HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:05

szep kis spoiler..
JóSebesség

#522 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:11

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:05

szep kis spoiler..

Ne viccelj, a 24 ötödik évad már a 15. résznél tart. :) Január 15-én adták ezt az első rész amiről írtam. ;)

#523 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:11

Ne viccelj, a 24 ötödik évad már a 15. résznél tart. :) Január 15-én adták ezt az első rész amiről írtam. ;)

Akkor sem volt szép lelőni a poént. Kösz. :(

Én pl. a harmadik évadnál tartok, mert a magyarországi DVD megjelenéshez igazodva nézem a 24-et.

#524 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 20:40

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 20:11

De te mégis tegnap láttad...  :Đ

#525 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 10:59

Ami nem a legújabb vagy a következő részre utal az nem spoiler.

#526 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 11:52

Nem kell megmagyarázni, a spoiler az spoiler. :(

Kéretik tekintettel lenni azokra is, akik nem naprakészen nézik a sorozatokat, ez alap dolog kéne hogy legyen... Főleg egy sorozatos topikban.

Ha én elkezdeném lelődözni a Firefly epizódok csattanóit, biztosan nagyon örülnének neki azok, akik csak most nézik, és megértően bólintanának a magyarázatra, miszerint

Idézet

Ami nem a legújabb vagy a következő részre utal az nem spoiler.

Érted, ugye...

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 11:55 -kor

#527 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:19

Nincs miért magyarázkodnom, ezért ez nem is megmagyarázás, simán egy vélemény. :)
Az, hogy valaki le van maradva, az egyéni probléma, egy szót nem szólnék ha valaki leírná, hogy mi lesz egy olyan részben amit még nem láttam, de már leadták pár hónapja.
Leírni, hogy mi volt egy több hónappal ezelőtti részben már nem előzetes, és nem poénlelövés.

Szerkesztette: Lipton 2006. 03. 30. 12:22 -kor

#528 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:22

:bolond:    Etelének igaza van, ami spoiler, az spoiler, kész.

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 30. 12:23 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#529 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:22

:bolond:

:lama:
Etelének més a véleménye, ennyi.
Nehogymár ne lehessen írni egy több hónapos részről.

Szerkesztette: Lipton 2006. 03. 30. 12:25 -kor

#530 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:24

Ha te nem láttál még valamit és más elmondja azt minek hívják?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#531 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:28

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:24

Ha te nem láttál még valamit és más elmondja azt minek hívják?

Akkor nem szabad 10 éves sorozatról se írni, mert van aki még nem látta. :)
Ha megtudom mi lesz a következő részben akkor nincs semmi, megértem, hogy nem igazodhat mindenki hozzám, és nem fog miattam hallgatni egy régebbi részről.

#532 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:30

Hát pedig szerintem is spoiler :)
Illik legalább jelölni előtte.

Mint ahogy pl A majmok bolygóját is mindenki látta már, mégis nagy hülyeség volt ilyen borítóval kiadni.
Kép
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#533 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:36

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:28

Szabad, persze. :)  Csak előbb írjon ki egy  "SPOILER!!!" feliratot, nem hiszem, hogy letörne a keze. :D Így, aki nem akarja megtudni, mi lesz egy általa még nem látott részben, az nem veszti el az újdonság varázsát. ;)

#534 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 12:43

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 12:28

Ha megtudom mi lesz a következő részben akkor nincs semmi, megértem, hogy nem igazodhat mindenki hozzám, és nem fog miattam hallgatni egy régebbi részről.

Rossz a prekoncepciód, ha megnézed itt neked kellene alkalmazkodni a többséghez, mert egyedül vagy a "spoiler ami nem spoiler" véleményeddel. (És nem csak itt, az összes ilyesféle fórumon illik a mondandód előtt kiemelni, hogy "spoiler", ha egy kulcseseményről írsz filmben/sorozatban - függetlenül attól, hogy milyen régi az ominózus magnum opus. Az, hogy neked magányos kamikáze módra merőben más az elgondolásod, nehogy már más hibája/véleménye legyen. :) )

De hagyjuk. Úgy látom "csakazértse" akarod megérteni.

Erre meg:

Idézet

Az, hogy valaki le van maradva, az egyéni probléma,...

inkább nem is írok semmit. :(

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 12:50 -kor

#535 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:29

Rossz? Inkább azt kellett volna írnod, hogy szerinted rossz, mert ugye nem csak az a jó amit Te gondolsz jónak.
Vihar a biliben, fújjuk fel a semmit.

Ez a hagyjuk szöveg meg nagyon elcsépelt. Most én is írjam, hogy Te se akarod megérteni amit én írok? Értem amit írsz, de nem értek vele egyet. Az, hogy a véleményem nem változtatom meg mert Te írsz valamit ami szerinted helyes, attól még nem "csakazértis" nem értem.

Ok, ne írj semmit. :)

Figyelem spoiler következik!
Esmeralda a sorozatban visszanyeri a látását!

#536 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:33

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Mar. 30., Thursday - 14:29

:reklamacio: jooooo! koszonom szepen!!!! en meg itt nem tartok!!!!!!!  :Đ  :Đ node viccet felre teve, szerintem semmi gond ezzel a dologgal.. pirossal kikell jelolni hogy "vigyazz spoiler" es kesz.. :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#537 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:53

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:29

Rossz? Inkább azt kellett volna írnod, hogy szerinted rossz, mert ugye nem csak az a jó amit Te gondolsz jónak.
Vihar a biliben, fújjuk fel a semmit.

Ha csak szerintem rossz, akkor azt írom.
Ha jól láthatóan itt a topkban egyedül vagy a koncepcióddal, akkor azt.
Ha az internetes fórumok íratlan szabálya szerint is illik, hogy a spoilerek elé rakjál figyelmeztetést, akkor meg azt.

Itt az a nagy probléma, hogy te kitaláltad, mi a spoiler és mi nem (ami sajna köszönőviszonyban sincsen a valósággal :( ), és aszerint véded a vélt (vagy valós) igazadat.

Szóval hibás a prekoncepciód.

Mellesleg ha neked az jólesik, kiírhatom minden mondatom elé, hogy szerintem, de ugye egyetértünk, hogy halál felesleges, mert úgyis tudjuk, hogy amit itt leírok, az nem Mari néni véleménye a szomszédból, nem is a postásé, hanem az enyém. :D

Idézet

Ez a hagyjuk szöveg meg nagyon elcsépelt. Most én is írjam, hogy Te se akarod megérteni amit én írok? Értem amit írsz, de nem értek vele egyet. Az, hogy a véleményem nem változtatom meg mert Te írsz valamit ami szerinted helyes, attól még nem "csakazértis" nem értem.

Hát pedig nagyon úgy csinálsz, mikor nem akarod felfogni, hogy a spoiler mibenléte ("spoilersége" :D ) nem attól függ, hogy mennyire friss az adott film amire utalsz. Például ha körbenézel a neten, bizony a filmes fórumokon még mindig leszedik annak az embernek a fejét, aki figyelmeztetés nélkül lelövi pl. a Hatodik érzék csattanóját, pedig az sem egy túl friss eresztés... Mert lehet, hogy van aki nem látta még a filmet (legyen 200 emberből egy), és egy elég nagy élménytől fosztja meg a spoilerező az esetleges friss nézőt. (És ezért nem írtam inkább semmit arra a rád nézve nem túl hízelgő mondatodra, hogy "Az, hogy valaki le van maradva, az egyéni probléma,...".)
Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy nekem vagy neked mi a véleményem. Ez egyszerű gesztus.

Idézet

Ok, ne írj semmit. :)

Jó. :D :omg:

Idézet

Haha. :D :Đ  Te is tudod, hogy miről van szó, de azért jó poén volt. :smoker:
Nem mellesleg, kábé így kellett volna a 24-el kapcsolatosan is spoilerkedni, és akkor nem lenne miről beszélnünk... :up:

Na de most már tényleg túlragoztuk a kérdést.

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 13:56 -kor

#538 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:17

Ajjj, de hosszú ez. :)

Nézd, ha másik öt embernek is az a véleményem mint Neked, sajnos nekem akkor se fog változni.
A Te véleményed szerint, bármilyen konkrétumoit írni, mág akkor is ha az több éves, már spoiler. Én nem így látom.
Kategórikusan kijelentetted, hogy rossz a prekoncepcióm (:D) pedig nem, és lehetséges, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. Leginkább azért írtam szerintem dolgot, mert a mondandódból úgy veszem ki, hogy amit írsz az vitathatatlanul jó, tény, úgy van és kész.

Másogy értelmezzük, hogy mi az előzetes, ilyen egyszerű a dolog. Szerinted midnen konkrét dolog az, szerintem csak a fissek.

Azt a véleményem is tartom, hogy egyéni probléma ha valaki le van maradva. Bunkó vagyok mi? :D

Szerintem írjunk a BSG sorozat készítőinek, hogy az epizódok elején van egy gyors összefoglaló, hogy mi lesz abban a részben és ez tűrhetetlen. :D

Na most megyek a Stagate topicba és lecseszek mindenkit, hogy mit beszéltek előre az utolsó részekről, meg új ellenségekről. ;)

#539 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:21

Idézet: des - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:33

:reklamacio: jooooo! koszonom szepen!!!! en meg itt nem tartok!!!!!!!  :Đ  :Đ node viccet felre teve, szerintem semmi gond ezzel a dologgal.. pirossal kikell jelolni hogy "vigyazz spoiler" es kesz.. :cool:

Képzeld mi lenne ha valaki az első részek alatt szólna neki, hogy a HWSW-n megírták, hogy visszanyeri a látását. :)

A kedvetekért ezentúl pirosozni fogom az ilyen dolgokat, de kb 100%, hogy úgyis el fogja olvasni az is, aki elvileg nem akarja elolvasni. :p

#540 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 16:16

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:17

Ajjj, de hosszú ez.

Nézd, ha másik öt embernek is az a véleményem mint Neked, sajnos nekem akkor se fog változni.
A Te véleményed szerint, bármilyen konkrétumoit írni, mág akkor is ha az több éves, már spoiler. Én nem így látom.
Kategórikusan kijelentetted, hogy rossz a prekoncepcióm (:D) pedig nem, és lehetséges, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. Leginkább azért írtam szerintem dolgot, mert a mondandódból úgy veszem ki, hogy amit írsz az vitathatatlanul jó, tény, úgy van és kész.

Folyamatos logikai bakugrásokkal szökellsz. :D

Tehát ha szerinted nem hibás a prekoncepciód, az bizonyítja, hogy valóban nem az? De ha én írom azt, hogy hibás, akkor tévedek?
Talán el kellene gondolkodni, hogy nem azon van a hangsúly, hogy ki mit és hogyan értelmez, hanem hogy ha többen megkérnek itt a topikban, hogy ne spoilerezz, vagy csak figyelmeztetés után, akkor nem kellene magyarázni a bizonyítványt és bizonygatni hogy szerinted mi a spoiler és mi nem az és különben is abcug mindenki, hanem annyit mondani, hogy "bocs, oké". Ilyen rettentő egyszerű a dolog.

(Spoiler =  A remark which reveals important plot elements from books or movies, thus denying the reader (of the article) the proper suspense when reading the book or watching the movie.)

Idézet

Másogy értelmezzük, hogy mi az előzetes, ilyen egyszerű a dolog. Szerinted midnen konkrét dolog az, szerintem csak a fissek.

Könyörgöm, már megint miről beszélsz? :D Ha figyelmeztetést nélkül elárulsz egy fontos eseményt (pl. a 24-ben meg fog halni az elnök), akkor engem - és másokat, akik még nem látták az ominózus részt - fosztasz meg attól az élménytől, hogy meglepetésként érjen a dolog mikor majd én is megnézem a filmet. Ergo spoiler. Amit nem szeretünk. Sokan.

Bocs, de a "fissek" nem tudom mi a csoda, szóval nem tudok reagálni rá.

Idézet

Azt a véleményem is tartom, hogy egyéni probléma ha valaki le van maradva. Bunkó vagyok mi?

Az vagy. De ha így állsz a dologhoz, akkor már az eddigieket is értem. Gratula.

Idézet

Szerintem írjunk a BSG sorozat készítőinek, hogy az epizódok elején van egy gyors összefoglaló, hogy mi lesz abban a részben és ez tűrhetetlen. :D

Ha a BSG az a Battlestar Galactica, akkor nem igazán vágom miről van szó. A részek elején megmutatják az adott részben? :think:
Vagy figyelmetlen vagyok (simán elképzelhető :D ), vagy csak a főcím után szoktam bekapcsolódni. Én úgy emlékszem, hogy emlékeztető van, hogy mi történt az eddigi részekben. :think:

Idézet

Na most megyek a Stagate topicba és lecseszek mindenkit, hogy mit beszéltek előre az utolsó részekről, meg új ellenségekről. ;)

Egészségedre. Sajna a gúny nem talált.

Na én itt befejeztem mert értelmetlenné kezd válni a dolog. :omg:

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 16:24 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29