Diablo II. (4.)
Elküldve: 2005. 10. 16. 12:45
Sziasztok.
Szükségem lenne egy pici helpre hátha valaki tud benne segiteni.
Dream 3 Socket Helms/Shields Level 15 Holy Shock Aura When Equipped
Az lenne a kérdésem hogyha pl. egy ilyen Helm-et a burámra húzok akkor az az aura automatikusan müxeni fog vagy csak akkor ha jobbra lent alul kiválasztom?
Illetve ha esetleg kiraknék hozzá egy ilyen shield-et akkor a két Lvl 15 ös aura összeadodik vagy nem.
Tud ebben valaki segiteni nekem mert nem igazán megy ez nekem
Szükségem lenne egy pici helpre hátha valaki tud benne segiteni.
Dream 3 Socket Helms/Shields Level 15 Holy Shock Aura When Equipped
Az lenne a kérdésem hogyha pl. egy ilyen Helm-et a burámra húzok akkor az az aura automatikusan müxeni fog vagy csak akkor ha jobbra lent alul kiválasztom?
Illetve ha esetleg kiraknék hozzá egy ilyen shield-et akkor a két Lvl 15 ös aura összeadodik vagy nem.
Tud ebben valaki segiteni nekem mert nem igazán megy ez nekem
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2005. 10. 16. 12:59
Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 13:45
[...]
[...]
[...]
Amint ráteszed a fejedre (esetleg a csicsó fejére) automatikusan bekapcsolódik. Ha paladin vagy, és van már egy aurád bekapcsolva, akkor is fog működni, felváltva fogod látni a jelét a karakter lábánál.
Viszont az biztos, hogy nem adódik össze két lvl15-ös aura, hiába van helm és shield is, akkor is csak egyszeres lesz a hatásuk.
Egyébként szerintem a rúnaszó nem ér annyit, amilyen rúnákat követel. Egyrészt a Holy Shock aura elég haszontalan dolog, maga az aura nem is sebez túl jól, esetleg a melee/ranged sebzés mellé adodó lightning sebzés érne valamit. Másrészt egy rakás varied tulajdonsága van, nagy lutri, hogy mekkora resist vagy mf jön ki...
Elküldve: 2005. 10. 16. 13:43
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 13:59
Amint ráteszed a fejedre (esetleg a csicsó fejére) automatikusan bekapcsolódik.
Igazábol arra gondoltam csinálnék egy olyan palát pvp re ami ennek a sapinak az auráját használja ill a synergiket hozzá.
Pl. Dream Helm/Shield Level 15 Holy Shock Aura When Equipped +Synergik
Dragon Armor Level 14 Holy Fire Aura When Equipped +Synergik
Conviction aura +valami támadó skill amivel gyepálnék de nem merem megcsinálni mert tul sok High item kell hozzá amit nem szivesen buknék el ha nem lesz erös a kari.Valamiféle Aurakarira gondoltam ez a két item meg ad elég szép aurákat amiknek csak a synergiét kell maxolni magyarán egy csomo skillt meg lehet sporolni hozzá.
Szerkesztette: Leslysw 2005. 10. 16. 13:46 -kor
Elküldve: 2005. 10. 16. 13:54
Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 14:43
Igazábol arra gondoltam csinálnék egy olyan palát pvp re ami ennek a sapinak az auráját használja ill a synergiket hozzá.
Conviction aura +valami támadó skill amivel gyepálnék de nem merem megcsinálni mert tul sok High item kell hozzá amit nem szivesen buknék el ha nem lesz erös a kari.Valamiféle Aurakarira gondoltam ez a két item meg ad elég szép aurákat amiknek csak a synergiét kell maxolni magyarán egy csomo skillt meg lehet sporolni hozzá.
A synergy-k nem működnek tárgy adta aurán, sőt a plusz skilles cuccok se növelik a szintjét. Az egyszerűen annyi, mint alapban lenne. Éppen ezért nem igazán jók ezek az aurák, egyet-kettőt kivéve (Insight, Beast például).
Ha Convictiont választassz, akkor érdemes mellé Vengeance-t használni, elég brutális ha mindekettő maxos.
Elküldve: 2005. 10. 16. 14:47
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 14:54
Ha Convictiont választassz, akkor érdemes mellé Vengeance-t használni, elég brutális ha mindekettő maxos.
Köszönöm a hozzászólást,marad a charge pala ujj következö karakternek.
