TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem..
Elküldve: 2006. 03. 29. 20:32
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:11
Akkor sem volt szép lelőni a poént. Kösz.
Én pl. a harmadik évadnál tartok, mert a magyarországi DVD megjelenéshez igazodva nézem a 24-et.
Elküldve: 2006. 03. 29. 20:40
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:11
De te mégis tegnap láttad... :Đ
Elküldve: 2006. 03. 30. 11:52
Kéretik tekintettel lenni azokra is, akik nem naprakészen nézik a sorozatokat, ez alap dolog kéne hogy legyen... Főleg egy sorozatos topikban.
Ha én elkezdeném lelődözni a Firefly epizódok csattanóit, biztosan nagyon örülnének neki azok, akik csak most nézik, és megértően bólintanának a magyarázatra, miszerint
Idézet
Érted, ugye...
Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 11:55 -kor
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:19
Az, hogy valaki le van maradva, az egyéni probléma, egy szót nem szólnék ha valaki leírná, hogy mi lesz egy olyan részben amit még nem láttam, de már leadták pár hónapja.
Leírni, hogy mi volt egy több hónappal ezelőtti részben már nem előzetes, és nem poénlelövés.
Szerkesztette: Lipton 2006. 03. 30. 12:22 -kor
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:22
Szerkesztette: Necros 2006. 03. 30. 12:23 -kor
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:24
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:28
Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:24
Akkor nem szabad 10 éves sorozatról se írni, mert van aki még nem látta.
Ha megtudom mi lesz a következő részben akkor nincs semmi, megértem, hogy nem igazodhat mindenki hozzám, és nem fog miattam hallgatni egy régebbi részről.
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:30
Illik legalább jelölni előtte.
Mint ahogy pl A majmok bolygóját is mindenki látta már, mégis nagy hülyeség volt ilyen borítóval kiadni.
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:36
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:28
Szabad, persze.
Elküldve: 2006. 03. 30. 12:43
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:28
Ha megtudom mi lesz a következő részben akkor nincs semmi, megértem, hogy nem igazodhat mindenki hozzám, és nem fog miattam hallgatni egy régebbi részről.
Rossz a prekoncepciód, ha megnézed itt neked kellene alkalmazkodni a többséghez, mert egyedül vagy a "spoiler ami nem spoiler" véleményeddel. (És nem csak itt, az összes ilyesféle fórumon illik a mondandód előtt kiemelni, hogy "spoiler", ha egy kulcseseményről írsz filmben/sorozatban - függetlenül attól, hogy milyen régi az ominózus magnum opus. Az, hogy neked magányos kamikáze módra merőben más az elgondolásod, nehogy már más hibája/véleménye legyen.
De hagyjuk. Úgy látom "csakazértse" akarod megérteni.
Erre meg:
Idézet
inkább nem is írok semmit.
Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 12:50 -kor
Elküldve: 2006. 03. 30. 13:29
Vihar a biliben, fújjuk fel a semmit.
Ez a hagyjuk szöveg meg nagyon elcsépelt. Most én is írjam, hogy Te se akarod megérteni amit én írok? Értem amit írsz, de nem értek vele egyet. Az, hogy a véleményem nem változtatom meg mert Te írsz valamit ami szerinted helyes, attól még nem "csakazértis" nem értem.
Ok, ne írj semmit.
Figyelem spoiler következik!
Esmeralda a sorozatban visszanyeri a látását!
Elküldve: 2006. 03. 30. 13:33
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Mar. 30., Thursday - 14:29
Elküldve: 2006. 03. 30. 13:53
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:29
Vihar a biliben, fújjuk fel a semmit.
Ha csak szerintem rossz, akkor azt írom.
Ha jól láthatóan itt a topkban egyedül vagy a koncepcióddal, akkor azt.
Ha az internetes fórumok íratlan szabálya szerint is illik, hogy a spoilerek elé rakjál figyelmeztetést, akkor meg azt.
Itt az a nagy probléma, hogy te kitaláltad, mi a spoiler és mi nem (ami sajna köszönőviszonyban sincsen a valósággal
Szóval hibás a prekoncepciód.
Mellesleg ha neked az jólesik, kiírhatom minden mondatom elé, hogy szerintem, de ugye egyetértünk, hogy halál felesleges, mert úgyis tudjuk, hogy amit itt leírok, az nem Mari néni véleménye a szomszédból, nem is a postásé, hanem az enyém.
Idézet
Hát pedig nagyon úgy csinálsz, mikor nem akarod felfogni, hogy a spoiler mibenléte ("spoilersége"
Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy nekem vagy neked mi a véleményem. Ez egyszerű gesztus.
Idézet
Jó.
Idézet
Haha.
Nem mellesleg, kábé így kellett volna a 24-el kapcsolatosan is spoilerkedni, és akkor nem lenne miről beszélnünk...
Na de most már tényleg túlragoztuk a kérdést.
Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 13:56 -kor
Elküldve: 2006. 03. 30. 14:17
Nézd, ha másik öt embernek is az a véleményem mint Neked, sajnos nekem akkor se fog változni.
A Te véleményed szerint, bármilyen konkrétumoit írni, mág akkor is ha az több éves, már spoiler. Én nem így látom.
Kategórikusan kijelentetted, hogy rossz a prekoncepcióm (
Másogy értelmezzük, hogy mi az előzetes, ilyen egyszerű a dolog. Szerinted midnen konkrét dolog az, szerintem csak a fissek.
Azt a véleményem is tartom, hogy egyéni probléma ha valaki le van maradva. Bunkó vagyok mi?
Szerintem írjunk a BSG sorozat készítőinek, hogy az epizódok elején van egy gyors összefoglaló, hogy mi lesz abban a részben és ez tűrhetetlen.
Na most megyek a Stagate topicba és lecseszek mindenkit, hogy mit beszéltek előre az utolsó részekről, meg új ellenségekről.
Elküldve: 2006. 03. 30. 14:21
Idézet: des - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:33
Képzeld mi lenne ha valaki az első részek alatt szólna neki, hogy a HWSW-n megírták, hogy visszanyeri a látását.
A kedvetekért ezentúl pirosozni fogom az ilyen dolgokat, de kb 100%, hogy úgyis el fogja olvasni az is, aki elvileg nem akarja elolvasni.
Elküldve: 2006. 03. 30. 16:16
Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:17
Nézd, ha másik öt embernek is az a véleményem mint Neked, sajnos nekem akkor se fog változni.
A Te véleményed szerint, bármilyen konkrétumoit írni, mág akkor is ha az több éves, már spoiler. Én nem így látom.
Kategórikusan kijelentetted, hogy rossz a prekoncepcióm (
Folyamatos logikai bakugrásokkal szökellsz.
Tehát ha szerinted nem hibás a prekoncepciód, az bizonyítja, hogy valóban nem az? De ha én írom azt, hogy hibás, akkor tévedek?
Talán el kellene gondolkodni, hogy nem azon van a hangsúly, hogy ki mit és hogyan értelmez, hanem hogy ha többen megkérnek itt a topikban, hogy ne spoilerezz, vagy csak figyelmeztetés után, akkor nem kellene magyarázni a bizonyítványt és bizonygatni hogy szerinted mi a spoiler és mi nem az és különben is abcug mindenki, hanem annyit mondani, hogy "bocs, oké". Ilyen rettentő egyszerű a dolog.
(Spoiler = A remark which reveals important plot elements from books or movies, thus denying the reader (of the article) the proper suspense when reading the book or watching the movie.)
Idézet
Könyörgöm, már megint miről beszélsz?
Bocs, de a "fissek" nem tudom mi a csoda, szóval nem tudok reagálni rá.
Idézet
Az vagy. De ha így állsz a dologhoz, akkor már az eddigieket is értem. Gratula.
Idézet
Ha a BSG az a Battlestar Galactica, akkor nem igazán vágom miről van szó. A részek elején megmutatják az adott részben?
Vagy figyelmetlen vagyok (simán elképzelhető
Idézet
Egészségedre. Sajna a gúny nem talált.
Na én itt befejeztem mert értelmetlenné kezd válni a dolog.
Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 16:24 -kor

Súgó
A téma zárva.