HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (4.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (4.)

#321 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 08. 06:31

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 17:31

Ma skilleres nap van, kár, hogy egyiket se tudom használni.

Tehát, nálam átvehető egy assa Martial Arts skiller (+7% faster run/walk)

Ez elad6ó akár um-ért is, de ha nem kereskedsz akkor nekem jöhet. Bár az évvége közeledtével egyre kevesebb időm lesz játszani  :confused:

#322 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 07:45

A fórummotor miatt ez is egy fél napot késett...

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 7., péntek - 17:37

[...]
summonernek: to set
[...]
a summonernek nem erdekes az fcr, tehat ki tudja aknazni a full set minden elonyet (ami nem keves...),
[...]

Nem azért, de summonos nekrónak kifejezetten felesleges a full Trang szet. A páncél esetleg kellhet (de már ott is lehet, hogy jobb választás az új Bone rúnaszavas armor) és a T-O szetből még a kesztyűt szoktam használni, mert a +2 Curses nem árt.

A Trang szet sapkája és öve semmit se ad, ezek helyett én inkább Arachnid Mesh-t és Shako-t használnék (ez egyből +3 skill), és a koponya se különösebben jó (egy poisonos nekrónak esetleg) a helyett meg ott a Boneflame. A full Trang ugyebár adna +3 all skillt, az én általam leírt esetben akár +8 all skill is lehet.

Mivel se a defense, se a resist nem annyira életbevágó summonos nekrónak, annál inkább a +skillek száma (főként a summon ágon), ezért ha lenne, akkor az én summonos nekróm a következő cuccokban rohangálna:
Mara's Caleidoscope (2)
2 Stone of Jordan (2)
Arachnid Mesh (1)
Harlequin Crest (2)
Bone armor (vagy Enigma...) (2)
Trang kesztyű (esetleg Magefist a Corpse Explosion boostolására)
Marrowwalk
Boneflame (3)
Arm of King Leoric
Meg egy rakás summon skiller (0-10)

Kis számítgatás: skillerek nélkül van 12 all skill, summon ágon ezen felül még egy rakás (a wand és a csizma által pl.). Skillerekkel bőven 40 fölé lehet vinni a summon ágat, az pedig elég szép.

#323 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 09:43

szabinar: tovabbra sem ertek egyet:)

mar eleve az nem vilagos, hogy minek hasznal vki spiritet barmire is? rakas manaba kerul, es spear magasabb szintre hozhato, plusz atut az ellenen.... meg synergi-be sem hasznalom, inkabb a wall-t maxolom, mert az ad az armornak is...

a 10 es 9 frame kozott pedig a kulonbseg: eg es fold, hidd el nekem... probald ki, meglatod
hogy a viper csak 1 skillt ad, a bone meg 2-t? az az 1 skill maxolt skillek eseteben kb. +100 dmg lenne, es lehet szamolni, h a magasabb fcr miatt egysegnyi ido alatt mennyivel sebzek tobbet.... sokkal...

termeszetesen ha mashogy is elerheto a 125% fcr, akkor johet az enigma, masik kezbe meg 35% fcr spirit! (ami megjegyzem a boner legjobb baratja, homun, boneflame stb lofaxt sem er a spirithez kepest)

meg egyszer hangsulyozom: a_125%_fcr_a_legfontosabb egy bonernek

#324 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 10:52

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 7., péntek - 17:37

hat nem tom... szerintem:
bone necronak: viper (vagy eni, de az ugye nem 2 um:)
summonernek: to set
poison: bramble (najo ez se vmi olcso, de akko meg viper)

a summonernek nem erdekes az fcr, tehat ki tudja aknazni a full set minden elonyet (ami nem keves...), a bonernek mindennel fontosabb az fcr, nameg umot belepakolva akar +50 allres... a mana eppen nem rossz, de nem is fontos, maximum kenyelmesebbe teszi a jatekot... ha 1 pontot sem rak az nrg-re, akkor is eleg szvsz mindenre...
tessek velem vitatkozni, de vigyazat, ha valamiben, a necroban profi vagyok:D

mellesleg vkinek kellett par tucat hozzaszolassal ezelott 2 sockos jo eth armor... na nekem most van 1 eth wyrmhide-om, def:1035, 2 sox, odaadom szivesen

