HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 06. 18:08

Báh zufós sorozatokról jut eszembe!

Nem látta valaki a Célpont a föld címűt? Nem is biztos, hogy ez a neve. 2-3 éve vetítették az retekklubbon késő éjszakánént. Vadi új volt és angol. Remek történet (2 fajta ufó, egy normál emberbarát, meg egy mindenevő N dimenziós half lifeos), meg jó szereplők. Pl. játszott benne Fred Ward, aki szerintem többre érdemes mint amire vitte. Szóval az jó emlék. Ráadásul rossz vége van! Muhaha.

#122 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:00

Idézet: Capri - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 19:08

Nem látta valaki a Célpont a föld címűt? Nem is biztos, hogy ez a neve. 2-3 éve vetítették az retekklubbon késő éjszakánént. Vadi új volt és angol. Remek történet (2 fajta ufó, egy normál emberbarát, meg egy mindenevő N dimenziós half lifeos), meg jó szereplők. Pl. játszott benne Fred Ward, aki szerintem többre érdemes mint amire vitte. Szóval az jó emlék. Ráadásul rossz vége van! Muhaha.

en neztem. :cool: nekemis tetszett ,de mar nem nagyon emlexem milyen is volt. az ilyen "minisorozat" volt ha jol emlexem mert nem sok resze volt.. :think: 6 resz talan...? :confused:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#123 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:17

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 17:42

Volt egy sorozat, nem emlékszem a címére, talán valakinek beugrik. Ha jól emlékszem arról szólt, hogy elindultak űrhajóval valami távoli bolygó felé, és 60 vagy valami ilyesmi évig tart az út, valami ilyesmi. Nem emlékszem csak ennyire, semmi többre. Valamikor régen ment magyar tv-ben, nem tudom milyen régen, nagyon régen. Még az x-akták előtt.

senkinek sem ugrik be?

#124 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 19:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 20:17

senkinek sem ugrik be?

hat, eleg keves info. :rolleyes: nekem sajna nem ugrott be ezekbol semmi.  :(
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#125 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 20:25

Amiket nézek (BBC Prime):

korábban:
Black Adder :up:
Fawlty Towers :Đ
Michael Parkinson Show

mostanában:
Keeping Up Appearances
Top Gear Xtra 2004/2005  :pokeas2:  :nevet:
"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#126 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 20:40

Idézet: Capri - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 19:08

Nem látta valaki a Célpont a föld címűt? Nem is biztos, hogy ez a neve. 2-3 éve vetítették az retekklubbon késő éjszakánént.

Annal joval regebben adtak (>5eve), meg asszem a kiralyi vetitette anno.

#127 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 22:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 18:17

senkinek sem ugrik be?

Nekem rémlik valami kevés. Annyi ugrik, be (talán keverem valamivel), hogy valamiért a galaxis egy távoli zugába vetődtek és most megpróbálnak visszajutni a földre. Közben meg sok fura dolog történik velük. De biztos nem az Androméda vagy mi az Herkulessel! :D

#128 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 22:47

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 21:40

Annal joval regebben adtak (>5eve), meg asszem a kiralyi vetitette anno.

enis rtl klubbon lattam ezt az angol sci-fit. ami persze nem zarja ki hogy mashol is mehetett mar elotte. :smoker:

#129 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 09:23

Bones egesz korrekt sorozatnak tunik, az elso 3 reszbol mar 2-hoz van felirat.  Csontokbol, emberi maradvanyokbol nyomozos, kicsit CSI-s beutesu, David "Angel" Boreanazzal a foszerepben. :up:

Kép

Szerkesztette: ^Sunrise^ 2005. 10. 07. 09:25 -kor

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#130 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 15:20

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 22:39

Többek között ezért nálam az No1 a Babylon 5. Öt évad, de végig látszik, hogy egy zárt történetre épül az egész, már a pilotban is vannak olyan jelenetek, amik a harmadik évadban kapnak értelmet.  :respect:

Jah, a második kedvenc a Firefly. Minden scifi-rajongónak kötelező!  :cool:

http://www.imdb.com/title/tt0379786/

Igen jol kezdett a Serenity, nem semmi a 8.6-os index, 12000 szavazat utan. Pedig a sorozat nem jott be az amiknak. Fene se erti oket... :lama: :think:  :confused:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#131 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 16:26

