Idézet: ReeChee - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 9:42
Jah, 160 meg kitudja mennyi, pont olyan mint a számítógép.
Én Savage 4,6 SS-t vettem, távirányító és szervók nélkül 130-ért. (az SS-t neked kell összerakni 400 alkatrészből!)
Namost mire készlett, meg mire megtanultuk a tanulópénzeket, meg mostmár elment a szezon lassan (kb 7 liter nitrót ment), szóval most tartok kb 260.000 forintnál, és bőven lenne még költenivaló.
De!, mire elindult a gép, a 130-ból kb 230 lett... Ahozképest az azóta költött másik 30.000 forint nem etvasz.. (távirányító, szervók, akkumulátorok és töltőjük, üzem és kenőanyagok, ragasztók és zsírok... blablabla, szerszámok

)
Jó móka a Savage, de azt szoktam mondani hogy: "nehéz, büdös, drága és sokat kell vele törődni, de így is szeretjük..."
hehe

na ezért nem vettem SS-t. az összerakással nincs baj, az 1:1 autómat is én raktam össze, csak az ára zavar. eddig nem költöttem rá üzemanyagon kívül, és köszöni jólvan, jól megy, igaz éhes szokott lenni
Látom vettél gyertyát. jah, azt is kéne lassan.. jön a tél, menni kell a hóba csapatni. 4es gyertya meg nem a legjobb megoldás oda.
ja, meg egy izzító-tőltő is kéne. hol lehet külön kapni? modell&hobbyba rendesen megkavartak, együtt sem lehet és külön meg csak az izzitót.(eurocenterben voltam) A Lehel úton remélem lesz..

30%ossal játszol?? vagy ez csak a kép? kaptam az autohoz 2L 25%ost, ezzel se nagyon akarom még hajtani a zsir uj mocit.. egyelőre 20assal használom. még egy litert minimum.(az kb a ma este meg a holnap délelőttnek a fele idejénél fog elfogyni, akkor jön a maradék 2L 25%os

)