Én ugyan új vagyok necroban, de teljesen Summerrel értek egyet. Szvsz a TO set summon necronak abszolut nem jo. Én is a summer összeállítását támogatom. Annyi, hogy Mara helyett egy jó 3summon amu, meg shako helyett egy 3summon circlet. És én inkább a magefistet választottam, átkozni tudok gyorsabban is ha kell, de a robbantás hatékonysága fontos.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#325 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 11:44

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 9:43

szabinar: tovabbra sem ertek egyet:)

mar eleve az nem vilagos, hogy minek hasznal vki spiritet barmire is? rakas manaba kerul, es spear magasabb szintre hozhato, plusz atut az ellenen.... meg synergi-be sem hasznalom, inkabb a wall-t maxolom, mert az ad az armornak is...

a 10 es 9 frame kozott pedig a kulonbseg: eg es fold, hidd el nekem... probald ki, meglatod
hogy a viper csak 1 skillt ad, a bone meg 2-t? az az 1 skill maxolt skillek eseteben kb. +100 dmg lenne, es lehet szamolni, h a magasabb fcr miatt egysegnyi ido alatt mennyivel sebzek tobbet.... sokkal...

termeszetesen ha mashogy is elerheto a 125% fcr, akkor johet az enigma, masik kezbe meg 35% fcr spirit! (ami megjegyzem a boner legjobb baratja, homun, boneflame stb lofaxt sem er a spirithez kepest)

meg egyszer hangsulyozom: a_125%_fcr_a_legfontosabb egy bonernek

Nem vitatkozni akarok (helyesebben dehogynem :D ) de hogy miert hasznal valaki Spiritet: nos, ket dolog miatt.

Bone Spear max sebzese 20-as szinten: 218 damage,
synergykkel:
Teeth: +7% Magic Damage Per Level
Bone Wall: +7% Magic Damage Per Level
Bone Prison: +7% Magic Damage Per Level
Bone Spirit: +7% Magic Damage Per Level

Azaz ha minden maxolva lenne, a Bone Spear max sebzese: 218+4x(218x1.4)=1438 damage.

Bone Spirit max sebzese 20-as szinten: 413 damage,
synergykkel:
Teeth: +6% Magic Damage Per Level
Bone Wall: +6% Magic Damage Per Level
Bone Spear: +6% Magic Damage Per Level
Bone Prison: +6% Magic Damage Per Level

Azaz ha minden maxolva vagyon, a Bone Spirit max sebzese: 413+4x(413x1.2)=2395 damage.

Ergo, a Bone Spirit max sebzese ugy 1.7szer nagyobb, azaz majdnem a duplaja.
Marad a kerdes, hogy a Pierce vagy az Autohit a fontosabb valakinek.

Magam reszerol egyebkent nem latom ertelmet annak, hogy a ket skill kozul valasszon az ember, szerintem eppen a kulonbozoseguk es azonos synergy-jeik miatt mindkettot erdemes hasznalni, az adott szituacio szerint. Spear idealis tomegek ellen, Spirit bossok ellen.

Kulonbseg 9 es 10 frame tuzelesi sebesseg kozott:

Egy masodperc az ugye 25 frame.

10 masodperc alatt 75% FCR eseten 250/10=25 Bone Speart tudsz elloni, ami a maximalis sebzessel szamolva 35950 damage.

125%FCR eseten ez igy alakul: 250/9=27 Bone Spear, ami maxsebzessel 38826 damage.

