HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 12. 21:35

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 11:56

Ez nagyon jó volt! Ebben játszott Michael Madsen ugye?

Igen.  :)
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#202 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 12. 21:52

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 19:00

nem hittem hogy valakinek rajtam kívűl tetszik . :D

Nekem is teccik... (hüle Alonso) :reklamacio:  :D  ;)

Szerkesztette: Csücsök 2005. 10. 12. 21:53 -kor

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#203 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 20:16

Most neztem meg az Alias 4. evadjanak utolso 1-2 reszet, hat ugy fejezodik be, mintha izombol pofanbactak volna egy spajszerrel. De komolyan. Ennyire durva sorozatveget meg eletemben nem lattam. Lost ehhez kepest kismiska, pedig az is eleg kemeny volt.       

Meg jo, hogy elindult az 5. evad. :respect:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#204 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 21:17

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 17:00

STAR TREK - számomra örök kedvenc, különösen a TNG

ÉN csak az original részeket néztem, viszonylag rendszeresen, amikor TV3 adta 97-98 körül. A többi sorozatot sosem láttam, egy-két elcsípett epizódon kívül. Viszont a mozifilmek egytől egyig tetszettek. Úgyhogy ha végzek az X-aktákkal, már be van tárazva a teljes TNG sorozat :D

Idézet

X-Akták - nagyon bejön, minden részt láttam, bár furcsa volt, mikor Mulder nem játszott benne

Én tavaly kezdtem el nézni az első évadtól kezdve, most tartok az utolsó évad közepén. Volt egy két gyengébben sikerült éved, de a többi nagyon jó. Főleg a 6-7. évad az amiben hemzsegnek a gyenge részek.

Az nekem is fura volt, amikor mulder nem játszott, de amit nagyon hiányoltam ill. tetszett volna, az ha Mulder és Dougett együtt dolgoztak volna :) Bár nem tudom mi a vége, lehet még lesz ilyen? Ne mond el :D

Idézet

Végtelen határok - bizonyos tekintben jobb, mint a X-akták. Erdekes, csattanós (általában negativ végkifejlettel) befejezésű. Kár, hogy egy kereskedelmi adó sem vállalja fel a TV3 óta. :(

A TV2 átvette rögtön a TV3 halála után. De rövid úton áttették Szerda éjszakára a sorozatot, akkor pedig már nem tudtam fennmaradni, hogy nézzem. Egy idő után le is vették műsorról.

Idézet

Sliders - jó alapötlet, jó szinészek. Bár nekem igazán addig tetszett mig a prof játszott benne.

Igen, nekem is azok a részek tetszettek inkább, bár már olyan régen volt, szerintem ha most megnéznék egy epizódot azt mondanám mi ez a szar :D

Idézet

Magnum - jó, mozgalmas, sok humor. Aztán a sorozat a vége fele kifulladt, erőltetett lett.

Néha néha egy-egy részt láttam, amikor éppen elcsíptem tv-ben. De azok általában le tudtak kötni, és ezt kevés sorozat mondhatja el magáról.

Idézet

Rém rendes - nem szeretem álatalában a műröhögős sorozatokat, de ez nagyon bejön.

Nekem ez az ami eröltetett, még egy mosolyt sem tudott egyetlen epizódja sem kicsikarni belőlem, egyszerűen nem vagyok vevő erre az agyoneröltetett klissékkel telepakolt humorra. Ugyanígy vélekedem a Jóbarátokról is.

A többi felsorolt sorozatot sosem néztem egyetlen részét sem. Ill de kiskoromban faltam a Knight Ridert, Macgyvert, meg A-TEam-et de ezek inkább gyerekesek voltak, most kényszeríteni nem tudnának, hogy végignézzek belőlük egy részt is.

#205 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 21:21

Magnumról csak annyit, h 8-10 éve még nem volt rossz, sőt még tetszett is... de ha ma meg kéne néznem, sírva futnék ki a világból :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#206 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 21:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 19:00

nem hittem hogy valakinek rajtam kívűl tetszik . :D

Hajjajj főleg a néni :D (Andrea vagyis Carina Wiese)

De komolyra fordítva az elején még nagyon tetszett. De aztán már unalmassá vált, hogy minden rész ugyanúgy zajlik le: Az elején összetörünk egy csomó autót, aztán jön egy kis nyomozgatás, majd a vége egy autós üldözés :D

#207 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 21:27

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 22:21

Magnumról csak annyit, h 8-10 éve még nem volt rossz, sőt még tetszett is... de ha ma meg kéne néznem, sírva futnék ki a világból :p

Ilyen még a Baywatch is. :D

#208 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 21:30

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 22:27

Ilyen még a Baywatch is. :D

az még inkább elviselhető :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#209 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 12:46

A kovetkezo sorozatokbol neztem meg a bevezeto, elso reszeket:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Hat ez eleg kegyetlen sorozat. :D Fiatal ozvegy 2 gyermekes anyuka fuvet arul az atlagosan atlagos amcsi kisvarosban. Erdekesen humoros film, de jo. :Đ

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Earl (Jason Lee) a foszereplo aki elhatarozta, hogy megjavul, mivel az elete romokban (2 gyereke van, de egyik sem az ove, elutotte egy auto miutan lekapart egy 100000$-os sorsjegyet, felesege elhagyta, stb.). Listat keszit a buneiert es nekiall helyrehozni oket, tobb-kevesebb sikerrel.... Jopofa sorozat. :)

Kép

How I Met Your Mother - Jobaratok-szeru rohogos sitcom, kicsit atlagos, de meg akar kisulhet belole vmi.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#210 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 15. 15:45

Volt egy Northwood c. tinisorozat is a 90' évek elején!
Az egyik fő konfliktus forrás az volt, hogy a jólszituált, jólnevelt, jóképű, azaz lányos-anyák-álma-típusú főhős srác autóbaleset miatt tolókocsiba kényszerül...
Úgy emlékszem, összességében nem volt rossz.

Az IMDb-én itt: http://www.imdb.com/title/tt0101157/

Üdv: scaurus
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#211 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 16:24

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 22:35

Igen.  :)

Vengeance Unlimited  ;)

#212 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 19:56

Idézet: scaurus - Dátum: 2005. okt. 15., szombat - 16:45

Volt egy Northwood c. tinisorozat is a 90' évek elején!
Az egyik fő konfliktus forrás az volt, hogy a jólszituált, jólnevelt, jóképű, azaz lányos-anyák-álma-típusú főhős srác autóbaleset miatt tolókocsiba kényszerül...
Úgy emlékszem, összességében nem volt rossz.

Az IMDb-én itt: http://www.imdb.com/title/tt0101157/

Üdv: scaurus

Erre én is emlékszem, de az a fiú és lány akik baleset szenvednek (ebből a fiú kerül tolószékbe), a baleset után szétválnak, és a fiú olyan egyetemre megy ahol tolószékesek is járnak.
Amúgy kanadai sorozat volt, nekem tetszett!

MÁS:

Sohasem gondoltam volna, hogy olyan sorozatok is bekerülnek, amelyek - hogy is mondjam - eléggé furcsák ...

Cool - L - leszbikus sorozat - kell ez egyátalán valakinek?  :omg:

#213 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 19:19

Nem elfelejteni!

22:10, Hétfő (október 17.), Cool

Végtelen határok
(The Outer Limits)
Homokkirályok 2.

Az epizód ismertetése: Dr. Simon Kress, a tudós egy napon arra ébred, hogy ő az ura a Homokkirályok kolóniájának. Ezek olyan lények, akik a Marsról származnak, úgy néznek ki, mint a rovarok, ám az intelligenciájuk magasan túlszárnyalja az emberét.

#214 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 20:49

Idézet: Cilinder - Dátum: 2005. Oct. 17., Monday - 20:19

Nem elfelejteni!

22:10, Hétfő (október 17.), Cool

Végtelen határok
(The Outer Limits)
Homokkirályok 2.

Az epizód ismertetése: Dr. Simon Kress, a tudós egy napon arra ébred, hogy ő az ura a Homokkirályok kolóniájának. Ezek olyan lények, akik a Marsról származnak, úgy néznek ki, mint a rovarok, ám az intelligenciájuk magasan túlszárnyalja az emberét.

azthittem az elos resze lesz most.  :rolleyes: na mindegy. ezenkivul ugyis lesz meg 152 resz.  :D akkor kb. 3 evig fog menni? :confused:

ez a penzert barmi ami most megy a coolon annyira szanalmas. mit megnem tesznek az emberek par dollarert. (pl 30 dollar, ~ 4-5000ft koruli osszegekert). nemis nezem tovabb mert egy nagy marhasag, az emberek orjongenek korbe-korbe.. :(  szanalmas. :omg:  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#215 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 17. 22:10

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 17., hétfő - 21:49

azthittem az elos resze lesz most.  :rolleyes: na mindegy. ezenkivul ugyis lesz meg 152 resz.  :D akkor kb. 3 evig fog menni?   :confused:

ez a penzert barmi ami most megy a coolon annyira szanalmas. mit megnem tesznek az emberek par dollarert. (pl 30 dollar, ~ 4-5000ft koruli osszegekert). nemis nezem tovabb mert egy nagy marhasag, az emberek orjongenek korbe-korbe.. :(  szanalmas. :omg:  :D

Hát. az igencsak gáz volt, ahogy ezt leadták.
Se a felvezető, se stáblista, se hogy az előző rész tartalma.
Na, mindegy. Az ember ne várjon semmit az RTL Klub kistestvérétől.

A történet maga, az igencsak jó volt, kár, hogy a teljesen a leendő valósaágot tükrözi.

#216 Felhasználó inaktív   szabiii 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 12:03

X-Akták utáni a legjobb sorozat, amit eddig láttam (lehet írtátok már):

Sírhant Művek - Six Feet Under

Kép
http://www.hbo.com/sixfeetunder/
port.hu infók

folyamatos drámaszituk (a halál ugye eleve az), ebből fakadó komédiába illő helyzetek, emberi sorsok, képtelen, vicces helyzetek stílusasan arcodba öntve, olyan beszólások, hogy az agyam némelynél gyors zakotálsba kezd (továbbgondolom a hallottat) midez csipetnyi, nem otromba szexszel megfűszerezve. de az erotika része is inkább gondolkodtató, ösztöneket előcsaló módon ér el hozzád.

zene kiváló, történet szintén, kivitelezés első osztály, színészi teljesítmény felső-középkategória, sz'al 10-ből 9,5, de inkább 10 pont.
ha jól olvastam idén nyáron befejezték a forgatást. sajnálnám, ha így lenne.
'/###############:"  ~  ' ":################'
/,  .   .   .   .    .  .   .;  ~    ~   ~  ;   '"##########.:
Í@@@@@@@@@@; .   ~  ~   ~ ,    .    .   .    .   .  .:
I@@@@@@@@@@@@.   ~   ,@@@@@@@@@@@@@.
A kormány súlyosan károsítja az Ön és környezetében élők egészségét!

#217 Felhasználó inaktív   Lance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 19:57

Hi
Nem tudjátok hogy a már fentebb említett igazságosztó/ Vengeance Unlimited című sorozatot honnan lehet megszerezni?

#218 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 18. 22:09

Idézet: szabiii - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 13:03

X-Akták utáni a legjobb sorozat, amit eddig láttam (lehet írtátok már):

Sírhant Művek - Six Feet Under
...

Én is szerettem, sajnos érzésem szerint a végére kicsit kifulladt a sorozat. :(

#219 Felhasználó inaktív   dreaman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 22. 13:06

Sziasztok!
Tudtok olyan linkeket mondani ahonnan valamilyen részeket tudok letölteni? Mindegy milyen csak legyen. Köszi előre is

#220 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 22. 15:29

Idézet: dreaman - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 14:06

Sziasztok!
Tudtok olyan linkeket mondani ahonnan valamilyen részeket tudok letölteni? Mindegy milyen csak legyen. Köszi előre is

ne légy ilyen válogatós :D
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »