HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1221 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 14. 15:45

WiiUK:
Milyen a RE4: Wii edition grafikailag? Persze, nekem sem ez az elsődleges, ezért is vettem Wii-t, de ha jól tudom, semmit sem változtattak az eredeti motoron, ami viszont 2005-ös.  :think:
(egyébként akárkihez szól a kérdés, akinek megvan a játék)
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1222 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 16:13

Leszebb öröm a káröröm: késik a Smash Bros. az amcsiknál  :D
Jó, persze nálunk még ki sincs tűzve a dátum, szóval a legrosszabb helyzetben mi vagyunk, de ez most jól esett.

#1223 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:43

Olyat tapasztalt  valaki, hogy nehany jateknal, pl. a WiiPlayben a videohokiban a masodik wiimote osszevissza jelet kuld? Tehat a jatekos utoje ide-oda receg, ugral. Mitol lehet ez? Vigyem vissza a boltba? 3 nap mar elmult, javitani meg ki tudja meg tudjak e...  :confused:
thundermix

#1224 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 23:14

Idézet: thundermix - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 23:43

Olyat tapasztalt  valaki, hogy nehany jateknal, pl. a WiiPlayben a videohokiban a masodik wiimote osszevissza jelet kuld? Tehat a jatekos utoje ide-oda receg, ugral. Mitol lehet ez? Vigyem vissza a boltba? 3 nap mar elmult, javitani meg ki tudja meg tudjak e...  :confused:

Nem voltak ilyen jelelgű tartós problémáim. Rövidek viszont igen, ezek a következőkből adódhatnak:
1. Túl messze vagy a sensor bartól;
2. túl közel vagy a sensor barhoz;
3. rossz szögben vagy a sensor barhoz képest.
Ha nagyon elkényelmesedek, és besüllyedek a kanapéba, néha rosszul vesz a sensor bar. Nem a TV alatt, hanem felett van, ergó túl alacsonyan lesz hozzá képest a Wiimote, így az rossz szögben látja a 2 infrapontot. Ekkor csak feljebb ülök, és minden olyan, mint régen. :) Arra is figyelj, hogy a sensor bar (akár TV alatt ill. felett) kint legyen a peremen, szerintem úgy vesz a legjobban. Teljesen a TV tetejének a szélére szoktam igazítani.

#1225 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:27

Perfect score for Smash Bros. Brawl
A Japan's Weekly Famitsu (Japán legnagyobb, független játéktesztelő magazinja) ABSZOLÚT TÖKÉLETESRE értékelte a Japánban nemsoká megjelenő Smash Bros. új részét.  :up:
Ez 40 / 40 pontot jelent, ami úgy jön ki, hogy 4 újságíró egymástól függetlenül teszteli a programot, mindegyikük 10-es skálán ad neki pontot, végül összeadják az eredményeket.

#1226 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 09:06

A Wii nyerte 2007-et from index.hu
Tegye fel a kezét az, aki meglepődött  :smoker:

Szerkesztette: Rodney 2008. 01. 18. 09:13 -kor

#1227 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 21:20

Ha nem elírás, akkor most 9.900 Ft-ért szórják a Super Mario Galaxy-t a Gameparkban  :OOO

#1228 Felhasználó inaktív   Hyperdroid 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 23. 09:53

Szeretnél nyerni egy Wii-t? Katt ide!

#1229 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 13:11

Wii: túl az 5 millión Japánban

Újabb ok az örömre a Nintendo-nál: a mai napon kiderült, hogy a Wii komoly mérföldkövet lépett át nemrégiben Japánban, gazdára talált ugyanis az ötmilliomodik példány is a konzolból.
A Wii-nek alig több, mint egy évre volt szüksége a fenti határ átlépéséhez, ráadásul legfőbb riválisa, a PlayStation 3 csak tisztes távolságból követi őt, a Sony masinája ugyanis csupán a kétmillió felé közelít.

A legjobban fogyó szoftvernek a szigetországban külön árusított Wii Sports bizonyult, amit minden második géptulaj megvásárolt, de mellette még három másik játéknak is sikerült egymillió felett teljesítenie.