Vagyis, 8%-al tobb az egysegnyi ido alatti sebzes ha valaki 75% FCR helyett 125% FCR cuccost hasznal.

Innen kezdve egyeni szoc prob, hogy valaki 8% extra damage-ert milyen aldozatokat akar hozni felszereles teren. Szerintem nem erdemes minden aron a 125% FCR-re torekedni, de ez szigoruan a sajat maganvelemenyem :)

szerk: ha valaki Enigmat hasznal, akkor lehet, hogy a Teleport miatt jelentos a kulonbseg (bar ketlem) 75% FCRes 125% FCR kozott. Sajnos, mire lett volna Enigmam jott a ladder reset, igy ezt mar nem tudtam kiprobalni. Majd ebben a szezonban :up:

Szerkesztette: szabinar 2005. 10. 08. 11:56 -kor

#326 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 14:38

nos tehat:
speart valoban tomegben erdemes hasznalni (ugye a pierce miatt eleg 1 monsztat kinyirni, AD es CE megis mindenkit letakarit), marpedig a bossok korul szinte mindig vannak minionok...
persze monnyuk mefi vagy dia korul nincsenek, de ok kapnak 1-2 bortont (tehat mar egyaltalan nem fontos az autohit) es akarhogy is nezem, feleannyi manaba kerul a spear mint a spirit... white-al pedig +2 spear a spirithez kepest, ami ~+300 dmg per loves...
mivel bonenecronal alapveto, h tilos az nrg-re rakni, megis boven eleg a mana (soj es fostburn nelkul is), ha spearozik az ember... spirittel meg ihatod ezerrel a potikat

tele-nel pedig jol gondolod: minden fcr szamit... kerdezz meg 1 sorcit!
mivel eni nem ad fcr-t, ezert spirit kell (35%), white 20%, to glove 20%, arach 20%, tehat osszesen 95% a "kotelezo" itemekbol, tehat csak ne hagyja mar az ember veszni oket... 2sk-str-20fcr tiara, meg 10fcr-str ring mar bele is fer, es kell is a sok str a spirit miatt...

Spirit meg vita nelkul a legjobb pajzs nemcsak a necronak, de a legtobb kasztnak ugyanugy... fcr mellett:

- 55% fhr, 2* +1pb+12fhr skillerrel, meg 7 fhr, +str, +allres jewellel megvan a 84% brakepoint ---->GOOODLY! telenel nem lehet elegge hangsulyozni nem csak az fcr-t, de az fhr-t is!!
- 2 skill
- jo sok res
- ~100 mana (meg is oldodott a manaproblema,akarmilyen armorod is van:P)

#327 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 16:23

erzesem szerint kezdesz nehol onmagadnak ellentmondani, de semmi gond.
azon kivul nem veszel nehany dolgot figyelembe. Persze ha csak egyes egyedulakarsz jatszani go ahead, nem olyan rossz amit mondasz. De ha csapatjatekos akarsz lenni * - shock -, van ilyen ember?* akkor talan jo lenne ha eszben tartani azt, hogy nem zarhatsz minden szornyet prisonba mert akkor a tobbi jatekos igen hamar igen jogosan elkezd anyazni.
Azon kivul ahogy elnezem nem lattal meg mozgo celpontot, ami ellen a spear ***t se er. Enigmaja meg nem mindenkinek van, hogy mogeje telezzen.
Es ha mar csapatban van az ember es van egy nehezebb szornyike, akkor talan azon van az ember hogy mielobb lecsapjak a monsztat -> spear helyett eloveszi a spiritet.

Szerkesztette: shoushin 2005. 10. 08. 16:36 -kor

#328 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 18:04

hmmm, barmilyen furcsan hangzik, lattam mar mozgo celpontot... legyszives ne nezz teljesen hulyenek, en sem tettem azt, plane, hogy nem is hozzad szoltam...
ha figyelmesen elolvasod amit irtam: mefit es diot emlitettem, mint akik bortont szoktak kapni... a game vegen pedig inkabb "nice, necro"-t vagy "gg necro"-t szoktam kapni, altalad "jogosnak" nevezett anyazas helyett...

a vita arrol szol, hogy mennyire hasznos armor a bone.

az, hogy en az fcr miatt a vipert vagy a spiritet preferalom, meg nem jelenti azt, hogy nem vagyok csapatjatekos, ha csapatban jatszok. Telleg, elmondhatnad, hogy mibol kovetkeztettel erre...
csapatban termeszetesen atkozok ezerrel, kulonben minek is tanultam volna meg monnyuk a lr-et, az osszes elofeltetelevel egyutt?

az enigmat azert emlitettem, mert szabinar a hozzaszolasaban nem tudott allast foglalni, hogy ott mennyire fontos az fcr... nem pedig azert, mert mindenkinek azt kell viselnie, kulonben noob

a spiritet azert nem veszem elo soha, mert csak 4 pont van rajta. synergikent inkabb a wall-t fejlesztettem, mert az noveli a bone armor absorbjat is... ezt is leirtam mar korabban, legyszives olvass figyelmesebben es ne vonj le minden logikat nelkulozo kovetkezteteseket

pisz:P

#329 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 18:13

Bár eddig csak egyszer csináltam bone nekrót, így nem nevezhetem magam tapasztaltan benne, de egyetértek Shousinnal, hogy a Bone Spear-nak megvan az a baja, hogy sok és gyorsan mozgó monszta esetén b***hatod a piercinget, főleg, ha minden irányból jönnek (például act5-ben a begyorsuló boarok vagy mik). A mellékelt "kép" egy ilyen esetet mutat be, de nem besértődni, csak vicc.  :D

Egyébként a Bone Spear olyasmi skill mint a lightos sorcimnál a Lightning. De azzal elég jól tudom a Teleport miatt terelgetni a lényeket, hogy szépen beálljanak valamilyen alakzatba, aztán adjad neki, de még ahelyett is inkább a Chain Lightningot használom, a sima Lightning bossok, unique lények ellen jó.

Ha nincs a bone nekrónak Enigmája, akkor a telézgetés nélkül a legjobb a minél távolabbról való ölés. Eleresztessz néhány Bone Spiritet, amikor éppen látótávolságba kerülnek a monszták. Ha nem öli meg őket, akkor elindulnak feléd, de mivel távolról jönnek, ezért szépen berendeződnek sorba. Na ekkor lehet Bone Speart használni. Bossok ellen megint csak a spirit a nyerő, akár egy sarok mögül le lehet vadászni bármelyiket. Ez persze az egyjátékos módszer, ha többen is vannak benn, akkor a még több felé rohanó monszták miatt még inkább nehéz kihasználni a piercinget. Ott nem is használtam annak idején csak a spiritet.

A másik, a Bone Armor szvsz elég haszontalan, én az egy pontot is sajnálom már rá, amit rátettem. Amiatt rakni csak a Bone Wallra (és Prison-ra), nem túl ésszerű. Annak idején a Marrowwalk bug miatt eléggé meg lett turbózva (lvl33-as Bone Prison miatt), de ma már ezt se lehet kihasználni. Ráadásul kifejezetten rühellem, amikor egy bepánikolt nekró Baalrunon telerakja wallal throne-t, aztán mozdulni se lehet.  ;)

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1128791600.jpg

#330 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 18:43

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a kep naggggyon ott van:DDDD

egyjatekos modban batran hasznalhato a prison bossok ellen, tehat szvsz marad a spear:PPP (a nagyobb dmg/mana arany miatt, meg persze azert, mert nem maxoltam ki a spiritet)

csapatban pedig ugyanugy 1 pontbol jonnek a szornyek, maradok a spearnel, tovabbra is hasznosabbnak erzem a pierce-t az autoaimnal... ha mar csak a fele bejon a pierce-nek, megerte...

