HWSW Informatikai Kerekasztal: CS:Source III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

CS:Source III.

#81 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:12

Hülye vagyok  :pokeas:

Benéztem, low-on volt a texture azért volt gyorsabb.  :omg:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#82 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:15

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 17:12

Hülye vagyok  :pokeas:

Benéztem, low-on volt a texture azért volt gyorsabb.  :omg:

Kis ügyi vagy :D
Amúgy megoldódott már az akadozás nálad?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#83 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 16:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 17:15

Kis ügyi vagy :D
Amúgy megoldódott már az akadozás nálad?

Nem, de kipróbálom hátha ettől jobb lesz. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#84 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:18

Mintha pöttyet jobb lenne egyébként. :)

Na felnézek dodozni kicsinység :)

Idézet

#85 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 17:26

Mellesleg ez a parancs lehet hogy megoldja diegho problémáját is, de ez csak spekuláció :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#86 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 19:28

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 18:26

Mellesleg ez a parancs lehet hogy megoldja diegho problémáját is, de ez csak spekuláció :D

Jaja, ki kell próbálni. Esetleg Diegho megpróbálhatnád a hangot mediumra tenni.

Idézet

#87 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 19:40

Egy :lama: kérdés:
Ha valamit beírok az autoexec.cfg-be, de nem válik be, akkor ha kiveszem belőle, akkor automatikusan visszaáll az előző állapot? Egy-két performance tweak-et próbálgatok most, de nem akarom elqrni a CS-t.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#88 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 19:40

csinálsz egy biztonsági mentést a config.cfg-ről, és kész.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#89 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 19:44

Köszi!
Úgy látom nem íródott bele semmi eddig. Ha valamit kitörlök a config.cfg-ből, akkor visszavált a default értékre?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#90 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 23:20

Hmm.

Nekem egy update óta HL2.exe hibával leáll.

Egész XP-t újratettem (amúgyis szutyok volt már).

Érdekes dolgokat mondtok .. nálam az fps 154-re nőtt 4x aniso / 4 x AA mellett a VGA Stress Test szerint. Előző rekord érték 148 körül mozgott.

De lehet, hogy csak a friss XP teszi. Nem tudom.

Amit észleltem, hogy nekem belépés után mindig csutkára kellett húznom a gammát, mert elfelejtette az előző koccra húzott értéket mindig. Most ez a mostani verzió megjegyzi, totál oké.

Viszont vagy 2 update-tel korábban előjött a "rángat" jelenség, miszerint mikor megyek futok rush-olok, egyszercsak iszonyatosat beakad a kép, de aztán megy tovább, mindezt persze bő 100fps felett, .. szerintem itt valamit nagyon elcsesztek a játékban, és rengetegen jelentenek hasonlót.

A másik a hitbox, hát az valami rémesen szar.

A harmadik a sokak által nem-érvényes vagy nem-működőnek titulált cl_smooth.

Ha értékét nullára állítom, sokkal jobban lövök - ellenben ha vmelyik játékos laggol, akkor én magam is beszaggatózom, alig birom eltalálni.

cl_smooth 1 esetén normál a helyzet, de itt már a hitbox nem ott van, mint 0-nál, szal én ezt ezért utálom.

cl_smooth 2 is lehet, legalábbis én próbáltam. Tökéletes a játék, lagnál sem ugrik meg az én saját képernyőm, csak éppen az ellenfelek előszeretettel "teleportálódnak" egyik helyről a másikra.

cl_smooth 0 esetén a valós szaggatásuk minden részletét látod, így a nagyjából valós (bár még így sem) hitbox-ot lövöd - és feltételezhetően találod el.

Szóval én spec. konkrétan érzem a 0 és 1 közötti különbséget, sőt, igen komoly a különbség, mondhatnám úgy is.
Om mani peme hung.

#91 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 23:44

Nekem most a rángatás csökkent ezzel a force akármivel, a hit reg viszont furcsa, volt olyan, hogy álló embert állva egy tár deserttel meg se karcoltam, meg olyan hogy guggoló ember mögött guggolva (érintő távolban) megtunkolom a fejét és kb tizedik golyónál adja a heccsátot, közbe lehetett hallani ahogy szuttyog (nem fejlövés hang, csak a végén) és 4 golyó 160 sebzés. Pedig mindnek a búrába kellett volna menni. Na mindegy legalább nem nagyon rángat már ezzel.