Viszont azon gondolkozok,hogy kombinálni Charge/Smite paladin.
Elküldve: 2005. 10. 16. 18:11
Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 14:43
Battle.net forumrol, beidezem, a strategia resze eleg fun.
PvP AuraDin Guide (a.k.a. How to make the lamest, most obnoxious character ever)
Notes:
-This is the best PvP character ever! You don’t even need to know how to duel to do it.
-Just run around and everyone dies! If you’re tired of duels where you have to TRY and use any amount of strategy, this build’s for YOU!
-There are no exceptions on this gear. It’s all available on eBay, so why not just use the best? It’s all under $60.00. You get that much for Christmas from your grandparents, don't you?
-----GEAR-----
Weapon 1: Hand of Justice Berzerker Axe (ebay cost: ~$8.00)
-This grants you a lvl 16 Holy Fire aura. When used in conjunction with your Dragon armor, you’ll get a total of lvl. 30 HF.
Shield 1: Dream Vortex Shield with resists (ebay cost: ~$8.00, ~$6.00 for a non-pally shield)
-Grants another 15 levels of Holy Shock, and even more resists and FHR, bringing your total Holy Shock to 30 also.
Weapon 2: Perfect Call to Arms flail (ebay cost: ~$15.00)
Shield 1: Hoz (ebay cost ~$3.50)
Armor: Dragon Dusk Shroud (ebay cost: ~$4.00)
-Grants you another 14 levels of Holy Fire, bringing your total to lvl 30.
Helm: Dream Bone Visage (ebay cost: ~$9.00)
-Grants level 15 Holy Shock, plus some good resists and FHR.
Gloves: Dracul’s Grasp (ebay cost: ~$1.25)
-Lifetap is invaluable in duels. You can’t lose once it triggers.
Belt: Arachnid Mesh (ebay cost: ~$2.50)
-This adds another skill for your Conviction aura, plus some FCR. Plus, it has Slows Target, which rocks in duels.
Boots: Eth Treks (ebay cost: ~$2.00)
-Awesome defense, poison resist, FHR, life. Everything you could ask for.
Rings: Dual Ravenfrost (ebay cost: only $9.00 for a perfect one)
-You need your CBF, and it adds a lot of dex and AR. Mana is of no concern. Stacking your cold absorb will help a lot against cold Sorcs and Wind Druids.
Ammy: Perfect Mara’s (ebay cost: ~$9.00)
-2 more skills for your Conviction and great resists,
Charms: Enough Aura/life Charms to get to lvl 25 Conviction (ebay cost: $~7.00 each)
For the rest, just bet resist charms or FHR charms with life. (prices vary dramatically)
-----SKILLS-----
-Max Conviction (or enough for lvl 25), Resist Fire, Resist Lightning, Salvation, Holy Shield
-You will need Charge, but it’s a HS prereq.
-Rest in Defiance
-----STATS-----
Strength: Enough for equipment
Dexterity: Enough for max block with Holy Shield
Vitality: Everything else
Energy: None
-----Merc-----
Get him a Dream helm, a Doom polearm (ebay cost: ~$6.00), and some Dragon armor. His auras, plus his Holy Freeze will make you win even faster! I don't know why no one uses Mercs in duels, because they help a LOT!
-----Duelling Strategies-----
1) Enter a game, usually one that you don’t belong in, like “Barb v Barb duels” or “Melee Duels.”
2) Hostile everybody.
3) Run around outside town and just try not to get hit. Charge and your Merc’s Holy Freeze will make it easier for you.
4) Collect gold. People often will kindly allow you to do this, as it’s goodwill for a job well done
5) Stay outside town, so that people can’t get their bodies. You need to prove that your skill has far surpassed their own. See step 4.
6) If others are dueling, interrupt their duel by running by and killing them with your auras. See step 4.
7) Under NO circumstances unhostile anyone. They are there to duel, and even if you “accidentally” duel them to death from a few screens over, it’s not your fault for winning. See step 4.
Azt nemtom mennyire hatasos.
Szerkesztette: Evil. 2005. 10. 16. 18:14 -kor
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 10. 16. 18:23
alapból: amit summer is írt, nem adódik össze a két aura
a többit franc tudja, ki kéne próbálni
Szerkesztette: yooccoo 2005. 10. 16. 18:23 -kor
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 16. 19:03
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:11
Battle.net forumrol, beidezem, a strategia resze eleg fun.