masreszt, valljuk be oszinten, a necro a csapatjatekbol nem a bone-sebzessel veszi ki a reszet elsosorban, hanem az atkokkal, esetleg CE-vel

amelyik necro csapatban wall-t hasznal, az tenyleg nem nagyon erti, hogy mirol van szo (finoman fogalmazva), en szemely szerint a 2 kezemen meg tudom szamolni, h hanyszor castoltam wallt egesz eletemben:D

DE!

a wall es a prison is synergie a spearnak, es ugye mindenkeppen pontot kell rakni a bone armorra----> nekem most azzal az egy arva pontocskaval 800 fizikai damaget absorbol, hangsulyozom, felesleges pontrakoltes nelkul!

cserebe nem hasznalom a spiritet... boven megeri, monnyuk dollok sebzese es robbanasa eseten bone armor nelkul eselytelen...

#331 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 19:03

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 18:04

hmmm, barmilyen furcsan hangzik, lattam mar mozgo celpontot... [...] hogy nem is hozzad szoltam...

ez az utolso tetszik a legjobban. Mindig ezzel jonnek. :-P ha annyira nem akarod, hogy mas is hozzad szoljon intezd priviben.
Mashol azt irtad, hogy a bone spiritet meg synergyre se hasznalod, akkor ugyan hogy tervezed leolni a celpontot? Persze lehet megvarni, amig megall, de nem a legcelravezetobb megoldas.

Idézet

mefit es diot emlitettem, mint akik bortont szoktak kapni... a game vegen pedig inkabb "nice, necro"-t vagy "gg necro"-t szoktam kapni, altalad "jogosnak" nevezett anyazas helyett...

aha. akkor azok az vagy mind ranged attackerek voltak, vagy olyan meleek, akik igen benak es meg veletlenul se mennenek oda.
Igazabol a prisont alternativakent ertettem, hogy a mozgo celpontot bezarod es ugy mar konnyu le spear-elni. Mindegy.

Idézet

mennyire hasznos armor a bone.

nem kerdes. nagyon. :P a bone necro nem a legeffektivebb allatfajta, bar neha hasznos tud lenni. De a magas dam-hoz minel tobb skill kell neki. Erre a 2 umos armor tokeletes. A dam onmagaban nem tul nagy a bone necronak. Kell hozza minden pont a synergykbe. Atkokat el is hanyagolom emiatt egyelore, elobb maxolom a ket BSt es a fogakat. Ha mas is van mellettem akkor az tipikusan nem fogja szeretni az amplifyt, amit hasznalnek ami jot tenne pedig nekem, szoval maradnak a synergyk csak.
A masik ut, hogy dam noveles helyett fcr-re mesz.. x. majd egyszer kiprobalom.

Idézet

az, hogy en az fcr miatt a vipert vagy a spiritet preferalom, meg nem jelenti azt, hogy nem vagyok csapatjatekos, ha csapatban jatszok. Telleg, elmondhatnad, hogy mibol kovetkeztettel erre...

felreertes. Mint mondtam elobb a prisont mint alternativat ertettem, hogy bezar az ember minden mozgo celpontot, hogy le tudja loni. Ezzel viszont a tobbi jatekosnak okoz fejtorest. De mint elobb mondtam, mindegy, skip.

Idézet

a spiritet azert nem veszem elo soha, mert csak 4 pont van rajta. synergikent inkabb a wall-t fejlesztettem, mert az noveli a bone armor absorbjat is...

bone armor kellemes, de sose szabad rahagyatkozni. Emiatt teljesen felesleges a spiritet elhanyagolni. Hellen mar mindenkinek van valami egyeb elementalis pofozkodasa. Es a bone armor sem ment meg a souloktol.

Idézet

legyszives olvass figyelmesebben es ne vonj le minden logikat nelkulozo kovetkezteteseket

oh. azt tettem volna? ketlem. :)

#332 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 19:07

forum hwsw mikor javul mar me? :P geeez.

