy static neki es a merc elintezi amig En "feltartom" telekinezissel :)

Athos

#247 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 15:09

Idézet: td - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 15:43

Mara? :eek: :D én egyből kijózanodtam volna.

Este 9 körül felmegyek sikitsunk egymásra  :D
Nem emlékszem hanyas a mara de tuti valami kerek szám a 0-ból itélve :rolleyes:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#248 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 15:48

Idézet: Athos - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 14:44

Nalam egy pont sincs a meteoron, tul maceras a hasznalata,

de a firebolt ugyan annyival boost-olja a fireball-t, mint a meteor. Es ha mar valaszthat az ember tegye a meteorra, mert ha valami cold immunis akarmi, akkor idonkent jol johet egy plusz meteor, ami meg-megugrasztja a bevitt pofonokat.

#249 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 17:00

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 16:48

de a firebolt ugyan annyival boost-olja a fireball-t, mint a meteor. Es ha mar valaszthat az ember tegye a meteorra, mert ha valami cold immunis akarmi, akkor idonkent jol johet egy plusz meteor, ami meg-megugrasztja a bevitt pofonokat.

:confused: igen, de ahhoz a meteornak kell néhány előfeltétel pont...
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#250 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 17:09

Idézet: td - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 13:55

Assa vs pala, tegnap fun volt amikor lufinyul trapassáját kergettem, csak akkor tudtam kinyírni amikor elvétette a futást és beakadt vmi tereptárgyba :Đ mert olyankor már többnyire 1 ütés elég volt neki. Amúgy ő meg nem tudott rajtam sebezni, a 92 lightres + 20 light absorb miatt. :)

De emlékszem régen is amikor babámmal kergettem Evil trapassáját ott is csak az ő hibájából tudtam megölni, amint elvétette a tempót már bele is hallt egy ww-be nyomban. :)

A gyorslábú assák/amák ellenszere: olyan skillerek amiken 7%frw van, 40%frw-s cipő, cats eye amulet, 3%frw-s sc-k.

Mindenre van megoldás  ;)  Cloak of shadow és mind blast a kezdet, majd megfelelő pillanatban rárepülni egy dragon flight-al. Utána egyből átváltani dragon tail-re és folyamatosan rugdosni, mert ebben knockback is van. Rúgások közben fel kell szedni a 3 charge-ot, és mikor megvannak akkor jöhet a kivégző mozdulat. A 40-50k dmg rúgást nem teszi zsebre, akármilyen vastag a bőre. Ezt meg lehet csinálni, nem is tart sokáig. Majd kipróbáljuk.

#251 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 17:28

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 14:48

Nem vitatkozaskepp de a meteorhoz plusz 3 skillpontot be kell aldozni a bal oldali agon, azt mar akkor inkabb benyomom fireboltba vagy fire masterybe.

Athos

#252 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:28

csak fireball-al egy kemenyebb allatkat nehezen fogsz leverni, pl mefit. meteor sokat dob a futamidon imho.

#253 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 18:42

Idézet: Athos - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:28

Nem vitatkozaskepp de a meteorhoz plusz 3 skillpontot be kell aldozni a bal oldali agon, azt mar akkor inkabb benyomom fireboltba vagy fire masterybe.

Athos

Szerintem megeri a meteor azt a plusz harom skillpont ami a hozza vezeto uton elpazarlodik. Bar nem vagyok egy sorc expert (majd holnaptol, ejjel kiolvasom az osszes guide-ot a neten ;) ) velemenyem szerint fireball hasznalata eseten kifizetodobb a Meteorba nyomni a pontokat mint a fire mastery-be, ami csak az elso pontert ad 30% extra damage-t, utanna 7-essevel novekszik. Meteor minden ponttal 14% extra sebzest ad a fireballnak. Vagyis ha az a harom skillpont a fire mastery-be lenne inkabb belenyomva, akkor +3x7 azaz 21%-al lenne nagyobb a fireball sebzese. Ergo a meteor mint 14%-os damage novelo synergy alig par pont belenyomasa utan behozza azt a kulonbseget ami a prerequisite-jeihez kellett. Raadasul, a Meteor kimaxolasaval kapsz egy hasznalhato skillt.

