Húhhh, most találtam csak rá erre a fórumra ,Tök poén

A Jézuska, meg vásárlásaim eredménye (ügyesen kerestem ősszel... megérdemlem

)
Logitech G15

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Csak ugyanazt tudom mondani, mint a kolléga korábban, őrületesen jó... Minden programozható, kirakható az LCD-re, a zene irányitás fantasztikusan jó, de a sebesség, hőm, net kijelzés is nagyon jók... Az hogy MSN-ezni lehet a kis LCD-n játék közbe, vagy csak megkapni az üzeneteket, az meg maga a mámor. Sőt, a szimulátorokban amiket használok plusz dolgokat (vizhő, olajhő, gumik hőmérséklete stb.) ki lehet iratni rá, így olyan mint a valóságban, bizonyos adatokért le kell néznem, de ezek az adatok a rendes monitorra nem rakhatók ki!!!

Már majdnem mondanám hogy az év hardvere, ha nem vettem volna egy :
Logitech G25-ös kormányt ,régi nagy zsimulátoros vagyok, és ezt nem lehetett kihygani... ráadásul egy ügyetlen boltos miatt 60ért vettem... másnap mikor ugyanoda mentem a Billért, mondta, hoyg jól ráfaragott, emrt akkor még nem tudta, hogy 80ért adják a többi boltba
Fantasztikusan jó cucc, nagyon minőségi, és óriási élmény vele játszani, bár kétségtelen hogy nem olcsó. De amennyit én autózom, megéri... ha ezt rendesen vezetném, benzinbe 2-3 este alatt elmegy... és ez biztonságosabb is. (GT legends, GTR2, LFS, szal csak élethű cuccok)
Eleinte nehéz megszokni a 900 fokos kormányt, az ember nincs hozzászokva a sima 270 fokos kormányok után... Szal beletelt egy kis időbe, mire megszoktam... de imádom... Aki szeret szimulátorozni, annak kötelező
Aztán megleptem magamat egy North Sails Daytona 7.8 nm-es vászonnal, nemtom kinek mit mond, aki tudja milyen minőség, és maga a szörfözés mekkora élmény, annak kár is ecsetelnem. Tavaly bosszantott hogy nyáron nem elégszer volt elég szél, így most egy ilyen óriás majdnem 8 négyzetméteresre neveztem be. Remélem boldog szezonunk lesz együtt

De ő majd csak tavasztól lesz szolgálatba...

Júhh, de várom már !
És még egy kis apróság, (most persze egy jó ideig nem veszek semmit, mert minden pénzem elvertem)
Egy Oakley Half Jacket XLJ Polarized... Egy kedves fórumos társunktól vettem, a boltinál kedvezőbb áron

Ha vkit érdekel, csak ajánlani tudom, korrekt üzletfél.

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Erről meg nincs is mit mondani, hibátlan minőség, borzasztó jó optikájú kép, semmi torzitás, elég trendi, de nekem speciel tényleg a szemem védelmébe kelett ennyiért beruházni, mert nyáron elég sokat a vizen töltök (vitorlázás) és full protection kell. Ami egy picit zavar, hogy ez a legsötétitőseb lencséje, 9%-ig szűr, és ezért most nem annyira jó hordani, és nem is ajánlott. Persze nyáron amikor a szememet kiveri majd a nap, biztos frankó lesz. Szóval aki ilyesmin gondolkozik, az ha nem tűző napon akarja használni, az menjen 11-15%ig nyugodtan.
Huhh, de jó hogy itt az ember kibeszélheti a sok boldogságát

Mindenkinek nagyon boldog, és kütyükben, örömökben gazdag újévet kívánok!