#333 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 19:16

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a kep naggggyon ott van:DDDD

egyjatekos modban batran hasznalhato a prison bossok ellen, tehat szvsz marad a spear:PPP (a nagyobb dmg/mana arany miatt, meg persze azert, mert nem maxoltam ki a spiritet)

csapatban pedig ugyanugy 1 pontbol jonnek a szornyek, maradok a spearnel, tovabbra is hasznosabbnak erzem a pierce-t az autoaimnal... ha mar csak a fele bejon a pierce-nek, megerte...

masreszt, valljuk be oszinten, a necro a csapatjatekbol nem a bone-sebzessel veszi ki a reszet elsosorban, hanem az atkokkal, esetleg CE-vel

amelyik necro csapatban wall-t hasznal, az tenyleg nem nagyon erti, hogy mirol van szo (finoman fogalmazva), en szemely szerint a 2 kezemen meg tudom szamolni, h hanyszor castoltam wallt egesz eletemben:D

DE!

a wall es a prison is synergie a spearnak, es ugye mindenkeppen pontot kell rakni a bone armorra----> nekem most azzal az egy arva pontocskaval 800 fizikai damaget absorbol, hangsulyozom, felesleges pontrakoltes nelkul!

cserebe nem hasznalom a spiritet... boven megeri, monnyuk dollok sebzese es robbanasa eseten bone armor nelkul eselytelen...

#334 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 19:36

Necro temahoz majd
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#335 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 20:02

Idézet

Mashol azt irtad, hogy a bone spiritet meg synergyre se hasznalod, akkor ugyan hogy tervezed leolni a celpontot?
meglepo modon lelovom spearokkal, amikor ram vagy masra tamad... ha ram tamad, akkor ugye felem jon tehat minden spear talal, ha meg golemet/revivedet/csapattarsat tamad, akko megall--->szinten talal minden spear

Idézet

kkor azok az vagy mind ranged attackerek voltak, vagy olyan meleek, akik igen benak es meg veletlenul se mennenek oda.
probald ki: 1 darab prison, se mefi, se dia nem tud kimaszni belole (tul nagy dogok), es megis tudja utni aki akarja... legyen ranged vagy melee akar... es MINDEN meteor, blizzard, hammer eltalalja, vallalkozo kedvu palak es barbarok is uthetik szabadon...

bone rw armor vs vipermagi (umed, hogy 1 arban legyenek) nah osszegezzuk: (azt irom, amit a masik armor nem tud):

- viper: 30% fcr, +20% allres
- bone rw: +1 skill, +150 mana

-------> mana, mint mar leirtam parszor, akkor sem lenne szabad, h gondot jelentsen, ha egy pontot sem tettunk ra, es se spirit, se soj, se frostburn-t, se silkwave-et nem hasznalunk
-------> + 1 skill (a viperrel oszehasonlitva) maxolt spearnel/spiritnel atlag +100 dmg... eppen nem rossz, de ez megvan a vipernel a magas fcr miatt is. A +1 skill hasznossaga megjelenik a summoner agon is, amit bar korlatozott mertekben, de azert hasznal egy boner is, mig az fcr megjelenik a CE-nel is, tehat legyenek egyforman hasznosak

tehat ha a bone rw-ot valasztjuk kapunk egy lenyegeben felesleges dolgot (+mana), es cserebe lemondunk +20% allresrol...

spirit vs spear

elozo hozzaszolasomban leirtam, h szerintem miert spear ( pierce es bone armor skill hatekonysaga miatt, + igy a prison is lesz vagy 4K "life"-os)

Idézet

szoval maradnak a synergyk csak.