#254 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 19:04

Fire ágon én is mindíg Fireball+Meteort maxolom, többit nem bántom. Igy a legnagyobb a dam, és van egy kiválót sebzó skillem is pluszban.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#255 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 22:28

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 18:42

velemenyem szerint fireball hasznalata eseten kifizetodobb a Meteorba nyomni a pontokat mint a fire mastery-be

most nem ezen megy a nezetelteres, hanem azon, hogy a fireball-t csak a fire bolt-tal erositsuk, vagy aldozzunk be pluszban 3 skillt es inkabb a meteorral. Mind a meteor, mind a fire bolt ugyanannyit er pontonkent, csak ugye egyiknel 3 plusz skill megy el, de van egy plusz puffolo spell, a masiknal 3 skillel tobbet tudsz novelni a fireball-on, de akkor cold immune eseten csak a fire ball marad meg lehetosegkent az irtasra. (mercet mst nem szamitva)
az egeszre en csak annyit tudok mondani, hogy lathatoan gyorsabban fogy az elete egy szornynek ha a fireball mellett idonkent ellovok egy frozen orbot is, mintha csak fire ballt hasznalnek. A meteorra pedig ugyanezt az analogiat tudom hozni. Bar nem szoktam kiprobalni, mert inkabb a fo+fb parositasban amortizalok eloszeretettel.
2 skillt elvileg mindenki tud valtogatni idozitetten ha mar van egy kis gyakorlata a dioban. en probaltam 3-at is. Na az macera. Volt amikor belegabalyodtam a skillekbe, de azert meg az is tarthato, bar nehezebb kategoria.

#256 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 01:07

en is mindenkepen javaslom a meteort...
mostanaban mefit runolom egyagas firesorcival, ritka az a run, ami 80mp-nel tovabb tart... az is csak azert, mert rossz iranyban indulok el durance lvl2-n. legalabb 5 hely van, ahol szegeny buta mefi beszorul ugy, h nm tud mozdulni, es meteorok max. 10 mp alatt elintezik... pindle-nel szinten jol jon, mert bar lassuak, de ha eleg kozel ernek, konnyen szetcsaphatnak a rohammal...

#257 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 08:29

OK latom mar hol az elteres a nezetekben fire spelleket illeltoleg :) Korabban irtam hogy a fo skillem a FO (frozen orb), tehat ez syn-ekkel egyutt ki van maxolva, igy a fire agon nalam jobban megerte firebolt es fireball maxolasa mintsem hogy elnyomjak 4 pontot azert hogy legyen 1 meteorom is. A vegeredmeny ugynaz mindenkinel ;) akar meteorra eskuszik akar masra, van valami fire skillje ami jol jon a cold immunok ellen (es itt ugye nem a bossokrol van szo mert egy coldra felgyurt sorc nem fog szarakodni az alacsony fire skillekkel ellenuk). Szoval nalam a fireballhoz eleg sok fcr van ahhoz hogy a cold immunok ne kerulhessenek uteskozelbe...

Athos

#258 Felhasználó inaktív   Russian 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 09:38

Viszont ne felejtsük el hogy a Meteor jobban támpgatj a Fireball-t mint a fire mastery!
+14% ot ad a meteor a fireballba ami nem elhanyagolható!
a +4 skillert amit beáldozol legalább 10es lesz a meteor. akkor számolj. +10x14% azé az nem szar
1 pontért mégis csak 10 skill!!!
   O
(o)(o)
  (y)

#259 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:00

Ha kirakok egy runaszót, de nem sikerült túl jóra, akkor ugyanúgy kiszedhetem a kavicsokat a kockával és rakhatom újra? Mert akkor addig rakom a spiritet, amíg maxos nem lesz, ez ólcsó rune-kból áll.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#260 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 10:03

bizony, hel+scroll otp uriti a lyukakat

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12