Idézet: juhanika - Dátum: 2010. 05. 04. 10:27
Jeeeehhhhh 
Én is wii vételt tervezek most! Esetleg valami oldalt vagy üzletet tudnátok ajánlani ahol olcsón hozzájutok, mert én 60 körül látom mindenhol
Esetleg ha használtan veszem akkor nem indulok hátrányból, tehát ha bekapcsolt működik akkor nincs vele probléma ugye tehát azt nem lehet lebannoltatni meg ilyenek?
Én is wii vételt tervezek most! Esetleg valami oldalt vagy üzletet tudnátok ajánlani ahol olcsón hozzájutok, mert én 60 körül látom mindenhol
Esetleg ha használtan veszem akkor nem indulok hátrányból, tehát ha bekapcsolt működik akkor nincs vele probléma ugye tehát azt nem lehet lebannoltatni meg ilyenek?
Lebannoltatni meg ilyenek? - ezt nem tudom hogy érted de ha esetleg arra gondoltál mint a telefonoknál hogy letiltják akkor ilyenről szó sincs.
Sok oldal van ahol Wii-t árulnak,meg vannak ilyen összehasonlító oldalak is. Azokat is érdemes átnézni + aztán vannak a nyereményjátékos oldalak,de azokra meg ugye várni kell...de ha nem egyből akarod megvenni akkor érdemes megpróbálni...tudod,próba-szerencse alapon.

Súgó
A téma zárva.