Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 16:49
Hamár ugye csücsökkel olyan képeket tettetek be, amelyek ebben a topicban offtopicnak számítanak, mivel a képen ábrázolt eszköz feltételezhetően nincs a tulajdonotokban, és mindössze félmelni próbáltok vele, akkor ebbe az esetben hadd kérdezzek vissza:
1. Milyen alapon offolod a topicot?
2. Milyen alapon vagy felháborodva azzal a képpel kapcsolatban, amit te magad tettél be ?
Nem ártana ha bizonyos felhasználók, akik flémelni próbálnak, és offtopicolnak, előbb önkritikát gyakorolnának mielőtt, megpróbálnak okoskodni, meg kioktatni olyan felhasználókat akik rendesen fórumoznak.
hjajjanyám...
értem én, hogy fontosnak akarsz most látszani, de.
1. milyen alapon kötsz bele olyanba, amit nem neked írtam? (igen, ez egy tökéletesen idióta megjegyzés. pont mint a tied.)
2. akkor a gyengébbek kedvéért (igen, rád gondolok ilyenkor) leírom mégegyszer, kifejtve, hátha felfogod. (gondolatban itt előkerül pár kifejezés, úgyismint pusztába kiáltott szó, illetve falra hányt borsó)
nem azzal van a baj, hogy az én képemet idézed vissza, hanem azzal, hogy az összeset. még az offtopik képeket is ráadásul. így elmondhatjuk, hogy te is ugyanúgy offolsz
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
anyway. azért zavaró, mert egy átlagos, 4:3 méretarányú kép függőlegesen elfoglal 525 képpontot, ami egy mai átlag monitor függőleges felbontásának hozzávetőlegesen egyketted része, hétköznapian szólva kábé a fele. (ugyeugye, én is tudok úgy írni, mint az állami hivatalok, nem csak te), és mivel ide többnyire nem gyengeelméjűek járnak (itt inkább ki is hagyom a zárójeles részt), felesleges az egész képet megismételni, elég csak egy reá mutató linket bent hagyni, amivel könnyen megtekinthető görgetés nélkül a fentebb említett kép (bikkfanyelv rulez

).
ha viszont mindenki visszaidézne minden képet, akkor a topikok csupán végeláthatatlan szkrollozásból állnának, ami kevéssé kívánatos, tekintve, hogy aki akar, simán visszagurigázik az eredeti képhez, illetve rákattint az előző bekezdésben vázolt linkre. (ha nagy leszek, hivatali levelező leszek

ajánlom neked is, sikered lenne). hozzáteszem, nem én vagyok az első, aki ezt kéri. mástúl is kértük, egy lényeges különbség volt, a többiek általában megértették... (meg sem merem említeni, hogy a hosszabb szövegek idézése helyett is célszerű lehet vágni az idézetből, de ez már majdnem középfokú tananyag, nem akarom forszírozni, nem szabad senkit túlterhelni
ugyebár)
javaslatom a következő: nem ártana, ha bizonyos magukat szentnek, tévedhetetlennek, fontosnak, okosnak és szépnek képzelő fórumozók nem vennének mindent halálosan komolyan, ad absurdum magukon is tudnának nevetni.
másképp fogalmazva:
nem kéne ennyire belefeszülni az életbe bzmg.
már csak azért sem, mert így nem leszel hosszú életű. mármint nem csak fórumon, az életben sem :Đ
nna. lehet menni megsértődni és írni az azonnali intézkedésekbe, hogy itten aljas indokból különös kegyetlenséggel elkövetett személyeskedés esete forog fenn, és ez bánCSa a kicsi lelkedet
ps. ma este az after music clubban bob marley emlékest van, szerintem rád férne egy kis lazulás
szerk: lendületből írva néha kimarad egy-egy szó
Szerkesztette: qnadam 2008. 02. 16. 18:43 -kor