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. okt. 7., péntek - 16:20

http://www.imdb.com/title/tt0379786/

Igen jol kezdett a Serenity, nem semmi a 8.6-os index, 12000 szavazat utan. Pedig a sorozat nem jott be az amiknak. Fene se erti oket... :lama: :think:  :confused:

Szvsz azért, mert annyira más, mint amihez szokva vannak (még ha ez pozitív is), hogy nem vette be a gyomruk. Pedig a karakterek nagyon el vannak találva, élnek.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#132 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 16:35

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 20:41

hat, eleg keves info. :rolleyes: nekem sajna nem ugrott be ezekbol semmi.  :(

Szokásos sztori, el fog pusztulni a föld, és keresni kell egy kolonizálható bolygót az emberiségnek. Van is egy kiszemelt, ide szeretnének eljutni, valami új fejlesztésű csodahajóval. Ők lennének az első hullám, hogy feltérképezzék a bolygót és megnézzék, hogy valóban alkalmas e. És a hosszú útra tekintettel, direkt fiatalokból válogatják össze a legénységet. Egyedül a kapitány idősebb, így ő eleve vissza sem térhet élve. Ennyire emlékszem, úgy 10 éve adhatták (több lehet, kevesebb biztos nem), még a kereskedelmi tv-k korszaka előtt.

#133 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 16:45

Idézet: Capri - Dátum: 2005. okt. 6., csütörtök - 23:41

Nekem rémlik valami kevés. Annyi ugrik, be (talán keverem valamivel), hogy valamiért a galaxis egy távoli zugába vetődtek és most megpróbálnak visszajutni a földre. Közben meg sok fura dolog történik velük. De biztos nem az Androméda vagy mi az Herkulessel! :D

Az a Star Trek Voyager. Szerintem Mumia nem erre gondol.

Jah, és Prison Break tényleg nagyon jó, ajánlom mindenkinek! Valahol elhangzik valami olyan, hogy a szökés csak a kezdet, tehát lehet még itt második évad :)
A másik amit mostanság nézek a Firefly... kár hogy félbehagyták :(

Amit viszont nem tudok megérteni, azok a mindenféle viccesnek szánt idétlenkedések, mint pl South Park meg jóbarátok. Egy firefly részen messze többet lehet nevetni, mint ezeken...

#134 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 07. 16:49

Érdekes egy humorod lehet, ha egy scifin többet nevetsz :D

#135 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 01:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. Oct. 7., Friday - 17:35

Szokásos sztori, el fog pusztulni a föld, és keresni kell egy kolonizálható bolygót az emberiségnek. Van is egy kiszemelt, ide szeretnének eljutni, valami új fejlesztésű csodahajóval. Ők lennének az első hullám, hogy feltérképezzék a bolygót és megnézzék, hogy valóban alkalmas e. És a hosszú útra tekintettel, direkt fiatalokból válogatják össze a legénységet. Egyedül a kapitány idősebb, így ő eleve vissza sem térhet élve. Ennyire emlékszem, úgy 10 éve adhatták (több lehet, kevesebb biztos nem), még a kereskedelmi tv-k korszaka előtt.

hmm.. valami igy mar nekem is remlik  :think: , (legalabbis ez a "fiatalokat kuldenek" dolog.) de meg mindig nemtom mi lehet ez. biztos sorozat volt? es arra emlexel, hogy akkoriban ez regi sorozat volt vagy viszonylag uj!? tehat pl, sok szamitogepes animacio volt-e benne, stb. gondolom akkor tv1,tv2, esetleg a3, tv3 jatszhat csak...meg duna tv.

#136 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 06:05

Tegnap volt Lost az RTLn..eléggé jó volt. Szerintem most kezd csak igazán beindulni a sorozat.  :respect:
JóSebesség

#137 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 06:40

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 7:05

Tegnap volt Lost az RTLn..eléggé jó volt. Szerintem most kezd csak igazán beindulni a sorozat.  :respect:

Ez a magyar szinkron szönyű az eredeti angol után... :(

#138 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 22:03

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 2:11

hmm.. valami igy mar nekem is remlik  :think: , (legalabbis ez a "fiatalokat kuldenek" dolog.) de meg mindig nemtom mi lehet ez. biztos sorozat volt? es arra emlexel, hogy akkoriban ez regi sorozat volt vagy viszonylag uj!? tehat pl, sok szamitogepes animacio volt-e benne, stb. gondolom akkor tv1,tv2, esetleg a3, tv3 jatszhat csak...meg duna tv.

Ha emlékeznék többre leírnám. Szerintem a királyi tv-n ment. TV3 Milleniumot meg Végtelen határokat adta, amit néztem rajta.

Ami még rémlik, hogy kék egyenruhájuk volt :) Nem emlékszem a történetre, mintha valami olyasmi derengene, hogy a kapitány már egy korai részben meghal, de ez nem biztos, nagyon homályos, lehet valami mással keverem.

Ha nem kérdezted volna, akkor eszembe sem jut, hogy esetleg nem sorozat volt, de ekkorát csaknem tévedhetek.  :think: Az biztos, hogy az x-aktáknál korábban adták.

#139 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 08. 22:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. Oct. 8., Saturday - 23:03

Ha emlékeznék többre leírnám. Szerintem a királyi tv-n ment. TV3 Milleniumot meg Végtelen határokat adta, amit néztem rajta.

Ami még rémlik, hogy kék egyenruhájuk volt :) Nem emlékszem a történetre, mintha valami olyasmi derengene, hogy a kapitány már egy korai részben meghal, de ez nem biztos, nagyon homályos, lehet valami mással keverem.

Ha nem kérdezted volna, akkor eszembe sem jut, hogy esetleg nem sorozat volt, de ekkorát csaknem tévedhetek.  :think: Az biztos, hogy az x-aktáknál korábban adták.

igazabol nemtom hogy ezt igy megtudjuk e valaha.  :rolleyes: de kezdetnek sztem nezz ide http://www.scifi2k.c.../tv_series.html itt egy csomo scifi sorozat cime van leirva. hatha beugrik. bar a magyar cimek neha igen bena forditasok szoktak lenni... meg ez eleve csak angolul van. de talan ha atnezed lehet tobbet tudnal meg belole. :think: szerencsere az evek fel vannak tuntetve. :up:

#140 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 08. 23:00

Ma már nemhogy sorozatot, hanem szinte semmilyen tv műsort sem nézek, legfeljebb a dvd tékából veszek ki néha egy-egy filmet. ;)
De régebben azért volt jó néhány sorozat, amit néztem; ami így este eszembe jut - a teljesség igénye nélkül:

Vasárnap reggeli ifjúsági sorozatok:
- Lakótelepi gyerekek
- Időlabirintus
- A hetedik út titka
- Gemini faktor
- Benji

Jó öreg magyar sorozatok:
- Bors máté
- Tenkes kapitánya
- Linda
- Angyalbörben
- Privátkopó

Amikor még csak kedden este volt (leginkább cseh) sorozat az m1-en:
- Kórház a város szélén
- Mentők
- Nők a pult mögött
- Szerencselovag (???)
- Surda

Háborús sorozatok:
- Négy páncélos és egy kutya
- A halál archívuma

Családtörténetek, szappanoperák:
- Onedin család
- Forsyte saga
- Klinika
- Guldenburgok öröksége
- Chateauvalloni polgárok (???)
- Örvény (???)
- Isaura
- Kisasszony
- Szomszédok

Krimik:
- Angyal
- Minden lében két kanál
- Derrick
- Tetthely
- Kojak
- Starsky és Hutch
- Colombo
- San Fransisco utcáin
- T.J. Hooker
- Poirot (David Suchet-féle!)
- Sherlock Holmes (Jeremy Brett-féle!)

S, ami még eszembe jutott:
- Fekete álarc
- Nem kell mindig kaviár
- Orion
- Alfa holdbázis
- Dr. Who
- Polip
- Kung-fu
- Magnum
- Twinpeaks
- X-akták
- Vészhelyzet
- Profiler

Üdv: scaurus

Szerkesztette: scaurus 2005. 10. 08. 23:19 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.