en is igy terveztem a mostani boneremet, de sajnos akar a spear, akar a spirit a tamado skill, maxolasahoz rettento sok pont kell... ezert is dontottem ugy, hogy egyet fel kell adnom (ez lett a spirit...), hogy summon es curse oldalon is hasznos tagja legyek a csapatnak. nagyon jo erzes colt, hogy meg a ladder legelejen baalrunokban 1 arva szint hianyzott a lower resisthez, es mindenki szurkolt a runok alatt, hogy mikor lesz mar lvlup... aztan amikor megvolt, diadalmasan castoltam Listerekre, es volt bodottag:D

egyebkent az elejen bantam, hogy kijavitottak a bugot, de mostmar nem. Esszel hasznalva a prisont egyeduli jatekban es csapatban is hasznosabbnak velem mar, mint az elbukott nagyobb sebzest.
aki viszont esz nelkul castolja ossze-vissza, azt naggyon gyorsan ki fogjak dobni a teambol, jogosan.

mas.

mostani boneremmel kiprobaltam a maxblockot is... nem javaslom senkinek:(((
leirom majd, h miert nem, ha erdekel vkit, de igy is eleg hosszu lett ez a post, sry:)

#336 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 20:22

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 20:02

...egy lenyegeben felesleges dolgot (+mana)...
....
leirom majd, h miert nem, ha erdekel vkit, de igy is eleg hosszu lett ez a post, sry:)

80-as szinten egy necronak, ha itembol nem kap semmit akkor 183 mana pontja van.
Ez slvl-tol fuggoen kb 12-15 lovesre eleg mielott inni kell. Es akkor semmi mas nem volt castolva.

Blokkal mi a gond? Engem erdekelne, de tenyleg, nem kotozkodes.

#337 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 21:34

Srácok komolyan mondom, ezért Isteni játék ez a Diablo!
Sokan kérdezik tőlem, hogy minek játszom egy 5 évesjátékkal, ami már akkor is randa volt, amikor megjelent stbstb.
A válasz: Hát ez a csata, ahogy mindenki a saját buildjére esküszik, miközben SOHASEM fog kiderülni, hogy kinek van igaza.

Véleményem szerint a bonenecro kimaxolt spearrel, és spirittel rendelkezik, hiszen a spear jó tömeg ellen, a spirit meg egy magányos dög leölésében verhetetlen. Szerintem egy támadó spellet nem sebzés\mana ,hanem sebzés\idő szerint érdemes tekinteni, és ebben jobb a spirit. Egyébként a nagyon szaladgálós ellenek ellen ;)  a spirit sem mindig jó, hiszen csontlélek barátunk nem a nagy sebességéről híres, míg a lándzsa testvér valamivel gyorsabban a célzónába érkezik.

Summa summarum:20 spear, 20 spirit 1 theeth(mert ez még így is tök használhatalan), a wall meg attól függ mennyire akarunk átkozni, idézni.
Faster! Harder! Cadaver!

#338 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 21:36

Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 21:02

Na erre én is kíváncsi vagyok!
Még a végén kiderül, hogy necróra fokozottan káros a blokkolás?
Faster! Harder! Cadaver!

#339 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 21:46

Őszintén szólva, tetszik ez a nekrós vita, végre valami érdekes.  :)  :up:

Mana: bone nekrónak azért nem árt ha van néhány lövésre való, de én inkább a vitality-t növelném és a csicsó kapna egy Insight-ot a kezébe. Ez eddig minden spellcaster karakteremnél bevállt a hammerdintől a lightning sorciig.  :)

A bone nekró ugyebár olyasmi, mint egy ranged amazon, a defense nem annyira fontos, és szerintem a resist se. De ha a resistre akar menni az ember, akkor is a két legfontosabb a lightning és a poison legyen, az első a marha nagy sebzés miatt, a másik az alattomos elhúzódó hatása miatt. Tehát én emiatt nem tennék nagyon a Bone Armorra, hiszen az arra elvesztegetett pontok jól jönnének a támadóskilleknél.

