HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 17. 00:53

Huh 24 season 5 első két része nagyon kemény ;)
Mindenkinek ajánlom, aki már megnézte az előzőeket, mondjuk ez teljesen felesleges, mert aki látta azokat, az default nézi ezt is :D ;)

#282 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 09:37

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jan. 17., kedd - 0:53

Huh 24 season 5 első két része nagyon kemény ;)
Mindenkinek ajánlom, aki már megnézte az előzőeket, mondjuk ez teljesen felesleges, mert aki látta azokat, az default nézi ezt is :D ;)

Valóban jóra sikeredett! Egy kicsit féltem tőle, hogy valami gagyit találnak ki, de szerencsére alaptalan volt :D
És már itt is van a 3-4 rész :respect:
Mondjuk Audrey-t kiszedhették volna a sorozatból, nagyon idegesítő. :p

#283 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 13:12

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jan. 15., vasárnap - 16:45

Mert nincs energiám, kedvem, jogom a kértekhez. Azért hogy nem válaszoltam bocsi, csak nem volt hangulatom kifogásokat keresni...

:respect:

Ha esetleg ráérsz kicsit, majd foglalkozhatunk a témával! ;)  Most (még) én sem érek rá, vizsgák meg minden... De ami késik nem múlik.  :up:
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#284 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 00:15

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. dec. 10., szombat - 20:42

Megneztem a Lost osszes jelenleg elerheto reszet [season02 9-ig]. Erosen ajanlott. Valami eszmeletlenul jo sorozat. Bar, eleg nehezen indul, az elso 10-12 resz eleg "unalmas" - {bar nem ez a megfelelo jelzo}, (nem tom hol tart mostanaban az RTL...)

Egyik rész sem volt szvsz eddig unalom. Én csak TV-ben nézek sorozatot, nem tudnék monitoron.
Lost-ban pont az a jó, hogy minden rész cliffhanger és egy hetet kell várni rá. Megnézni előre 12 részt, nem lenne az igazi szvsz. (Nem addig csinálnak minden sorozattot, amíg van megfelelő nézőszám, a Lost nem is bírna el 3-4-5 évadnál többet, van olyan is, hogy koncepció, nem csak üzleti szempontok.)
Legutolsó részt kihagytam RTL Klubon, állítólag flashback/recap rész. Érdemes megnézni?

Szerkesztette: spidey 2006. 01. 18. 00:16 -kor

#285 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 06:40

akkor ha minden reszt lattal akkor nem nagyon. :)
JóSebesség

#286 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 18. 20:33

szia karesz, örülök h a spoilerezés már megy, mostmár csak jelölni kéne.

a 24 a meglepetésekre épül, az hogy ki van életben az 5. évadban az azért elég nagy spoiler annak aki esetleg még nem látta az előző évadokat.

a spoiler azt jelenti, hogy ellősz olyan infót amivel más filmélményét rontod.
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#287 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 17:19

Idézet: playback - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 20:33

szia karesz, örülök h a spoilerezés már megy, mostmár csak jelölni kéne.

a 24 a meglepetésekre épül, az hogy ki van életben az 5. évadban az azért elég nagy spoiler annak aki esetleg még nem látta az előző évadokat.

a spoiler azt jelenti, hogy ellősz olyan infót amivel más filmélményét rontod.

Szia Playback!

köszönöm, hoy megosztottad velem e szakszó jelentését.
A hozzászólásomban összesen egy név hangzott el. Audrey. Őt bizony a fox tv-n levetített trailerben is lehetett látni. Tehát ha téged ez ennyire zavar, kérlek fordulj a FOX tvhez, és kérd meg őket, hogy ne spoilerezzék a saját sorozatukat. De ennyi erővel a stáblista/szereplőlista is egy "spoiler"...

#288 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 20:38

Szia Karesz,

örülök, hogy az amerikai tévében menő reklámra hivatkozol, nyilván mindenki nézte. szóval amerikában az infó nem spoiler, de itthon még cska a 3. évad jelent meg dvdn, így igen.

amúgy komolyan, nem bántásnak mondtam, csak h a jövőben ekkora spoilert sztem lehetne jelölni, mivel ugye a főszereplőn kívül senki sincs igazán biztonságban, és a 24 határozottan a meglepetésre épül.
gondolok itt arra, hogy aki, majd amikor megjelenik a 4. évad itthon és elkezdi nézni, annak nem biztos, hoyg jólesik ezen infó, így eggyel kevesebb emberért aggódhat vagy kívánhatja pokolba.
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#289 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 09:33

