Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 5., szerda - 13:05
Igazad van, csak HW, és SW legyen a topicban, ahogy az elején is indult.
Az elején még magam sem gondoltam, hogy ennyire sikeres lesz a topic, ezért akkor nem szóltam a kutyakaja meg hasonló postok miatt, ( ha visszaolvassátok a legelső hozzászólásokat többen csak negatív véleményüknek adtak hangot, amit szerencsére a többség nem vett figyelembe ) de most már tényleg legyenek mellőzve a hasonló a témába nem illő postok beküldése.
Mindenki tartsa magát a nyitóposthoz lehetőleg.
A Hardware kategória elég tág, mert szerintem beletartozhat a mobiltelefon vagy az ahhoz való headset is, sőt az LCD TV, illetve Plasma TV is, de pl szerintem a normál katódsugaras tévé nem igazán hardware, ugyanígy nem a kazettás magnó. A lényeg, hogy digitális eszközöknek van szánva ez a topic, illetve olyan dolgoknak amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a digitális világhoz. Jó ötletnek tartom hogyha valaki vásárol egy szakkönyvet - mintahogyan azt fentebb valaki említette -, hogy itt beszélhessen róla. Sajnos mivel a toalett papírt is volt már aki berakta , ezért fontos lenne hangsúlyozni, hogy bizonyos értékhatár alatt ne tegyetek be termékeket a topicba. Mire is gondolok? Ne tegyetek be monitortörlő kendőt pl, vagy hasonló párszáz ft os mindennapi kelléket.
Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 03. 07. 02:31 -kor