Skillek: abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy ha Corpse Explosiont is akarunk használni, akkor nem lehet kimaxolni a Bone Spiritet és a Bone Speart ill. ezek synergy-jeit együttesen. Ha egy kicsit önzőek vagyunk, akkor a Curses ágon megállunk az Amplify Damage-nél, amit ugyebár a CE-vel lehet csak használni, a magic sebzésnél nincs hatása. Summon ágon én egyedül 2 pontot vesztegetnék el: a Clay Golem és a Golem Mastery kapna.

Tehát:

Curses:
1 Amplify Damage

Summoning
1 Clay Golem
1 Golem Mastery

Poison and Bone
20 Teeth
20 Corpse Explosion
20 Bone Spear
20 Bone Spirit
1 Bone Armor
1 Bone Wall
maradék Bone Prison

Hogy Teeth miért? Pont ugyanannyi bónuszt ad mint bármi más, és a kezdő bone nekró nem marad spell nélkül, ugyebár a CE nem túl hatásos még alacsony szinten, és a manát is falja.

Egy lvl90-es nekrónak van ugyebár 89+(3x4)=101 skillpontja, így a Bone Prison kaphat 16 pontot, ami azért használható skill. De persze a fennti beállítás az én véleményemet tükrözi csak (az elmúlt szezonban kezdtem bele egy ilyenbe, de kedvem nem nagyon volt fejleszteni, pedig még Boneshade-em is volt...).

#340 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 22:08

Cadavar: teljesen egyetertek, en is pont ezert szeretem a d2-t:))
cimboraim nyomasara elkezdtem olyan 2 hete a lineage2-t, minden eselyt megadtam neki, mert azt mondtak, hogy olyan mint a d2, csak szebb... 3 napig jaccottam, lvl21-ig eljutottam, hogy hatha, de nem... hangulatban nyomaba sem er... ilyen jatek utoljara a heroes3 volt... azt se most csinaltak:DD

altalam javasolt skillek:
- teeth: 20 (synergie miatt es kesobb jolesz, ha valakit huzok)
- spear: 20 (vajon miert?:))
- bone wall: 20 (armor miatt)
- bone prison 20 (onmaga es synergie miatt, life: 4818)
- CE: 1 (boven eleg, cuccokkal most lvl16, es se anni, se eni)
- bone armor: 1 (cuccokkal lvl19, absorb 800 dmg)
- osszes atokra: 1 (balszelso 3 kivetelevel)
- osszes summon: 1 (kiveve fire golem, mer az meg telleg minek?:))
- maradek mehet a spiritre

spear sebzesem igy lvl88-on: 3310-3484, fcr: 125, skillert nem hasznalok, kell a hely a cuccoknak:P

block kerdes:
ugye most homun-t hasznalok, mer spirithez eni nelkul tul sok str kell, 75%-ban blokkolok.
Probakeppen hasznaltam egy teleamuval, 125 fcr-el. Osszehasonlitaskeppen a nl necromat hasznaltam, full szerkoban, block nelkul.
az eredmeny: a block nelkuli kari ugye ugyanolyan gyorsan telezik, es nincs gond, ha monnyuk 20 fana auras berserker doll csoport kellos kozepebe erkezik, mert MEGUTIK!!!
ennek nagyreszet a bone armor elnyeli, a tobbi sebez, de fhr 86%, es igy pillanatnyi kieses nelkul (kisse vertol csopogve bar) mar tova is telezik a necro, max iszok 1 potit...
uez a block necro eseteben: tele bele a dollok koze, azok utnek, en blokkolok, es emiatt nem tudok tovatelezni... rejuvok ezerrel, mert joval kevesebb hp-m van a sok dex. miatt, aztan panik-esc...
na ezert nem javaslom...
gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy minel kevesebb a block, annal jobb:DD
monnyuk ez a problem foleg tele alatt jelentkezik, ha teszem azt baalwalk van,akkor azert annyira nem rossz az a maxblock, de eppen anelkul is menne a dolog, magas fhr-el...

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.