Idézet: playback - Dátum: 2006. jan. 19., csütörtök - 19:38

Szia Karesz,

örülök, hogy az amerikai tévében menő reklámra hivatkozol, nyilván mindenki nézte. szóval amerikában az infó nem spoiler, de itthon még cska a 3. évad jelent meg dvdn, így igen.

amúgy komolyan, nem bántásnak mondtam, csak h a jövőben ekkora spoilert sztem lehetne jelölni, mivel ugye a főszereplőn kívül senki sincs igazán biztonságban, és a 24 határozottan a meglepetésre épül.
gondolok itt arra, hogy aki, majd amikor megjelenik a 4. évad itthon és elkezdi nézni, annak nem biztos, hoyg jólesik ezen infó, így eggyel kevesebb emberért aggódhat vagy kívánhatja pokolba.

egy név elárulása kb akkora spoiler mint annak az elárulása, hogy a film meglepetésekre épül....
De mindegy, szerintem ez nem volt spoiler, főleg nem nagy. Aki csak az első 3at látta, az meg nem is értheti miről beszélek.. (hoppá ez is spoiler volt?...)
Maradjunk annyiban, hogy ez a te véleményed, és megosztottad velünk.

#290 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 12:49

jok ezek az ujabb simpsons reszek (is).  :cool: nem semmi, hogy mar 370 reszt csinaltak belole.  :eek: es meg mindig jo nezni.. sott egyre jobb talan.  :think: 
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#291 Felhasználó inaktív   JA!KA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 10:20

Sci-fi: X-aktak,Csillagkapu,Sliders
Vigjatek:Jobaratok,Joey,Remrendes Csalad
|||---[Thermaltake Soprano Silver]---[Thermaltake PurePower 480W]---[AMD Athlon 64 3000+ S754]---[MSI K8T800 Neo]---[1024 MB Kingston CL2.5]---[Thermaltake Hardcano 13]---[Chameleon Panel]---[MSI Ati Radeon X800 256MB DDR3]---[LG 4120B]---[Leadtek Winfast TVR 2000 Xp]---[HD0-Seagate Barracuda 160 GB]---[6*320 GB Western Digital Sata]---[StLabs PCI Sata 4 port]---||| ---[Microsoft Explorer 4.0]---[MS Multimedia keyboard]---[Philips 109B5]---[Creative 5.1]---|||

#292 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 12:34

Hmmm, a Lost-t nézem, de gépen. Elvből nem nézek semmit TV-n, mert a reklámokkal sztem szétviszik a filmek hangulatát. Meg a Lost-t sztem jobb egymás után, mondjuk 2-3 részt megnézni egyszerre. Sokkal jobban lehet követni. TV-ben, hetente egyszer nézve sztem nem emlékszik az ember néhány fontos részletre, márpedig a Lost-ban ezek nagyon fontosak.

Arra 24-re kiváncsi vok. Utánaolvastam neten, mondjuk nagy sztorija nincs :confused:. De ha a Lost-t végignéztem, megnézem azt is. :] /Tényleg, Lost hol tart Amerikában? Mennyi készült el, vki nem tudja?/

Régi kedvenceim: JAG, Cobra 11 /régi, nem az uj/, Harmadik Müszak, Vészhelyzet. Bár nem vok vmi nagy TV-fan. Inkább mozi! :Đ

Jaj, a világ talán legjobb sorozatát majdnem kihagytam: Friends! :nevet:

avalon

Szerkesztette: Avalon 2006. 01. 22. 12:36 -kor

#293 Felhasználó inaktív   kisködmön 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 22. 12:40

Kedvenc sorozatom:

Kép
A szakemberek jogos keserve, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyniok a haszontalan dolgokat.

#294 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 12:42

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. Jan. 22., Sunday - 12:34

De ha a Lost-t végignéztem, megnézem azt is. :] /Tényleg, Lost hol tart Amerikában? Mennyi készült el, vki nem tudja?/

2. szezonnal tartanak, szerdan jon a 12-ik epizod.
az 1. szezon 24reszbol all.
JóSebesség

#295 Felhasználó inaktív   Warlock 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 23. 15:08

Idézet: Etele - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 23:01

Azért jó lenne, ha folytatnák, mondjuk olyan 10-12 évadot el is tudnék képzelni a Firefly-ból... :D  :up:

Nem tudom, szerintem egy idő után kifulladnának az írók... Én olyan 3-4 évadot látok reálisnak, bár nem láttam még a filmet, szóval nem tudom, mennyire folytatható azután még a történet.

Egyébként nekem a Firefly a kedvenc sorozatom, no meg ez:

Kép

De van még bőven amit kedvelek, mint pl.:

Hercules - véletlenül vettem észre, hogy Bruce Campbell szerepel egy részben, és miatta megnéztem azt a részt...ezután megnéztem a teljes sorozatot. Nem bántam meg, egész jó sorozat szerintem. :)
Xena - nem mondhatom, hogy ez maradéktalanul tetszett...a 3. évad végéig remek volt, és még talán a 4. évad is elmegy szódával, az 5. viszont nekem egyáltalán nem jött be. A 6.-ot még meg sem néztem...
Bolygó neve: Föld  - ez nagyon jól indult, és sokáig érdekes tudott maradni, de a 4. évadban kicsit kifulladt, a végét pedig nagyon elszúrták: az 5. évad gyakorlatilag nulla. :(
Föld 2 - ahh, ezt nagyon sajnáltam, hogy abbahagyták... :( Állítólag az írókat lecserélték, és az új írók annyira borzalmas történetet hoztak össze, hogy a stúdió végül nem csinálta meg, inkább dobták a sorozatot... Amúgy olvastam valahol a terveket, és hát azt kell mondanom, hogy sajnos tényleg jobb ez így...
Star Trek, Stargate - ezeket mindenki ismeri. :)
Farscape - meglehetősen furcsa sorozat, a második évadtól sokat javult a színvonal, a 3. és 4. évad szerintem kitűnő. Sajnos a mozifilm már nem lett olyan jó, a befejezése nekem nem tetszett.
Bűbájos boszorkák - nekem bejön, bár volt egy évad, amely nagyon gyenge volt (talán az 5.?), de utána sokat javult.
Space Above and Beyond -  ennek nem tudom a magyar címét; sci-fi sorozat, amelyben agresszív űrlények megtámadják az emberiséget. :D Bővebb infok: http://web-worthy.com/saab/. Sajnos, ez a sorozat is mindössze egy évadot ért meg... :(

Na egyelőre ennyi jutott eszembe... :)

#296 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 15:19

Idézet: Warlock - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 15:08

no meg ez:

Kép

Azert egy cimet irhatnal... mert nem mindenki nez meg mindent a tv-ben.. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#297 Felhasználó inaktív   Warlock 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 23. 15:36

Tényleg, az nincs ott...  :omg: Olyan képet keresgéltem, amelyen ott van a cím, de aztán végül csak ezt találtam, viszont a címet elfelejtettem utólag odaírni. :D Erről lenne szó: Brisco County Jr. kalandjai. :)

#298 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 15:57

120 millió dollárért összeállnak a Jóbarátok

Warlock: koszi a cimet... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#299 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 20:57

...
Föld 2 - ahh, ezt nagyon sajnáltam, hogy abbahagyták... :( Állítólag az írókat lecserélték, és az új írók annyira borzalmas történetet hoztak össze, hogy a stúdió végül nem csinálta meg, inkább dobták a sorozatot... Amúgy olvastam valahol a terveket, és hát azt kell mondanom, hogy sajnos tényleg jobb ez így...
...
Farscape - meglehetősen furcsa sorozat, a második évadtól sokat javult a színvonal, a 3. és 4. évad szerintem kitűnő. Sajnos a mozifilm már nem lett olyan jó, a befejezése nekem nem tetszett.
...

A Föld 2 egy isten sorozat volt.  :respect:  Kár hogy csak 1 (vagy 2?) évadot ért meg.
A Farscape is nagyon jó.
Semper Fi

#300 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 21:06

Space Above and Beyond -  ennek nem tudom a magyar címét; sci-fi sorozat, amelyben agresszív űrlények megtámadják az emberiséget. :D Bővebb infok: http://web-worthy.com/saab/. Sajnos, ez a sorozat is mindössze egy évadot ért meg... :(

Ez nálunk valami Űrháború vagy mi a rák címen futott pár éve. (Űrháború: 2063)
Amúgy a címe Space 2063 vagy Space: Above and Beyond. Tényleg jó volt.
(Most gyűjtögetem éppen az az egy évadot, amit elkészítettek. Már egy hete jön, de sajna igencsak lassan... bár ha minden igaz, ma iccaka  összejön végre az egész -kop-kop-kop.)
42

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.