PvP AuraDin Guide (a.k.a. How to make the lamest, most obnoxious character ever)
Ezaz! Pont erröl álmodtam .
Köszi.
Elküldve: 2005. 10. 16. 19:13
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:23
alapból: amit summer is írt, nem adódik össze a két aura
Túl szép lenne ha összeadodna mindenesetre Evil nagyon eltalálta mit is akarok csinálni.
De egyvalami még mindig nem világos nekem.Mi a francnak kell maxolni a Resist Fire, Resist Lightning, Salvation ha a Itemben lévő aura nem kap synergit ezektöl
Elküldve: 2005. 10. 16. 19:43
talán hogy ne egy szál p*csben szaladgálj, hanem legyen némi resisted, ha gáz van
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 16. 19:56
Idézet: Evil. - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 18:11
...
1) Enter a game, usually one that you don’t belong in, like “Barb v Barb duels” or “Melee Duels.”
2) Hostile everybody.
3) Run around outside town and just try not to get hit. Charge and your Merc’s Holy Freeze will make it easier for you.
4) Collect gold. People often will kindly allow you to do this, as it’s goodwill for a job well done
5) Stay outside town, so that people can’t get their bodies. You need to prove that your skill has far surpassed their own. See step 4.
6) If others are dueling, interrupt their duel by running by and killing them with your auras. See step 4.
7) Under NO circumstances unhostile anyone. They are there to duel, and even if you “accidentally” duel them to death from a few screens over, it’s not your fault for winning. See step 4.
When insulted on your playing habits/style always know that the other people are just jealous of your superior skill and are trying to make up for their obvious lack of skill....
2) Hostile everybody.
Ez egy szerencsetlen hulye seggfej aki az egvilagon semmit nem tud a jatekrol, es a hozzaallasa alapjan nem csodalkoznek ha oregasszonyokat csapna tarkon felteglaval a nyugdijukert, igy keresve meg a lovet az ebayes cuccokra.
Egyebkent 1.11 ota az aurak nem adodnak ossze, igy a kiskocsog valszeg mar nem diablozik.
Elküldve: 2005. 10. 16. 20:24
Fenevad: kösz az armort 
Igen 1.10 alatt összeadódtak az itemekből kapott aurák. Volt is egyfajta gear az enchanteress-eknek, dream helm+dream shield. De ha jól látom ez a múlté mint ahogy a marrowwalkos nekró trükk is.
Üdv: Dan
Igen 1.10 alatt összeadódtak az itemekből kapott aurák. Volt is egyfajta gear az enchanteress-eknek, dream helm+dream shield. De ha jól látom ez a múlté mint ahogy a marrowwalkos nekró trükk is.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 10. 16. 23:15
trang armor kell vkinek?
van egy sandstorm is nálam
ha estig nem jelentkezik senki, megy eladásra
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 17. 07:07
Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 0:15
trang armor kell vkinek?
Ugye ma estig gondoltad?
Nekem kéne a Sandstorm.
Elküldve: 2005. 10. 17. 07:19
sry, sandstormért közben kaptam egy skillert
nature's peace az jó az én sorcomnak?
FO meg chain megy főleg, viszont arreaton nem láttam, csak a blizzardot meg a fireballt
de gondolom, igazából az összes jó, nem?
nature's peace az jó az én sorcomnak?
FO meg chain megy főleg, viszont arreaton nem láttam, csak a blizzardot meg a fireballt
de gondolom, igazából az összes jó, nem?
Szerkesztette: yooccoo 2005. 10. 17. 07:22 -kor
yooccoo#2929
Elküldve: 2005. 10. 17. 07:44
Nem is olyan hú de erősek a csontik meg a CE sem Hellen, ha több player van a partíban
Elküldve: 2005. 10. 17. 08:50
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 8:44
Nem is olyan hú de erősek a csontik meg a CE sem Hellen, ha több player van a partíban 
Summon necronak jo sok +skill kell, erdemesebb csak a summon sk tab ra gyurni az all skillek helyett, persze jo runaszavak es a mightos csicso sem art, amik novelik a csontik sebzeset.
CE meg az egyik leghasznalhatobb skill a jatekban.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2005. 10. 17. 16:43
Mi ez a pangás?
bnet-en és itt is...
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2005. 10. 17. 17:13
Idézet: td - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 17:43
Mi ez a pangás?
bnet-en és itt is...
Szimm szimm
Hát itt tényleg hullaszag van.
Faster! Harder! Cadaver!

Súgó
A téma zárva.