Sziasztok!
A kerékpár nagyon gengszter
Az enyém leendő anyósoméknál pihen, jó lenne kihozni majd. Az egy elég egyszerű Magellan Crater, 2006-os kiadás azt hiszem. De jól esne már újra tekerni rajta.
A legújabb szerzeményem olyan HW, ami az én hardware-emet védi, egy tavaszi kabát. Fekete-szürke színű, de inkább amolyan antracit-szürke szerintem. Képet csak más színűt találtam róla, de
ilyen lett.
Idézet
FABRICS:
PROOF® 938
A full, dull 30 Denier, 2-layer low profile ripstop fabric,
extremely soft hand. DWR (Durable Water Resistance) treated and quick drying.
Water & windproof.
Face material: 100% polyester micro
Laminate: Polyurethane hydrophilic membrane
Performance: Hydrostatic head – 20,000 mm, M/P Inverted
cup method – 20,000 g
Weight: 80 g/m2.
PROOF® 939
A 2-layer oxford constructed reinforcement fabric with
excellent abrasion performance. Wind & waterproof with
a DWR treated surface.
Face material: 100% polyamide
Laminate: Polyurethane hydrophilic membrane
Performance: Hydrostatic head – 20,000 mm, M/P Inverted
cup method – 20,000 g
Weight: 123 g/m2.
Vannak ennél sokkal jobbak is, de hát vannak nálam sokkal jobban kereső emberek is, akik azokat meg tudják venni. Én most ennek is örülök, mivel a télikabát kezd meleg lenni. Az esőre való tekintettel pedig (itt nem tréfál az eső és gyakran esik) muszáj volt valami olyasmit venni, ami szél- és vízálló. Ez közvetlenül a Gore-Tex alatti fokozat.
Belül van benne háló, hogy ingben sem izzadjak mint egy kanadai favágó. A kapucnit 3-féleképpen lehet állítani. Ráadásul van egy kis "eresz" rajta, ami nagyon jó dolog, mert így nem a szemembe csöpög a víz amikor nagyon esik. Van rajta Napoleon-zseb elöl, ebbe tudom tenni a belépőkártyámat és bérletet. Két zseb oldalt, ide mehet a kulcs, rágó és zsepi. Belül mindkét oldalon van belső zseb, ebbe mehet a vizibusz menetrendje és a térképem.
Eddig tetszik
Üdv!
.
.
.