Idézet: fene_vad - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 9:43
szabinar: tovabbra sem ertek egyet:)
mar eleve az nem vilagos, hogy minek hasznal vki spiritet barmire is? rakas manaba kerul, es spear magasabb szintre hozhato, plusz atut az ellenen.... meg synergi-be sem hasznalom, inkabb a wall-t maxolom, mert az ad az armornak is...
a 10 es 9 frame kozott pedig a kulonbseg: eg es fold, hidd el nekem... probald ki, meglatod
hogy a viper csak 1 skillt ad, a bone meg 2-t? az az 1 skill maxolt skillek eseteben kb. +100 dmg lenne, es lehet szamolni, h a magasabb fcr miatt egysegnyi ido alatt mennyivel sebzek tobbet.... sokkal...
termeszetesen ha mashogy is elerheto a 125% fcr, akkor johet az enigma, masik kezbe meg 35% fcr spirit! (ami megjegyzem a boner legjobb baratja, homun, boneflame stb lofaxt sem er a spirithez kepest)
meg egyszer hangsulyozom: a_125%_fcr_a_legfontosabb egy bonernek
Nem vitatkozni akarok (helyesebben dehogynem

) de hogy miert hasznal valaki Spiritet: nos, ket dolog miatt.
Bone Spear max sebzese 20-as szinten: 218 damage,
synergykkel:
Teeth: +7% Magic Damage Per Level
Bone Wall: +7% Magic Damage Per Level
Bone Prison: +7% Magic Damage Per Level
Bone Spirit: +7% Magic Damage Per Level
Azaz ha minden maxolva lenne, a Bone Spear max sebzese: 218+4x(218x1.4)=
1438 damage.
Bone Spirit max sebzese 20-as szinten: 413 damage,
synergykkel:
Teeth: +6% Magic Damage Per Level
Bone Wall: +6% Magic Damage Per Level
Bone Spear: +6% Magic Damage Per Level
Bone Prison: +6% Magic Damage Per Level
Azaz ha minden maxolva vagyon, a Bone Spirit max sebzese: 413+4x(413x1.2)=
2395 damage.
Ergo, a Bone Spirit max sebzese ugy 1.7szer nagyobb, azaz majdnem a duplaja.
Marad a kerdes, hogy a Pierce vagy az Autohit a fontosabb valakinek.
Magam reszerol egyebkent nem latom ertelmet annak, hogy a ket skill kozul valasszon az ember, szerintem eppen a kulonbozoseguk es azonos synergy-jeik miatt mindkettot erdemes hasznalni, az adott szituacio szerint. Spear idealis tomegek ellen, Spirit bossok ellen.
Kulonbseg 9 es 10 frame tuzelesi sebesseg kozott:
Egy masodperc az ugye 25 frame.
10 masodperc alatt 75% FCR eseten 250/10=25 Bone Speart tudsz elloni, ami a maximalis sebzessel szamolva 35950 damage.
125%FCR eseten ez igy alakul: 250/9=27 Bone Spear, ami maxsebzessel 38826 damage.
Vagyis, 8%-al tobb az egysegnyi ido alatti sebzes ha valaki 75% FCR helyett 125% FCR cuccost hasznal.
Innen kezdve egyeni szoc prob, hogy valaki 8% extra damage-ert milyen aldozatokat akar hozni felszereles teren. Szerintem nem erdemes
minden aron a 125% FCR-re torekedni, de ez szigoruan a sajat maganvelemenyem
szerk: ha valaki Enigmat hasznal, akkor lehet, hogy a Teleport miatt jelentos a kulonbseg (bar ketlem) 75% FCRes 125% FCR kozott. Sajnos, mire lett volna Enigmam jott a ladder reset, igy ezt mar nem tudtam kiprobalni. Majd ebben a szezonban
Szerkesztette: szabinar 2005. 10. 08. 11:56 -kor