A legjobban fogyó Wii játékok, Japán:

1. Wii Sports - 2,663,938
2. Wii Play - 2,139,084
3. Mario Party 8 - 1,153,648
4. Wii Fit - 1,113,626
5. Super Mario Galaxy - 843,961
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1230 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 23:34

Valakinek van eladó Metroid Prime és Metroid Prime 2: Echoes?
Vaterán néztem, nevetséges áron van 1-1 db, ANNYIT azért nekem nem ér, főleg, hogy 1. használt, 2. előző generációra készült. Azért mindennek van határa  :smoker:

#1231 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 18:22

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 15:45

WiiUK:
Milyen a RE4: Wii edition grafikailag? Persze, nekem sem ez az elsődleges, ezért is vettem Wii-t, de ha jól tudom, semmit sem változtattak az eredeti motoron, ami viszont 2005-ös.  :think:
(egyébként akárkihez szól a kérdés, akinek megvan a játék)

Rodney, nem tudok a grafikara semmi rosszat mondani, nekem tokeletesen megfelel  ;) es mivel mar regen nem kovetem a grafikus fejlodest igy nem tudom hogy milyen "evjarat" szintjen lehet. Amikor eloszor betettem es lattam elegedett voltam vele, sztem szep jatek meg a Wii grafikus szintjen is.
Megvettem a Resident Evil umbrella chronicles-t allat nagyon :respect: , tiszta jatekterem erzesed van amikor jatszol!!!
Az Alien Syndrome-t is megvettem mert 4-en is lehet jatszani, nem valami nagy eresztes de ha szereted a mufajt akkor el lehet vele szorakozni es tenyleg az erossege az hogy ha tobben vagytok es csak esznelkul akartok lovoldozni es fejleszteni a cuccaitokat akkor mindenkeppen jo idotoltesnek! :cool:
IBM T42, Nintendo Wii & an old Xbox

#1232 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 18:25

Idézet: thundermix - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 22:43

Ha uvegasztal van a kozelben vagy barmi ami megtorheti az infrat akkor is elofordul ilyesmi, tedd a sensor bar-t mashova es ha a tv-d uvegasztalon van akkor tegyel ra teritot...  ;)

#1233 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 19:06

Idézet: WiiUK - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 19:22

Rodney, nem tudok a grafikara semmi rosszat mondani, nekem tokeletesen megfelel  ;) es mivel mar regen nem kovetem a grafikus fejlodest igy nem tudom hogy milyen "evjarat" szintjen lehet. Amikor eloszor betettem es lattam elegedett voltam vele, sztem szep jatek meg a Wii grafikus szintjen is.
Megvettem a Resident Evil umbrella chronicles-t allat nagyon :respect: , tiszta jatekterem erzesed van amikor jatszol!!!
Az Alien Syndrome-t is megvettem mert 4-en is lehet jatszani, nem valami nagy eresztes de ha szereted a mufajt akkor el lehet vele szorakozni es tenyleg az erossege az hogy ha tobben vagytok es csak esznelkul akartok lovoldozni es fejleszteni a cuccaitokat akkor mindenkeppen jo idotoltesnek! :cool:

Már megvettem, nyomom, és tényleg olyan jó, mint leírtad. Mintha filmet nézne az ember. Azért meglesném 480p-ben, tuti szép. Ja, és sztori, para és "színészi játék" tekintetben a RE 4 MAGASAN VERI AKÁRMELYIK RE FILMET  :D

#1234 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 19:07

:oops:

Szerkesztette: Rodney 2008. 01. 28. 19:11 -kor

#1235 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 11:42

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 19:06

Már megvettem, nyomom, és tényleg olyan jó, mint leírtad. Mintha filmet nézne az ember. Azért meglesném 480p-ben, tuti szép. Ja, és sztori, para és "színészi játék" tekintetben a RE 4 MAGASAN VERI AKÁRMELYIK RE FILMET  :D

Sutemeny, a kovetkezo jatek amibe beinvesztalok a Metroid Prime lesz mostmar kivancsi vok ra nagyon, odakat zengesz rola :) A RE4-ben most kicsit megakadtam mert van egy ketrecekbe zart szorny ami mindig kizsirozza a szamat... nincs sok toltenyem es jelenleg idom sem volt hogy probalkozzam vele...ami kesik nem mulik though...  :cool:

#1236 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 12:01

Idézet: WiiUK - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 12:42

Sutemeny, a kovetkezo jatek amibe beinvesztalok a Metroid Prime lesz mostmar kivancsi vok ra nagyon, odakat zengesz rola :) A RE4-ben most kicsit megakadtam mert van egy ketrecekbe zart szorny ami mindig kizsirozza a szamat... nincs sok toltenyem es jelenleg idom sem volt hogy probalkozzam vele...ami kesik nem mulik though...  :cool:

Én is elakadtam kicsit, de még nagyon az elején, most szaladgálok Ashley-vel a kastélyban, és van 1 rész, ahol szegény mindig meghal... Nem olyan kemény, mint én  :D
Metroidról csak annyit, hogy ahogy befejeztem normal módban, már el is kezdtem veteran-on. Így, másodszorra végigjátszva is szinte ugyanazt az élményt nyújtja, max. annyit romlik az egész, hogy tudod: "Na most az a boss jön, akivel már múltkor is fél órán át tartott lenyomni"  :Đ Azt mondanom se kell, hogy ha veteran-on is kinyomtam, jön a hypermode nehézség, de az már elég kemény lehet; a veteran is izzaszt helyenként!

Szerkesztette: Rodney 2008. 01. 29. 12:03 -kor

#1237 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 12:44

Idézet: WiiUK - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 12:42

A RE4-ben most kicsit megakadtam mert van egy ketrecekbe zart szorny ami mindig kizsirozza a szamat... nincs sok toltenyem es jelenleg idom sem volt hogy probalkozzam vele...

spoiler
ha ua, mint a pc-s változatban, akkor: szétlövöd az egyik ajtó lakatját, kirohansz, a ketrec azon oldalán legyél, amelyik nem a kinyitott ajton van, mert utánad megy a szörny, legyilkolod a csuklyásokat, majd a rács védelme mögül lövöd a szörny hátán lévő izét  :Đ
spoiler

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1238 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 11:13

Idézet: gene - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 12:44

spoiler
ha ua, mint a pc-s változatban, akkor: szétlövöd az egyik ajtó lakatját, kirohansz, a ketrec azon oldalán legyél, amelyik nem a kinyitott ajton van, mert utánad megy a szörny, legyilkolod a csuklyásokat, majd a rács védelme mögül lövöd a szörny hátán lévő izét  :Đ
spoiler

kosz gene :) ezen a reszen mar tulvagyok. Jelenleg olyan ketreceken kell atmennem amelyek lognak egy szakadek felett sztem kb 4db van, es rohangalni kell ide oda hogy kinyissam az ajtot hogy atjussak a masikba de kozben valami torz "IT" felulrol zsirozza a szam, neha pedig beugrik a ketrecbe es olyankor szevasz loni kell mert kinyuvaszt... :) Sajnos nem tudom kizarni mert kiugrik a ketrec tetejen es atjon a masikba, probaltam mar Bazookaval is beletaposni a fejebe de az sem jelentett semmit eddig. :D

#1239 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 11:57

Idézet: WiiUK - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 12:13

kosz gene :) ezen a reszen mar tulvagyok. Jelenleg olyan ketreceken kell atmennem amelyek lognak egy szakadek felett sztem kb 4db van, es rohangalni kell ide oda hogy kinyissam az ajtot hogy atjussak a masikba de kozben valami torz "IT" felulrol zsirozza a szam, neha pedig beugrik a ketrecbe es olyankor szevasz loni kell mert kinyuvaszt... :) Sajnos nem tudom kizarni mert kiugrik a ketrec tetejen es atjon a masikba, probaltam mar Bazookaval is beletaposni a fejebe de az sem jelentett semmit eddig. :D

igen ismerős ez a hely, itt sajnos kell a sok munició  :(

#1240 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 31. 08:49

Idézet: gene - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 11:57

igen ismerős ez a hely, itt sajnos kell a sok munició  :(

Tegnap leultem es megcsinaltam, bar 4x kellett nekirugaszkodni ujra de sikerult! :cool:
Kozben tolom az Umbrella chronicles-is ott meg valami szornyet kell kiloni a napsutesre ami igen vertizzaszto... sztem megprobaljuk 2-jatekos modban mert egyedul kib*ott nehez!

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.