HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 07. 07:18

Idézet: Necros - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 22:39

Szerintem csak másabb, felpörögnek majd itt is a dolgok, csak el kell indítani valahogy a menekülést.

Nekem nem a pörgősségével van a bajom, hanem a logikai bakugrásokkal. :)

De legyen igazad, és a negyedik rész nyűgözzön le mindannyiunkat! :up:  :cool:

#2022 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 07. 08:18

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 23:20

BTW...

Hol tudom megnézni a mai részt?  :think:  A válogatott meccset néztem, s a videón a Született Feleség-eket rögzítettem, mert hát azt régebben kezdtem követni.

:confused:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2023 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 08:24

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 6:49

A hülyék beszüntették  :mad:

Jah, bár az utolsó 3 rész annyira gáz volt, hogy vakartam a falat, szóval így utólag nem is bánom.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2024 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 08:49

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 9:18

:confused:

Vagy leszeded torrentről vagy vársz jövő nyárig, amíg megismétlik. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2025 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 09:58

Al Bundy Pesten: hatásszünet a vicc után

Kép
Kép
Kép
Kép

Nagy kedvencem az eredeti, de mivel abbol nem keszul uj resz - es mar az osszes megvan ;) - varom a magyar valtozatot... csak attol felek, hogy ezt a balf*** tv2 kesziti, ok pedig az aranybol is kepesek szart csinalni. Sok veszteni valonk nincs, ha nem jo, akkor majd nezzuk tovabb az eredetit.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2026 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 11:19

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 10:58

Nagy kedvencem az eredeti, de mivel abbol nem keszul uj resz - es mar az osszes megvan ;) - varom a magyar valtozatot... csak attol felek, hogy ezt a balf*** tv2 kesziti, ok pedig az aranybol is kepesek szart csinalni. Sok veszteni valonk nincs, ha nem jo, akkor majd nezzuk tovabb az eredetit.

Samott

Majd ne felejtsd el megírni, hogy hány perc után kapcsoltál el. ;)

Idézet

A Tea, vagy a Limonádé című sorozatok bukása a producer szerint a műfaj nem kellő ismerete miatt következhetett be,

Természetesen a nézők a hülyék, emiatt buktak meg, nem pedig a poénok teljes, és abszolút hiánya miatt. :omg:
Faster! Harder! Cadaver!

#2027 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 15:47

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 20:08

lehúztam? jó lenne ha beidéznéd azt a hszt. Az utolsó részt húztam le. az évadot dícsértem.
avatart meg egy fórumtárs miatt cseréltem. ;)

BAKI??? Baki az, ha tükröződik az autóüvegen a kamerás. Baki az, ha elrontják a szöveget...

Jah néha azt ecsetelted, hogy nem vagy elájulva tőle, másszor rétestészta effekt van benne, majd végül szarul lett befejezve ;)

És itt is úgy sorolod az összes legapróbb részletet ami NEKED nem tetszett, mint forgatókönyvi hibát, éppúgy mint a 24-nél.

HA ennyire felpiszkál, vagy ennyire nevetségesnek tartod akkor minek nézed?

Tényleg nem értem hogy emberek egy film/sorozat kapcsán olyan dolgokat írna fel hibának, ami kizárt hogy a valóságban megtörténjen, és ezen fel is vannak háborodva.
Vagy aki ilyen, az menjen a Mozinet értékelő gárdába és fikázódhat kedvére fizetésért mint pl SZ.B. :DDDDDDDDDDD
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#2028 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 15:58

Nem értelek benneteket, miért fáj az, hogy Turbe leírta a véleményét a PB-el kapcsolatban?
Nem ezért van a topik? :omg:

Ennyi erővel ti is mehettek fizetésért dicsőíteni, nem? :D

#2029 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:05

Idézet

ah néha azt ecsetelted, hogy nem vagy elájulva tőle, másszor rétestészta effekt van benne, majd végül szarul lett befejezve wink_2.gif

És itt is úgy sorolod az összes legapróbb részletet ami NEKED nem tetszett, mint forgatókönyvi hibát, éppúgy mint a 24-nél.

HA ennyire felpiszkál, vagy ennyire nevetségesnek tartod akkor minek nézed?

hype,hype,hype. ez az egyik legjobban hype-olt sorozat a neten. alig nézik 10 millióan tv--ben, mégis iszonyat hype-olt. és biza, messze túl van/volt értékelve. az 1. évadja messze az egyik legjobb tv-s évad(főleg ha egybenézzük),sajnos a 13. rész után becsusszant 1-1 'filler'. A finálé nem tetszett, naés? Sőt. a 2. évad se.Nem kis hibákat veszek észre(bár már azokat is... 2x nézem meg család miatt), de azokra nem adok.

Egész egyszerűen nem fog meg a 2. évad annyira mint az 1. Nem érzem a zsenialitást, a dramaturgiát, a kiszámíthatatlanságot. Ha tetszik, ha nem, ez az én véleményem. 

nem a pb piszkál fel hanem az, hogy mindenki megkérdőjelezi a véleményem. És már Necros-nak írtam, hoyg miért nézem.

Idézet

Vagy aki ilyen, az menjen a Mozinet értékelő gárdába és fikázódhat kedvére fizetésért mint pl SZ.B. :DDDDDDDDDDD

ha ha ha ':DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD'
JóSebesség

#2030 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:49

Hogy legyen ajánló is. :)

Én most nézem, egyenesen szuper!

Kép

INFÓ

#2031 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 17:50

:offtopic:

boldog születésnapot :)
JóSebesség

#2032 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 18:23

Köszi! :)

#2033 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 07. 20:15

Sziasztok!

Kb. 4 perce lett vége a gépemen a Dr. House S02 utolsó részének... Kicsit idegbeteg lettem. Aki már látta, az tudja miért, aki még nem, az majd megtudja... :D Viszont most láttam 1 perce, hogy amcsiknál 09. 05-e óta adják a 3. szériát. Volt esetleg valaki, aki fel tudta venni az első részt? Ha igen, jó lenne valahonnan megszerezni, mert kicsit addiktív hatása volt és kezdem érezni az elvonási tüneteket..! :Đ

Thx!

PS:
Egyébként a FOX-on adják a sorozat 3. évadját minden kedden 21:00 EST-kor. (Vagyis minden szerdán 03:00 CET).

Szerkesztette: LightBringer 2006. 09. 07. 20:19 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2034 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 20:55

A hegyi patak kém oldalon fenn van. ;)  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2035 Felhasználó inaktív   Crybaby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 20:59

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 15:05

hype,hype,hype. ez az egyik legjobban hype-olt sorozat a neten. alig nézik 10 millióan tv--ben, mégis iszonyat hype-olt. és biza, messze túl van/volt értékelve. az 1. évadja messze az egyik legjobb tv-s évad(főleg ha egybenézzük),sajnos a 13. rész után becsusszant 1-1 'filler'. A finálé nem tetszett, naés? Sőt. a 2. évad se.Nem kis hibákat veszek észre(bár már azokat is... 2x nézem meg család miatt), de azokra nem adok.

Egész egyszerűen nem fog meg a 2. évad annyira mint az 1. Nem érzem a zsenialitást, a dramaturgiát, a kiszámíthatatlanságot. Ha tetszik, ha nem, ez az én véleményem. 

nem a pb piszkál fel hanem az, hogy mindenki megkérdőjelezi a véleményem. És már Necros-nak írtam, hoyg miért nézem.

ha ha ha ':DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD'

Szerintem senkinek nincs baja azzal, hogy neked esetleg nem tetszik, max azzal ahogyan megnyilvánulsz utána. Hosszasan, alaposan minden egyes apró részletet a legvéksőkig kielemezel,és közbe bizonygatod hogy miért is szar és miért van igazad.
De ez is csak azért sántít mert ugyanúgy mindne rész után megteszed, ezért is mondhatják ezen megnyilvánulások után hogy akkor minek nézed?

De nem akarom rádkenni az egészet, sok hasonló "véleményt" hallok ismerőseimtől is, és tényleg lehet hogy csak engem zavar ez a stílus/előadás mód ;)

Mellesleg ha ebből a 3 részből kellene mondanom véleményt, akkor szerintemis gyengébbnek tűnik eddig mint az S01, de ez márcsak az alapsztoriból is következik. Nálam is voltak olyan jelenetek amik viccesen hatottak és magamban mondtam is talán ezt mégsem kellett volna beletenni, ettől függetlenül hétről hétre rendületlenül várom az új részeket és próbálom az egészet nézve kikapcsolódni és nem a hibákat keresem benne.

Lesz itt még érdekes rész, hisz tuti hogy az egyéni menekülős szálak, majd kezdenek összetalálkozni a pénz utáni hajszában és több konfrontáció is lesz. (egymással is nemcsak az üldözőkkel) Valahogy az elnöki szálnak is újból bele kell szövődnie a történetbe, hisz mégiscsak az volt az elindító ok. ;)

Jó filmnézést mindnekinek!
Konfig #2:
IWill XP333-R; XP 1700@1633Mhz 1.55V,Zalman NB47j; Spire Whisperrock IV ; 512MB Corsair VS PC3200 DDR;  Inno 6600GT 128MB AGP; Samsung 80GB 7200 RPM ATA-133 ; IBM DTLA 75MB 7200 RPM , Pioneer 110D DVD-RW, Pioneer 120S DVD , Benq 937s+ , Chieftec 360W , Jazz 9902 ,  XP Prof Hun SP2
Szorgos népünk győzni fog! ;)

#2036 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 21:04

Már bele is szövődött, beépült az "ügynök". :D

#2037 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 21:06

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 21:15

Sziasztok!

Kb. 4 perce lett vége a gépemen a Dr. House S02 utolsó részének... Kicsit idegbeteg lettem. Aki már látta, az tudja miért, aki még nem, az majd megtudja... :D Viszont most láttam 1 perce, hogy amcsiknál 09. 05-e óta adják a 3. szériát. Volt esetleg valaki, aki fel tudta venni az első részt? Ha igen, jó lenne valahonnan megszerezni, mert kicsit addiktív hatása volt és kezdem érezni az elvonási tüneteket..! :Đ

Thx!

PS:
Egyébként a FOX-on adják a sorozat 3. évadját minden kedden 21:00 EST-kor. (Vagyis minden szerdán 03:00 CET).

torrent.. más nincs. s3e1 ment le 2 napja, szerintem jó rész volt.
JóSebesség

#2038 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 21:19

BSG webizodok minden kedden+csutortokon a SciFi oldalan.

Csak hogy ne unatkozzunk, amig jon az S3.

#2039 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 07. 21:44

Köszi Skacok, közben megszereztem én is! Holnap meg is nézem! Remélem minden csütörtökre jut egy új rész! :cool:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2040 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 22:45

A TV2-n a 10-8 egész jó sorozat. :up:

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.