Idézet

#92 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 12:42

nekem volt olyan fagyás, hogy megyek (bárhol, nem számit egyedül vagyok-e a mapon, vagy 20-an vagyunk) és megakad, 2-3 mp(!)-ig, majd mikor visszatér az élet, akkor oldalt látom a fegyvereket mintha most vettem volna fela  földről (azaz sárga karakterek) de még a kést is, pisztolyt, gránátot, mindent. (kb mint amikor spawn-olsz)
a memória tulhajtása okozta. (cl 2.5 helyett cl3-nál nem csinál ilyeneket...)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#93 Felhasználó inaktív   Rosep 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 13:00

Ha van vki aki (nagyon) ért a PHP-hez, jelentkezzen pls mailbe.
Csináltam egy segédletet mapperkedéshez, és kéne hozzá egy keret, hogy fel lehessen rakni a netre. De ezt sztem csak PHP-vel lehet megoldani.

#94 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 14:26

Idézet: gemini - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 13:42

nekem volt olyan fagyás, hogy megyek (bárhol, nem számit egyedül vagyok-e a mapon, vagy 20-an vagyunk) és megakad, 2-3 mp(!)-ig, majd mikor visszatér az élet, akkor oldalt látom a fegyvereket mintha most vettem volna fela  földről (azaz sárga karakterek) de még a kést is, pisztolyt, gránátot, mindent. (kb mint amikor spawn-olsz)

Ilyet nekem akkor csinal mikor oltari nagy lag van. Pl mailt kuldenek a masik geprol, es meghuzza a netet, vagy hasonlok.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#95 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:02

UnknownFactor research :)

Angol tudással mindenképp érdemes megnézni ezt az postot a steampowereden. Sokmindent megmagyaráz.

Idézet

#96 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 18:46

Idézet: gemini - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 13:42

iet nekem is csinált :(
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#97 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 19:31

Du. egy haver unszolására kipróbáltam a CoD:UO-et multiban. Nem mondanám, hogy meggyőzött, de egy feature nagyon megtetszett. A kill cam. Halálod után az ellen szemszögéből megnézheted, hogy lőtt le. Van rá esély, hogy valamikor bekerül ez a dolog a CS-be?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#98 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 19:36

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 20:31

Du. egy haver unszolására kipróbáltam a CoD:UO-et multiban. Nem mondanám, hogy meggyőzött, de egy feature nagyon megtetszett. A kill cam. Halálod után az ellen szemszögéből megnézheted, hogy lőtt le. Van rá esély, hogy valamikor bekerül ez a dolog a CS-be?

Amig a valve az ilyen dodszarral, meg hasonlokkal foglalkozik, nemhiszem :( Sourcehoz a kurva mapokat nem kepesek megcsinalni, ez meg egy nagysagrendi fejlesztes lenne...
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#99 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 20:17

Idézet: Peetie - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 20:36

Amig a valve az ilyen dodszarral, meg hasonlokkal foglalkozik, nemhiszem :( Sourcehoz a kurva mapokat nem kepesek megcsinalni, ez meg egy nagysagrendi fejlesztes lenne...

Ne szarozzuk mán a DoD-ot azér. :rolleyes:

Idézet

#100 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 21:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. okt. 1., szombat - 19:02

UnknownFactor research :)

Angol tudással mindenképp érdemes megnézni ezt az postot a steampowereden. Sokmindent megmagyaráz.

Megmagyaráz, de még hogy :D
Itt az eredmény:
Kép
Azért ritkán megy ilyen jól, főleg, hogy "most tértem vissza" De nem is a frag a lényeges, hanem az, hogy úgy éreztem tényleg oda lövök, ahova akarok.
Ehhez kellett:
cl_smooth 0
cl_interpolate 1 (ez a default :) )
cl_interp 0.01

És nem éreztem úgy, hogy akadt, szaggatott volna.
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »